Circuit CIRCUITE 2024 CHINA Grand Tour

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUITE 2024 CHINA Grand Tour / 14 zile

» Plecari: 06.Oct.2024, 21.May.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 2645 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Beijing - Xi’An - Guilin - Suzhou - Shanghai


internationala TURKISH AIRLINES (plecarea din 21.05), respectiv QATAR AIRWAYS (plecarea din 06.10) cu destinatia Beijing. Schimbarea cursei in Istanbul, respectiv Doha.
ZIUA 2: BEIJING Mese: cina
Sosire in Beijing in jurul oreli locale 15:30. Transfer de la aeroport la hotel. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Beijing la hotel Beijing King Talent Hotel 4* sau similar.
ZIUA 3: BEIJING - Orasul Interzis, Piata Tian’anmen Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), continuam cu vizitarea Pietei Tian’anmen - cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Incheiem ziua cu vizitarea Bulevardului Wangfujing, o celebra starda comerciala situata in centrul orasului. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Ziua se va incheia cu o cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, din secolul XIV. Seara, optional va propunem participarea la Golden Mask show, un spectacol de dans, acrobatie si costume (tarif informativ: 70 euro / persoana; minim 20 platitori). Cazare la acelasi hotel in Beijing.
Ziua 4: BEIJING - Marele Zid Mese: mic dejun, pranz, cina
Dupa micul dejun, ziua va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Vom servi pranzul intr-un restaurant local. Excursia continua cu vizitarea unei fabrici de prelucrare a jadului. Mergem apoi in cartierul “798 Art Zone”, ce a luat nastere intr-o fosta uzina industriala sovietica, denumita si Uzina 798. Cina la un restaurant local inclusa. Cazare la acelasi hotel in Beijing.
Ziua 5: BEIJING – Templul Cerului, Palatul de Vara Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Vom continua cu vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming, ca sacrificiu inchinat Cerului. Mergem apoi sa vizitam Palatul de Vara, incarcat de o istorie de 800 de ani, palat ce adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Continuam cu vizitarea unui atelier de prelucrare a perlelor originale si a unui centru de medicina traditionala chineza. Optional, plimbare prin Hutongurile din Beijing, ce ofera o incursiune fascinanta in viata traditionala chinezeasca. Va puteti plimba cu ricsa pentru a explora strazile inguste, podurile si arhitectura traditionala. Vom vizita una dintre casele Siheyuan, casa traditionala chinezeasca cu curte interioara, ce ne va permite sa intelegem mai bine viata si cultura din trecut (tarif informativ: 60 euro / persoana; minim 20 platitori). Cina la un restaurant local inclusa. Cazare la acelasi hotel in Beijing.
Ziua 6: BEIJING - XI’AN (tren expres) Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun la pachet. Transfer la gara pentru a lua trenul expres catre Xi’an, fosta capitala imperiala, orasul etern, numit Chang’an in antichitate, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben. Distanta dintre Beijing si Xi’an va fi parcursa in cca 4 ore. Sosire in Xi’an la ora 12:00 si transfer la un restaurant local pentru servirea pranzului. Cu o istorie de 3000 de ani, Xi’an a fost capitala pentru 13 dinastii chineze, echivaland in faima vechi capitale precum Atena, Cairo sau Roma. Dupa amiaza vom vizita Vechiul Zid al Orasului, cu impunatoarele ziduri de aparare care au rezistat pana in prezent. Apoi vom vizita Pagoda Gastei Salbatice care reprezinta una din cladirile remarcabile din Xi’an, aflata in interiorul templului Da Ci’en construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspandit budismul in China). Cina va fi servita in Xi’an la un restaurant local. Cazare in Xi’an la hotel Titan Central Park 4* sau similar.Ziua 7: XI’AN - Armata de Teracota si Marea Moschee Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Vom incepe ziua cu vizitarea celebrului sit arheologic Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Huagandi, una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale sec. XX, un obiectiv al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. In jur de 8000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropați aici in anul 210 î.Hr., ca o „armata a spiritelor”, menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat. Vizitam apoi Marea Moschee, ce dateaza de la inceputul dinastiei Tang (618-907), a carei arhitectura combina elemente chinezesti si islamice, facand-o unica in China. La sfarsitul programului de vizitare, vom avea timp liber in cartierul musulman. Pranzul si cina sunt incluse si se vor servi la restaurante locale. Cazare in Xi’an la hotel Titan Jincheng Art 4* sau similar.
ZIUA 8: XI’AN - GUILIN (zbor intern) Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Urmeaza transferul la aeroport pentru imbarcare la zborul cu destinatia Guilin. Guilin este renumit pentru peisajele sale de basm, caracterizate de munti calcarosi acoperiti cu vegetatie luxurianta si rauri linistite. Vom vizita Fubo Hill, numit si „Noul Deal al Capitanului”, cunoscut pentru frumusetea sa naturala si pentru siturile istorice si culturale. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Guilin la Bravo Hotel Guilin 4* sau similar.
ZIUA 9: GUILIN - YANGSHUO - GUILIN (160 km) Mese: mic dejun, pranz, cina
Dupa micul dejun pornim intr-o aventura pe Raul Li catre Yangshuo. In aceasta croaziera, cu durata de aproximativ 1 ora, vom admira peisajul fascinant oferit de frumusetea raului. Croaziera ne va ramane intiparita in memorie datorita peisajelor exotice unice: pescari care folosesc cormorani la pescuit, barci din bambus, imagini superbe. La revenirea pe uscat, in Yangshuo, ne vom bucura de timp liber pe West Street, una dintre cele mai vechi strazi ale orasului, cu o istorie de peste 1400 ani. Pranzul si cina le vom servi la restaurante locale (incluse). Cazare in Guilin la Bravo Hotel Guilin 4* sau similar.
ZIUA 10: GUILIN - SHANGHAI (zbor intern) Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Shanghai, Perla Orientului, o metropola multiculturala cu caracteristici atat traditionale, cat si moderne. Dupa aterizare, transfer la hotel si timp liber pentru relaxare. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Shanghai la Shanghai Holiday Inn Express Putuo 4* sau similar.
ZIUA 11: SHANGHAI Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun, urmat de vizita la Gradina Yuyuan („Gradina de liniste si refugiu”), o gradina traditionala situata in centrul orasului, ce dateaza din timpul dinastiei Ming. Vom continua sa descoperim orasul si atractiile sale: Templul lui Buddha de Jad, cu statuia din pretiosul material venit din Myanmar, Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau, Strada Nanjing - principala artera comerciala. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Shanghai la Shanghai Holiday Inn Express Putuo 4* sau similar.
ZIUA 12: SHANGHAI - SUZHOU (100 km) Mese: mic dejun, pranz, cina
Dupa micul dejun vom merge spre Suzhou, un oras cu o atmosfera pitoreasca faimos pentru frumusetea si eleganta gradinilor sale traditionale, recunoscute ca Patrimoniu UNESCO, pentru canalele sale pitoresti si pentru istoria sa culturala bogata. Vom vizita gradinile si Muzeul Suzhou. Pranzul va fi servit la un restaurant local. Apoi ne vom plimba in centrul vechi al orasului si vom vizita o fabrica traditionala de matase. Cina la un restaurant local. Cazare in Suzhou la hotel Suyuan 4* sau similar.
ZIUA 13: SUZHOU - TONGLI - SHANGHAI (140 km) Mese: mic dejun, pranz, cina
Dupa micul dejun vom pleca spre Tongli, un micut orasel romantic cunoscut pentru frumusetea sa arhitecturala traditionala si pentru reteau sa complexa de canale care i-au adus denumirea de „Venetia Estului”. Pranzul (inclus) va fi servit la un restaurant local. Apoi ne vom indrepta catre Shanghai. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Shanghai la Days Hotel Hongkou Fortune 4* sau similar.

