Circuit ITALIA – Lombardia & Piemonte

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

ITALIA – Lombardia & Piemonte / 8 zile

» Plecari: 01.Oct.2024, 23.Jul.2024, 21.Aug.2024, 20.Jun.2024, 20.Jun.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1099 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Milano | Monza | Reggia di Venaria | Torino | Novara | Desenzano la Garda | Sirmione | Insulele Boromeo | Lugano | Varese


Ziua 1 | BUCURESTI – MILANO – MONZA - TORINO
 Plecarea din 20.06: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei Swiss cu destinatia Milano Malpensa, via Zurich. Decolare la ora 06:30 cu zborul LX1887 si aterizare la Zurich la ora locala 07:50. Decolare spre Milano Malpensa cu zborul LX1612 la 09:00. Sosire in Milano la ora 09:55.
 Plecarea din 23.07: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei LUFTHANSA cu destinatia Milano Linate, via Frankfurt. Decolare la ora 06:25 cu zborul LH1423 si aterizare la Frankfurt la ora locala 07:55. Decolare spre Milano Linate cu zborul LH272 la 10:50. Sosire in Milano la ora 12:00.
 Plecarile din 21.08 si 01.10: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei LUFTHANSA cu destinatia Milano Malpensa, via Munchen. Decolare la ora 06:10 cu zborul LH1655 si aterizare la Munchen la ora locala 07:20. Decolare spre Milano Malpensa cu zborul LH1854 la 11:00. Sosire in Milano la ora 12:05.
Ne imbarcam in autocar si pornim spre Monza. Cand oamenii se gandesc la Monza, mai mult ca sigur se gandesc la faimosul Grand Prix de Formula 1 care se desfasoara aici. Acest oras incantator are, totusi, mult mai multe de oferit si este o destinatie turistica grozava in sine. In Monza pot fi admirate Domul – o adevarata bijuterie a arhitecturii gotice italiene, Parcul din Monza – cel mai mare parc cu ziduri din Europa, Villa Reale, etc. Ne indreptam apoi catre Torino pentru transfer la hotel. Cazare si cina la Hotel B&B Borgaro Torinese 4* sau similar zona Torino.

Ziua 2 | REGGIA di VENARIA - TORINO
Mic dejun. Incepem ziua cu o vizita la Reggia di Venaria. Construita la mijlocul anilor 1600 ca si cabana de vanatoare pentru Carol Emanuel al II-lea, a fost proiectata de Amedeo di Castellamonte, care a facut din Sala centrala a Dianei un punct de jonctiune ideal intre palat si gradini. Victor Amadeus al II-lea a comandat lucrarea mai intai lui Michelangelo Garove si apoi lui Filippo Juvarra care a creat cateva dintre capodoperele sale: Marea Galerie, Capela Sf. Hubert si complexul format din Marile Grajduri si Orangerie; mai tarziu, Benedetto Alfieri a creat „Rondò” cu statuile reprezentand anotimpurile. Reggia este considerata o capodopera arhitecturala si peisagistica, laudandu-se cu unele dintre cele mai bune expresii ale barocului traditional. A fost declarata parte a Patrimoniului Mondial de catre UNESCO in 1997. Nota: Biletul de intrare se achita la fata locului. Ziua continua apoi cu un tur de oras Torino. Piazza San Carlo este considerata „sufrageria din Torino” datorita elegantei sale: veti vedea acolo statuia lui Emanuele Filiberto, Ducele de Savoia, cel care a mutat capitala Ducatului din Chambéry in Franta, demarand astfel cresterea si transformarea orasului. Continuam apoi pe Via Accademia delle Scienze, unde se afla Muzeul Egiptean - al doilea cel mai important muzeu al civilizatiei egiptene dupa colectia gazduita in Cairo. Vom ajunge apoi in Piazza Carignano, dominata de fatada Palazzo Carignano, sediul primului Parlament italian. Traversand curtea sa, vom descoperi noua aripa a Palatului, care este in prezent sediul Muzeului del Risorgimento. Ne vom plimba prin atmosfera senina a Galleriei Subalpina, unde vom putea auzi povestea Bicerinului, bautura calda traditionala din Torino, facuta cu ciocolata, cafea si lapte. Apoi vom ajunge in Piazza Castello, inima orasului, cu minunatele sale cladiri baroc, precum Palazzo Madama, Palazzo Reale, Teatro Regio si biserica regala Sf. Lorenzo, una dintre cele mai frumoase biserici din lume. Chiar in spatele Palazzo Reale, se afla Catedrala din Torino. Intoarcere la hotel. Cazare si cina la Hotel B&B Borgaro Torinese 4* sau similar zona Torino.

