Circuit IORDANIA - 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite = de la 699 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

IORDANIA - 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite = de la 699 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 29.Oct.2023, 01.Nov.2023, 08.Nov.2023, 15.Nov.2023, 22.Dec.2023, 29.Nov.2023, 06.Dec.2023, 13.Dec.2023, 20.Dec.2023, 27.Dec.2023, 11.Oct.2023, 18.Oct.2023, 08.Nov.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 699 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Amman – Jerash – Ajloun–Muntele Nebo – Madaba – Karak – Petra – Wadi Rum – Aqaba – Bethany – Marea Moarta


Data de plecare/tarif:
29.10: 949 euro/pers
01.11: 849 euro/pers
08.11, 15.11, 22.11: 699 euro/pers
29.11, 06.12, 13.12: 849 euro/pers
20.12, 27.12: 1119 euro/pers

Program:
Ziua 1. Bucuresti – Amman
Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul de Amman. Aterizăm şi ne îmbarcam în microbuzul de transfer, ce ne va duce la hotelul nostru din Amman. Program liber. Seara cină la hotel.

Ziua 2. Amman – Jerash – Ajloun - Amman
Un melanj al vestigiilor incluse în Patrimoniul UNESCO, al orașelor săpate în stâncă roșiatică și a dunelor șerpuite de nisip, Iordania este o oază de liniște și pace. Hai să o descoperim împreună! De dimineață, pornim în explorarea Iordaniei, cu tot ce are mai fermecător și impresionant. Facem un tur panoramic al orașului Amman, trecem pe lângă Citadelă, fost teatru roman, apoi mergem spre nord și ajungem în Jerash, unde vizităm cel mai bine conservat oraș roman, Decapolis. Admirăm Oval Plaza, Templul lui Zeus, Teatrul de Sud și cel de Nord și frumoasa catedrală din secolul al IV-lea Sf. Teodor. Continuăm călătoria cu o vizită în Ajloun, cu a sa impresionantă fortăreață medievală Qala at el-Rabbad, construită acum aproape un veac. Ne întoarcem în Amman pentru cazare și cină la acelasi hotel.
*Optional cina la un restaurant cu meniu traditional Iordanian.

Ziua 3. Amman – Muntele Nebo – Madaba – Karak – Petra
După micul dejun, mergem către Petra, străbătând Autostrada Regelui, o șosea folosită continuu mai bine de 5.000 de ani și considerată una dintre cele mai vechi din lume. Ne oprim la Muntele Nebo, unde se crede că este îngropat Moise și unde se află o bisericuță franciscană din secolul al IV-lea. Ne îndreptăm către “Orașul Mozaicului” - Madaba, unde principala atracție este Biserica Greco – Ordodoxă Sf. Gheorghe și harta din mozaic a Ierusalimului și a Pământului Făgăduinței: reprezentarea grafică conține două milioane de bucăți viu colorate ce ilustrează dealuri, văi, oraşe dar și Delta Nilului. Continuam traseul prin Canionul Wadi el Mujib pana la Kerak, unde vom vizita faimosul Castel al cruciaților, ce ofera o priveliste superba asupra vailor din jur. Ajungem în Petra, cinăm și ne retragem la hotel.

Ziua 4. Petra – Mica Petra – Wadi Rum
Avem toată ziua la dispoziție să descoperim comorile din Petra, faimoasa capitala a regatului Nabateenilor, a cărui populaţie a dispărut misterios. Parcurgem drumul care şerpuieşte prin canionul îngust şi ni se dezvăluie incredibilul oraş antic sculptat în stâncă trandafirie acum 2.000 de ani și votat una dintre cele șapte noi minuni ale lumii. Vedem Mormântul Obelisc, apoi străbatem îngustul canion Siq pentru a ajunge la cel mai impresionant monument din zonă, Tezaurul. Se numește așa datorită confuziei beduinilor, care credeau că este tezaur, însă este mormântul maiestuos al Regelui Aretas al III-lea. Admirăm teatrul, mormintele regale și, pentru fotografii de neuitat, putem urca pe uriașul monument al Mănăstirii, care oferă, după spusele localnicilor, cea mai bună panoramă din zonă. În 1985, Petra a fost inclusă pe lista monumentelor universale UNESCO şi a fost descris drept „una dintre cele mai prețioase moșteniri culturale ale omenirii”. Ne continuăm programul şi mergem la unul dintre cele mai importante situri arheologice din regiune, unde se găsesc ruine din perioada neolitică, unele având chiar 9.000 de ani vechime. Vizităm Beidha și Siq el-Barid, numită și Mica Petra, datorită asemănării arhitecturale dintre ele și multitudinii de monumente și construcții săpate în stâncă. De aici, plecăm spre sud și ne oprim la Wadi Rum Cazare şi cină în tabara de beduini (tabară de corturi cu grup sanitar propriu).

Ziua 5. Wadi Rum – Aqaba
Wadi Rum, supranumit de localnici Valea Lunii, locul oferă prijelul de a ne plimba prin deșert cu o mașină de teren și a admira peisajul selenar. La finalul periplului de două ore, beduinii ne vor aștepta cu ceai proaspăt și plin de arome. După aventura în deşert vom descoperi o altă latură surprinzătoare a Iordaniei. Plecăm la Aqaba, aflată în însoritul golf al Mării Roșii, unde clima este tot timpul blândă. Orașul încârcat de istorie oferă o priveliște de vis, cu munți pitorești și mare azur și îmbie anual o mulțime de turiști. Este destinația perfectă pentru cei dornici să facă plajă, să practice sporturi nautice sau să exploreze apele Mării Roșii, populate cu sute de specii de corali, bureți și pești multicolori. După o zi plină de surprize, ne retragem la hotel pentru odihnă. Cazare şi cină.

