Circuit Elvetia si Nordul Italiei

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Elvetia si Nordul Italiei / 10 zile

» Plecari: 21.May.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 845 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Viena, Salzburg, Cascada Rinului Schaffhausen, Zurich, Lucerna, Berna, Lacul Leman, Montreux, Laussane, Geneva, Chamonix Mont Blanc, Tunelul Mont Blanc, Milano, Lugano, Parcul Swissminiatur, Verona, Venetia, Treviso, Budapesta..
Ziua 1 | Bucuresti–Budapesta
Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei ora 05:00, pe traseul Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de conditiile de trafic. Cazare la Hotel Holiday Beach 4* sau similar Budapesta

Ziua 2 | Budapesta–Viena–Salzburg
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez-Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart-Salzburg, unde ajungem in cursul serii. Cazare Hotel Austria Trend 3* sau similar zona Salzburg.

Ziua 3 | Salzburg–Cascada Rinului Schaffhausen–Zurich
Mic dejun. Tur de oras Salzburg. Timp de 2 ore vom admira orasul natal al lui Mozart si vom vizita exterior: Cetatea Salzburg, Domul, Casa Mozart, Gradinile Mirabell. Excursia continua spre Elvetia si inainte de a ajunge la Zurich vom face un scurt popas la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cadere de apa. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascada din Europa ca volum, aflandu-se la granita dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zurich si Germania. Spre seara, ajungem la Zurich. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Mercure Zurich City 4* sau similar.

Ziua 4 | Zurich–Lucerna–Berna
Mic dejun. Suntem in Zurich–cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei Internationale de Fotbal–FIFA. Tur de oras Zurich cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Tur pietonal cu insotitorul de grup in centrul istoric al orasului. Dupa turul de oras vom pleca catre Berna, pe un traseu mirific prin zona Zug–Lucerna. Vom face un popas de 2 ore in Lucerna–o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrucke–Podul cu Capela construit din lemn in Sec al XIV-lea. Ne continuam excursia spre capitala Elvetiei unde vom face un tur de oras Berna cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Timp liber la dispozitie in Berna. Transfer la hotel. Cazare Hotel B&B Lully 3 Lakes 3* Lully sau similar in zona Lacului Neuchatel.

Ziua 5 | Turul Lacului Leman: Montreux–Laussane–Geneva
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata marelui tur al Lacului Leman. Vom vizita pentru inceput celebra statiune exclusivista de pe malul lacului Leman–Montreux, in cadrul unui tur pietonal cu insotitorul de grup. Continuam cu Laussane–capitala cantonului Vaud, locul unde isi are sediul Comitetul Olimpic International. Continuam turul lacului Leman si ne indreptam catre Geneva. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada Des Anglais si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. Seara, intoarcere la hotel. Cazare Hotel B&B Lully 3* Lully sau similar in zona Lacului Neuchatel.

Ziua 6 | Chamonix Mont Blanc–Tunelul Mont Blanc–Milano
Mic dejun. Ne luam ramas bun de la Elvetia, si inainte de a junge in Italia prin celebrul tunel transalpin Mont Blanc, vom face o scurta incursiune prin Alpii Francezi si un popas in celebra statiune din Franta–Chamonix Mont Blanc. Numit Chamonix in limbajul curent, orasul se situeaza in partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc (4.810 m), foarte aproape de punctul comun de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Chamonix reprezinta "Mecca” alpinismului si a sporturilor montane. Daca timpul permite, de aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Vom lua apoi drumul catre tunelul transalpin Mont Blanc, a adevarata bijuterie inginereasca in lungime de 11.6 km inaugurata in anul 1965. Se intra in tunel in Franta la altitudinea de 1.274 m, se traverseaza granita italiana in tunel, sapat la 2 km adancime de varful muntelui si se iese din tunel in Italia la o altitudine de 1.395 m intr-un decor montan care-ti taie rasuflarea. Sosim in zona Aosta si continuam excursia catre Milano. Cazare Hotel Belstay Milano Assago 4* sau similar zona Milano.

Ziua 7 | Milano sau Lugano si Parcul Tematic Elvetia in miniatura
Mic dejun. Tur de oras Milano panoramic si pietonal admirand principalele atractii: Castelul Sforseco, Domul, Galeriile Comerciale si Scala din Milano. Dupa amiaza, intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie sau optional, excursie in Elvetia in Cantonul Ticino. Vom face un prim popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic Elvetia in miniatura, un bun prilej de a revedea la „scara mica” aceasta minunata tara strabatuta in ultimele zile. Continuam excursia la Lugano–supranumit si "Micul Rio de Janeiro al Europei”. Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Seara, intoarcere la Milano. Cazare Hotel Belstay Milano Assago 4* sau similar zona Milano.

Ziua 8 | Splendorile Nordului Italiei: Verona–Venetia
Mic dejun. Astazi vom vizita splendorile Nordului Italiei. De la Milano ne indreptam catre Verona, supranumit si Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice, Romeo si Julieta. Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul. Continuam excursia spre Padova, de unde vom lua trenul catre Piazzale Roma din Venetia. Odata ajunsi in Venetia se viziteaza impreuna cu insotitorul de grup: Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Timp liber la dispozitie in Venetia si apoi intoarcere cu trenul la gara din Treviso/Mestre unde ne asteapta autocarul pentru a ne continua calatoria catre cazare (biletul de tren dus-intors se achita la fata locului). Cazare Hotel Delfino Venice Mestre 4* zona Veneto-Treviso.

Ziua 9 | Veneto/Treviso–Budapesta
Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta unde ajungem in cursul serii. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la Hotel Holiday Beach 4* Budapesta sau similar.

Ziua 10 | Budapesta-Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de conditiile de trafic.


Servicii incluse:

Servicii incluse:

• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra de 4*
• Cazare 9 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 1 noapte in Budapesta la Hotel Holiday Beach 4* sau similar
- 1 noapte in zona Salzburg la Hotel Austria Trend 3* sau similar
- 1 noapte in Zurich la Hotel Mercure Zurich City 4* sau similar
- 2 nopti in Lully la Hotel B&B Lully 3 Lakes 3* sau similar
- 2 nopti in zona Milano la Hotel Belstay Milano Assago 4* sau similar
- 1 noapte in zona Veneto-Treviso la Hotel Delfino Venice Mestre 4* sau similar
- 1 noapte in Budapesta la Hotel Holiday Beach 4* sau similar
• Tururile de oras prevazute in program: Budapesta, Viena, Salzburg, Zurich, Berna, Geneva, Milano, Verona, Venetia
• Excursiile si vizitele din program: Cascada Rinului Schaffhausen, Lucerna, Montreux, Laussane, Chamonix Mont Blanc, Lago di Garda
• Tururile pietonale cu ghidul insotitor
• Taxe de autostrazi si parcari incluse

Nu sunt incluse:

• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
• Taxe de oras acolo unde se aplica, se achita individual la receptia fiecarui hotel
• Biletul de tren la Venetia dus intors in ziua 8-a

Oferta din categoria:


 
Elvetia si Nordul Italiei - 10 zile / 845 EURO
Plecare Pana la
21.May.2024 30.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.02.2024
# #