Ziua 3 | ASTI - ALESSANDRIA / NOVARA (functie de data plecarii)
 Pentru plecarile din 20.06 si 23.07: Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, va propunem o Excursie la Asti & Alessandria. A incepe ziua cu o plimbare pe strazile pietruite si inguste din Asti si in pietele datand din secolul 18 reprezinta o modalitate excelenta de petrecere a unei vacante relaxante. Vom trece in revista in timpul turului obiective precum: Palatul Alfieri, Palatul Mazzetti, Domul, Cripta Sf. Astasio, Turnul Troiana sau Turnul Comentina. Continuam apoi cu orasul Alessandria - fondat in 1168 de orasele Ligii Lombarde ca fortareata impotriva imparatului roman Frederic I (Frederick Barbarossa). Principalele repere turistice includ Catedrala (fondata in 1170), Biserica romanic-gotica Santa Maria di Castello (reconstruita in secolele XIV-XV) dar si Palatul Episcopal (ce dateaza din secolul al XV-lea). Intoarcere la hotel. Cazare si cina la Hotel B&B Borgaro Torinese 4* sau similar zona Torino.
 Pentru plecarile din 21.08 si 01.10: Mic dejun. Pornim catre Novara – un oras plin de istorie si de traditii. Ce putem face aici? Ne putem plimba linistiti pe strazile pietruite ale centrului istoric scufundat intr-o atmosfera ce aminteste de cea a satelor medievale - de fapt, cladirile din centrul Novarei, construite dupa un plan roman cu strazi perpendiculare, sunt in mare parte medievale, desi cu adaosuri neoclasice sau moderne. Putem admira privelistea spectaculoasa a cupolei bazilicii Sf. Gaudenzio, de 121 de metri inaltime, care aminteste de cea a Mole Antonelliana din Torino. Sau putem admira obiective precum curtea Broletto, cu Palazzo del Podestà, Palazzetto dei Paratici si Palatul Consiliului Local….vom incerca sa acoperim cat mai multe dintre acestea intr-un tur de oras. Continuam apoi catre cazare. Cazare la Grand Hotel Bristol 4* sau similar Stresa (plecarea din 21 august) / Hotel AS Limbiate Fiera 4* sau similar zona Milano (plecarea din 01 octombrie).

