Circuit 15.11 JAPONIA 2024 IN ARMONII DE TOAMNA Momiji – Spectacolul frunzelor de artar, avion, 10 nopti, pret/ persoana =3794Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

15.11 JAPONIA 2024 IN ARMONII DE TOAMNA Momiji – Spectacolul frunzelor de artar, avion, 10 nopti, pret/ persoana =3794Eur / 13 zile

» Plecari: 15.Nov.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 3794 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Dubai (DXB) – Tokyo Narita – Hakone - Kyoto – Nara– Hiroshima – Miyajima – Osaka


Ziua 1 (15.11.2024) Bucuresti (OTP) – Bubai (DXB)
La ora 12:00 la pranz prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu reprezentantul agentiei Cocktail Holidays si imbarcare pe zborul EK 2245 spre Dubai (DXB). Decolare din Bucuresti la 14:55, sosire in Dubai la 21:50.

Ziua 2 (16.11.2024) Dubai (DXB) – Tokyo Narita (NRT)
Din Dubai ne vom imbarca pe zborul EK 318, plecare la ora 02:55 cu destinatie finala Tokyo Narita (NRT), sosire la ora 17:20. Dupa sosire in Tokyo ne vom intalni cu ghidul local si vom fi preluati pentru transfer cu autocarul la hotel. Cazare la Hotel Keihan Asakusa 3*, https://www.hotelkeihan.co.jp/asakusa/ (sau similar).

Ziua 3 (17.11.2024) Tokyo
Mic dejun. Dimineata plecam in tur de oras cu autocarul in Tokyo - capitala Japoniei, cel mai important centru economic si cultural, cu un intens caracter modern si in deplina armonie cu obiectivele si atractiile turistice. Vom vizita Imperial Palace Plaza (Double Bridge) si Tokyo Tower - a doua structura ca inaltime din Japonia. Datorita celor 333 m inaltime, depaseste cu 13 m Turnul Eiffel din Paris, cu care se si aseamana. Mai departe vom merge in renumitele cartiere Shibuya si Asakusa, vom vizita Templul Sensoji si ne vom plimba pe artera comerciala istorica Nakamise. Cazare la Hotel Keihan Asakusa 3*, https://www.hotelkeihan.co.jp/asakusa/ (sau similar).

Ziua 4 (18.11.2024) Tokyo – Hakone
Mic dejun. La ora 08:15 plecam spre Hakone cu autocarul. La ora 11:30 vom pleca intr-o superba croaziera pe Lacul Ashi, la poalele Muntelui Fuji. Zona este renumita pentru peisajul feeric si pentru apele deosebit de sulfuroase in care se fierb celebrele oua negre. Se spune ca daca mananci un ou negru viata ti se va prelungi cu 7 ani. Daca vremea va permite vom face ascensiune cu telecabina pentru admirarea Muntelui Fuji si a Lacului Ashi.
Dupa amiaza plecam spre Valea Owakudani unde vom avea si pauza de pranz. Valea Owakudani este o zona geotermala activa, renumita pentru emanatiile sale de aburi sulfurosi, izvoarele termale si activitatile vulcanice, care creeaza un peisaj dramatic si fascinant. Vizitatorii sunt atrasi aici nu numai pentru spectacolul naturii, ci si pentru experientele unice pe care le ofera, precum consumul de oua fierte in apa geotermala si vederile panoramice. La ora 15:00 vom pleca inapoi spre Tokyo si la 17:30 vom ajunge la hotel. Cazare la Hotel Keihan Asakusa 3*, https://www.hotelkeihan.co.jp/asakusa/ (sau similar).

Ziua 5 (19.11.2024) Tokyo
Mic dejun. Zi libera (fara ghid) pentru descoperirea orasului in propriul ritm. Cazare la Hotel Keihan Asakusa 3*, https://www.hotelkeihan.co.jp/asakusa/ (sau similar).

Ziua 6 (20.11.2024) Tokyo-Kyoto
Mic dejun. La ora 09:15 vom trimite bagajele mari prin curier rapid pe ruta Tokyo-Kyoto (1 bagaj/persoana). Trebuie sa pregatim in bagajul de mana strictul necesar pentru 1 noapte cazare pana la preluarea bagajului principal. Dupa trimiterea bagajelor vom pleca in tur de oras in Tokyo unde vom vizita gradinile tipic japoneze Hamarikyu, ce contrasteaza cu cladirile ultramoderne, ramase ca o oaza de natura in mijlocul zgarie-norilor. Mai departe, vom pleca spre Odaiba unde vom admira Statuia Libertatii si unde vom avea pauza de pranz. Dupa amiaza vom pleca spre gara de unde vom lua trenul de mare viteza (Bullet Train Nozomi 233) cu destinatia Kyoto. Dupa sosirea in Kyoto vom pleca in plimbare (pietonal) spre hotel. Cazare la Hotel Keihan Kyoto Grande 4*, https://www.hotelkeihan.co.jp/kyoto/ (sau similar).

