Circuit 21.06 LETONIA: RIGA - Bijuteria Balticelor, 5 zile cu zbor direct din Bucuresti si Cluj , 687 €

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

21.06 LETONIA: RIGA - Bijuteria Balticelor, 5 zile cu zbor direct din Bucuresti si Cluj , 687 € / 5 zile

» Plecari: 14.Aug.2024, 17.Jul.2024, 21.Jun.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 687 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: ITINERARIU: Riga
LETONIA: RIGA - Bijuteria Balticelor


Descriere
LETONIA: RIGA - Bijuteria Balticelor

Riga este capitala si cel mai mare oras al Letoniei, fiind situata pe malul Marii Baltice, la gura de varsare a raului Daugava in Golful Riga. Orasul are o istorie bogata, fiind fondat in 1201 si avand o influenta puternica din punct de vedere cultural, istoric si arhitectural. Centrul istoric este inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, fiind cunoscut pentru arhitectura sa medievala bine conservata, cu cladiri in stilul Art Nouveau si elemente din epoca Hanseatica.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Riga Bucuresti cu compania Air Baltic (zbor direct);
un bagaj de cala si un bagaj de mana;
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 4* in Riga;
transferuri aeroport hotel aeroport;
tur de oras pietonal in Riga cu ghid local;
vizitarea pietei centrale si degustare de produse traditionale;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).


Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna februarie 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 40 EURO/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 15:10 Riga 17:40 durata zborului: 2h30min
Riga 11:55 Bucuresti 14:25 durata zborului: 2h30min


EXCURSII OPTIONALE
Parcul National Gauja este una dintre cele mai frumoase si mai bine conservate zone naturale din Letonia, situat in jurul raului Gauja. In cadrul acestui parc, cele doua destinatii cheie sunt Sigulda si Turaida. Sigulda este un oras mic si fermecator, cunoscut pentru peisajele sale montane si cetatea sa medievala. Veti avea oportunitatea de a explora traseul international de bob, oferindu-va o priveliste incredibila asupra vaii Gauja. Vom vizita ruinele castelului din Sigulda, o fortareata medievala si palatul Kropotkin care vor aduce la viata istoria si splendoarea trecutului acestor locuri. Plimbarea prin parcul inconjurator va va conduce spre pestera Gutman. La cativa kilometri distanta se afla castelul Turaida, care este un simbol al puterii feudale si al istoriei Letoniei. Excursia include transport cu autocarul, bilete de intrare la pista de bob si castelul Turaida, ghid local vorbit de limba engleza si insotitor de grup roman.
Jurmala este o statiune balneara situata la aproximativ 25 de kilometri vest de capitala Letoniei. Padurea de pini care inconjoara statiunea adauga un farmec aparte peisajului. Printre principalele atractii se numara plajele sale curate si bine intretinute, care atrag turisti in special in timpul verii. Statiunea gazduieste, de asemenea, numeroase evenimente culturale si de divertisment pe tot parcursul anului, inclusiv concerte, festivaluri de muzica si expozitii de arta. Excursia include transport cu autocarul, ghid local vorbit de limba engleza si insotitor de grup roman.


NOTA. Preturile excursiilor optionale sunt informative si sunt valabile pentru minim 20 participanti. Acestea pot suferi modificari fata de prezenta oferta. Excursiile optionale se efectueaza in functie de disponibilitatile locale.


GRUP MINIM:
20 persoane. Supliment grup 15-19 persoane: 40 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 10 participanti pana cu 45 zile inaintea plecarii. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Pentru detalii si rezervari va rugam contactati agentia Ecovoyage Tour

Of

Oferta din categoria:


 
21.06 LETONIA: RIGA - Bijuteria Balticelor, 5 zile cu zbor direct din Bucuresti si Cluj , 687 € - 5 zile / 687 EURO
Plecare Pana la
14.Aug.2024 18.Aug.2024 Rezervare
17.Jul.2024 21.Jul.2024 Rezervare
21.Jun.2024 25.Jun.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.03.2024




# #