Ziua 4 | NOVARA - MILANO (functie de data plecarii)
 Pentru plecarile din 20.06 si 23.07: Mic dejun. Pornim catre Novara – un oras plin de istorie si de traditii. Ce putem face aici? Ne putem plimba linistiti pe strazile pietruite ale centrului istoric scufundat intr-o atmosfera ce aminteste de cea a satelor medievale - de fapt, cladirile din centrul Novarei, construite dupa un plan roman cu strazi perpendiculare, sunt in mare parte medievale, desi cu adaosuri neoclasice sau moderne. Putem admira privelistea spectaculoasa a cupolei bazilicii Sf. Gaudenzio, de 121 de metri inaltime, care aminteste de cea a Mole Antonelliana din Torino. Sau putem admira obiective precum curtea Broletto, cu Palazzo del Podestà, Palazzetto dei Paratici si Palatul Consiliului Local….vom incerca sa acoperim cat mai multe dintre acestea intr-un tur de oras. Continuam apoi catre Milano. Tur panoramic Milano - cel de-al doilea oras ca marime al Italiei, considerat capitala modei italiene Milano, ce ne va incanta cu atractiile sale desprinse de cotidian. Aici gasim cea mai extravaganta catedrala gotica din Europa – Il Duomo, cea mai cunoscuta opera din lume – Scala di Milano, cea mai buna galerie de arta din Nordul Italiei si celebra capodopera a lui Leonardo da Vinci – “Cina cea de taina”. Dupa ce vom cobori din autocar, veti avea o zi plina de vizite si timp liber. Nu ratati obiectivele din Piazza del Duomo, Castelul Sforzesco, Galeriile Vittorio Emanuele sau celebra Opera din Milano „Scala”. Tot aici va puteti delecta cu delicioasa gelatto din centrul istoric al orasului, puteti cumpara cele mai in voga obiecte vestimentare create de marii designeri de renume international sau puteti descoperi inedite suveniruri hand-made. Cazare la Hotel B&B Ornato Milano 3* (pentru plecarea din 20 iunie) / Hotel Best Western Majoro 4* (pentru plecarea din 23 iulie) sau similare.
 Pentru plecarile din 21.08 si 01.10: Mic dejun. Tur panoramic Milano - cel de-al doilea oras ca marime al Italiei, considerat capitala modei italiene Milano, ce ne va incanta cu atractiile sale desprinse de cotidian. Aici gasim cea mai extravaganta catedrala gotica din Europa – Il Duomo, cea mai cunoscuta opera din lume – Scala di Milano, cea mai buna galerie de arta din Nordul Italiei si celebra capodopera a lui Leonardo da Vinci – “Cina cea de taina”. Dupa ce vom cobori din autocar, veti avea o zi plina de vizite si timp liber. Nu ratati obiectivele din Piazza del Duomo, Castelul Sforzesco, Galeriile Vittorio Emanuele sau celebra Opera din Milano „Scala”. Tot aici va puteti delecta cu delicioasa gelatto din centrul istoric al orasului, puteti cumpara cele mai in voga obiecte vestimentare create de marii designeri de renume international sau puteti descoperi inedite suveniruri hand-made. Cazare la Grand Hotel Bristol 4* sau similar Stresa (plecarea din 21 august) / Hotel AS Limbiate Fiera 4* sau similar zona Milano (plecarea din 01 octombrie).

Ziua 5 | INSULELE BOROMEE
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, Excursie in Insulele Boromee. Numele lor vine de la ilustra familie Borromeo care, de-a lungul timpului, au dobandit cele mai importante trei insule (Madre, Bella si dei Pescatori) cu palate de vara si gradini pe care le-au umplut de comori si raritati opulente ce reflectau pozitia inalta pe care o detineau in politica, in biserica si in randul elitelor europene. Insula Madre e cea care gazduieste minunatul palat Borromeo. Inspiratia pentru gradina etajata de aici a fost reprezentata de "Gradinile Suspendate ale Semiramidei". Aici poti vedea garduri vii taiate la milimetru, trandafiri din abundenta, sculpturi baroce, fantani si pauni albi care se plimba liberi. Insula Pescatori este cea mai mică dintre cele trei, insa este singura populata, numarand doar 50 de locuitori si o singura strada principala din care pornesc alei pavate ce duc spre promenada. Datorita faptului ca pescuitul este inca indeletnicirea de baza a locuitorilor, aici puteti sa optati pentru un pranz cu specialitati din peste (costul se achita separat). Apoi, vom pleca spre Insula Bella ce concureaza cu perfectiunea naturii. Initial, insula a fost o simpla stanca nelocuita, transformata apoi intr-o gradina etajata, astfel incat, privita de la departare, insula pare a fi o galera care strabate apele lacului Maggiore. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel B&B Ornato Milano 3* (plecarile din 20 iunie si 01 octombrie) / Hotel Best Western Majoro 4* (plecarea din 23 iulie) / Grand Hotel Bristol 4* (plecarea din 21 august) sau similare.

