Circuit Elvetia, Tara Cantoanelor

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Elvetia, Tara Cantoanelor / 9 zile

» Plecari: 02.Sep.2024, 27.Jul.2024, 19.Jul.2024, 21.Jun.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1495 EURO de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: Milano, Lacul Como, Alpii Italieni, Zermatt, Mont Blanc, Chamonix, Geneva, Lacul Leman, Lausanne, Montreux, Castelul Chilon, Berna, Interlaken, Jungfraujoch acoperisul Europei, Zurich, Cascada Rinului Schaffhausen, Lucerna, Swissminiatur, Lugano..
Ziua 1 | Bucuresti–Milano-Lacul Como
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 03:30 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1655 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:00, sosire la Munchen la ora 07:05. La ora 11:00 decolare cu zborul LH1854 cu destinatia Milano-Malpensa, unde ajungem la ora 12:05. Ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre Milano pentru Tur de oras Milano. Azi ne bucuram de capitala modei italiene Milano, ce ne va incanta cu atractiile sale desprinse de cotidian. Aici gasim cea mai extravaganta catedrala gotica din Europa–Il Duomo, cea mai cunoscuta opera din lume–Scala di Milano, cea mai buna galerie de arta din Nordul Italiei si celebra capodopera a lui Leonardo da Vinci–“Cina cea de taina”. Nu ratati obiectivele din Piazza del Duomo, Castelul Sforzesco, Galeriile Vittorio Emanuele sau celebra Opera din Milano „Scala”. Excursia continua apoi spre Lacul Como–cu siguranta cel mai deosebit si cel mai frumos dintre lacurile italiene. Malurile sale sunt presarate cu vile, gradini luxuriante si sate pitoresti. Privelistea este unica, strazile pietruite, iar vilele superbe va vor face cu siguranta sa va indragostiti de aceasta locatie. Timp liber la dispozitie in Como. Cazare Hotel Cruise 4* sau similar zona lacului Como.

Ziua 2 | Lacul Como-Alpii Italieni-Zermatt
Mic dejun. Astazi vom strabate un peisaj mirific prin Alpii Italieni, iar intrarea in Elvetia o vom face prin Pasul Simplon (2.005 m altitudine). Odata depasite serpentinele, primul canton vizitat este Valais si celebra statiune Zermatt (1.606 m) la poalele masivului Matterhorn (4.478 m). In Zermatt vehiculele cu motor sunt interzise, ca urmare portiunea de traseu Tasch–Zermatt se parcurge cu trenul (bilet dus-intors inclus). Din celebra statiune se poate admira varful Matterhorn. Timp liber la dispozitie in Zermatt pentru urcare cu telecabina pe masivul Matterhorn. Intoarcere cu trenuletul in Taesch si transfer la hotel. Cazare la Hotel Mountime 3* sau similar in Taesch.

Ziua 3 | Mont Blanc–Chamonix–Geneva
Mic dejun. Ne continuam calatoria spre Alpii Francezi cu un alt masiv celebru–Mont Blanc (4.810 m) cu un popas intr-o alta celebra statiune, de aceasta data din Franta–Chamonix Mont Blanc (1.035 m). Numit Chamonix in limbajul curent, orasul se situeaza in partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc, foarte aproape de punctul comun de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Chamonix reprezinta „Mecca” alpinismului si al sporturilor montane. De aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Ne reintoarcem in Elvetia, sosind spre seara in Geneva. Cazare Hotel B&B Geneva Airport 3* sau similar in Geneva.

Ziua 4 | Geneva–Lacul Leman
Mic dejun. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa–Lacul Leman. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal Geneva cu ghid local: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza libera pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. Cazare Hotel B&B Geneva Airport 3* sau similar. Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 5 | Geneva–Lausanne–Montreux–Berna
Mic dejun. Excursie la Lausanne–capitala cantonului Vaud. Aici isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului si Muzeul Olimpic. Apoi excursia continua in celebra statiune Montreux unde se viziteaza Castelul Chilion. Ne continuam drumul apoi spre capitala Elvetiei–Berna unde vom face un tur de oras cu ghid local si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Cazare Hotel Harry''s Home Bern 4* sau similar Biel.

