Circuit INDIA DE NORD si SUD - 14 nopti cazare 4* cu mic dejun + cazare barca + bilet avion Bucuresti + zboruri interne + taxe aeroport + bilet tren + vizite

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

INDIA DE NORD si SUD - 14 nopti cazare 4* cu mic dejun + cazare barca + bilet avion Bucuresti + zboruri interne + taxe aeroport + bilet tren + vizite / 16 zile

» Plecari: 10.Nov.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 16 zile
» Pret: de la 2499 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: București – Delhi - Agra - Fatehpur Sikri – Jaipur - Cochin – Thekkady - Alleppey – Cochin – Bangalore - Chennai – Mahabalipuram - Chennai – Bucureşti


Ziua 1. București – Delhi
Check-in și îmbarcare de pe Aeroportul Internațional Otopeni, București pentru zborul cu destinația Delhi. Sosire după miezul nopții, transfer și cazare în zona Delhi, la hotel Quality Inn sau similar.

Ziua 2. Delhi
Mic dejun. Tur panoramic al orașului ce include: Rashtrapati Bhavan (exterior) - reședința oficială a președintelui Indiei, clădirea Parlamentului (exterior) și Poarta Indiei, și Qutub Minar. Cină și cazare în zona Delhi, la hotel Quality Inn sau similar.

Ziua 3. Delhi
Mic dejun. Tur de oras ce include: moscheea Jama Masjid - cea mai mare din India, plimbare cu rișca, zona comercială Chandni Chowk cu piața de condimente, Red Fort (exterior) - inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, complexul memorial Rajghat - dedicat lui Mahatma Gandhi, mormântul lui Humayun - împăratul imperiului Mogul și Templul Gurudwara Bangla Sahib al comunității Sikh. Cină și cazare în zona Delhi, la hotel Quality Inn sau similar.

Ziua 4. Delhi – Agra
Mic dejun. Plecare spre orașul Agra. Opțional*, seara spectacol artistic Mohabbat-the-Taj . Cină și cazare în zona Agra, la hotel Atulyaa Taj sau similar.

Ziua 5. Agra
Mic dejun. Vizita la Palatul Taj Mahal construit de către împăratul Shah Jahan ca dovadă a dragostei pentru soția sa Mumtaz Mahal. Turul continuă cu Fortul Agra - reședința împăraților imperiului Mogul, aflat astăzi pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Cină și cazare în zona Agra, la hotel Clarks Shiraz sau similar.

Ziua 6. Agra - Fatehpur Sikri – Jaipur
Mic dejun. Plecare spre orașul Jaipur, pe parcurs se vizitează vechiul oraș Fatehpur Sikri. Cină și cazare în zona Jaipur, la hotel Marigold sau similar.

Ziua 7. Jaipur
Mic dejun. Tur de oraș în Jaipur ce include: fortul Amber - construit în sec. XVII (urcare cu jeep-ul), palatul Hawa Mahal sau Palatul Vânturilor (exterior), complexul Palatului Orașului (exterior) - reședința familiei regale, dar și Observatorul Astronomic Regal Jantar Mantar. Cină și cazare în zona Jaipur, la hotel Marigold sau similar.

Ziua 8. Jaipur – Cochin
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pentru zborul cu destinația Cochin, via Mumbai. Orașul Cochin sau Kochi este situat pe malul oceanului, fiind astfel unul dintre cele mai importante porturi și puncte comerciale din regiune. Cazare în zona Cochin, la hotel Starlit Suite sau similar.

Ziua 9. Cochin
Mic dejun. Turul orașul Cochin include: Biserica Sf. Francisc, plaja Fort Kochi cu celebrele plase de pescuit chinezești, Palatul Mattancherry sau Palatul Olandez, sinagoga Paradesi. Dupa-amiaza se va urmări un moment artistic de dans tradiţional Kathakali. Cină și cazare la hotel Starlit Suite sau similar.

