Circuit CHINA MARELE TUR

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CHINA MARELE TUR / 14 zile

» Plecari: 16.Aug.2024, 28.Aug.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 2549 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Shanghai–Suzhou-Guilin–Yangshuo-Xian–Zhengzhou-Luoyang-Beijing


Ziua 1 | BUCURESTI – SHANGHAI
 Plecarea din 16.08: Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar QR222 cu destinatia Doha. Decolare la ora 17:30 si sosire in Doha la ora 22:00.
 Plecarea din 28.08: Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1372 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 07:00 si sosire in Amsterdam la ora 08:55. Imbarcare pe zborul KL895 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 15:15. Zbor pe timpul noptii.

Ziua 2 | SHANGHAI
 Plecarea din 16.08: Imbarcare pe zborul QR870 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 02:25. Zbor pe timpul noptii. Sosire in Shanghai la ora 16:20.
 Plecarea din 28.08: Sosire in Shanghai la ora 09:25.
Shanghai, cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 24 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume, orasul se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Intalnire cu ghidul local si vizita la emblematicul Shanghai Tower (bilet de intrare inclus). Turnul Shanghai s-a dorit a fi ca un nou prototip pentru cladirile inalte. Amplasat in imediata apropiere a Turnului Jin Mao si a Centrului Financiar Mondial din Shanghai, noul turn se ridica deasupra orizontului, cu fatada curbata si forma spiralata, reusindu-se astfel crearea unui aspect unic. Pranz la un restaurant local. Dupa pranz ne lasam sedusi de farmecul orasului Shangai, explorand fosta concesiune franceza si Piata Renmin. Transfer la hotel. Cazare la Northern Hotel 4* sau similar Shanghai. Nota: grupul din 16.08 nu beneficiaza de pranz si vor vizita Shanghai Tower in ziua urmatoare.

Ziua 3 | SHANGHAI
Mic dejun. Incepem turul Shanghai-ului cu vizitarea incantatoarei Gradini Yu Yuan - cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Apoi va invitam sa descoperiti secretul producerii matasii chiar la magazinul cu matasuri. Servim pranzul la un restaurant cu specific local. Dupa pranz, continuam explorarea Shanghai-ului cu zona centrala unde vom vizita Shanghai Museum. Ne plimbam apoi de-a lungul falezei fluviului Huang Pu, celebrul Bund, cunoscut pentru cele 52 de cladiri coloniale construite in anii 1920 cand orasul era supranumit „Parisul Orientului”. Shopping pe principalul bulevard pietonal al orasului - Nanjing Road. Cina la restaurant local. Cazare la Northern Hotel 4* sau similar Shanghai.

Ziua 4 | SHANGHAI - SUZHOU „VENETIA ORIENTULUI”
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Shanghai sau excursie optionala la Suzhou si faimosul oras pe apa Tongli. In prima parte a zilei vizitam faimosul oras pe apa Tongli unde ne vom bucura de o plimbare cu o ambarcatiune traditionala din lemn pe unul din canalele orasului, apoi ne vom indrepta catre una dintre atractiile fermecatoare ale Chinei, legendara pentru canalele pitoresti, Suzhou. Situat in delta raului Yangtze, cunoscut sub numele de „Venetia Orientului”, orasul este renumit pentru podurile frumoase de piatra, pagodele si gradinile meticulos proiectate in stil clasic. 42% din oras este acoperit de apa, iar strazile inguste si aleile cu pavaj dau o atmosfera misterioasa, transformand orasul intr-un loc romantic, relaxant, un refugiu din haosul oraselor mari. Vizitam Gradina Maestrului Navoadelor (Wangshiyuan) un loc in care ne armonizam cu natura. Vizitam si faimoasa strada de shopping Guan Qian, onorata cu titulatura de una dintre cele patru celebre strazi pietonale din China (celelalte trei: Nanjing-Fuzimiao, Shanghai-Cheng Huang Miao si Beijing-Tianqiao). Tarif informativ 130 USD/pers. pentru minim 10 platitori. Intoarcere la Shanghai. Cazare la Northern Hotel 4* sau similar Shanghai.

