Circuit MALTA - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + excursii + croaziera = 899 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

MALTA - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + excursii + croaziera = 899 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 30.Apr.2024, 15.Oct.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 899 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Valetta – Croaziera in Grand Harbour - Vittoriosa Mosta – Mdina– Partea Sudica – Insula Gozo– Palatul Parisio


Ziua 1. BUCURESTI – MALTA
Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 17:45 pentru imbarcare pe zborul Wizz Air W4 3259 cu destinatia Malta, Luqa. Decolare la ora 19:45 si aterizare in Malta ora 21:15. In trecut, Malta a fost numita „Melita” de catre grecii si romanii antici, ceea ce inseamna – Bine ati venit in „Insula de Miere”! Insula este situata in centrul Marii Mediterane, la 90 km sud de Sicilia si la poarta Africii si a Orientului. Cea mai mare comoara a insulei este piatra sa: un tip deosebit de calcar, de culoarea mierii care a inspirat 7000 de ani de arhitectura si au facut-o cunoscuta in intreaga lume. De asemenea, Malta intra in topul mini-tarilor de pe glob cu o suprafata de doar 316 km2. Daca vreti sa va faceti o idee, gandiți-va ca doar Bucurestiul are o suprafata de 228 km2. Transfer in partea Nordica. Cazare hotel AX Odycy 4* sau similar Qawra.

Ziua 2. CROAZIERA IN GRAND HARBOUR & VITTORIOSA
Mic dejun. Coasta cu apele sale cristaline o sa va incanta cu siguranta: de la plaje mici cu nisip rosu, piscine naturale pana la pesteri subacvatice si golfuri stancoase. Incepem cu Grand Harbour, cunoscut de asemenea sub numele de Portul din Valletta, un port natural aflat pe insula Malta. De-a lungul timpului, portul a suferit modificari, i-au fost adaugate docuri extinse si debarcadere si veti observa cele trei orase: Birgu, Senglea si Cospicua. Ne vom bucura de peisaje de vis intr-o croaziera de aproximativ o ora jumatate timp in care vom auzi povesti despre trecutul si prezentul Maltei. Continuam ziua cu un tur pietonal cu un ghid local al unuia de cele mai vechi orase din insula – Vittoriosa (Birgu). Acest oras maritim antic care se mandreste cu titlul sau “Citta Vittoriosa” este plin de istorie si splendoare arhitecturala si reprezinta o bucata autentica a vietii malteze. A fost locul primei asezari a Ordinului Cavalerilor Ioaniti atunci cand au sosit in Malta, in 1530. Ei au construit aici palate, biserici, un spital, inconjurate de fortificatii puternice. Intoarcere la hotel si timp liber. Cazare hotel AX Odycy 4* sau similar Qawra.

Ziua 3. SEJUR MALTA –> Centrul Maltei
Mic dejun. Timp liber sau optional, Excursie de o zi in centrul Maltei cu ghid local. Veti descoperi una dintre cele mai frumoase cetati medievale locuite din Europa, Mdina, fosta capitala a Maltei, ce poarta mandru si numele de „Citta Vecchia” sau „Orasul Tacerii”, o veritabila bijuterie arhitectonica. Aristocratia malteza a ridicat in maniera risipitoare palate magnifice si edificii sfinte somptuoase. Este locul unde ultimele trei veacuri s-au scurs neobservate, fara sa spulbere atmosfera de vis de pe strazile orasului. Veti ajunge intr-unul dintre cele mai bune puncte de belvedere ale insulei, de unde va veti putea bucura de o panorama uimitoare a intregii insule. Ne oprim apoi pentru un stop fotografic la Dingli Cliffs - stanci spectaculoase ce reprezinta cel mai inalt punct al Maltei, masurand putin peste 250 de metri. Ajungem la Biserica din Mosta - inspirata de Panteonul din Roma. Cea mai impresionanta parte a structurii este domul sau urias, nesusținut de coloane, fiind unul dintre cele mai mari domuri de acest fel din intreaga lume. Ajungem ls Gradinile San Anton, amenajate de către Marele Maestru Antoine de Paule drept temelie pentru resedința de vara, Palatul San Anton. Intoarcere la hotel. Cazare hotel AX Odycy 4* sau similar Qawra.

Ziua 4. SEJUR MALTA –> Sudul Maltei
Mic dejun. Timp liber sau optional, Excursie de o zi in Sudul Maltei cu ghid local. Excursia se concentreaza asupra sudului Maltei, si vom incepe cu satul pitoresc de pescari Marsaxlokk, unde se pot admira celebrele barci colorate, numite „Luzzu” pictate traditional in rosu, albastru, galben si unde se afla batranul ochi protector al lui Osiris. Continuam cu superba Grota Albastra – cea care este asemanata pe buna dreptate cu cea de la Capri; o scurta calatorie cu barcuta (contra-cost si daca vremea o va permite) o sa va dea ocazia sa admirati flora subacvatica din aceste grote. Urmatoarea oprire a turului nostru va fi la Pesterile Ghar Dalam – una dintre primele asezari ale acestor insule, si vom intra in "Pestera Intunericului" sau asa cum mai este denumita „Grota elefantului”. Intoarcere la hotel. Cazare hotel AX Odycy 4* sau similar Qawra.

