Circuit Spania-Portugalia

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Spania-Portugalia / 14 zile

» Plecari: 15.May.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 1595 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Barcelona, Valencia, Granada, Alhambra, Gibraltar, Sevilia, Lisabona, Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril, Fatima, Coimbra, Porto, Salamanca, Madrid, El Escorial, Toledo...




Ziua 1 | Bucuresti–Barcelona
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 03:00 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1655 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:00 si aterizare la Munchen la ora 07:05. Decolare la ora 08:55 cu zborul LH1810 cu destinatia Barcelona. Sosire la Barcelona la ora 11:00. Transfer cu autocarul la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Barcelona si plimbari cu insotitorul de grup. Cazare la Hotel Front Air Congress 4* zona Barcelona sau similar.

Ziua 2 | Barcelona tur de oras
Mic dejun. Bon dia, Barcelona ! Plecam cu autocarul spre Plaça d''Espanya si colina Montjuic, cu cladirile de la Expozitia Universala din 1929 si de la Jocurile Olimpice din 1992. Dupa o oprire pentru fotografii, plecam spre centrul orasului unde poposim in Placa de Catalunya–emblematic reper al capitalei catalane unde vom avea timp liber pentru plimbare pe celebrul bulevard La Rambla si in Barri Gotic (Cartierul Gotic) din Ciutat Vella (orasul vechi). Tur panoramic de oras Barcelona: Sagrada Familia-opera maestra a lui Antoni Gaudi, Casa Milà-La Pedrera (vizite exterioare, pentru bilete de intrare recomandam rezervarea anticipata), elegantul bulevard Passeig de Gràcia, Port Vell (portul vechi), Monumentul lui Columb, Portul Olimpic, cu cei doi zgarie-nori-Hotel Arts si turnul Mapfre. Dupa amiaza timp liber in Barcelona Cazare Hotel Front Air Congress 4* zona Barcelona sau similar.

Ziua 3 | Barcelona-Valencia
Mic dejun. Vom parasi Catalunia spre Valencia, unde ajungem dupa amiaza. Tur panoramic de oras Valencia in care vom descoperi locuri emblematice cum ar fi: futuristul complex arhitectonic “Orasul Artelor si Stiintelor”, vechea albie a raului Turia, Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu Catedrala si turnul-clopotnita El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Dupa tur timp liber la dispozitie in Valencia. Seara transfer la hotel. Cazare Hotel Senator Parque Central 4* sau similare Valencia.

Ziua 4 | Valencia–Granada
Mic dejun. Turul continua spre Granada. Dupa-amiaza, optional, vizita cu ghid local la Alhambra–monument UNESCO si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita Alhambra cu, palatul ramas neterminat al lui Carol Quintul, palatul de vara si gradinile Generalife. Nota: vizita va fi rezervata si confirmata in avans in limita disponibilitatilor. Seara, optional spectacol de Flamenco in Sacromonte. Cazare Hotel Macia Real de la Alhambra 4* sau similar.

Ziua 5 | Granada
Mic dejun. In cursul diminetii va invitam la un tur de oras impreuna cu insotitorul de grup in care vom descoperi o mica parte din acest oras minunat. Veti avea ocazia sa admirati Catedrala, o cladire cheie a arhitecturii spaniole, construita peste marea Moschee Nasrid, si Capela Regala unde se gaseste Mausoleul Monarhilor Catolici si fiica lor, Juana „La Loca”, cu sotul ei Filip „Frumosul”, parinti ai imparatului Carol (Biletul de intrare, pentru cei ce doresc sa viziteze, se achita separat, la fata locului). In plus, veti avea ocazia sa va plimbati prin unul dintre cele mai colorate, fermecatoare si istorice cartiere ale orasului Granada, cartierul Albayzin (Patrimoniu Mondial UNESCO). Printr-un labirint de strazi inguste, parfumate cu iasomie, puteti ajunge la Mirador de San Nicolas, de unde va puteti bucura de privelisti frumoase ale Alhambra, Granada si Sierra Nevada. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie sa explorati acest oras incantator, cu toate influentele sale si o bogata istorie ce se reflecta in fiecare detaliu al orasului. Cazare la Hotel Macia Real de la Alhambra 4* sau similar Granada.

