Circuit JAPONIA - 7 nopti cazare cu mic dejun + transport avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite (intrari incluse) = de la 2999 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

JAPONIA - 7 nopti cazare cu mic dejun + transport avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite (intrari incluse) = de la 2999 euro/pers / 9 zile

» Plecari: 20.Mar.2025, 08.Apr.2025, 05.Jun.2025

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 2999 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: București – Tokyo - Kamakura – Toyohashi - Kyoto – Takayama - Nagano – Nikko – Tokyo - bucuresti


Data de plecare/tarif:
20.03: 3159 euro/pers
08.04: 3199 euro/pers
05.06: 2999 euro/pers

Program:
Ziua 1. București – Tokyo
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Tokyo.

Ziua 2. Tokyo
Sosire în Tokyo si transfer la hotel. Seara, cazare la Shinagawa Prince Hotel 3* sau similar în Tokyo.

Ziua 3. Tokyo
Mic dejun. Tur de oraș în Tokyo ce include: Tokyo Sky Tree (platforma Tembo), Asakusa - una dintre cele mai vechi străzi din Japonia, templul Senso-ji împreună cu strada Nakamise - una dintre cele mai colorate și vizitate zone ale orașului și districtul Ginza supranumit „Champs-Élysées-ul japonez”. După amiaza, participare la ceremonia ceaiului. Seara, cazare la hotel Shinagawa Prince Hotel 3* sau similar, în zona Tokyo.

Ziua 4. Tokyo – Kanazawa
Mic dejun. Predarea bagajelor pentru a fi transferate la hotelul din Kyoto*. Transfer la gara din Tokyo pentru îmbarcarea în trenul de mare viteză cu destinația Kanazawa. Sosire în Kanazawa și tur de oraș ce include: grădina Kenrokuen, considerată una dintre cele mai frumoase grădini din Japonia, Casa Nomura – reședința a 11 generații de samurai și o plimbare pe strada Higashichaya, cunoscută pentru numeroasele ceainării. Seara, cazare la hotel Vista Kanazawa 3* sau similar, în zona Kanazawa.
*Atenție - Bagajele vor fi transferate la Kyoto prin curierat (vor ajunge în două zile). Se permite un singur bagaj de persoană. Trebuie pregătit un rucsac mic cu cele necesare pentru două zile.

Ziua 5. Kanazawa – Shirakawago – Takayama
Mic dejun. Plecare spre Takayama, unul dintre puținele orașe din Japonia care a păstrat vechile obiceiuri și tradiții. Pe parcurs se vizitează satul Shirakawago, cu oprire pentru vizită la o casă tradițională kanda. Sosire în Takayama pentru masa de prânz la un restaurant local unde se va servi vită Hida, urmat de o degustare de sake și o plimbare pe strada Sanmachi din centrul vechi. Seara, cazare la hotel Wat Hotel & Spa Hida 3* sau similar, în zona Takayama.

Ziua 6. Takayama – Kyoto
Mic dejun. Transfer cu autocarul către Kyoto. După amiaza se vizitează Templul Kiyomizu Dera, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 1994. Seara, cazare la hotel Daiwa Roynet Hotel Kyoto – Ekimae Premier 4* sau similar, în zona Kyoto.

Ziua 7. Kyoto*
Mic dejun. Predarea bagajelor pentru a fi transferate la hotelul din Tokyo*. Timp liber la dispoziție pentru a explora orașul pe cont propriu sau opțional, tur de oraș în Kyoto*. Se vizitează: Templul Kinkakuji, cunoscut și sub denumirea de „Pavilionul de aur”, datorită foițelor de aur ce acoperă pereții exteriori și districtul Arashiyama faimos pentru peisajele naturale și pentru celebra pădure de bambus Sagano. Oprire pentru a închiria kimonouri. Plimbare în districtul Gion - locul ideal pentru a putea admira frumoasele gheișe și pentru cumpărături. După vizită, se vor returna kimonourile închiriate, apoi transfer la hotel. Seara, cazare la hotel Daiwa Roynet Hotel Kyoto – Ekimae Premier 4* sau similar, în zona Kyoto.
*Atenție - Bagajele vor fi transferate la Tokyo prin curierat (vor ajunge a doua zi). Se permite un singur bagaj de persoană. Trebuie pregătit un rucsac mic cu cele necesare până a doua zi.

Ziua 8. Kyoto – Parcul Național Fuji Hakone – Tokyo
Mic dejun. Deplasare pe jos până la gara din Kyoto pentru îmbarcarea în trenul de mare viteză cu destinația Odawara. Transfer cu autocarul în Parcul Național Fuji Hakone - cunoscut pentru peisajele fascinante și izvoarele termale. Plimbare cu telefericul către Vf. Komagatake și îmbarcare pe vasul de croazieră pentru a admira frumusețea Lacului Ashi. Transfer cu autocarul către Tokyo. Seara, cazare la hotel Shinagawa Prince Hotel 3* sau similar, în zona Tokyo.

Ziua 9. Tokyo – București
Mic dejun. Tur de oraș în Tokyo, ce include: Altarul Meiji Jingu dedicat împăratului Meiji și împărătesei Shoken, primii conducători a Japoniei modern, bulevardele Harajuku și Omotesando - ideale pentru cumpărături și pentru a admira cultura pop; dar și intersecția Shibuya, una dintre cele mai aglomerate intersecții din lume. După-amiază, transfer către Aeroportul Internațional din Tokyo pentru check-in și îmbarcarea pentru zborul cu destinația București.
Nota! Pentru plecarea din 08.04.2025, turul de oras din Tokyo din ziua 9 se va organiza in ziua 2.


Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Tokyo – Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
- Taxe de aeroport
- Cazare 7 nopti, in hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Transport cu trenul de mare viteza pe rutele Tokyo - Kanazawa, Kyoto - Odawara
- Participare la ceremonia ceaiului (in Tokyo)
- Pranz la un restaurant local ce include vita Hida (ziua 5)
- Degustare de sake in Takayama
- Intrari la obiectivele turistice
- Asistenta turistica in limba romana

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicala si asigurare storno
- Bacsisuri pentru ghidul si soferul local: 5 Euro/ persoana/ zi (se achita in destinatie)

Optional:
Tur de oraș în Kyoto: 129 Euro/ persoană (excursiile se pot rezerva doar in avans cu 2 luni inainte de plecare)

Conditii de plata:
- 20% avans la rezervare
- rest de plata cel tarziu cu 30 zile inainte de plecare

Oferta din categoria:


 
JAPONIA - 7 nopti cazare cu mic dejun + transport avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite (intrari incluse) = de la 2999 euro/pers - 9 zile / 2999 EURO
Plecare Pana la
20.Mar.2025 28.Mar.2025 Rezervare
08.Apr.2025 16.Apr.2025 Rezervare
05.Jun.2025 13.Jun.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 30.08.2024




# #