ZIUA 14: SHANGHAI - ISTANBUL Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Pana la eliberarea camerelor putem vizita Turnul Jin Mao, zona Xintiandi - atractie turistica unica a orasului, datorita conceptului original de imbinare a vechiului si a noului si ne putem plimba in Tianzifang - o zona rezidentiala renovata, cu o sumedenie de cladiri, magazine, ateliere de arta, restaurante si cafenele. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Dupa cina, transfer la aeroport pentru imbarcare cursa TURKISH AIRLINES catre Istanbul (plecarea din 21.05) sau QATAR AIRWAYS catre Doha (plecarea din 06.10), cu decolare in cursul serii.
ZIUA 15: ISTANBUL - BUCURESTI
Sosire pe aeroportul din Istanbul la 5 dimineata (ora locala). Schimbarea cursei si decolare catre Bucuresti conform orarului de zbor. Sosirea la Bucuresti va avea loc la ora 08:15 pentru grupul din mai, respectiv ora 14:00 pentru grupul din octombrie.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti - Beijing si Shanghai – Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES sau QATAR AIRWAYS (schimbarea curselor la Istanbul sau Doha) in functie de data de plecare;
• transport cu avionul Xi’an – Guilin si Guilin – Shanghai cu companii locale;
• transport cu trenul expres de la Beijing la Xi’An;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului;
• 12 nopti cazare la hoteluri de 4* standard: 4 nopti Beijing, 2 nopti Xi’an, 2 nopti Guilin, 3 nopti Shanghai, 1 noapte Suzhou;
• pensiune completa (12 mic dejunuri, 12 pranzuri si 12 cine - preparatele au specific chinezesc);
• o cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata;
• tur de oras si vizite in Beijing: Templul Cerului, Piata Tian’anmen, Orasul Interzis, Palatul de Vara, Marele Zid Chinzesc (sectiunea Badaling), Cartierul de Arta 798;
• tur de oras si vizite in Xi’an: Pagoda Gastei Salbatice, Armata de Teracota, Muzeul de Istorie Shaanxi, Vechiul Zid al orasului, Marea Moschee;
• vizita la Fubo Hill in Guilin;
• croaziera pe raul Li;
• excursie la Yangshuo;
• tur de oras si vizite in Shanghai: Gradina Yuyuan, Templul lui Budhha de Jad, Strada Nanjing si plimbare pietonala de-a lungul Promenadei Bund;
• tur de oras si vizite in Suzhou: Gradinile si Muzeul din Suzhou;
• excursie la Tongli;
• vizitarea unor magazine si ateliere de mestesuguri locale (ex: jad, matase);
• ghizi locali in Beijing, Xi’an, Shanghai;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport pentru cursele interne si internationale (se pot modifica).

