Circuit Pelerinaj EGIPT - 5 nopti cazare cu demipensiune 5* + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite (intrari obiective incluse) = 850 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Pelerinaj EGIPT - 5 nopti cazare cu demipensiune 5* + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite (intrari obiective incluse) = 850 euro/pers / 6 zile

» Plecari: 13.May.2024, 23.Sep.2024, 28.Oct.2024, 25.Nov.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 850 EURO de persoana

» Categorie cazare 5*

» Traseu: Bucuresti - Cairo - Dahab - Peninsula Sinai - Alexandria - Cairo - Bucuresti


ZIUA 1 : Bucuresti - Cairo - Dahab - Peninsula Sinai - Ascensiune pe Muntele Sinai
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agenţiei cu 2 ore inainte de plecare. Decolare din Bucuresti spre Cairo la ora 00:45. Sosire in aeroportul din Cairo la ora 03:30. Transfer la hotel in Dahab pentru check-in. Plecare spre Muntele Sinai cu oprire la Manastirea 7 Fecioare, asezata pe locul unde evreii i-au invins pe Amalekiti, fiind ajutati de rugaciunile lui Moise si Aaron, avand hramul Sf. Moise. Cina si cazare la hotel Safir Resort 5 * / similar in Dahab.
Optional: La ora 01.00 (noaptea) aproximativ - ascensiune pe Muntele Sinai, unde Moise a primit tablele legii cu cele 10 porunci si vizitarea Manastirii Sfanta Ecaterina (40 euro/pers).

ZIUA 2 : Peninsula Sinai - Manastirea Sf.Ecaterina - Fantana lui Moise - Moastele Sf. Stefan Sinaitul
Mic dejun. Participare la Slujba in cadrul Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume si vizitarea Manastirii, unde se afla timp de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina - Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de ”argint” al Sf. Ecaterina; vizita la fantana lui Moise. Persoanele care nu doresc sa participe au la dispozitie timp liber pentru shopping. Cina si cazare la hotel Tolip 5 * / similar in Alexandria.

ZIUA 3 : Alexandria - Manastirearea Sf. Paisie - Wadi El Natrun
Mic dejun. Deplasare spre Manastirea Sf. Macarie in care se afla moastele Sf. Macarie Egipteanul, Sf. Macarie Alexandrinul, Sf. Macarie Cetateanul - mormantul si o parte din moastele Sf. Ioan Botezatorul, Manastirea Sf. Paisie cel Mare cu Sf. Moaste, Manastirea El Surian - unde se afla copacul Sf. Efrem Sirul si particele din mai multe Sf. moaste, Manastirea El Paramous cu moastele Sf. Maxim si Dometie, Sf. Moise cel Negru si ale Sf. Gheorghe. Cina si cazare la hotel Tolip 5 * / similar in Alexandria.

ZIUA 4 : Alexandria - Catedrala Sf. Evanghelist Marcu - Mormantul Sf. Mina - Cairo
Mic dejun. Vizitarea Catedralei Sf. Apostol si Evanghelist Marcu, unde sunt moastele si Mormantul Sfantului, moastele Martirilor din El Fayoum, Ep. Dioscor. Se continua programul cu vizita la Catedrala Sf.Ecaterina. Oprire langa Biblioteca din Alexandria, locul celebrului Far considerat una din cele 7 minuni ale lumii, Manastirea Sf. Mina cu moastele Sf. Mina si ale papei Chiril. Deplasare la Cairo. Timp liber pentru shopping in Bazarul Khan El Kalily. Oprire pentru cina la restaurant local. Cazare la hotel Tolip Gardens 5 * / similar in Cairo.

ZIUA 5 : Muallaka - Biserica Sf. Gheorghe - Biserica Sf. Mercurie - El Zeitoun
Mic dejun. Deplasare in zona crestina pentru vizita la Biserica El Muallaka sau Biserica Suspendata - dedicata Fecioarei Maria. Oprire la Biserica Sf. Gheorghe unde se afla temnita, lantul si uneltele de tortura ale Sfantului. Biserica Sf. Serghie si Vah cu moastele Sf. Serghie si Vah si ale Sf. Bashnouna, la baza careia se gaseste pestera in care a stat Sf. Familie, Biserica Sf. Mercurie si moastele Sfantului. Biserica Sf. Fecioare Maria din El Zeitoun. Oprire pentru cina la restaurant local. Cazare la hotel Tolip Gardens 5 * / similar in Cairo.

ZIUA 6 : Cairo- Giza - Sfinx - Muzeul de Egiptologie - Croaziera pe Nil - Bucuresti
Mic dejun. Optional: Tur panoramic al orasului Cairo cu oprire la cele trei piramide ale lui Keops, Kephren, Mycerinus. Se continua vizita cu Sfinxul din Giza si Muzeul Egiptean. Timp liber pentru cumparaturi la magazinul de parfumuri si Papyrus (50 euro/pers).
Optional: Croaziera pe Nil + cina inclusa si program artistic cu specific Egiptean (40 euro/pers). Persoanele care nu doresc sa participe la optionalele propuse, vor avea timp liber in Cairo.
Plecare spre aeroportul din Cairo, decolare la ora 04:30. Aterizare la Bucuresti - aeroport Henri Coanda la ora 07:20.Servicii incluse:
● bilet de avion Bucuresti - Cairo - Bucuresti Compania Tarom
● bagaj de cala 23 kg si de mana 7 kg
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 5 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri 5*
● transport cu autocar modern - aer condiţionat
● ghid vorbitor de limba romana
● taxele de aeroport
● intrarile la obiectivele turistice

Nu sunt incluse:
● asigurarea medicala si storno
● taxa de viza Egipt 25 euro/pers (se achita in aeroport)
● bacsis (ghizi locali, soferi, hoteluri) - 3 euro/zi/pers (se achita obligatoriu la sosirea in Egipt)
● excursiile optionale din program (grup minim 20 pers)

Excursii optionale:
Ascensiune noaptea pe Muntele Sinai + vizitarea Manastirii Sfanta Ecaterina: 40 euro/pers
Cairo - piramidele, Sfinxul, magazinul de parfumuri si papirus: 50 euro/pers
Croaziera pe Nil - cina si program artistic incluse: 40 euro/pers

Supliment camera single: 265 euro
Copil 6-12 ani in camera cu 2 adulti: reducere 70 euro

Nota:
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
• Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
• Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
• La inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii.
• Oferta este calculata pentru un grup 40 persoane.


Oferta din categoria:


 
Pelerinaj EGIPT - 5 nopti cazare cu demipensiune 5* + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite (intrari obiective incluse) = 850 euro/pers - 6 zile / 850 EURO
Plecare Pana la
13.May.2024 18.May.2024 Rezervare
23.Sep.2024 28.Sep.2024 Rezervare
28.Oct.2024 02.Nov.2024 Rezervare
25.Nov.2024 30.Nov.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 29.02.2024
# #