Ziua 5 | SHANGHAI – GUILIN
Mic dejun. Continuam explorarea Shanghai-ului cu o incursiune in zona Tianzifang. Pranz la un restaurant local. Transfer la aeroport pentru zborul la Guilin. Guilin are reputatia unuia din cele mai pitoresti locuri din China, cu peisajul carstic, raurile curate, peisajul idilic, terasele de orez si minoritatile etnice. Cazare la Bravo Hotel 4* Guilin sau similar.

Ziua 6 | GUILIN
Mic dejun. Dimineata vom vizita Pestera Fluierului din Trestie – pestera cu un superb interior iluminat artistic, a carui sala principala este numita si ”Palatul de cristal al Imparatului Dragon”. Vizitam apoi colina Fubo, o alta atractie naturala de langa Guilin. Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza vom vizita o plantatie de ceai, unde vom afla cum se culeg frunzele de ceai si vom participa la un ceremonial al ceaiului. Ne intorcem in Guilin unde vom face o plimbare in orasul vechi si vom servi cina la un restaurant local. Cazare la Bravo Hotel 4* Guilin sau similar.

Ziua 7 | GUILIN – CROAZIERA PE RAUL LI – YANGSHUO
Mic dejun. Dimineata plecam cu autocarul spre Zhujiang unde ne vom imbarca pe vasul cu care vom face o croaziera de neuitat pe raul Li cu pranz la pachet pe vas. Croaziera pe raul Li dureaza aprox. 4 ore si ne va purta printre palcuri de bambusi, sate linistite si peisaje dominate de piscurile de calcar desprinse parca din cartile postale ilustrate. Dupa-amiaza vom debarca in Yangshuo, oras vechi de peste 1000 de ani, devenit un animat centru turistic. Aici vom face un tur cu autocarul in splendidul peisaj natural cu sate, livezi si plantatii de orez, tur ce va include o vizita la un fermier pentru a cunoaste mai bine viata rurala traditionala din China. Cina se serveste la un restaurant local. Cazare la New West Street Hotel 4* sau similar Yangshuo.

Ziua 8 | YANGSHUO - GUILIN – XIAN
Mic dejun. Deplasare cu autocarul la aeroportul din Guilin pentru zbor la Xian. Xi''an este capitala provinciei Shaanxi, din partea central-nordvestica a Chinei, numit in trecut si Chang''an (Orasul Etern), este locul de nastere al civilizatiei chineze antice din bazinul Fluviului Galben si a fost capitala a 13 dinastii imperiale. Aici incepea Drumul Matasii! Intalnire cu ghidul local si deplasare in centrul orasului unde intalnim Zidurile Orasului Vechi, lungi de 14 km si inalte de 12 m, construite in timpul dinastiei Ming si restaurate de mai multe ori de-a lungul timpului si vom poposi in Piata Turnului Tamburului. Servirea cinei la un restaurant local, cu experienta culinara inedita. Cazare la hotel Xian Titan Times 4* sau similar Xian.

Ziua 9 | XIAN
Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale secolului XX, considerata a fi „a opta minune a lumii” - Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 e.n., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui de teracota, care reproduceau in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme, a caror menire era de-al proteja in lumea de dincolo. Pe drum oprire la Fabrica de Arta Ceramica din Xian. Servirea pranzului intr-un restaurant cu specific local. Dupa-amiaza continuam cu vizitarea Marii Pagode a Gastii Salbatice, o frumoasa manastire budista construita in timpul dinastiei Tang, unde calugarul Xuanzuan a tradus pentru prima data sutrele budiste din sanscrita in limba chineza in secolul VII. Inainte de cina facem o plimbare pe Strada Musulmana, una dintre cele mai populare artere din Xian. Cina la un restaurant local. Cazare la hotel Xian Titan Times 4* sau similar Xian.