Nota: taxele de aeroport si taxa de viza sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianuarie 2024. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

* Cinele si pranzurile mentionate mai sus includ mancare cu specific chinezesc; in mod traditional chinezilor le place sa imparta mancarea si in unele locuri vom avea platouri/farfurii cu preparate pe care le vom imparti cu 2-4 persoane.

NU SUNT INCLUSE:
• taxa de viza si procesare acte (se poate modifica): 490 lei/persoana (se achita la agentie);
• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
• asigurarea storno (optionala);
• bacsisuri (tips) pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 60 USD/persoana – se practica in China, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Zbor cu compania TURKISH AIRLINES
21.05: Bucuresti 21:40 - Istanbul 23:10 durata zborului: 1h 30min
22.05: Istanbul 01:25 - Beijing 15:35 durata zborului: 9h 10min
03.06: Shanghai 22:25 - Istanbul 05:15 durata zborului: 11h 50min
04.06: Istanbul 07:00 - Bucuresti 08:15 durata zborului: 1h 15 min

Zbor cu compania QATAR AIRWAYS
06.10: Bucuresti 17:30 - Doha 22:00 durata zborului: 4h 30min
07:10: Doha 01:45 - Beijing 15:00 durata zborului: 7h 55min
20.10: Shanghai 00:35 – Doha 04:50 durata zborului: 09h 15min
20.10: Doha 09:10 - Bucuresti 14:00 durata zborului: 4h 50 min

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 21-24 persoane se percepe un supliment de 60 euro/persoana. Pentru grup 16-20 persoane se percepe un supliment de 135 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 16 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
• pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie;
• 2 fotografii tip pasaport;
• viza anterioara de China (daca este cazul);

Aplicatia pentru viza se va face online de catre agentie, urmand ca fiecare turist sa se prezinte personal la Centrul de viza pentru China din Bucuresti, pentru amprentarea digitala.

CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
 20% din pretul pachetului de calatorie la inscriere;
 30% din pretul pachetului de calatorie cu minim 60 zile inaintea plecarii;
 50% din pretul pachetului de calatorie cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
• 10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 120 zile - 91 zile inaintea plecarii;
• 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Oferta din categoria:


 
CIRCUITE 2024 CHINA Grand Tour - 14 zile / 2645 EURO
Plecare Pana la
06.Oct.2024 19.Oct.2024 Rezervare
21.May.2024 03.Jun.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.01.2024
# #