Circuit ISLANDA - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite + croaziera = de la 2599 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ISLANDA - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite + croaziera = de la 2599 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 20.Jun.2024, 12.Sep.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 2599 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti - Reykjavik – Vik - Hella - Borgarnes - Grindavik - Reykjavik – București


Data de plecare/tarif:
20.06: 2699 euro/pers
12.09: 2599 euro/pers

Program:
Ziua 1. București – Reykjavik
Check-in și îmbarcare pe Aeroportul Internațional Otopeni, București pentru zborul cu destinația Reykjavik. Sosire în Reykjavik și transfer către hotel. Pe parcurs se vizitează: podul dintre plăcile tectonice ale continentelor Europa și America; farul Reykjanes – primul far al Islandei, din anul 1878; vulcanul Fagradalsfjall pentru a admira noile formațiuni de lavă. Cazare în zona Reykjavik, la hotel 201 Kopavogur sau similar.

Ziua 2. Reykjavik – Vik
Mic dejun. Turul de astăzi include vizita la două dintre cele mai impresionante cascade ale Islandei: Seljalandsfoss – cunoscută pentru faptul că poate fi admirată și din spatele perdelei de apă și cascada Skógafoss cu o înălțime de 60 de metri; ghețarul Sólheimajökull; peninsula Dyrhólaey - recunoscută pentru arcul natural creat de mare și plaja cu nisip negru Reynisfjara. Cină și cazare în zona Vik, la hotel Skogafoss sau similar.

Ziua 3. Vik – Hella
Mic dejun. În prima parte a zilei se explorează laguna ghețarului Jökulsárlón de la bordul bărcii amfibie, canionul Fjaðrárgljúfur, Plaja de Diamant și centrul pentru vizitatori Skaftafell. Cazare în zona Hella, la hotel Hvolsvollur sau similar.

Ziua 4. Hella
Mic dejun. Itinerariul de astăzi este cel al Turului Cercului de aur, ce include vizitarea a trei obiective importante ale insulei: Parcul Național Thingvellir – o vale spectaculoasă încărcată de istoria vikingilor, astăzi parte a Patrimoniului Mondial UNESCO; Zona geotermală Geysir; Cascada Gullfoss („Cascada de aur”), și craterul Kerid – un lac vulcanic cu versanţi de culoare roşie. Cazare în zona Hella, la hotel Hvolsvollur sau similar.

Ziua 5. Hella – Reykjavik
Mic dejun. Plecare spre zona montană a insulei, unde se va vizita: valea Þjórsárdalur creată de cel mai lung râu al Islandei – Þjórsá; complexul de cascade Hjálparfoss; lacurile vulcanice Bláhylur și Frostastaðavatn; munții Landmannalaugar renumiti pentru culorile stâncilor de la roz, verde, albastru până la auriu și roșu; craterul și lacul vulcanic Ljótipollur („Balta urâtă”) și cascada Háifoss („Cascada înaltă”) cu o înălțime de 122 metri. Cazare în zona Reykjavik, la hotel Fosshotel Raudara sau similar.
*itinerariul din ziua 5 poate fi înlocuit cu cel din ziua 6, în funcție de disponibilitatea autocarelor pentru zona montană.

Ziua 6. Reykjavik – Borgarnes – Reykjavik*
Mic dejun. Plecare spre orașul Borgarnes situat pe o peninsulă de pe malul fiordului Borgarfjörður. Retur către Reykjavik, unde se vizitează principalele obiective turistice: Opțional*, tur panoramic cu avionul pentru a admira insula de la înălțime. Cazare în zona Reykjavik, la hotel Fosshotel Raudara sau similar.

Ziua 7. Reykjavik – Grindavik* – Reykjavik
Mic dejun. Îmbarcare la bordul vasului de croazieră pentru o ieșire în larg în zonele în care pot fi admirate balene. La retur, plecare spre Grindavik pentru a vizita Lagună Albastră, recunoscută în întreaga lume pentru piscinele naturale cu apă termală create în stânca neagră vulcanică. Opțional* se poate opta pentru pachetul Comfort ce include o baie în apele termale. Cazare în zona Reykjavik, la hotel Fosshotel Raudara sau similar.

Ziua 8. Reykjavik – București
Mic dejun. Transfer la Aeroportul Internațional din Reykjavik pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București.


Servicii incluse:
- Bilet de avion pe ruta Bucuresti - Reykjavik - Bucuresti
- Taxe de aeroport
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
- Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
- Cazare 7 nopti in hotel de 3* cu mic dejun
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse:
- Asigurare medicala, asigurare stornostorno
- Bacsisul pentru ghizii si soferii locali
- Alte servicii suplimentare neincluse in tarif

Servicii optionale neincluse:
- Tur panoramic cu avionul : 60 euro/ persoana
- Excursie pe mare pentru observarea balenelor: 100 euro/ persoana
- Pachet Comfort la Blue Lagoon - 100 euro/ persoana
- Pachet 3 excursii optionale: 235 euro/ persoana


Oferta din categoria:


 
ISLANDA - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite + croaziera = de la 2599 euro/pers - 8 zile / 2599 EURO
Plecare Pana la
20.Jun.2024 27.Jun.2024 Rezervare
12.Sep.2024 19.Sep.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.03.2024
# #