Circuit Circuit Pelerinaj MEDJUGORJE 8 zile Autocar 2024

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Circuit Pelerinaj MEDJUGORJE 8 zile Autocar 2024 / 8 zile

» Plecari: 26.Sep.2024, 27.Aug.2024, 19.Aug.2024, 14.Jul.2024, 22.Jun.2024, 08.Jun.2024, 08.Jun.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 418 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Timisoara - Belgrad - Sarajevo - Medjugorje - Podgorica - Shkoder - Tirana - Ohrid - Skopje


BONUS: GRATUIT 4 CINE cu apa si vin incluse!!!

Timisoara - Belgrad - Sarajevo - Medjugorje - Podgorica - Shkoder - Tirana - Ohrid - Skopje



Ziua 1. BUCURESTI - SIBIU - TIMISOARA - BELGRAD (cca. 695 km)

Intalnire ora 06.00, plecare spre Timisoara, pe traseu ne oprim sa vizitam Manastirea Cozia. Dupa amiaza sosim la Timisoara – Catedrala Mitropolitana Ortodoxa, Palatul Culturii, Muzeul Castelul Huniazilor, Opera, Piata Victoriei, Sinagoga din Cetate, Palatul Bruck, Piata Unirii, Catedrala romano-catolica. spre capitala sarba, unde vom face un popas si o vizita in centrul istoric Cazare in zona Belgrad, la Hotel Elegance/ similar.



Ziua 2. BELGRAD - SARAJEVO - MEDJUGORJE (cca. 445 km)

Mic dejun. Parasim Belgradul si continuam traseul nostru spre Bosnia - Hertegovina. Dupa amiaza vizitam capitala Sarajevo pornind de la Biblioteca nationala si Universitara catre Catedrala romano-catolica si Biserica ortodoxa a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, trecand prin vechiul bazar pe langa Fantana Sebilj si Moscheea Gazi Husrev. Dupa ce gustam delicioasele placinte locale continuam cu autocarul – imortalizam Podul Latin, Muzeul National de Istorie si seara tarziu ajungem la Medjugorje, cazare la Hotel Bajro/ similar si cina.



Ziua 3. MEDJUGORJE - CASCADA KRAVICE - MOSTAR (cca. 99 km)

Mic dejun. Incepem ziua cu o ascensiune catre locul devenit celebru in anul 1981, cand Fecioara s-a aratat pe colina Crnica, pe inaltimea numita Podbrdo, cunoscuta astazi drept Colina Aparitiior. Aici se afla o statuie a Sfintei Fecioare, un Crucifix si Crucea albastra, la care vom ajunge urmand statiile marcate cu basoreliefuri. Dupa amiaza timp liber in Medjugorje sau optional (35 €) ne bucuram de un loc magic - Cascada Kravice, supranumita Mica Niagara. Continuam cu un popas la orasul medieval Pocitelj si o vizita la Mostar, capitala neoficiala a Bosniei, ce ofera privelisti spectaculoase catre impresionantul pod construit la ordinul lui Suleiman Magnificul si apele turcoaz ale raului Neretva. Seara revenim la Medjugorje cina si cazare la acelasi hotel.



Ziua 4. MEDJUGORJE - SPLIT (cca. 300 km)

Mic dejun. Dimineata devreme urcam la crucea inalta de 8.5 metri, aflata pe cea mai inalta culme din zona, avand inaltimea de 520 de metri, supranumita Golgota de la Medjugorje. Urmand Drumul Crucii ne oprim la fiecare din cele 14 monumente aflate pe traseu inaltand rugaciunile si dorintele noastre. Ne bucuram de timp liber in Medjugorje sau excursie optionala la Split (45 €). Dupa un drum de aproximativ doua ore ajungem in al doilea oras ca marime al Croatiei, orasul imparatului roman Diocletian. O plimbare prin centrul vechi ne va introduce in istoria milenara a urbei- Riva, Palatul lui Diocletian, Templul lui Jupiter, Catedrala Sf. Duje, Capela Sfintei Cruci, Biserica Sf. Benedict, statuia lui Gregorius. Seara revenim la Medjugorje, cina si cazare la acelasi hotel.



