Circuit CIRCUIT 6 ZILE CROATIA - SERBIA - MUNTENEGRU

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT 6 ZILE CROATIA - SERBIA - MUNTENEGRU / 6 zile

» Plecari: 26.Aug.2024, 03.Aug.2024, 26.Apr.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 413 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Belgrad, Podgorita, Trogir, Zagreb, Budapesta


Ziua 1
Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare) pe traseul Pitesti - Craiova - Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Sosire in Belgrad, tur panoramic de oras cu autocarul (zona Parlament - Biserica Sfanta Sava - Posta centrala).
Cazare Hotel Elegance 3* sau similar in Belgrad.

Ziua 2
Mic dejun. Deplasare pe ruta Cacak - Prijepolje - trecerea frontierei Serbia/Muntenegru - Pljevlja - Mijakovici. Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2 - lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta - Tara - Podul Belvedere (popas) - Dobrilovina - Bistrica - Moskovac. Scurt popas in Podgorica. Hotel Aurel 4* sau similar in Podgorita.

Ziua 3
Mic dejun. Deplasare pe ruta Budva - Tivat - (traversare Fiordul Kotor cu ferry-boat-ul Kamenari - Tivat) - Bijela. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea Dubrovnik (perla Adriaticii) inclusa in patrimoniul UNESCO. Turul orasului medieval include faimoasele ziduri considerate de necucerit, Poarta Pile, celebra farmacie (sec. XIV) din Man. Franciscana, Palatele Sponza si Rector si turnul Orologiului. Ne indreptam catre Split, cel mai mare oras de pe coasta Dalmata, pe care il putem considera nu doar un oras medieval, ci chiar un oras antic locuit pana in prezent. S-au pastrat din sec. III-IV atat Poarta de Aur, Poarta de Fier la care a fost adaugat si Turnul Ceasului, Palatul, cat si Mausoleul lui Diocletian. Mausoleul, desi a fost construit pentru a omagia unul dintre cei mai mari persecutori ai crestinismului, a sfarsit prin a fi transformat in Catedrala St. Domnius, care este functionala pana astazi.
Cazare Hotel Sveti Kriz 4* sau similar in Trogir / Hotel Alkar 3* sau similar in Sinj.

Ziua 4
Mic dejun. Tur pietonal in Trogir, orasul-muzeu si sit UNESCO care ne dezvaluie o multime de atractii istorice minunate, de la ziduri medievale si bastioane, la strazi pitoresti si arcade: Catedrala Sf. Laurentiu, Turnul cu Ceas si Loggia, Palatul, Palatului Ducelui, Manastirea Sf. Nicolae, Turnul Sf. Marcu. Ne indreptam apoi catre Parcul National Plitvice (taxa vizitare - 25 euro/pers - optiunea pentru vizitarea parcului se face la inscriere si se achita la agentie, inainte de plecare). Parte a patrimoniului UNESCO, acesta este renumit pentru multitudinea de lacuri ce se varsa unul in altul, cascade si grote).
Cazare Hotel Garden 4* sau similar in Zagreb.

Ziua 5
Mic dejun. Pornim intr-un tur pietonal in centrul turistic al orasului Zagreb, un minunat complex urban medieval, compus din biserici, palate, galerii si cladiri guvernamentale: Catedrala, Piata Ban Jelacic, Poarta de Piatra, Biserica Sf. Marcu, Muzeul Miamara, Cladirea Teatrului, Basilica Inima lui Iisus. Ne continuam traseul catre Budapesta, trecand pe langa Lacul Balaton (Marea Ungariei).
Seara, optional, Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva, pret 55 euro/pers (include transport autocar, vaporas, ghid local, cina festiva bufet cu specific local - sarmalute si gulas, gustari reci si salate, bauturi aa welcome drink, vin, apa minerala si racoritoare).
Cazare la Ibis Styles Citywest 3* sau similar in Budapesta

Ziua 6
Mic dejun. Plecare catre tara, sosire in Bucuresti in jurul orei 23:00, in functie de trafic si formalitatile vamale. CS


Servicii incluse:
Pretul include:
- transport cu autocar clasificat;
- 5 nopti cazare cu dejun la hotel 3-4* in Belgrad, Podgorita, Trogir, Zagreb, Budapesta, conform program;
- ghid de turism atestat;
- ferry Fiord Kotor.

Pretul nu include:
- intrarile la obiectivele turistice (taxa acces Durmitor Park - Canionul Tara - 5 euro/pers, Parcul National Plitvice - 25 euro/adult, 15 euro/copil - optiunea pentru vizitarea parcului se face la inscriere si se achita la agentie, inainte de plecare);
- taxa de rezervare pentru obiectivele turistice (dupa caz;
- cheltuieli personale;
- asigurare medicala si storno;
- taxa de oras - 15 euro/ pers (pentru toata durata circuitului) se achita OBLIGATORIU la agentie;
- ghizii locali specializati;
- locuri preferentiale in autocar - primele 3 randuri (20 euro/pers/ loc rand 1, 15 euro/pers/loc rand 2, 10 euro/pers/ loc rand 3);
- vizite optionale;
- alte taxe de vizitare;
- orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica apretul includea;

Excursiile optionale:
- Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva - pret 55 euro/pers.

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 6 ZILE CROATIA - SERBIA - MUNTENEGRU - 6 zile / 413 EURO
Plecare Pana la
26.Aug.2024 31.Aug.2024 Rezervare
03.Aug.2024 08.Aug.2024 Rezervare
26.Apr.2024 01.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.04.2024




# #