Ziua 6 | Granada–Gibraltar-Sevilia
Mic dejun. Excursia continua spre sudul Peninsulei Iberice si de-a lungul Costa del Sol ajungem in Gibraltar. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltarul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Timp liber la dispozitie, cu posibilitatea de a participa la tururile si vizitele locale (contra cost). Dupa acest popas de aprox. 3 ore, ne indreptam catre Sevilla. Seara, timp liber la dispozitie si transfer la hotel. Cazare Hotel Silken Al-Andalus Palace 4* sau similar.

Ziua 7 | Sevilia–Lisabona
Mic dejun. Tur de oras Sevilia pietonal cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna, una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa–locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929, continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si pe langa zidurile Alcazarului Regal pentru a incheia la Catedrala-cea mai mare catedrala gotica din lume ce a fost construita pe locul moscheii principale din Sevilla de la care se pastreaza minaretul, azi devenit turnul–clopotnita Giralda–simbol al orasului. Dupa tur plecam spre Lisabona. Tur panoramic al capitalei Portugaliei, una din cele mai contrastante capitale europene, in care vom strabate Baixa pombalina (centrul reconstruit dupa cutremurul devastator din 1755) si pietele ei: Praca do Comercio (Terreiro do Paco), Praca dom Pedro IV (sau Rossio) si Praca da Figueira si continuam cu Avenida da Liberdade–artera principala a orasului spre Piata Marchiz de Pombal si parcul Eduard al VII-lea unde poposim pentru fotografii panoramice. Cazare Hotel VIP Executive Entrecampos 4* sau similar.

Ziua 8 | Lisabona-Sintra-Cabo da Roca-Cascais-Estoril
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala la Sintra-Cabo de Roca-Cascais-Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal, Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale unde “se termina pamantul si incepe marea” cum spunea poetul Luis de Camoes. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita destinatie de vacanta unde vom face un stop fotografic la Cazino. Retur la hotel. Cazare Hotel VIP Executive Entrecampos 4* sau similar Lisabona. Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor AETR, excursia optionala se realizeaza cu autocar local.

Ziua 9 | Lisabona–Fatima
Mic dejun. Dimineata continuam vizitarea Lisabonei. Incepem cu zona Belem, unde Tejo se intalneste cu Atlanticul si de unde navigatorii portughezi au plecat in lungile lor calatorii pe oceanele lumii. Vizite exterioare la Manastirea Ieronimilor si Turnul Belem–monumente de arhitectura manuelina si Padrao dos Descobrimentos (Pavilionul Descoperirilor). De aici continuam cu o incursiune in centrul orasului, prilej de a descoperi farmecul emblematicului cartier Alfama sau de a patrunde in atmosfera lusitana. Dupa amiaza o petrecem in zona Expo ’98 unde va recomandam o vizita la Oceanario de Lisboa–unul dintre cele mai mari acvarii din Europa sau shopping la mall-ul Vasco da Gama. Plecare spre Fatima, care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917 a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic, unde putem vizita Capela Aparitiilor, basilica Rozariului si moderna basilica Sfintei Treimi. Cazare Hotel Aurea 4* sau similar Fatima.

Ziua 10 | Fatima–Coimbra-Porto-Sao Joao Da Madeira
Mic dejun. Excursia continua spre Porto. In drum spre Porto, vom face un popas la Coimbra–capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar. Vechea Universitate ocupa cladirile fostului palat regal, devenit “Paço dos Estudos” in 1540. De pe terasa admiram frumoasa panorama a orasului si coboram strazile pietruite pentru a patrunde in sarmul si misterele centrului istoric. Dupa-amiaza sosim la Porto–al doilea oras al Portugaliei, important centru comercial si industrial. Tur de oras Porto cu ghid local: Podul D. Luis si superba vedere panoramica cu cartierul istoric Ribeira (protejat de UNESCO) si zona caselor de vinuri din Vila Nova de Gaia, Se do Porto(catedrala), Torre dos Clerigos, Avenida dos Aliados–centrul propriu-zis al orasului, Praça da Batalha cu Teatro Nacional São João si artera comerciala Rua Santa Catarina. Cazare la Hotel Golden Tulip Sao Joao da Madeira 4* sau similar Sao Joao da Madeira.