Ziua 7 (21.11.2024) Kyoto
Mic dejun. Vom pleca in turul orasului cu autocarul in Kyoto unde vom vizita Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur) (patrimoniu UNESCO), actualmente templu ZEN. Mai departe vom merge in Padurea de Bambus Sagano. In Japonia, bambusul are o semnificatie foarte puternica, acesta reprezinta bariera impotriva fortelor malefice, din acest motiv mai multe temple sunt inconjurate de paduri de bambus. In China este considerat simbolul longevitatii iar in India simbolul prieteniei. Sunetul natural meditativ al fosnetului Padurii este atat de minunat incat a fost ales si inregistrat de catre autoritati in top “100 de sunete din Japonia”. Vom continua calatoria catre Arashiyama – zona renumita pentru peisaje superbe, unde vom avea si pauza pentru pranz. Dupa amiaza vom vizita Castelul Nijo - fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu (patrimoniu UNESCO) iar la sfarsitul zilei vom merge in Gion – cel mai renumit cartier al gheiselor. Cazare la Hotel Keihan Kyoto Grande 4*, https://www.hotelkeihan.co.jp/kyoto/ (sau similar).

Ziua 8 (22.11.2024) Kyoto
Mic dejun. Vom pleca in turul orasului cu autocarul in Kyoto unde vom vizita Templul Kiyomizu – templul apei pure, inscris in patrimoniul mondial UNESCO. La ora 11:30 vom participa la Ceremonia Ceaiului – un ritual traditional japonez inspirat din budismul Zen prin care ceaiul este preparat in cadrul unei ceremonii de catre o persoana initiata si este servit oaspetilor. Aceasta ceremonie are o semnificatie foarte puternica in cultura japoneza. La ora 13:00 vom ajunge la hotel si vom avea timp liber pana seara. Cazare la Hotel Keihan Kyoto Grande 4*, https://www.hotelkeihan.co.jp/kyoto/ (sau similar).

Ziua 9 (23.11.2024) Kyoto – Nara
Mic dejun. Vom pleca in tur de oras cu autocarul in Nara. Vom vizita faimosul altar sintoist Fushimi Inari si vom avea pranz inclus la un restaurant local. Dupa pauza de pranz, vom vizita Templul Todaiji – cea mai mare cladire de lemn din lume, cu cel mai mare Buddha de bronz din Japonia – Daibutsu (patrimoniu UNESCO), dupa care vom merge in Parcul Nara (Nara Deer Park) – renumit ca fiind orasul caprioarelor, cu peste 1200 de caprioare intr-o comuniune deplina cu natura, acestea fiind considerate mesagere ale divinitatilor sintoiste din primele generatii. Nara este fosta capitala (din anul 710) a Japoniei. Cazare la Hotel Keihan Kyoto Grande 4*, https://www.hotelkeihan.co.jp/kyoto/ (sau similar).

Ziua 10 (24.11.2024) Kyoto – Hiroshima – Miyajima
Mic dejun. La ora 07:50 vom trimite bagajele mari prin curier rapid pe ruta Kyoto-Osaka (1 bagaj/persoana). Trebuie sa pregatim in bagajul de mana strictul necesar pentru 1 noapte cazare pana la preluarea bagajului principal. Dupa trimiterea bagajelor vom merge spre gara de unde vom lua trenul de mare viteza (Bullet Train Nozomi 3) spre Hiroshima. Dupa sosirea in Hiroshima vom lasa bagajele la hotel si vom pleca cu un tren local spre Miyajimaguchi. Dupa o plimbare relaxanta prin Portul Miyajimaguchi luam ferryboat-ul pana la Insula Miyajima, unde vom vizita pietonal Sanctuarul sintoist Itsukushima cu poarta simbolica a sintoismului, construita in largul insulei, care in timpul fluxului, inconjurata de ape, ofera o imagine ireala si unica. Dupa amiaza vom merge pe artera comerciala Omotesando unde vom avea si timp liber iar la 16:10 vom lua ferryboat-ul inapoi spre Miyajimaguchi si trenul local spre Hiroshima. Cazare la Hiroshima Grand Intelligent Hotel 3*, https://intelligent-hotel.co.jp/grand/ (sau similar).

