Circuit ADRIATIC TOUR SERBIA-MUNTENEGRU-CROATIA-BOSNIA HERTEGOVINA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

ADRIATIC TOUR SERBIA-MUNTENEGRU-CROATIA-BOSNIA HERTEGOVINA / 10 zile

» Plecari: 08.Oct.2024, 01.May.2024, 29.Mar.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 749 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Belgrad – Kolasin – Canionul Tara – Podgorica – Cetinje – Budva – Kotor – Dubrovnik Neum – Mostar – Medugorje – Split – Plitvice – Zagreb – Osijek – Vukovar – Novi Sad


Ziua 1 | BUCURESTI – BELGRAD
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Deva – Timisoara – Belgrad. Sosire la Belgrad seara tarziu, in functie de formalitatile vamale. Cazare si cina la hotel Elegance 3* / hotel Villa Panorama 3* (plecarea 01.05) sau similare Belgrad.

Ziua 2 | BELGRAD – MUNTENEGRU
Mic dejun. Tur de oras Belgrad: Citadela Kalemegdan situata dramatic deasupra confluentei raurilor Sava si Dunare, Palatul Printesei Ljubice, Piata Republicii si Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Mormantul Maresalului Tito, Muzeul National. Excursia continua spre Muntenegru unde vom ajunge seara tarziu la hotel. Cazare si cina la hotel Bianca 4* sau similar Kolasin.

Ziua 3 | CANIONUL TARA – PODGORICA – CETINJE – BUDVA
Mic dejun. Excursia continua cu o incursiune in Parcului Durmitor pe Canionului Raului Tara. Parcul National Durmitor a fost creat in 1952 si se inalta uimitor pana la 2.522 m! Durmitor, care inseamna "adormit” intr-unul dintre dialectele Muntenegrului antic, a fost preluat pe lista Patrimoniului UNESCO in 1980, impreuna cu raurile Tara, Draga si Susica, ale caror canioane brazdeaza Parcul National Durmitor. In Parcul National Durmitor, Canionul Raului Tara este el insusi un monument, care se intinde pe 80 de kilometri si are o adancime de 1.300 m, fiind al doilea ca marime dupa Marele Canion din Statele Unite! Plecare spre capitala Podgorica unde se face un scurt tur panoramic, iar apoi vom ajunge in Cetinje - capitala istorica a Muntenegrului. Admiram in turul pietonal vechea Manastire, resedinta prezidentiala, muzee si galerii. Excursia continua catre Budva. si transfer la hotel pentru formalitatile de cazare. Cazare si cina la hotel Slovenska Plaza 3* sau similar in Budva.

Ziua 4 | BUDVA – RELAXARE PE MALUL ADRIATICII IN MUNTENEGRU
Mic dejun. In prima parte a zilei vizitam Budva, metropola turistica a Muntenegrului. Numeroasele plaje si peisajele de vis imprejmuiesc mica statiune de la Marea Adriatica. Pe langa minunatele peisaje, Budva este deosebita si datorita numeroaselor vestigii si monumente istorice. Intoarcere la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Budva. Cazare si cina la hotel Slovenska Plaza 3* sau similar in Budva.

Ziua 5 | FIORDUL KOTOR – DUBROVNIK – NEUM (BOSNIA – HERTEGOVINA)
Mic dejun. Ne indreptam catre Croatia, de-a lungul fiordului Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit "Fiordul Sudului". In anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului UNESCO. Excursia continua spre Dubrovnik, nu inainte de a face un stop fotografic in locul special amenajat care ofera o panorama deosebita asupra orasului si a insulei Locrum. Intalnire cu ghidul local la Pile Gate – Poarta principala de intrare in cetatea Dubrovnik pentru Tur de oras Dubrovnik pietonal cu ghid local: Biserica Franciscana unde se afla cea mai veche farmacie din lume, fantana lui Onofrio, fortareata Lovrijenac, fortareata Minceta, Stradun – principala artera pietonala din cetate, biserica votiva San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas – simbol al orasului, Biserica Sf. Blaise, Manastirea Dominicana, Portul vechi si fortareata Ravelin (Durata: 2 ore, fara intrari). Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi in Dubrovnik. Excursia continua catre statiunea Neum – situata in micuta portiune cu iesire la Marea Adriatica din Bosnia-Hertegovina, la doar 60km de Dubrovnik. Cazare si cina la hotel Sunce 4* sau similar Neum.

Ziua 6 | BOSNIA – HERTEGOVINA: MOSTAR & MEDJUGORE
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Neum pentru relaxare pe malul Marii Adriatice. Optional, Excursie de 1 zi in Bosnia la Mostar si Medugorje. Mostar, oras dezvoltat in timpul regimului otoman pe malurile raului Netetva special pentru rutele de caravane, inclus in Patrimoniului Mondial UNESCO are ca obiective principale Podul Vechi, bazarul cu obiecte de artizanat traditionale si case specifice turcesti. Vizitam o casa turceasca si o moschee. Continuam excursia catre Medjugorje, locul unde Dumnezeu si omul se intalnesc, si facem un scurt stop pentru vizite cu insotitorul de grup. Intoarcere la hotel. Cazare si cina la hotel Sunce 4* sau similar Neum.

