Circuit COREEA DE SUD si INSULA JEJU - 10 nopti cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + bilete zboruri interne + taxe aeroport + vizite (taxe incluse) + curs gatit

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

COREEA DE SUD si INSULA JEJU - 10 nopti cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + bilete zboruri interne + taxe aeroport + vizite (taxe incluse) + curs gatit / 12 zile

» Plecari: 15.Oct.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 3299 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: București – Seul - Gwangju – Jeju - Busan - Gyeongju - Andong – Seul - Bucuresti


Ziua 1. București – Seul
Check-in și îmbarcare pe Aeroportul Internațional din Otopeni pentru zborul cu destinația Seul.

Ziua 2. Seul
Sosire pe Aeroportul Internațional Incheon din Seoul și întâlnire cu ghidul local. Transfer si cazare în zona Seul, la hotel Mayplace 3* sau similar.

Ziua 3. Seul
Mic dejun. Tur de oras in Seul ce include oprire la Palatul Gyeongbokgung (cu posibilitate de observare a ceremoniei schimbarii garzilor), Piata Gwanghwamun, strada cu magazine de antichitati Insadong. Dupa amiaza vizita la satul Bukchon Hanok, locul ideal pentru a admira arhitectura tradițională. Seara, cazare în zona Seul, la hotel Mayplace 3* sau similar.

Ziua 4. Seul – Jeonju – Gwangju
Mic dejun. Transfer catre Jeonju. Participare la un curs de gatit a felului de mancare renumit din aceasta zona: Bibimbap, apoi vizita la satul tradițional Jeonju Hanok. Transfer catre Gwangju. Seara, cazare in zona Gwangju la hotel CS Hotel 3* sau similar.

Ziua 5. Gwangju – Jeju
Mic dejun. Vizita la Academia Confuciana Gwangju Hyanggyo, unde se vor proba haine traditionale sud – coreene (Hanbok) si prezentarea regulilor de conduita. Deplasare spre Damyang pentru a vizita Gradina de bambus Juknokwon, apoi transfer la aeroport pentru zborul intern catre Insula Jeju. Dupa aterizare, transfer la hotel. Cazare la hotel Sirius Jeju 4* sau similar.

Ziua 6. Insula Jeju
Mic dejun. Intreaga zi este dedicata vizitarii Insulei. Turul incepe cu o oprire la Plaja Hyeopjae Hyupjae - cea mai pitorească plajă a insulei, Parcul Hallim și plantația de ceai verde O’sulloc. Turul continua cu o oprire la formațiunile geologice Jusangjeolli – în urma erupției vulcanului și a contactului cu apa mării au luat naștere aceste stânci cu o formă atipică: hexagonală; se viziteaza Cascada Cheonjeyeon. Seara, cazare la hotel Sirius Jeju 4* sau similar.

Ziua 7. Jeju – Busan
Mic dejun. Se continua turul insulei cu vizita la Varful Seongsan - ce ascunde un con vulcanic impresionant si plaja Gwangchigi. Transfer la aeroport pentru zborul intern Jeju – Busan. Transfer la hotel. Seara, cazare in zona Busan la hotel Asti Busan 4* sau similar.

Ziua 8. Busan
Mic dejun. Tur de oras in Busan , al doilea cel mai mare oraș ca mărime din Coreea de Sud. Turul include vizite la Parcul Taejondae, Oryukdo Skywalk, Piata de peste Jagalchi, Piata BIFF unde se poate degusta preparatul local Ssiat Hotteok, cladirea Nurimaru APEC, plaja Haeundae si Insula Dongbaekseom. Searam cazare în zona Busan, la hotel Asti Busan 4* sau similar.

Ziua 9. Busan - Gyeongju
Mic dejun. Transfer la Gyeongju, fostă capitală a Regatului Silla. Tur de oras ce include: Templul Bulguksa – principalul templu al călugărilor budiști coreeni, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Parcul Tumuli – locul în care au fost descoperite mormintele regilor dinastiei Silla și ale familiilor lor, Observatorul Astronomic Cheomseongdae – cel mai vechi din Asia, Seokguram Grotto ce apartine Patrimoniului Mondial UNESCO. Oprire pentru fotografii dupa lasarea serii la Palatul Donggung si Iazul Wolji. Cazare în zona Gyeongju, la hotel Lahan Select Gyeongju 4* sau similar.

Ziua 10. Gyeongju – Andong – Seul
Mic dejun. Plecare spre orașul Andong unde se vizitează satul tradițional Andong Hahoe – inclus pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO și datează din perioada dinastiei Joseon. Transfer și cazare în zona Seul, la hotel Mayplace 3* sau similar.

Ziua 11. Seul – Zona Demilitarizată a Coreei de Sud (DMZ)* – Seul
Mic dejun. Zi libera pentru a explora orasul pe cont propriu sau optional* excursie catre Zona Demilitarizată a Coreei de Sud (DMZ). Turul incepe dis de dimineata, cu transfer către Paju. Turul include vizitarea Parcului Imjingak, observatorul și stația Dora, Al Treilea Tunel - aflat sub granița dintre cele două Coree, Podul Libertății și Muzeul Razboiului. Transfer inapoi spre Seoul. Seara retur la Seul pentru cazare la hotel Mayplace 3* sau similar.

Ziua 12. Seul - Suwon*- București
Mic dejun. Zi libera sau optional* excursie la Suwon, unde se vor vizita vizita fortăreața Hwaseong, inclusă pe lista Patrimoniului UNESCO si Palatul Hwaseong Haengung. Spre seara, transfer la aeroportul Internațional Incheon pentru check-in și îmbarcarea pentru zborul cu destinația București.


Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta București – Seul - București Compania Qatar (escala la Doha)
- Transport cu avionul pe rutele interne Gwangju – Insula Jeju - Busan
- 1 bagaj de cală și 1 bagaj de mână/ persoană
- Taxe de aeroport
- Transfer cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 10 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun
- Curs de gatit Bibimbap in Jeonju
- Vizita la Academia Confuciana Gwangju Hyanggyo (se vor proba de haine traditionale sud – coreene Hanbok)
- Intrari la obiectivele turistice
- Asistență turistică în limba română

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicala si asigurare storno
- Bacșișuri pentru șoferi și ghizi locali: 7 USD/persoana/ zi

Excursii optionale:
- Excursie la Zona Demilitarizată a Coreei de Sud (DMZ): 159 Eur/ persoana (excursia se poate rezerva doar în avans, în agenție)
- Excursie la Suwon: 129 Eur/ persoana (excursia se poate rezerva doar în avans, în agenție)

Conditii de plata:
20% avans la rezervare
80% cu 30 zile inainte de plecare

Oferta din categoria:


 
COREEA DE SUD si INSULA JEJU - 10 nopti cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + bilete zboruri interne + taxe aeroport + vizite (taxe incluse) + curs gatit - 12 zile / 3299 EURO
Plecare Pana la
15.Oct.2024 26.Oct.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 20.03.2024




# #