Circuit 21.06 SICILIA 2024 - 7 NOPTI, AVION , pret/ persoana =869Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

21.06 SICILIA 2024 - 7 NOPTI, AVION , pret/ persoana =869Eur / 8 zile

» Plecari: 21.Jun.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 869 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti – Catania - Ragusa– Comiso – Ragusa Ebla – Siracusa – Noto - Modica - Scicli – Donnalucata -
– Etna si Taormina - Marina Di Ragusa – Caltagirone - Bucuresti


Descriere Program
Ziua 1 (21.06.2024) Bucuresti – Catania - Ragusa
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda pe data de 21.06 la ora 09:00 dimineata si intalnire cu insotitorul roman de grup, pentru imbarcare la cursa W4 3151 cu decolare la ora 12:00 spre Catania. Aterizare in Catania la ora locala 13:20. Dupa preluarea bagajelor, impreuna cu insotitorul roman de grup vom pleca spre centrul orasului Catania unde vom lua pauza de pranz si dupa aceea vom face un tur panoramic al orasului (situat la poalele Muntelui Etna, al doilea oras ca marime din Sicilia): Domul, Teatrul Massimo Bellini, Obeliscul sprijinit pe un elefant facut din roca neagra vulcanica - Fontana dell’Elefante, castele si palate precum Castello Ursino, Palatul Biscari. Centrul vechi al Cataniei,cu cladirile sale in stil baroc, se afla de peste 10 ani in patrimonial UNESCO.
Seara, cazare la Hotel Mediterraneo Palace 4*- hotel situat in centrul orasului Ragusa.

Ziua 2 (22.06.2024) Ragusa – Comiso – Ragusa Ibla
Mic dejun. Vom pleca impreuna cu insotitorul roman de grup si ghidul local sa vizitam Comiso - un frumos oras tipic sicilian, care abunda de monumente si opere de arta. Pe langa Castelul de Naselli, simbolul orasului, aici veti mai putea admira Basilica dell’ Annunziata, Duomo di Comiso Chiesa dell’ Immacolata, Piazza San Biagio si faimoasa biserica de aici; Primaria, Palazzo Occhipinti (una dintre cele mai frumoase cladiri din oras). Vom face o degustare de arancini (un simbol al bucatariei siciliene) si Cannoli sicilieni (unul dintre dulciurile preferate ale Italiei, iubit în intreaga lume).Excursia se continua apoi cu vizitarea zonei Ragusa Ibla. Ragusa este o provincie in sud-estul Siciliei, fiind divizata in 2 parti distince: zona inalta si cea joasa (Ibla). Ragusa Ibla impresioneaza prin arhitectura baroca, medievala cu palate, biserici si cladiri deosebite.
Seara, cazare la Hotel Mediterraneo Palace 4*- hotel situat in centrul orasului Ragusa.

Ziua 3 (23.06.2024) Ragusa – Siracusa – Noto, excursie optionala de 1 zi
Mic dejun. Timp liber. Optional, va propunem o excursie de 1 zi la Siracusa si Noto. Siracusa este un oras situat in partea de sud-est a Siciliei si este unul dintre cele mai vechi orase din lume. Este una din atractiile majore ale Siciliei, orasul vechi Siracusa si necropola de la Pantalica fiind inscrise pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Siracusa este cunoscuta pentru vestigiile ei grecesti, incantatoarele cladiri baroce din Insula Ortigia, cat si pentru faptul ca aici a trait faimosul Arhimede, marele geniu al Siracusei. Se viziteaza cateva din cele mai importante obiectice turistice: vechiul cartier Neapolis, faimoasa Orecchio di Dioniso, Teatrul grecesc (construit incepand cu sec.VI I.H. si devenit cel mai mare din Sicilia), Amfiteatrul roman, Santuaria Madonna dell Lacrime si Insula Ortegia, partea veche a orasului, Templul Doric al lui Apollo, Izvorul Aretusa, Castello Maniace, faimoasa Catedrala si faimoasa Piazza del Duomo (inima baroca a Siracusei). Noto este un oras din provincia Siracusa care a fost complet reconstruit dupa marele cutremur din 1693. In prezent, Noto este considerat o adevarata capodopera a Arhitecturii baroce siciliene. Si face parte din Patrimoniul UNESCO.
Seara, cazare la Hotel Mediterraneo Palace 4*- hotel situat in centrul orasului Ragusa.

Ziua 4 (24.06.2024) Ragusa - Modica - Scicli – Donnalucata, excursie optionala de 1 zi
Mic dejun. Timp liber. Optional, va propunem o excursie de 1 zi la Modica - un oras autentic sicilian, bogat in arta si istorie, cu biserici impresionante, catedrale si cladiri cu o arhitrectura deosebita in stil baroc si medieval; magazine cu specialitati de ciocolata, restaurante si cafenele. Vom degusta ciocolata si dupa aceea ne vom continua excursia cu vizitarea orasului Scicli. Vom face o pauza de cumparaturi in Donnalucata – unde putem degusta si celebra inghetata siciliana imbogatita cu peste 25 de arome.
Seara, cazare la Hotel Mediterraneo Palace 4*- hotel situat in centrul orasului Ragusa.