Ziua 5. SEJUR MALTA –> Insula Gozo
Mic dejun. Timp liber sau optional, Excursie de o zi cu ghid local in Gozo – insula nimfei Calypso. Insula-sora, Gozo este un loc cu caracter puternic si aparte, care prezinta diferente intresante fata de ce puteti descoperi in Malta. Dupa o scurta traversare cu feribotul de 20 de minute, veti observa ca ambele insule sunt similare in istorie si dezvoltare, insa Gozo ofera un cadru traditional. Ne indreptam catre urmatoarea noastra oprire la Biserica Ta’Pinu sau, asa cum este ea cunoscuta, „biserica miracolelor” – o impozanta biserica construita in stil romanic. Vom ajunge apoi in Victoria (sau Rabat), capitala insulei și cel mai mare oras de pe intreaga ei suprafata. Principala atracție este Cittadella- o cetate fortificata conservata. Timp liber la dispozitie. Dupa-amiaza vom vizita, de asemenea, Golful Xlendi și Dwejra, - Marea Interioara, o mica laguna care comunica printr-un tunel lung de 100 de metri cu marea. Ne intoarcem in port pentru a traversa cu ferry-boat-ul, spre Malta. Intoarcere la hotel. Cazare hotel AX Odycy 4* sau similar Qawra.

Ziua 6. VALETTA
Mic dejun. Momentul mult asteptat a sosit, ziua cand vom descoperi Valletta – cunoscut sub pseudonimul renascentist „Superbissima”, oras vechi de peste 450 de ani, ce poarta mandru numele celui care a salvat Europa crestina in Marele Asediu din 1565. In cadrul turului de oras cu ghid local vom descoperi cea mai fortificata capitala din lume, cuibul Ordinului Sf. Ioan Botezatorul, multe biserici si monumente, strazi inguste, bastioane, metereze si piatete fermecatoare. Turul incepe cu vizitarea Gradinilor Barrakka, un punct ideal din care va puteti bucura de privelisti impresionante asupra Marelui Port. Ghidul va va conduce in fața Co-Catedralei Sf.Ioan, capodopera pictorului Caravaggio; panza denumita Decapitarea Sfantului Ioan Botezatorul este cunoscuta si drept „pictura secolului XVII.” Turul va continua apoi la spectacolul audiovizual The Malta Experience si cladirea istorica in stil baroc, Auberge de Provence. La final o sa aveti timp liber generos pentru plimbare sau cumparaturi. Ne intoarcem la hotel. Cazare hotel AX Odycy 4* sau similar Qawra.

Ziua 7. SEJUR MALTA -> Palatul Parisio
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de o zi jumatate cu ghid local la Palatul Parisio, de departe cel mai aristocratic palat din Malta. A fost descris pe buna dreptate ca fiind “Versailles in miniature”. Timp de trei secole, acest edificiu nobiliar extravagant a fost stapanit de catre mari maestri Ioaniti, baroni, marchizi, preoti iezuiti, comisari francezi si ofiteri britanici. Astazi ne asteapta cu saloane splendide, concepute in stil baroc sicilian, prezentand mobilierul si decorul original. Incapere dupa incapere, retraim visul marchizului Scicluna, care si-a propus sa realizeze in acest loc un coltisor de rai, apeland la cei mai priceputi arhitecti, pictori, sculptori si mesteri artizani. Plimbati-va in splendida gradina italiana din jurul palatului. Ne vom indrepta spre casa lui Popeye Marinarul si Olive Oil – fost platou de filmare in 1980 pentru un musical cu Robin William in rol principal; Popeye Village este astazi un parc tematic putin cunoscut la nivel european, dar cu multe atractii pentru copii si cei cu suflet de copil. Ne oprim aici pentru cateva fotografii cu apa cristalina in nuante uimitoare de turcoaz, verde si albastru din Anchor Bay si casele colorate desprinse din benzi desenate. Intoarcere la hotel. Cazare hotel AX Odycy 4* sau similar Qawra.

Ziua 8. MALTA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor. Timp liber la dispozitie pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului. Va propunem sa descoperiti cel mai modern oras din Malta, Sliema. Pe promenade, mici cafenele va asteapta pentru o bautura sau un desert. O sa aveti timp liber generos sa descoperiti mall-ul, magazinele, sa va plimbati pe promenada sau sa popositi la o terasa. Transfer spre aeroportul din Malta pentru imbarcare pe zborul Wizz Air W4 3260 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 21:50, sosire in Bucuresti la ora 01:05 (a doua zi).


Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti – Malta – Bucuresti, zbor direct, Compania WIZZ AIR
- Taxele de aeroport, cu bagaj de mana de 8 kg + bagaj de cala 20 kg inclus
- Transferuri cu autocar local modern, aeroport-hotel-aeroport
- 7 nopti cazare cu mic dejun la Hotel AX Odycy 4* sau similar Qawra
- Croaziera in Grand Harbour
- Excursie cu ghid local in Vittoriosa (Birgu)
- Excursie cu ghid local in Valetta cu intrari incluse
- Insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicala, asigurare storno
- Taxe de oras, se achita la hotel (aprox 0.5 eur/pers)
- Bilete de intrare la obiectivele turistice
- Excursiile optionale

Optional:
Supliment demipensiune (7 cine bufet + nelimitat apa, vin/bere local sau sucuri): adult 120 euro/pers, copil 75 eur/per

Oferta din categoria:


 
MALTA - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + excursii + croaziera = 899 euro/pers - 8 zile / 899 EURO
Plecare Pana la
30.Apr.2024 07.May.2024 Rezervare
15.Oct.2024 22.Oct.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.03.2024




# #