Circuit Circuite autocar Circuit- Mireasa marii - Venetia si Nordul Italiei 2024

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuite autocar Circuit- Mireasa marii - Venetia si Nordul Italiei 2024 / 7 zile

» Plecari: 31.Aug.2024, 27.Jul.2024, 22.Jun.2024, 01.May.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 489 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Cazanele Dunarii -Belgrad -Zagreb -Venetia -Padova -Verona -Milano -Postojna -Balaton-Budapesta


Ziua 1. Bucuresti - Portile de Fier - Cazanele Dunarii - Belgrad (cca. 595 km)
Ora 05:30 Imbarcare din Bucuresti, Calea Grivitei, Muzeul CFR. Ora 06:00 plecare pe traseul Craiova -Portile de Fier -Cazanele Dunarii -Belgrad. Traversam Dunarea la Portile de Fier in Serbia si parcurgem Defileul Dunarii cu Cazanele Mari si Mici spre Belgrad. Aici vizitam cetatea Kalemegdan de la confluenta Dunarii cu Sava, ne plimbam pe artera comerciala pietonala Kneza Mihaila si incheiem cu un tur de oras cu autocarul: Templul Sf. Sava, una din cele mai mari Biserici ortodoxe din Balcani, Parlamentul si Piata Republicii. Seara, cazarea in Belgrad la hotel Elegance 3*(sau similar).
Ziua 2. Belgrad - Zagreb - Padova (cca. 795 Km)
Mic dejun. Ne indreptam spre Zagreb, capitala Croatiei si admiram intr-un tur panoramic cu autocarul Muzeul Mimara, Teatrul National, Piata Tomislav catre Catedrala care domina Piata Kaptol cu turnurile sale inca din sec. XIII. Apoi vom face o scurta plimbare pietonala spre partea moderna a orasului in Piata Banului Josip Jelacic. Traversam Slovenia spre Italia, unde ne vom caza in zona Padova, la hotel Antille 3*(sau similar).
Ziua 3. Padova - Bologna - Ferrara - Padova (cca. 245 km)
Mic dejun. Timp liber in Padova, sau excursie optionala la Bologna, unde a fost infiintata inca din 1088 cea mai veche Universitate din Europa de Vest si vom admira centrul medieval intr-un tur pietonal: Piazza del Nettuno cu Fontana di Nettuno, Palazzo di Re Enzo, Palazzo del Podesta, Piazza Maggiore si grandioasa Basilica di San Petronio. Continuam excursia optionala spre Ferrara, unde parcurgem un tur pietonal pornind de la Palatul Diamantelor, care pe peretii exteriori are circa 8500 de blocuri de marmura alba, cu insertii roz, catre Castelul Estense, construit initial ca o fortareata, cu santuri de aparare si poduri mobile. Ulterior, crenelurile au fost inlocuite cu balcoane elegante, au fost amenajate apartamente luxoase, fiind o marturie pana astazi privind magnificul trecut al Casei de Estense. In apropiere admiram Catedrala, a carei constructie a inceput in 1135 in stil romanesc, dar care prezinta un armonios mixt al diverselor influente ulterioare: Gotic timpuriu si gotic tarziu, renascentiste si mergand pana la interiorul baroc de sec. XVIII. Seara sosim la cazare in zona Padova la Hotel Antille 3*(sau similar).
Ziua 4. Padova - Verona - Milano - Padova (cca. 190 + 295 km)
Mic dejun. Pornim spre Verona - Orasul Iubirii, si vom admira Piata Bra cu Amfiteatrul roman, Casa si Balconul Julietei, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori si mormintele familiei Scaligeri.Timp liber in Verona, sau excursie optionala la Milano - capitala mondiala a modei, cel mai important centru financiar al Italiei si al doilea oras ca marime dupa Roma. Aici vom vizita obiectivele turistice principale: Castelul Sforza (exterior), Domul, Galeriile Vittorio Emanuele, Piata Opera Scala cu statuia lui Leonardo Da Vinci. Intoarcere pentru cazare in zona Padova, la acelasi hotel Antile 3* (sau similar).
Ziua 5. Padova - Venetia - Padova (cca. 90 Km)
Mic dejun. Transfer cu autocarul la Venetia - Insula Tronchetto, de unde ne imbarcam pe vaporetto spre Piata San Marco pe canalul Giudeca. Aici admiram Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Campanilla si Puntea Suspinelor. Vizita continua cu o plimbare pietonala pentru a vedea Canale Grande pana la Podul Rialto. In timpul ramas la dispozitie, se poate opta pentru o croaziera cu vaporasul spre insula Murano, cunoscuta pentru celebra sticla produsa aici.Seara ne intoarcem in Padova,unde vom vizita Bazilica Sfantului Anton de Padova, unul dintre cei mai iubiti sfinti ai Italiei si ai lumii crestine. Vom parcurge un scurt tur pietonal in centrul istoric al orasului. Intoarcere pentru cazare la hotel Antile 3* (sau similar).
Ziua 6. Padova - Pestera Postojna - Budapesta (cca. 735 Km)
Mic dejun. Parasim Italia, iar in drum spre Budapesta facem o oprire in Slovenia, pentru a vizita renumita pestera Postojna, unde cei 5 Km ai lumii subterane se pot parcurge pietonal si cu trenuletul. Urmam apoi autostrada ce margineste lacul Balaton si ne indreptam spre capitala Ungariei. Ajungem in Budapesta in cursul serii, unde vom efectua (optional) croaziera pe Dunare by night. Cazare in Budapesta, hotel Best Line 3* (sau similar).
Ziua 7. Budapesta - Bucuresti (cca. 835 km)
Mic dejun. Vom pleca pe ruta Arad - Deva - Sibiu - Pitesti. Sosim seara in Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR.


Servicii incluse:
Servicii incluse
Transport autocar clasificat, adaptat numarului de turisti;
5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* (ca exceptie de 2*);
Ghid insotitor roman din partea agentiei;

Nu sunt incluse
Intrarile la obiectivele turistice, inclusiv pentru programele optionale
Vaporetto si taxa autocar in Venetia - (18 +22 euro)/persoana, se achita la inscriere;
Taxe de oras/statiune se achita la ghidul insotitor si acesta la receptie.

Excursiile optionale:
Croaziera pe Dunare la Budapesta fara masa - 19 euro/persoana ;
Excursie la Milano - 29 euro/persoana ;
Excursie la Bologna + Ferrara - 29 euro/persoana

Oferta din categoria:


 
Circuite autocar Circuit- Mireasa marii - Venetia si Nordul Italiei 2024 - 7 zile / 489 EURO
Plecare Pana la
31.Aug.2024 06.Sep.2024 Rezervare
27.Jul.2024 02.Aug.2024 Rezervare
22.Jun.2024 28.Jun.2024 Rezervare
01.May.2024 07.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 20.02.2024
# #