Ziua 10 | XIAN –LUOYANG
Mic dejun. Transfer la gara din Xian pentru imbarcare in trenul de mare viteza cu destinatia Luoyang, oras situat in vestul provinciei Henan din centrul Chinei. Sosire si transfer la restaurant unde servim masa de pranz. Apoi ne deplasam la sud de oras unde vom vizita incredibilele Grote Longmen (din patrimoniul UNESCO) - o serie de pesteri-temple budiste, sculptate in stanca, pe malul raului Yi, care abunda in statui de toate formele si marimile, cu inaltimea de la cativa centimetri pana la cea mai mare statuie a lui Buddha, care are 17 metri in inaltime. Ne intoarcem la Luoyang, un oras intemeiat in secolul al 12-lea i.Hr. unde, pe parcursul a celor peste 1.500 de ani, 13 dinastii din istoria Chinei si-au construit aici capitala. Din antichitatea Chinei, de acest loc au fost atrasi multi poeti renumiti iar in fiecare an aici se organizează Festivalului Bujorului. Plimbare in orasul vechi. Cina la un restaurant local si apoi transfer la hotel. Cazare la Ramada Hotel 4* sau similar Luoyang

Ziua 11 | LUOYANG – TEMPLUL SHAOLIN - BEIJING
Mic dejun. Dimineata vizitam Templul Shaolin - un adevarat simbol in lumea artelor martiale. Pe parcursul vizitei veti asista la o demonstratie de kung fu facuta de calugarii shaolin ce pun accentul pe elementele spectaculoase din tehnicile lor de lupta. Pranz la un restaurant local si transfer la gara din Luoyang pentru imbarcare in trenul de viteza cu destinatia Beijing. Dupa aproximativ 5 ore, sosire la Beijing si transfer hotel. Cazare la Grand Gongda Jianguo Hotel 4* (plecarea din 16.08) / Mercure CBD Hotel 4* (plecarea din 28.08) sau similare Beijing.

Ziua 12 | BEIJING
Mic dejun. Suntem in Beijing, capitala Chinei, centrul universului politic, economic si cultural al tarii. Este uimitor cum se imbina vechiul si noul in aceasta metropola, farmecul fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala. Este cunoscut ca orasul in care nu te plictisesti niciodata, atat de multe lucruri sunt de facut si de gustat. Ziua incepe cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan, structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii. Este de la sine inteles de ce Marele Zid Chinezesc construit in urma cu 2300 de ani, poate fi vazut din spatiu de catre astronauti! Pranz la restaurant inclus. Pe drumul de intoarcere catre Beijing vom vizita un magazin de Jad. Continuam turul cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale si care a servit ca resedinta familiei regale timp de peste 2000 de ani. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la Grand Gongda Jianguo Hotel 4* (plecarea din 16.08) / Mercure CBD Hotel 4* (plecarea din 28.08) sau similare Beijing.



Ziua 13 | BEIJING – PIATA TIANANMEN – ORASUL INTERZIS – TEMPLUL CERULUI
Mic dejun. Incepem astazi turul Beijing-ului cu vizitarea celebrei Piete Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Astazi sunt incluse in program si doua vizite: la un magazin de perle si la centrul de medicina chinezeasca. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la Grand Gongda Jianguo Hotel 4* (plecarea din 16.08) / Mercure CBD Hotel 4* (plecarea din 28.08) sau similare Beijing.

Ziua 14 | BEIJING - BUCURESTI
 Plecarea din 16.08: Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Servim prazul. Pana la transferul la aeroport, vom merge sa vizitam si Templul Lama. Templul Lama, numit si Lamaseria Yonghe, este principalul si cel mai mare templu budist din Beijing. A fost construit in 1694, ca parte a zidului orasului pentru imparatul Yongzheng, inainte ca acesta sa urce pe tron in 1722. Fiul lui Yongzheng - imparatul Qianlong, a trimis dupa 300 de calugari tibetani si 200 de studenti chinezi si i-a gazduit in palat in 1744. De atunci, locuinta a servit drept templu si manastire si este considerat unul dintre cele mai mari centre ale budismului din afara Tibetului. Cina si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Qatar QR893 cu destinatia Bucuresti, via Doha. Decolare la ora 01:45 (a doua zi) si sosire la Doha la ora 05:55. Decolare din Doha cu zborul QR221 la ora 09:10 si sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:00.
 Plecarea din 28.08: Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei KLM KL898 cu destinatia Bucuresti, via Amsterdam. Decolare la ora 10:55 si sosire la Amsterdam la ora 17:20. Decolare din Amsterdam cu zborul KL1377 la ora 20:55 si sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:35 (a doua zi).