Ziua 7 | NEUM – SPLIT – PLITVICE
Mic dejun. Din Neum ne indreptam spre nord de-a lungul spectaculoasei Coaste Adriatice, trecand pe langa sate vechi de pescari si resorturi noi, ajungand la Split. Vom vizita orasul printr-un scurt tur pietonal: Palatul lui Diocletian, Catedrala cu faimosul turn cu clopot, Templul lui Jupiter, iar langa ruinele romane se gasesc cateva cladiri medievale, printre care si o primarie datand din secolul al XV-lea. Dupa vizita in Split, ne indreptam catre zona Parcului National Plitvice. Cazare si cina la hotel Zvonimir 3* sau similar in zona Plitvice.

Ziua 8 | PLITVICE - ZAGREB
Mic dejun. Excursia continua spre Parcul National Plitvice. Complexul a fost declarat parc national inca din anul 1949, reprezentand cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei, vizitata anual de aproape 1 milion turisti, iar in anul 1979 parcul Plitvice a fost preluat pe lista Patrimoniului UNESCO. Daca va intrebati de ce peste un million de oameni vin aici in fiecare an, din toate colturile lumii, va invitam sa va pregatiti aparatele foto si camerele de filmat si sa vizitati unul dintre cele mai spectaculoase si mai salbatice locuri din Europa. Acesta minune naturala cu 16 lacuri terasate inconjurate de munti si vegetatie luxurianta va taie pur si simplu rasuflarea. Continuam drumul spre Zagreb - un oras plin de farmec cu bulevarde largi, piete uriase si cu o arhitectura secessionista. Vizitam: Piata Centrala, Piata Jelacic, Catedrala - o bijuterie arhitecturala gotica, Turnul Lotrscak. Cazare si cina la hotel Novi 3* sau similar Zagreb.

Ziua 9 | ZAGREB – OSIJEK – VUKOVAR – NOVI SAD – BELGRAD
Mic dejun. Plecam spre Belgrad prin Slavonia unde vom poposi la Osijek, capitala regiunii, oras ce pastreaza arhitectura austro-ungara a centrului istoric si remarcabila fortareata Trvda. De aici plecam spre Dunare si vom poposi la Vukovar, orasul in care s-a desfasurat cea mai mare batalie din Europa dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Trecem in Serbia si vizitam Novi Sad – al doilea oras al tarii, ce va fi, impreuna cu Timisoara capitala culturala europeana in anul 2021. Seara ajungem la Belgrad. Cazare si cina la hotel Elegance 3* / hotel Villa Panorama 3* (plecarea 29.03) sau similare Belgrad.

Ziua 10 | BELGRAD - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.

Date de plecare: 29.03, 01.05 - PASTE, 08.10
Supliment Paste, 01.05-30 eur/pers


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
• Cazare 9 nopti la hoteluri 3* si 4* astfel:
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Elegance 3* / hotel Villa Panorama 3* (plecarea 01.05) sau similare Belgrad
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Bianca 4* sau similar Kolasin
o 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Slovenska Plaza 3* sau similar Budva
o 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Sunce 4* sau similar Neum
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Zvonimir 3* sau similar in zona Plitvice
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Novi 3* sau similar Zagreb
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Elegance 3* / hotel Villa Panorama 3* (plecarea 29.03) sau similare Belgrad
• BONUS: Suplimentul de cina!
• Tururi de oras si vizite la: Belgrad, Podgorica, Cetinje, Kotor, Dubrovnik, Split, Zagreb, Osijek, Vukovar – Novi Sad
• Ghizi locali la Cetijne, Kotor si Dubrovnik
• Excursiile din program: Parcul National Durmitor, Canionul Tara, Parcul National Plitvice
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• asigurarea medicala si storno
• intrarile la obiectivele turistice din program
• excursiile optionale

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
• Excursie la Mostar si Medugorje
Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, insotitor de grup


Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase:
• Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.)
• Iasi (45 euro/pers.), Targu Frumos (45 euro/pers.), Roman (40 euro/pers.), Bacau (35 euro/pers.), Onesti (42 euro/pers.), Adjud (33 euro/pers.), Focsani (28 euro/pers.), Buzau (21 euro/pers.), Urziceni (20 euro/pers.)
• Pitesti (28 euro/pers.)

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL DIN PROVINCIE
 Transferul se rezerva odata cu pachetul turistic DOAR la cererea expresa a turistului! Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 Tarifele mentionate mai dus sunt pe persoana, valabile pentru ambele sensuri (dus-intors).

in

Oferta din categoria:


 
ADRIATIC TOUR SERBIA-MUNTENEGRU-CROATIA-BOSNIA HERTEGOVINA - 10 zile / 749 EURO
Plecare Pana la
08.Oct.2024 17.Oct.2024 Rezervare
01.May.2024 10.May.2024 Rezervare
29.Mar.2024 07.Apr.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.02.2024
# #