Ziua 6 | Lacul GARDA: SIRMIONE & DESENZANO DEL GARDA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, Excursie la Sirmione si Desenzano del Garda. Nordul Italiei este un taram de vacanta fermecator care atrage milioane de turiști cu climatul sau moderat si cu istorie sa fascinanta. Veti observa Lacul Garda - cel mai mare lac al Italiei, este de origine glaciara, apele de culoarea safirului sunt rezultatul topirii ghetarilor, proces care a durat milioane de ani. Rezultatul acestui proces complex este fabulos, Lacul Garda fiind o minune pe Pamant. Satele pitorești, castelele medievale si aleile de pe malul lacului impanzesc tarmul. Veti intra in orasul vechi fortificat, Sirmione. Puteti vizita Castelul Scaligero sau puteți inconjura zidurile lui, cu vederi spectaculoase asupra lacului Garda. Stradutele din Sirmione sunt incredibil de frumoase si veti descoperi piete minunate, case fermecatoare, multe colorate si vesele, numeroase cafenele, restaurante si multe hoteluri de lux. Continuam in Desenzano del Garda - cel mai mare oras de pe malul sudic al lacului Garda. Ne plimbam pe faleza impresionantul Port vechi, Piazza Malvezzi, Primaria, Duomo si Villa Romana. In curand veti gasi o mica cafenea si va puteti bucura de un cappuccino sau un aperol. Luati-va aparatul de fotografiat ca sa imortalizati un loc spectaculos! Intoarcere la hotel. Cazare la Grand Hotel Bristol 4* (plecarile din 20 iunie si 23 iulie) / Hotel B&B Ornato Milano 3* (plecarea din 21 august) / Grand Hotel Dino 4* (plecarea din 01 octombrie) sau similare.

Ziua 7 | LUGANO - VARESE
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, Excursie la Lugano si Varese. Prima oprire va fi la Lugano – orasel situat in cantonul elvetian Ticino, singurul de altfel in care limba oficiala este italiana si locul in care influenta elvetiana si cea italiana se intalnesc. Supranumit si „Micul Rio de Janeiro al Europei”, orasul este situat pe malul lacului cu acelasi nume si este inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, de unde si asemanarea izbitoare cu orasul de pe Copacabana. A doua oprire a zilei va fi la Varese – un incantator orasel situat in apropiere de Milano, bogat in capodopere artistice si naturale. Varese a fost supranumit „Orasul Gradina” datorita numeroaselor parcuri si gradini de toate formele si dimensiunile care impodobesc orasul cu tufisuri si paturi de flori bine ingrijite. Acestea au fost comandate in trecut de familiile nobiliare pentru conacele lor private, iar astazi sunt deschise publicului. Unul dintre cele mai impresionante parcuri din oras este cel de la Palazzo Estense, dominat de o fantana uriasa care vara este protagonista unui spectacol de „sunet si lumini” (nota: nu este inclus biletul de intrare la Palat). Si centrul pietonal al orasului Varese este cu adevarat dragut, presarat cu piete pline de viata si cafenele confortabile, amplasate sub strazile cu porticat. Unul dintre locurile cele mai atragatoare este Broletto, o curte incantatoare din secolul al XV-lea care gazduia piata locala de cereale si astazi gazduieste mici magazine si o cafenea. Intoarcere la hotel. Cazare la Grand Hotel Bristol 4* (plecarile din 20 iunie si 23 iulie) / Hotel B&B Ornato Milano 3* (plecarea din 21 august) / Grand Hotel Dino 4* (plecarea din 01 octombrie) sau similare.

