Circuit ISRAEL - Schimbarea la Fata: 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite (taxe incluse) = 835 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ISRAEL - Schimbarea la Fata: 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite (taxe incluse) = 835 euro/pers / 6 zile

» Plecari: 14.Aug.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 835 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem - Sf Sava - Biserica Nasterii Mantuitorului -Ierusalim - Muntele Eleon -
Nazareth - Tiberias - Muntele Fericirilor - Galileea - Capernaum - Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon - Marea Moarta - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii - Muntele Tabor - Coborarea Sfantului Nor - Muntele Sion - Ein Karem -Tel Aviv - Jaffa - Bucuresti


ZIUA I 14.08 (miercuri): Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 2 ore inainte de plecare. La ora 20:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 23:20. Cazare Bethlehem .

ZIUA II 15.08 (joi): Bethlehem - Sf Sava - Biserica Nasterii Mantuitorului -Ierusalim - Muntele Eleon
Mic dejun. Plecare spre Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf Teodosie care adaposteste Pestera Magilor si mai multe Sfinte Moaste. Se continua cu Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf Ecaterina. Ierusalim cu M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica cu prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Manastirea Sf. Pelaghia - unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni - Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III 16.08 (vineri): Nazareth - Tiberias - Muntele Fericirilor - Galileea - Capernaum
Mic dejun. In cursul diminetii se pleaca spre Nazareth. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si a Izvorului Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Se continua cu Muntele Fericirilor - Biserica unde Mantuitorul a rostit pentru prima data predica fericirilor. Optional: Masa de pranz unde se serveste “ Pestele Sf. Petru” si croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru (35 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel - Capernaum. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV 17.08 (sambata): Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon - Marea Moarta
Mic dejun. Deplasare catre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Raul Iordan-locul botezului Mantuitorului Iisus Hristos, unde parintele ofera binecuvantarea si botezul simbolic. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”- vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V 18.08 (duminica): Gradina Ghetimani - Drumul Crucii - Muntele Tabor - Coborarea Sfantului Nor!!!
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, vizita la Biserica Mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Cina si cazare Bethlehem.
In cursul serii, plecare spre Muntele Tabor, unde are loc Sf. Liturghie cu ocazia sarbatorii Schimbarea la Fata a Mantuitorului (pe calendarul vechi) si Minunea Coborarii Sf. Nor printre credinciosi. Intoarcere la hotel in Bethlehem.

ZIUA VI 19.08 (luni): Ierusalim -Muntele Sion - Ein Karem -Tel Aviv - Jaffa - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim - Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Vizita la Zidul Plangerii. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta.
Timp liber la Jaffa pentru o scurta plimbare de-a lungul Marii Mediterane. Decolare din Tel Aviv la 00:20 cu sosire in Bucuresti - aeroportul Henri Coanda la ora 03:05.Servicii incluse:
●bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
●taxele de aeroport
●bagaj de mana 8 kg si bagaj de cala 23 kg
●5 nopti cazare la hotel de 4* conform clasificarii locale (Shepherd Hotel 4* / similar)
●demipensiune
●transfer aeroport - hotel - aeroport
●transport cu autocar modern - aer conditionat
●ghid-preot
●taxele de intrare la obiectivele turistice din program

Nu sunt incluse:
●asigurarea medicala si storno (recomandata)
●bauturile alcoolice si racoritoare la mese
●mesele de pranz
●excursiile optionale din program, Slujba de noapte la Mormantul Sfant, precum si alte excursii propuse la fata locului (grup minim 25 pers)
●bacsisuri 5 euro/zi/pers (ghid, sofer) - se achita obligatoriu in prima zi la sosirea in Israel)

Supliment camera single: 210 euro
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.

Nota:
•Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
•Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
•Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
•La inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii.


Oferta din categoria:


 
ISRAEL - Schimbarea la Fata: 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite (taxe incluse) = 835 euro/pers - 6 zile / 835 EURO
Plecare Pana la
14.Aug.2024 19.Aug.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.05.2024
# #