Circuit Paste IORDANIA - 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite (intrari la obiective incluse) = 1360 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Paste IORDANIA - 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite (intrari la obiective incluse) = 1360 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 01.May.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1360 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Amman - Marea Morta - Muntele Nebo - Madaba - Petra - Little Petra - Wadi Rum - Aqaba


Ziua 1 01.05.2024 Sosire Amman + transfer la Marea Moartă
La sosire, veți fi întâmpinați de către reprezentantul nostru in aeroport care vă va asista la efectuarea formalitatilor vamale. Transfer la Marea Moarta cina si cazare la Hotel Ramada Hotel 4* sau similar.

Ziua 2 02.05.2024 Marea Moartă
Mic dejun si cina la hotel. Zi libera pentru plaja si relaxare. Optional Wadi Mujib.

Ziua 3 03.05.2024, Marea Moartă
Mic dejun si cina la hotel. Zi libera pentru plaja si relaxare.

Ziua 4 04.05.2024 Marea Moarta – Amman
Micul dejun. Opțional Mujib (ora 09:00) - Wadi Mujib, cunoscut și sub numele de pârâul Arnon, este un râu din Iordania. Râul se varsă în Marea Moartă la aproximativ 420 de metri sub nivelul mării. Astăzi, Wadi Mujib este alimentat de șapte afluenți. Partea de vest a râului este locul Rezervației Biosferei Mujib, populară pentru drumeții și canioning prin apa în mijlocul formațiunilor stâncoase.
La ora 13:00 check-out, (Opțional Betania) unul dintre cele mai important locul biblice Locul Botezului.Venirea lui Iisus Hristos a fost profețită de către Ioan Botezătorul, cel care l-a botezat pe Mântuitor cu apa din râul Iordan. În timpul botezului, Duhul lui Dumnezeu, a coborât, ca un porumbel alb, de o frumusete nemaiintalnita, asupra lui Iisus și s-a auzit vocea lui Dumnezeu. Vom Vizita Muntele Nebo, locul unde Moise, una dintre cele mai importante figuri ale Vechiului Testament, poartă ultima discuţie cu Dumnezeu, înainte de a-şi fi aflat sfârşitul, aici pe Muntele Nebo si locul unde a aratat poporul tara fagaduntei. Continuam spre Madaba, o localitate unde se află singura biserică Creştină Ortodoxa– Sfântul Gheorghe – ce adăposteşte cea mai veche hartă a Ţării Sfinte sub forma unui impresionant mozaic din secolul al VI-lea. Continuam spre Amman cazare și cină Amman la Days Inn Hotel 4* sau similar. Dupa cina putem asista la slujba de noapte a Invierii.

Ziua 5 05.05.2024 Amman – Anjara – Jerash cu prânz de Paște – Amman
După micul dejun, veți începe turul Amman panoramic, partea veche și nouă din Amman, Moschee Regelui Abdulla 1-a, *exterior, Teatrul roman, (optional Jerash cu masa Prânz de paste la Restaurantul Artemis. După prânz începem vizita Jerash, care era cunoscut drept orașul celor 1.000 de stâlpi. Veți vizita, de asemenea, Poarta cu trei arcuri, Hipodromul Uriaș, Teatrul și singurul Forum Roman înconjurat de 63 de coloane. Transfer înapoi la Amman pentru cină și cazare

Ziua 6 06.05.2024 Amman – Petra – Little Petra Wadi Rum
După micul dejun, Plecam spre Wadi Musa(Valea lui Moise) pentru a ne bucura de o vizită a orașului pierdut al nabateenilor Petra, pe drum putem observa Mormantul lui Harun presupusul loc de înmormântare al biblicului Aaron fratele lui Moise, se află în apropiere pe Muntele Hor. Începeți cu o plimbare pe un cal ghidat de beduini, veți trece prin legendarul SIQ, o gresie imensă, care se deschide pentru a dezvălui vistieria. Continuați pentru a vedea sute de temple antice, morminte regale, teatre și case romane. (Masa de Pranz Optional).
O sa vizitam Little Petra (Mica Petra), cunoscută și sub numele de Siq al-Barid, este un sit arheologic situat la 15 minute nord de Petra și orașul Wadi Musa. La fel ca și Petra, este un sit nabatean, cu clădiri sculptate în pereții canioanelor de gresie. probabil acolo unde locuiau comercianții săi mai de succes și își distrau omologii vizitatori. Dupa vizita Little Petra vom vizita Izvorul lui Moise, se spune că profetul Moise a trecut prin vale și a lovit stânca cu toiagul și a înflorit apa pe care o putem vedea până în zilele noastre la locul Ain Musa (“Izvorul de apă al lui Moise” sau “Fântâna lui Moise”) Nabateenii au construit canale care transportau apă din aceste izvoare în orașul Petra. Wadi Musa a fost, de asemenea, poreclit “Gardianul Petrei”. Ne vom îndrepta către Wadi Rum deșertul magic, casa lui „Lawrence al Arabiei”. Wadi Rum denumita si „Valea Lunii”. Aici vom simti aventura și vom simți romantismul deșertului arab. Wadi Rum are un peisaj senin, format din văi vechi și munți de travertin erodați, care se ridica printre nisipurile colorate în alb și roz. După miezul nopții, luminile se sting pentru a observa un cer absolut impresionant. Cazare in Wadi Rum la Oasis Camp ( DLX Tent ). Cina in stil beduin, cu o petrecere superba.

Ziua 7 07.05.2024 Wadi Rum – Aqaba
După micul dejun ne bucurăm de un safari de 2 ore pentru a explora locurile pe unde a trecut Lawrence al Arabia, vizitând, de asemenea, cele mai spectaculoase atracții din Wadi Rum și locuri unde s-au filmat filme celebre precum: Lawrence of Arabia (1962) , Red Planet (2000), Mummy Revine (2001), Transformers: Revenge of the Fallen (2009), Prometheus (2012), The Martian (2015). ( Optional putem se ne bucuream de o plimbare de o ora pe camila). Transfer la Marea Rosie “Aqaba” pentru a ne bucura de plaja si relaxare. Optional Plimbare cu barca cu fundul de sticla. Cazare si cina Marina Plaza Hotel 4* sau similar.

Ziua 8 08.05.2024 Plecare spre casa
Mic dejun si liber pana la ora de check-out 12:00. Transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti.


Servicii incluse:
Bilete avion
Taxe de aeroport
Bagaj mic de mana
Viză de intrare în Iordania
7 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri 4*/tabără Wadi Rum
Transport cu un autocar modern A/C în timpul excursiilor
Taxe de intrare la toate site-urile vizitate
2 sticle de apa pe zi in autocar
Ghid vorbitor de limba romana in timpul excursiilor
Asistență la sosire și plecare la granițele iordaniene
Insotitor de grup

Nu sunt incluse:
Asigurare de calatorie medicala (obligatorie), asigurare storno (optionala)
Bagaj de cala 20kg (optional): 60 euro
Bagaj de cala 10 kg (optional): 40 euro
Vizite opționale și mese suplimentare
Suplimente de masa, băuturi la masa
Bacsis 40 euro de pers/zi - se plateste la sosire in Iordania
Orice vizite și servicii nemenționate

Conditii de plata:
- 30% avans la rezervare
- rest de plata cu 30 zile inainte de plecare

Oferta din categoria:


 
Paste IORDANIA - 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite (intrari la obiective incluse) = 1360 euro/pers - 8 zile / 1360 EURO
Plecare Pana la
01.May.2024 08.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.01.2024




# #