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Zboruri la dus Bucuresti => Shanghai, Compania KLM
• Zboruri directe in China Shanghai => Guilin, Guilin => Xian, Companii locale
• Tren de mare viteza, bilet clasa II: Xian => Luoyang si Luoyang => Beijing
• Zboruri la retur Beijing => Bucuresti, Compania KLM
• Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale si locale (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Transferuri aeroport – hotel - aeroport
• Transport cu autocar local conform programului excursiei
• Cazare 12 nopti la hoteluri de 4* astfel:
 3 nopti in Shanghai Northern Hotel 4* sau similar
 2 nopti in Guilin la Bravo Hotel 4* sau similar
 1 noapte in Yangshuo la New West Street Hotel 4* sau similar
 2 nopti in Xian la Xian Titan Times Hotel 4* sau similar
 1 noapte in Luoyang la Ramada Hotel 4* sau similar
 3 nopti in Beijing la Mercure CBD Hotel 4* sau similar
• Mese: mic dejun, pranz si cina conform programului excursiei
*preparate au specific local; bauturile nu sunt incluse
• Tururile, excursiile si vizitele mentionate in programul excursiei
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Ghizi locali
• Insotitor de grup din partea agentiei


Servicii neincluse:
• Taxa de viza China si procesare documente: 100 Euro/persoana (poate suferi modificari pana la depunerea actelor) - Aceasta taxa se achita la inscriere.
• Bacsisurile recomandate pentru ghizii si soferii locali: 5 USD/persoana/zi (se achita la fata locului insotitorului de grup)
• Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno (se incheie o data cu contractul de prestari servicii)

Document de calatorie circuit:
 Pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.
 Nu se accepta pasaportul temporar.

Acte necesare pentru obtinerea vizei :
• 2 fotografii recente tip pasaport printate + copia in format electronic (fotografiile trebuie realizate pe fundal alb, din fata, pozitie serioasa, sa fie vizibila intreaga fata si lobul urechii, fara ochelari)
• Pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu cel putin doua pagini consecutive libere + copie scanata dupa acesta
• Daca ati mai calatorit în China, dar nu aveti viza pentru China pe actualul pasaport, este necesar vechiul pasaport sau o copie a paginii cu vechea viza pentru China
• Formularul transmis de agentie completat (acesta va fi transmis de catre agentul de turist, dupa inscriere)
ATENTIE: Aplicatia pentru viza va fi procesata de catre agentie. Ulterior este necesara prezentarea in persoana la centrul de vize in vederea amprentarii.

Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase:
• Constanta (50 Euro/pers.), Medgidia (45 Euro/pers.), Cernavoda (45 Euro/pers.), Fetesti (45 Euro/pers.), Slobozia (45 Euro/pers.)
• Iasi (45 Euro/pers.), Targu Frumos (45 Euro/pers.), Roman (40 Euro/pers.), Bacau (35 Euro/pers.), Onesti (42 Euro/pers.), Adjud (33 Euro/pers.), Focsani (28 Euro/pers.), Buzau (21 Euro/pers.), Urziceni (20 Euro/pers.)
• Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.)
• Pitesti (28 euro/pers.)

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL DIN PROVINCIE
 Transferul se rezerva odata cu pachetul turistic DOAR la cererea expresa a turistului! Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 Tarifele mentionate mai dus sunt pe persoana, valabile pentru ambele sensuri (dus-intors).

IN

Oferta din categoria:


 
CHINA MARELE TUR - 14 zile / 2549 EURO
Plecare Pana la
16.Aug.2024 29.Aug.2024 Rezervare
28.Aug.2024 10.Sep.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 21.03.2024




# #