Ziua 6. Aqaba – Marea Moarta
Program liber în Aqaba. După amiază plecăm spre nord şi ne oprim într-una dintre staţiunile de la Marea Moartă. Cazare la hotel. Program liber. Cină.
*Excursie optionala: Dupa amiaza, excursie la Bethany, locul in care a fost botezat Iisus Hristos. Se află pe malul râului Iordan și are semnificație majoră în trei religii: iudaică, creștină și islamică, fiind locul unde Profetul Ilie s-a ridicat la ceruri.

Ziua 7. Marea Moarta
Program liber în statiunea de la Marea Moarta.
Veți avea posibilitatea de a înota în Marea Moartă, unde veți experimenta o senzație rară de plutire în timp ce oferiți pielii un tratament de infrumusețare. Poti incerca, de asemenea masajul si proprietățile vindecătoare ale nămolului mineral. Cina la Hotel.
*Excursie optionala: Wadi Mujib. O drumeție autoghidată pe Siq Trail: 2-3 ore de urcare, stropire, drumeții, alunecare și sărituri printr-un defileu uimitor! Urmați cursul râului între stânci falnice de nisip până la baza unei mari cascade. În funcție de nivelul sezonier al precipitațiilor, ar putea exista chiar bazine suficient de adânci pentru a înota.
După o scurtă pauză pentru a vă usca și a vă schimba hainele, ne vom întoarce la Marea Moartă – vârsta minimă de 18 ani.
*Excursie optionala: Hamma’t Main. Ma’in este o stațiune glorioasă cu izvoare termale, situată chiar lângă Marea Moartă. Amplasat la doar 30 de kilometri de orașul Madaba, vizitatorii se pot relaxa lângă cascadele Ma’in, sub un fundal montan uimitor. Apoi înapoi la Marea Moartă

Ziua 8. Marea Moarta – Amman
Micul dejun si plecare spre Amman. Transfer la aeroportul din Amman si sosire in cursul dupa amiezii in Bucuresti.


Servicii incluse:
• Bilet de avion charter Bucuresti - Amman si retur
• Transport cu autocar/minibus local modern dotat cu aer conditionat pentru tot traseul
• 7 nopți cazare: 2 nopti in Amman la hotel 4*, 1 noapte în Petra la hotel 4*, 1 noapte în tabără în deşertul Wadi Rum, 1 noapte în Aqaba la hotel 4*, 2 nopti la Marea Moarta hotel 4*
• 7 mic dejun
• 7 cine la hoteluri conform programului
• ghid local

Nu sunt incluse:
• Asigurare Covid (storno + medicala)
• Pachet intrari obiective turistice & jeep safari Wadi Rum
• Excursiile opţionale
• Alte taxe şi cheltuieli personale
• Alte mese decât cele menţionate în program
• Băuturile la mese
• Bacşişurile pentru şoferi şi ghizi locali (aprox. 6 USD/ persoană/ zi) - se achita in destinatie

Servicii optionale:
• Pachet complet intrari la vizitele si excursiile prevăzute în program: tur de oras Amman, Jerash, Castelul din Ajloun, Madaba, Muntele Nebo, Biserica Sf. Gheorghe, Castelu din Kerak, Petra, Wadi Rum Jeep Safari, El Magthas = 135 €/pers daca se achita din tara, 150 euro/pers daca se achita la fata locului;
• Cina traditionala in restaurant Amman = 35 €/pers
• Excursie optionala Betania = 45 €/pers
• Excursie optionala Wadi Mujib, ziua 7 = 65 €/pers (se achita la destinatie)
• Excursie optionala Hamma’t Main, ziua 7= 60 €/pers (se achita la destinatie)
• Locuri preferentiale in autocar = 25 €/pers. (se rezerva cronologic, primele locuri in autocar incepand cu bancheta a doua)
• Catering - masa calda in avion tur-retur = 40 €/pers tur-retur

Conditii de plata:
- 30% avans la inscriere;
- Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise

Nota:
- Viza pentru Iordania este gratuita pentru cetatenii romani si se obtine pe aeroport la sosirea in Iordania, in baza pasaportului simplu electronic (emis pe o perioada de 5 ani), care trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Pentru călătorie este necesar paşaportul, valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară. Nu se poate intra in Iordania cu pasaport temporar!

Oferta din categoria:


 
IORDANIA - 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite = de la 699 euro/pers - 8 zile / 699 EURO
Plecare Pana la
29.Oct.2023 05.Nov.2023 Rezervare
01.Nov.2023 08.Nov.2023 Rezervare
08.Nov.2023 15.Nov.2023 Rezervare
15.Nov.2023 22.Nov.2023 Rezervare
22.Dec.2023 29.Dec.2023 Rezervare
29.Nov.2023 06.Dec.2023 Rezervare
06.Dec.2023 13.Dec.2023 Rezervare
13.Dec.2023 20.Dec.2023 Rezervare
20.Dec.2023 27.Dec.2023 Rezervare
27.Dec.2023 03.Jan.2024 Rezervare
11.Oct.2023 18.Oct.2023 Rezervare
18.Oct.2023 25.Oct.2023 Rezervare
08.Nov.2023 15.Nov.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.10.2023
# #