Ziua 5. MEDJUGORJE - RIVIERA MAKARSKA

Mic dejun. Timp liber la Medjugorje sau excursie optionala pe Riviera Makarska pentru plaja (35 €). Seara ne intoarcem la Medjugorje, cazare si cina la acelasi hotel.



Ziua 6. MEDJUGORJE - MANASTIREA OSTROG - PODGORICA - SHKODER (cca. 290 km)

Mic dejun. Plecam spre Albania, iar pe traseu optional (20 €) vizitam Manastirea Ostrog – cel mai important loc de pelerinaj ortodox din Balcani, intemeiat de Sfantul Vasile de Ostrog si situat intr-o locatie impresionanta. Continuam cu o oprire si vizita in capitala Muntenegrului – Podgorica. Dupa amiaza traversam granita cu Albania si ne cazam in zona Shkoderla, la hotel Kompleski Exalco – Al/ similar. Optional cina.



Ziua 7. SHKODER - TIRANA - OHRID - SKOPJE (cca. 395 km)

Mic dejun. Plecam spre Tirana unde ne bucuram de un tur panoramic - Piata Skanderberg, unde vedem statuia eroului national al Albaniei, Turnul cu Ceas (35 metri), Moschea Ethem Bey- ce prezinta fresce cu copaci, cascade si poduri, rare pentru arta islamica, Biblioteca Nationala si Muzeul National de Istorie si o scurta pauza in zona pietonala. Continuam traseul nostru, traversam in Macedonia de Nord si facem o oprire la Ohrid, localitate asezata pe malul lacului cu acelasi nume – cel mai adanc din Peninsula Balcanica. Orasul, supranumit „perla” sau „Ierusalimul” Macedoniei pastreaza frumoase dovezi ale istoriei indelungate. Dupa timpul liber petrecut in cocheta statiune ne deplasam pentru cazare in zona Skopje la Hotel Gold/ similar.



Ziua 8. SKOPJE - BUCURESTI (cca. 630 km)

Mic dejun. Admiram intr-un tur pietonal capitala tarii, Skopje: Casa Maicii Tereza, Parlamentul, Monumentul Eroilor, Poarta Macedonia, Piata Macedonia, cu o fantana arteziana si Statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare, Podul de Piatra construit in sec XV- simbolul orasului, Orasul Vechi cu bazar, hammam, caravanserai si moschei, Filarmonica, Opera, Podul Artelor si Podul Ochiului, ambele poduri decorate cu statui ale personajelor reprezentative in arta si muzica si plecam spre Bucuresti. Sosim in capitala in cursul serii.


Servicii incluse:
Servicii incluse
- Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
- 7 cazari cu mic dejun in hotel 3*, ca exceptie 2* (standarde locale)
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
- Deplasari pentru vizite la Skopje, Ohrid, Tirana, Mostar, Sarajevo, Belgrad
*ATENTIE! Denumirea si locatia hotelurilor se pot modifica pana in momentul plecarii. Detaliile finale vor fi afisate in informarea de plecare!

Servicii neincluse
- Asigurare medicala si storno (cu extensie COVID)
- Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) – supliment de 5% din tarif standard pentru loc in camera dubla
- Taxa de oras, in valoare totala de 13 euro/persoana (calculat la momentul lansarii programului, in luna noiembrie 2023; suma exacta va fi comunicata turistilor de catre ghid, in prima zi a circuitului)
- Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1 €/ zi/ turist), inclusiv copiii peste 6 ani

Pentru detalii si rezervari va rugam contacatati agentia Ecovoyage Tour

Of. 7

Oferta din categoria:


 
Circuit Pelerinaj MEDJUGORJE 8 zile Autocar 2024 - 8 zile / 418 EURO
Plecare Pana la
26.Sep.2024 03.Oct.2024 Rezervare
27.Aug.2024 03.Sep.2024 Rezervare
19.Aug.2024 26.Aug.2024 Rezervare
14.Jul.2024 21.Jul.2024 Rezervare
22.Jun.2024 29.Jun.2024 Rezervare
08.Jun.2024 15.Jun.2024 Rezervare
08.Jun.2024 15.Jun.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.03.2024




# #