Ziua 11 | Sao Joao Da Madeira–Salamanca-Madrid
Mic dejun. Dimineata plecam spre Spania prin regiunea Beira Alta trecand pe langa Viseu si Guarda si apoi prin Castilla ajungem la Salamanca. Orasul este inclus in Patrimoniul Umanitatii si este cunoscut pentru Universitatea sa, fondata in 1218, cele doua Catedrale, Veche si Noua, impreuna o adevarata sinteza de arhitectura religioasa si cea mai monumentala Plaza Mayor din Spania. Continuam spre Madrid. Capitala a Spaniei din 1561, Madrid este o metropola cosmopolita ce fascineaza prin contrastul dintre modernitatea sa si patrimoniul cultural si artistic. Cazare la Hotel Chamartin The One 4* sau similar.

Ziua 12 | Madrid Capitala Spaniei
Mic dejun. Dimineata facem un tur panoramic de oras cu ghid local: Plaza de Cibeles, Paseo de la Castellana, Plaza de Toros Las Ventas, Plaza de Espana cu monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, Plaza de Oriente cu Palatul Regal, fosta resedinta a monarhiei spaniole si catedrala Nuestra Senora de Almudena. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Madrid sau, optional, Excursie la El Escorial. Dupa ce traversam Sierra de Guadarama poposim la palatul-manastire San Lorenzo de El Escorial (inclus in Patrimoniul UNESCO), cel mai mare edificiu din perioada Renasterii, palat, manastire si panteon regal, fiind considerat in epoca “a opta minune a lumii”. Aici vom face o vizita ce include: apartamentele lui Filip al II-lea, Basilica, salile capitulare–“muzeul de pictura al manastirii” si Panteoanele Regalem. Cazare la Hotel Chamartin The One 4* sau similar.

Ziua 13 | Madrid–Toledo
Mic dejun. Zi la dispozitie in Madrid sau optional, excursie la Toledo–orasul celor trei culturi. Vizita cu ghid local va cuprinde un tur cu autocarul pentru a admira extraordinara panorama a acestui oras monumental si un tur pietonal in centrul istoric, patrimonio UNESCO, cu intrari incluse la Catedrala Santa Maria–o bijuterie a arhitecturii gotice, cu un interior monumental si sinagoga Santa Maria la Blanca din Juderia (fostul cartier evreiesc). Vizita va fi completata cu o fabrica de damasquinado, cunoscut artizanat toledan. Intoarcere la Madrid si timp liber la dispozitie in capitala Spaniei unde recomandam vizita muzeului Prado, ce reuneste una din cele mai mari colectii de capodopere ale picturii spaniole, italiene, franceze si flamanade sau vizita muzeului Reina Sofia, unul din cele mai celebre muzee de arta moderna si contemporana din lume. Cazare Hotel Chamartin The One 4* sau similar.

Ziua 14 | Madrid–Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Madrid pentru vizite individuale sau cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Luftansa LH1803 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 15:20 si aterizare la ora 17:50. La ora 21:55 decolare cu zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 24:50.


Servicii incluse:

Servicii incluse:

• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Barcelona, Compania Lufthansa
• Zboruri la retur Madrid => Bucuresti, Compania Lufthansa
• Taxele de aeroport
• Transport cu autocar Interra pe circuit
• Cazare 13 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti in zona Barcelona la Hotel Front Air Congress 4* sau similar
- 1 noapte in Valencia la Hotel Senator Parque Central 4* sau similar
- 2 nopti in Granada la Hotel Macia Real de la Alhambra 4* sau similar
- 1 noapte in zona Sevilia la Hotel Silken Al-Andalus Palace 4* sau similar
- 2 nopti in Lisabona la Hotel VIP Executive Entrecampos 4* sau similar
- 1 noapte in Fatima la Hotel Aurea 4* sau similar
- 1 noapte in Sao Joao Da Madeira la Hotel Golden Tulip 4* sau similar
- 3 nopti in Madrid la Hotel Chamartin The One 4* sau similar
• Tururi de oras la: Barcelona, Valencia, Granada, Sevilia, Lisabona, Porto, Salamanca, Madrid
• Ghizi locali la Sevilia, Porto si Madrid
• Vizitele, excursiile si tururile mentionate in programul excursiei: Barcelona, Gibraltar, Fatima, Coimbra

Nu sunt incluse:

• Taxele de oras, se achita la receptia fiecarui hotel
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali
• Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Oferta din categoria:


 
Spania-Portugalia - 14 zile / 1595 EURO
Plecare Pana la
15.May.2024 28.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.02.2024




# #