Ziua 10. Cochin – Thekkady
Mic dejun. Plecare spre zona Thekkady/Periyar. Se vizitează o plantație de condimente unde se cultivă: cardamon, piper, scorțișoară, vanilie și multe altele. Se vizitează Parcul Național Periyar și Sanctuarul pentru viața sălbatică dedicat elefanților și tigrilor. Cazare în zona Thekkady, la hotel Peppervine sau similar

Ziua 11. Thekkady - Alleppey
Mic dejun. Transfer către orașul Alleppey, numit și „Veneția Estului”. Check-in pe barca traditionala Kettuvallams și plimbare pe râu pentru a observa stilul de viață al localnicilor. Masă de prânz, cină și cazare în zona Alleppey, pe Kettuvallams - Dlx Houseboat sau similar.

Ziua 12. Alleppey – Cochin – Bangalore
Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Cochin pentru check-in și îmbarcare pentru zborul cu destinația Bangalore. Tur de oraș ce include: Lalbagh sau Grădina roșie, Palatul Sultanului Tipu, Bull Temple și complexul Peninsular Gneiss. Cină și cazare în zona Bangalore, la hotel Jp Cordial sau similar.

Ziua 13. Bangalore – Mysore - Bangalore
Mic dejun. Plecare spre orașul Mysore. Pe parcurs se vizitează orașul Srirangapatna un important centru religios și cultural, urmând ca în Mysore turul să includă: Palatul Mysore Maharaja - o fostă reședință regală și dealul Chamundi cu templul Chamundeshwari. Cină și cazare în zona Bangalore, la hotel Jp Cordial sau similar.

Ziua 14. Bangalore – Chennai – Mahabalipuram
Mic dejun. Transfer cu trenul către Chennai. Plecare spre orașul Mahabalipuram -oraș inclus pe lista Patrimoniului UNESCO și un important port al Golfului Bengal. Timp liber pentru relaxare. Cină și cazare în zona Mahabalipuram, la hotel Mamlla Heritage sau similar.

Ziua 15. Mahabalipuram – Chennai
Mic dejun. În prima parte a zilei se vizitează unul dintre cele mai vechi temple din India de sud dedicat zeului Shiva si Vishnu, constuit in sec. al-VIII-lea d.Hr si complexul Pancha Rathas. Transfer către Chennai pentru tur panoramic și check-in la hotel pentru împrospătare (la dispoziţie o camera dubla/4 persoane pentru 2 ore). Seara târziu transfer la Aeroportul Internațional din Chennai.

Ziua 16. Chennai – Bucureşti
Check-in și îmbarcare pentru zborul cu destinația București.


Servicii incluse:
- Bilet de avion pe ruta București - Delhi/Chennai - București
- Bilet de avion pe ruta Jaipur - Cochin, via Mumbai
- Bilet de avion pe ruta Cochin - Bangalore
- Taxe de aeroport
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
- Bilet tren pe ruta Bangalore - Chennai
- Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
- Cazare 14 nopti în hoteluri de 4* cu mic dejun (include early check-in in Delhi)
- Cazare pe barca traditionala Kettuvallams
- Plimbare cu ricșa în Delhi
- Urcare cu Jeep-ul la Amber Fort
- Spectacol de dans tradițional Kathakali in Cochin
- Asistenta turistica in limba romana

Nu sunt incluse:
- Asigurare de calatorie medicala, asigurare storno
- Intrarile la obiectivele turistice: aprox 115 euro/ persoana (se achita obligatoriu local)
- Bacșișul pentru ghidul și șoferul local: aprox. 5 eur/ persoana/zi
- Taxa de viza si procesare acte - 65 Euro / persoana

Servicii optionale:
- spectacol artistic Mohabbat-the-Taj in Agra: aprox 55 USD/ persoana (se achita local)

Conditii de plata:
- 20% avans la rezervare
- rest de plata cu 30 zile inainte de plecare

Oferta din categoria:


 
INDIA DE NORD si SUD - 14 nopti cazare 4* cu mic dejun + cazare barca + bilet avion Bucuresti + zboruri interne + taxe aeroport + bilet tren + vizite - 16 zile / 2499 EURO
Plecare Pana la
10.Nov.2024 25.Nov.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.03.2024
# #