Ziua 5 (25.06.2024) Ragusa – Etna si Taormina, excursie optionala de 1 zi
Mic dejun. Timp liber. Optional, va propunem o excursie de 1 zi la Etna si Taormina impreuna cu insotitorul roman de grup. Vulcanul Etna, cel mai inalt Vulcan activ din toata Europa si unul dintre cei mai activi vulcani ai lumii. Timp liber aprox. 2 ore pentru cei care doresc sa exploreze vulcanul si sa admire peisajele si conurile craterelor. Taormina, o statiune siciliana exclusivista si foarte vizitata, ce ofera incredibile privelisti atat catre Etna cat si catre plajele aurii ale Marii Ionice. Timp liber pentru vizitarea acestui orasel minunat cu magazine si hoteluri de lux, vestigii antice si restaurante din cele mai selecte. Aici puteti vizita Teatrul Vechi Grecesc, remarcabil prin vechime si frumusete, sau va puteti plimba pe stradutele inguste marginite de cladiri vechi, sau pe faimoasa Corso Umberto – principala strada din Taormina cu multe magazine de suveniruri si restaurante.
Seara, cazare la Hotel Mediterraneo Palace 4*- hotel situat in centrul orasului Ragusa.

Ziua 6 (26.06.2024) Ragusa – situl arheologic Valle dei Templi, excursie optionala de ½ zi
Mic dejun. Timp liber. Optional, va propunem o excursie de ½ la Valle dei Templi. Agrigento, capitala provinciei cu acelasi nume se intinde de-a lungul coastei sudice a Siciliei si este renumit ca fiind locul orasului antic grecesc, Akragas. Cea mai renumita atractie din Agrigento o reprezinta situl arheologic “Valle dei Templi”, ce contine ramasitele diferitelor temple dorice datand din sec. V I.H., si care in anul 1997 a fost inscris pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Cele mai importante monumente sunt: Templul Concordia – cel mai bine pastrat templu doric din lumea greaca si unul dintre cele mai frumoase din punct de vedere al proportiei si armoniei formei sale; Templul Giunone, Templul Hercules – cel mai vechi templu din Agrigento, Templul Zeitei Hera, Templul lui Zeus din Olimp – in prezent au ramas doar ruine, dar a fost una dintre cele mai mari cladiri ale arhitecturii grecesti. Facultativ, se poate vizita si Muzeul Arheologic Regional care adaposteste obiecte descoperite in Agrigento si imprejurimi.
Seara, cazare la Hotel Mediterraneo Palace 4*- hotel situat in centrul orasului Ragusa.

Ziua 7 (27.06.2024) Ragusa - Marina Di Ragusa – Caltagirone - Bucuresti
Mic dejun. Transfer cu autocarul in Marina Di Ragusa si timp liber la plaja intreaga zi. Dupa amiza, transfer la hotel. Seara, optional, va propunem “Caltagirone by night”.Caltagirone este considerat “orasul ceramicii siciliene”. Principala atractie o reprezinta “Scala di Santa Maria del Monte”, o scara cu 142 trepte, datand din 1608. Aceasta capodopera de arta leaga partea superioara a orasului cu cea inferioara si este complet acoperita cu placi ceramice, fiecare dintre ele avand un design diferit, inspirat de cultura locala. Tot aici puteti admira biserica in stil baroc San Francesco di Paola, precum si numeroasele ateliere de ceramica pictata manual.
Seara, retur la Ragusa si cazare la Hotel Mediterraneo Palace 4*- hotel situat in centrul orasului Ragusa.


Ziua 8 (28.06.2024) - Bucuresti
Mic dejun. Check-out. Transfer hotel-aeroport pentru imbarcare la cursa W4 3152, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 13:55. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 17:05.


Servicii incluse:
Servicii incluse
Cazare 7 nopti la hotel Mediterraneo Palace 4*, cu mic dejun;
BONUS ! Excursie inclusa: COMISO si RAGUSA IBLA;
BONUS! 1 zi la plaja in MARINA DI RAGUSA ( MAZZARELLI);
Transfer de grup, aeroport - hotel – aeroport;
Transport local cu autocarul conform programului;
Zbor Bucuresti – Catania – Bucuresti, compania Wizzair;
Bagaj de cala de 20 kg/adult sau copil (peste 2 ani) si bagaj de cabina de 10 kg inclus;
Taxe de aeroport si securitate

.Pretul nu include
Intrarile la obiectivele turistice;
Asigurare medicala si storno;
Catering in timpul zborului;
Taxele de oras/ statiune: aproximativ 3 – 5 Euro/ persoana/ noapte - aceste taxe se achita direct
la receptia hotelului;
Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 30 EURO/persoana, se achita la sosirea in
tara de destinatie, insotitorului roman de grup;
Excursiile optionale;
Alte servicii decat cele mentionate in program ca find incluse;

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
100

Oferta din categoria:


 
21.06 SICILIA 2024 - 7 NOPTI, AVION , pret/ persoana =869Eur - 8 zile / 869 EURO
Plecare Pana la
21.Jun.2024 28.Jun.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.03.2024




# #