Ziua 8 | MILANO - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizie individuale sau cumparaturi. Eliberarea camerelor. Transfer la aeroportul din Milano Malpensa pentru imbarcare pe:
 Pentru plecarile din 20.06 si 01.10: zborul Lufthansa cu destinatia Munchen. Decolare cu zborul LH1857 la ora 17:15 si aterizare in Munchen la ora 18:25. La ora 21:55 imbarcare pe zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 00:50 (a doua zi).
 Pentru plecarile din 23.07 si 21.08: zborul Swiss cu destinatia Zurich. Decolare cu zborul LX1623 la ora 19:10 si aterizare in Zurich la ora 20:05. La ora 21:30 imbarcare pe zborul LX1886 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 00:50 (a doua zi).

NOTA: Ordinea de desfasurare a programului poate varia in functie de data plecarii; insotitorul de grup, la fata locului, va va informa daca sunt modificari la plecarea aleasa de Dvs.

Supliment plecare in 23.07 ; 01.10- 30 eur/pers


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Milano – Bucuresti, via Zurich/Frankfurt/Munchen, SWISS / LUFTHANSA
• Bagaj inclus: 1 piesa de bagaj de cala in limita a maxim 23 de kilograme
• 1 piesa de bagaj de mana in limita a maxim 8 kilograme
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• 7 nopti cazare cu mic dejun la hotel conform programului
• Transfer aeroport – hotel – aéroport
• Excursie la Monza
• Excursie la Reggia di Venaria si Tur de oras Torino
• Excursie la Novara
• Tur de oras Milano
• Insotitor de grup roman

Servicii neincluse:
• Taxele de oras - se achita exclusiv la receptia hotelurilor - aprox 5-7 euro/persoana/noapte
• Asigurarea storno si medicala
• Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, parcuri nationale
• Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier, personal restaurante etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi

Excursii optionale: (Tarife valabile pentru min 20 pers, pot suferi modificari pana la plecare)
• Excursie in Insulele Boromee
Tarif informativ: 80 Euro/persoana si include: transport ferry-boat in Insulele Boromee, biletele de intrare pe insulele Madre si Bella, ghid local in insulele Madre si Bella, insotitor roman de grup.
• Excursie la Sirmione & Desenzano del Garda
Tarif: 70 Euro/persoana si include: transfer cu autocarul, taxe intrari orase si parcari, insotitor roman de grup.
• Excursie la Lugano & Varese
Tarif: 80 Euro/persoana si include: transfer cu autocarul, taxe intrari orase si parcari, insotitor roman de grup.
• Excursie la Asti & Alessandria (valabila doar pentru plecarile din 20.06 si 23.07!)
Tarif: 80 Euro/persoana si include: transfer cu autocarul, taxe intrari orase si parcari, insotitor roman de grup.

NOTA: pentru un numar mai mic de participanti la excursiile optionale, tarifele se recalculeaza


Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase:
• Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.)
• Iasi (45 euro/pers.), Targu Frumos (45 euro/pers.), Roman (40 euro/pers.), Bacau (35 euro/pers.), Onesti (42 euro/pers.), Adjud (33 euro/pers.), Focsani (28 euro/pers.), Buzau (21 euro/pers.), Urziceni (20 euro/pers.)
• Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.)
• Pitesti (28 euro/pers.)

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL DIN PROVINCIE
 Transferul se rezerva odata cu pachetul turistic DOAR la cererea expresa a turistului! Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 Tarifele mentionate mai dus sunt pe persoana, valabile pentru ambele sensuri (dus-intors).

in

Oferta din categoria:


 
ITALIA – Lombardia & Piemonte - 8 zile / 1099 EURO
Plecare Pana la
01.Oct.2024 08.Oct.2024 Rezervare
23.Jul.2024 30.Jul.2024 Rezervare
21.Aug.2024 28.Aug.2024 Rezervare
20.Jun.2024 27.Jun.2024 Rezervare
20.Jun.2024 27.Jun.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.02.2024




# #