Ziua 6 | Interlaken
Mic dejun. Optional, excursie la Interlaken–o minunata statiune situata intre lacurile Thuner See si Brienzer See. Aici puteti face o plimbare cu vaporasul pe lacuri sau o ascensiune cu trenul pana la Jungfraujoch–statia de cale ferata de la cea mai mare altitudine din Europa (3.454 m). Jungfraujoch este supranumit si „Acoperisul Europei”. Cazare Hotel Harry''s Home Bern 4* sau similar Biel.

Ziua 7 | Berna-Zurich
Mic dejun. Excursia continua spre Zurich–cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei Internationale de Fotbal–FIFA. Tur de oras Zurich si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Dupa-amiaza, optional, excursie la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascada din Europa ca si debit, aflandu-se la granita dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zürich si Germania. Cazare Hotel Mercure Zurich City 4* sau similar.

Ziua 8 | Zurich–Lucerna–Swissminiatur–Lugano micul Rio de Janeiro–Milano
Mic dejun. Inainte de a porni spre partea „italiana” a Elvetiei, vom face un popas de 2 ore in Lucerna–o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrücke–Podul cu Capela construit din lemn in Sec al XIV-lea. Ne continuam excursia spre Cantonul Ticino, unde vom face un popas si plimbare cu insotitorul de grup la Lugano–supranumit si „Micul Rio de Janeiro al Europei”. Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana. Continuam apoi turul la Melide pentru vizitarea parcului tematic „Elvetia in miniatura”, un bun prilej de a revedea la „scara mica” aceasta minunata tara strabatuta in decurs de 7 zile. Seara, revenim in Italia pentru zborul catre casa de a doua zi. Cazare la The Hub Hotel Milano 4* sau similar.

Ziua 9 | Milano-Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Predarea camerelor se face pana la ora 12:00.
Plecare 21 Iunie: transfer la aeroportul Milano Malpensa pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH253 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 14:35 si sosire la Frankfurt la ora 15:55. Decolare la ora 20:10 cu zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 23:30.
Plecare 19 Iulie: transfer la aeroportul Milano Malpensa pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1855 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 12:45 si sosire la Munchen la ora 13:55. Decolare la ora 15:35 cu zborul LH1652 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 18:35.
Plecare 27 Iulie: transfer la aeroportul Milano Malpensa pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1857 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 17:15 si sosire la Munchen la ora 18:25. Decolare la ora 21:55 cu zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 24:50.
Plecare 2 Septembrie: transfer la aeroportul Milano Linate pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH281 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 15:15 si sosire la Frankfurt la ora 16:35. Decolare la ora 20:20 cu zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 23:40.


Servicii incluse:

Servicii incluse:

• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Milano => Bucuresti, Compania Lufhansa
• Taxele de aeroport
• Transport cu autocar Interra pe circuit
• Taxe de autostrazi si parcari incluse
• Cazare 8 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 1 noapte la Lacul Como la Hotel Cruise 4* su similar
- 1 noapte in Taesch la Hotel Mountime 3* sau similar
- 2 nopti in Geneva la Hotel B&B Geneva Airport 3* sau similar
- 2 nopti in Berna/Biel la Hotel Harry''s Home Bern 4* sau similar
- 1 noapte in Zurich la Hotel Mercure Zurich City 4* sau similar
- 1 noapte in zona Milano la Hotel The Hub Milano 4* sau similar
• Tururi de oras la Milano, Geneva, Berna, Zurich
• Ghizi locali pentru tururile de oras de la Geneva si Berna
• Vizitele si excursiile cuprinse in program, la: Monza, Lacul Como, Zermatt, Chamonix Mont Blanc, Lausanne, Montreux, Castelul Chillon, Lucerna, Melide si Lugano
• Biletul de intrare la Castelul Chillon
• Bilet de tren dus-intors Taesch - Zermatt - Taesch

Nu sunt incluse:

• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Taxele de oras acolo unde se aplica, se achita la receptia hotelurilor
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali
• Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Oferta din categoria:


 
Elvetia, Tara Cantoanelor - 9 zile / 1495 EURO
Plecare Pana la
02.Sep.2024 10.Sep.2024 Rezervare
27.Jul.2024 04.Aug.2024 Rezervare
19.Jul.2024 27.Jul.2024 Rezervare
21.Jun.2024 29.Jun.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.02.2024
# #