Circuit ISRAEL - TARAMUL RELIGIILOR - TOAMNA 2024

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

ISRAEL - TARAMUL RELIGIILOR - TOAMNA 2024 / 5 zile

» Plecari: 26.Nov.2024, 30.Oct.2024, 22.Sep.2024, 10.Sep.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 895 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bethlehem-Ierusalim–Muntele Maslinilor–Muntele Sion–Drumul Crucii - locul sfant al nasterii lui IIsus - Sf.Sava - Raul Iordan – Marea Moarta


Descriere
Tururi si vizite incluse ce ating toate punctele importante ale Israelului: Nazareth- locul Bunei Vestiri, Marea Galileei, Iordan- locul Botezului, Marea Moarta, Ierusalim – pe urmele Mantuitorului, Bethlehem, Campul Pastorilor, Muntele Tabor, Ierihon, Muntele Sion, Ein Karem si Israelul modern –Tel Aviv – Orasul Primaverii si Jaffa, cu intrarile incluse
Vizite cu intrari incluse
Asistenta insotitor de limba romana si ghid local autorizat pe toata perioada excursiei

Descriere Program
Ziua 1 - Bucuresti – Tel Aviv – Bethlehem
Ora 18.30 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 20.45 decolare spre Tel Aviv, cu zbor TAROM RO155. Sosire la Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion la ora 23.20. Transfer direct la Bethlehem si cazare la Bethlehem la hotel 4*. Sosirea fiind tarzie la hotel pentru a mai putea servi cina, in camera sunteti asteaptati cu o gustare rece.

Ziua 2 - Bethlehem-Ierusalim–Muntele Maslinilor–Muntele Sion–Drumul Crucii
Mic dejun. Dimineata vizita pe Muntele Maslinilor. Coboram Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru – unde Iisus i-a invatat pe apostoli cum sa se roage si la Biserica Dominus Flevit, unde Mantuitorul a plans prevestind caderea cetatii Ierusalim; vizitam apoi Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz, urcam pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David, Biserica Adormirea Maicii Domnului-Catolica si ne punem o dorinta la Zidul Plangerii. Dupa amiaza, in Cetatea Ierusalimului, parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Retur la Bethlehem pentru cina si cazare hotel.

Ziua 3 - Bethlehem – locul sfant al nasterii lui IIsus - Sf.Sava - Raul Iordan – Marea Moarta
Mic dejun. Vizita in Bethlehem la Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul Iisus Hristos, locul ieslei si Biserica Catolica Sfanta Ecaterina. Vizita la Biserica Franciscana de la Campul Pastorilor. Vizita in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (transportul microbuz 20 €/pers). Se continua traseul cu oprire la Raul Iordan, la locul originar al Botezului Mantuitorului. Se poate servi optional pranzul (aprox.30 €/persoana) la Qumran - locul in care a trait gruparea esenienilor si unde au fost descoperite celebrele manuscrise de la Marea Moarta. Daca timpul permite, puteti fase o baie in Marea Moarta, locul de pe Terra cu cea mai mare salinitate si la cea mai mare adancime sub nivelul marii (-430m). Un uitati sa fiti pregatiti cu prosop si costum de baie. Cina si cazare in Bethlehem hotel 4*.

Ziua 4 - Bethlehem–Muntele Tabor–Nazareth-Tiberias–Capernaum–Muntele Fericirii
Mic dejun la hotel. Dimineata foarte devreme plecare spre Muntele Tabor – urcare cu microbuzele si inchinare la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Domnului Nostru IIsus Hristos. Ne indreptam apoi catre Satul Cana, la biserica ridicata pe locul unde IIsus a facut primul miracol al transformarii apei in vin. Drumul contuinua spre Biserica Ortodoxa Sf. Gavril din Nazareth - orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant si Biserica Catolica Buna Vestire. Ne indreptam spre Marea Galileei. Deplasare spre Capernaum – unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si Casa Sf. Petru. Vizita la Tabgha, la locul inmultirii painilor si pestilor. Vizitarea Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Optional, daca timpul si vremea permit, Croaziera pe Marea Galileei, cu o copie a corabiilor de pe vremea lui IIsus (pret 20€/pers) si pranz optional la un restaurant unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret aprox. 30€/pers.). Cina si cazare Bethlehem 4*.

Ziua 5 - Bethlehem – Ein Karem - Tel Aviv – Jaffa
Mic dejun. Eliberam camerele si ne indreptam spre Tel Aviv, cu un popas la Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, ne inchinam in Biserica nasterii Sfantului si la Biserica Intalnirii dintre Maica Domnului si Sfanta Elisabeta. Ajungem la Tel Aviv – Orasul Primaverii unde vom face o scurta plimbare pe faleza din Jaffa/Tel Aviv-Orazul Primaverii pentru a admira orasul si vechiul port Jaffa. Facem un scurt popas la Podul cu zodii, pentru a ne pune dorinta de a reveni curand in aceasta destinatie minunata. Transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti cu cursa TAROM RO156.

Ziua 6 - Tel Aviv - Bucuresti - Decolare la ora 00.20. Aterizare la Bucuresti la 03.05.

Excursii sau mese oferite optional
Pranz fara bauturi incluse la Qumran-Marea Moarta sau la Marea Galileei la Pestele Sfantului Petru (aprox. 30€/pers);
Desertul Iudeei- Manastirea Sf.Sava- aprox 20 €/persoana, functie de numarul participantilor;
Croaziera optionala pe Marea Galileei (20 €/persoana)- daca este posibila navigarea. CK


Servicii incluse:
Servicii incluse
4 nopti cazare cu 4 mic dejunuri, o gustare rece in seara sosirii si 3 cine incluse, la Bethlehem, la HOTEL 4*;
Transferuri si transportul cu autocar 3*sup, cu aer conditionat (asezarea in autocar se face incepand cu randul al 2-lea de scaune, dupa lista inscrierilor aflata in posesia conducatorului/insotitorului de grup)
Vizitele si intrarile mentionate in program. Ordinea de vizitare a obiectivelor poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale la fata locului
Transport avion Compania TAROM cursa directa Otopeni–Tel Aviv-retur
Bagaj de cala de 23 kg de persoana si bagaj de cabina de 8kg in dimentsiuni standard
Taxe de aeroport incluse
Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului, formata din insotitor de grup si ghid local specializat;

Pretul nu include
Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection
Bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 35 €/persoana
Alte excursii optionale, cheltuieli personale, mesele nementionate in program ca incluse si bauturile;
Nu se asigura serviciul de catering inclus pe perioada zborului, dar se pot cumpara contra cost la bordul avionului.


Zbor Nr. zbor Data Decolare Ora Aterizare Ora Durata zbor
Dus RO 155 10-09-2024 Bucuresti Otopeni 20:45 Tel Aviv-Yafo Ben Gurion 23:20 02:35
Intors RO 156 15-09-2024 Tel Aviv-Yafo Ben Gurion 00:20 Bucuresti Otopeni 03:05 02:45

Oferta din categoria:


 
ISRAEL - TARAMUL RELIGIILOR - TOAMNA 2024 - 5 zile / 895 EURO
Plecare Pana la
26.Nov.2024 30.Nov.2024 Rezervare
30.Oct.2024 03.Nov.2024 Rezervare
22.Sep.2024 26.Sep.2024 Rezervare
10.Sep.2024 14.Sep.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 29.03.2024
# #