Circuit Paste la Paris

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Paste la Paris / 5 zile

» Plecari: 03.May.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 765 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Paris, Muzeul Parfumului, Castelul Versailles, Croaziera pe Sena, Valea Loirei...




3 Mai | Bucuresti–Paris
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 06:10, pentru imbarcare pe zborul Companiei Tarom RO381 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 08:40. Sosire la Paris la ora 11:00. Tur de oras Paris cu autocar local. Ne aflam in “Orasul Luminilor”, un oras cu adevarat frumos, cu arhitectura fermecatoare, cladiri istorice si piete incantatoare, considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei. In turul panoramic de oras vor putea fi admirate unele din cele mai emblematice puncte de atractie: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Vizita la Muzeul Parfumului din Paris, unde vom descoperi eleganta si uimitoare lume a parfumului, din antichitate si pana in epoca moderna. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade 3* sau similar.

4 Mai | Paris
Mic dejun. Pentru prima parte a zilei va invitam la un tur pietonal cu ghidul insotitor prin Parisul pitoresc. Intram in atmosfera tipica acestui oras admirand, printre altele: celebra catedrala Notre Dame–considerata a fi cel mai bun exemplu de arhitectura gotica franceza. Rue Huchette–una dintre cele mai vechi strazi din Paris. Fantana Saint Michel-o fantana monumentala in stil neo renascentist, opera a noua sculptori. Primaria Parisului-cladire ce dateaza din Sec al-XVI-lea si a fost reconstruita dupa ce a luat foc in timpul revolutiei pariziene din 1870. Centrul Pompidou–care adaposteste atelierul lui Brancusi si Muzeul National de Arta Moderna. Continuam apoi plimbarile pietonale cu celebrul cartier Montmartre, un cartier cu un aer boem si plin de monumente de arta precum Basilica Sacre Coeur–dupa ce vei urca treptele ei albe vei avea parte de o vedere asupra orasului care iti va taia respiratia, Piata Pictorilor si zona de suveniruri. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade 3* sau similar Paris.

5 Mai | Paris-Castelul Versailles-Croaziera pe Sena
Mic dejun. Excursie optionala la Castelul Versailles cu ghid local. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17 km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa-amiaza ne deplasam la Turnul Eiffel pentru Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin (Durata: 1 ora). Cazare Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade 3* sau similar.

6 Mai | Paris–Valea Loirei
Mic dejun. Timp liber in Paris sau optional, Excursie pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, Valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in Sec al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si Castelul Amboise unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Cazare Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade 3* sau similar.

7 Mai | Paris–Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor pana la ora 12:00 si timp liber la dispozitie pana la transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Paris–Bucuresti al Companiei TAROM RO384 cu decolare la ora 16:20, sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:10.


Servicii incluse:

Servicii incluse:

• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Paris => Bucuresti, Compania TAROM
• Taxele de aeroport
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 4 nopti cu mic dejun la Hotel Ibis Paris La Defense Esplanade 3* sau similar
• Tur de oras Paris cu autocar local
• Tur pietonal cu ghidul insotitor
• Bonus inclus:
- croaziera pe Sena
- vizita la Muzeul Parfumului din Paris

Nu sunt incluse:

• Taxa de oras, se achita la receptia hotelului
• Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
• Bilete de intrare la obiectivele turistice
• Excursiile optionale

Oferta din categoria:


 
Paste la Paris - 5 zile / 765 EURO
Plecare Pana la
03.May.2024 07.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.02.2024




# #