Ziua 11 (25.11.2024) Hiroshima – Osaka
Mic dejun. La ora 09:30 plecam in tur de oras in Hiroshima. Hiroshima este un oras situat in Sud-Vestul Insulei Honshu, in centrul Golfului Hiroshima. Construit in anul 1594, din 6 insule in delta raului Ota s-a dezvoltat continuu intai ca un oras-cetate, devenind din anul 1868 principalul centru militar al tarii. Considerat un punct militar strategic in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, pe 6 august 1945 fortele aeriene americane au lansat prima bomba atomica avand ca tinta centrul orasului. In urma exploziei aproximativ 60.000-70.000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti, orasul fiind distrus in intregime. In 1949, Hiroshima a fost declarata "Altarul International al Pacii" si in fiecare an pe 6 august sute de mii de oameni participa la manifestatii pentru pace, impotriva violentei si a armelor nucleare. Vom vizita Muzeul Memorial al Pacii, Parcul Memorial al Pacii si Domul Bombei Atomice. La ora 12:30 vom ajunge inapoi la hotel iar la 14:18 vom lua trenul de mare viteza (Bullet Train Nozomi 32) cu destinatie Osaka. Cazare la Hotel New Hankyu Osaka 4*, https://www.hankyu-hotel.com/en/hotel/hh/osakashh (sau similar).

Ziua 12 (26.11.2024) Osaka - Dubai
Mic dejun. Dupa micul dejun vom face check-out la hotel si vom pleca in tur de oras cu autocarul in Osaka unde vom vizita Castelul Osaka – simbolul culturii si istoriei orasului si Muzeul locuintei si al vietii Osaka (Museum of Housing and Living, https://www.osaka-angenet.jp/konjyakukan). Osaka este situat in regiunea Kansai din principala insula a Japoniei – Honshu, pe malul raului Yodo si este al doilea mare oras din Japonia, dupa Tokyo. Dupa vizite, de la ora 14:00, ne vom plimba prin cartierul exclusivist Dotonbori, zona comerciala renumita, cu magazine, restaurante si cluburi, intr-un oras care nu doarme niciodata. La ora 18:00 vom avea transferul la aeroport unde vom face check-in pentru zborul de retur EK 317, cu plecare din Osaka la 23:30 si sosire in Dubai (DXB) la 05:45 (+1).

Ziua 13 (27.11.2024) Dubai (DXB) – Bucuresti (OTP)
Din Dubai ne vom imbarca pe zborul EK 2244, decolare la ora 10:20 si sosire in Bucuresti (OTP) la 13:55.


Servicii incluse:
Tren local Hiroshima-Miyajimaguchi-Hiroshima
Transfer cu ferryboat Miyajimaguchi-Miyajima-Miyajimaguchi
Transfer bagaje prin curier pe ruta Tokyo-Kyoto si Kyoto-Osaka
Experiente autentice incluse in program:
Pranz la restaurant local
Ceremonia ceaiului – ritual de initiere in prepararea si servirea ceaiului
Croaziera pe Lacul Ashi
Ascensiune cu telecabina in Hakone pentru admirarea Muntelui Fuji (daca vremea permite)

Servicii incluse
Bilete de avion cu companie aeriana de top – Emirates
Insotitor roman de grup pe intreaga durata a programului
Ghid local autorizat pe durata tururilor de oras
Tururi de oras cu autocarul in Tokyo, Hakone, Kyoto, Nara, Hiroshima, Miyajima, Osaka
10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri excelent cotate:
4 nopti in Tokyo la Hotel Keihan Asakusa 3* (sau similar)
4 nopti in Kyoto la Hotel Keihan Kyoto Grande 4* (sau similar)
1 nopti in Hiroshima la Hiroshima Grand Intelligent Hotel 3* (sau similar)
1 noapte in Osaka la New Hankyu Osaka 4* (sau similar)
Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO
Experiente autentice incluse in program:
Pranz la restaurant local
Ceremonia ceaiului – ritual de initiere in prepararea si servirea ceaiului.
Croaziera pe Lacul Ashi
Ascensiune cu telecabina in Hakone pentru admirarea Muntelui Fuji (daca vremea permite).
Tren de mare viteza Shinkansen pe rutele Tokyo-Kyoto, Kyoto-Hiroshima si Hiroshima-Osaka
Tren local Hiroshima-Miyajimaguchi-Hiroshima
Transfer cu ferryboat Miyajimaguchi- Miyajima-Miyajimaguchi
Transfer bagaje prin curier pe ruta Tokyo-Kyoto si Kyoto-Osaka
Taxele de aeroport

Pretul nu include
Alte excursii sau vizite decat cele mentionate in program
Asigurare Medicala si STORNO (optionala dar recomandata)
Cheltuieli personale

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
100

Oferta din categoria:


 
15.11 JAPONIA 2024 IN ARMONII DE TOAMNA Momiji – Spectacolul frunzelor de artar, avion, 10 nopti, pret/ persoana =3794Eur - 13 zile / 3794 EURO
Plecare Pana la
15.Nov.2024 27.Nov.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.03.2024




# #