Circuit 01.08 ANGLIA 2024 - Cornwall & The Cotswolds , avion , 7 nopti, pret/ persoana =1675Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

01.08 ANGLIA 2024 - Cornwall & The Cotswolds , avion , 7 nopti, pret/ persoana =1675Eur / 8 zile

» Plecari: 01.Aug.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1675 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 31.07.2024
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Londra - Stonehenge - Salisbury - Durdle Door - Exeter - Dartmoor - Plymouth - St Michaels Mount - Lands End - Tintagel - Bath - The Cotswolds Oxford - Londra


Ziua 1: BUCURESTI - LONDRA Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 09:30 dimineata pentru imbarcare pe cursa TAROM, cu destinatia Londra - centrul cultural si artistic al Regatului Unit. Sosire la Londra la ora locala 14:05, transfer in oras si participarea la un tur panoramic in care vom vedea principalele atractii londoneze (vizite exterioare): Buckingham Palace, Turnul Londrei, Orologiul Big Ben, Parlamentul si Westminster Abbey. Cazare la hotel Holiday Inn London Whitechapel 4* sau similar.

Ziua 2: LONDRA - SALISBURY - STONEHENGE - DURDLE DOOR EXETER/TORQUAY (325 km)Mic dejun. Dimineata ne vom indrepta spre primul obiectiv al turului nostru, Stonehenge. Renumitul ansamblu neolitic, vechi de peste 4500 de ani constituie inca subiectul a numeroase dezbateri privind originea sa. Dupa ce vom incerca sa deslusim misterul enigmaticelor pietre, vom continua turul cu orasul medieval Salisbury. Aici vom vizita catedrala orasului, cea mai inalta din Marea Britanie, turnul ei avand o inaltime de 123 de metri. Catedrala este renumita si pentru faptul ca adaposteste una dintre cele 4 copii ale documentului Magna Carta, document care a devenit in timp elementul de baza al Parlamentului britanic. Spre inserat ne vom indrepta spre coasta sudica a tinutului Dorset unde vom putea admira Durdle Door. Celebrul arc carstic este cel mai fotografiat obiectiv de pe Coasta Jurasica (o zona de coasta a Angliei, cunoscuta la nivel mondial pentru descoperirea a nenumarate fosile datand din mezozoic). In cursul serii vom ajunge in zona Exeter/Torquay si ne vom caza la un hotel de 4*.

Ziua 3: EXETER - PARCUL NATIONAL DARTMOOR - TAVISTOCK - CHARLESTOWN - PLYMOUTH (200 km)Mic dejun. In aceasta dimineata vom urma o ruta peisagistica ce ne va purta prin Parcul National Dartmoor, renumit pentru legaturile sale cu Sherlock Holmes si ca taram al celebrei bestii din Dartmoor. Peisajul mistic stapanit de ceata si ploaie, cu mlastini, cai salbatici si constructii misterioase de piatra au facut din Dartmoor locul perfect pentru ca Steven Spielberg sa filmeze aici War Horse. Ne vom bucura de cateva momente de relaxare in care vom admira si fotografia peisajul impresionant. In continuare vom cobori in orasul Tavistock, locul de nastere al exploratorului Sir Francis Drake. Aici vom avea timp liber pentru servirea pranzului sau pentru a gusta un desert traditional - Devonshire Cream Tea (masa de pranz nu este inclusa in pret). Dupa-amiaza vom ajunge in Peninsula Cornwall, un tinut ce se mandreste cu un impresionant patrimoniu celtic. Aventura noastra in Cornwall incepe cu vizitarea satului pescaresc Polperro. Ne vom plimba pe stradutele inguste pana in port si vom putea vedea comunitatea de pescari in actiune. Urmatoarea oprire va fi in Charlestown, cunoscut ca locatie de filmare a serialului istoric Poldark. Satul pare a fi oprit in timp, ramanand in mare parte neschimbat de la sfarsitul secolului al XVIII-lea. Dupa-amiaza tarziu vom ajunge la destinatie si ne vom caza in Plymouth la hotel Leonardo Plymouth 4* sau similar.

Ziua 4: PLYMOUTH - ST MICHAELS MOUNT TEATRUL MINACK - LANDS END - PLYMOUTH (310 km)Mic dejun. In aceasta zi vom descoperi cele mai frumoase peisaje oferite de Peninsula Cornwall. Vom incepe cu vizitarea insulitei St Michaels Mount, dominata de prezenta unui castel medieval. St Michaels Mount este varianta britanica a Mont Saint-Michel din Franta (ambele teritorii devin insule in timpul fluxului si peninsule in timpul refluxului). Dupa ce vom vizita gradinile si castelul, vom avea timp liber pentru servirea pranzului in Marazion, cel mai vechi oras din Cornwall (pranzul nu este inclus). In continuare, in functie de conditiile de la fata locului, vom putea vizita Teatrul Minack, unul dintre cele mai frumoase teatre in aer liber, amplasat pe panta unei stanci de granit. Aici sunt jucate periodic piese cu subiect medieval, decorul si peisajul idilic amplificand orice tema teatrala de acest gen. Ca urmare a acestor spectacole, intrarea in teatru nu poate fi garantata. De aici, vom merge spre punctul cel mai vestic al Angliei, Lands End. Vom urma linia de coasta, o ruta cu peisaje dramatice si ne vom intoarce la hotel. Cazare in Plymouth la acelasi hotel.

Ziua 5: PLYMOUTH - ST IVES - PORT ISAAC - TINTAGEL - TORQUAY (320 km)Dupa micul dejun vom pleca spre coasta nordica a Peninsulei Cornwall si vom ajunge in St Ives, o renumita statiune britanica. Vom avea timp liber sa ne plimbam pe stradutele pietruite, sa intram in cateva magazine cu suveniruri si sa imortalizam imaginea plajelor cu nisip auriu. In continuare vom urma Estuarul Camel si vom ajunge in satul pescaresc Port Isaac, locul unde a fost filmat serialul britanic Doc Martin. Aici vom avea timp liber pentru servirea pranzului. Dupa-amiaza vom continua drumul de-a lungul coastei pana in Tintagel, locul unde intr-un vechi castel s-a nascut, asa cum spun legendele, Regele Arthur. In cursul serii vom ajunge in zona Exeter/Torquay si ne vom caza la un hotel de 4*

Ziua 6: EXETER - BATH - THE COTSWOLDS - ABINGDON (250 km)Mic dejun. Aceasta zi incepe cu vizitarea elegantului oras Bath. Orasul a fost fondat de romani si s-a dezvoltat rapid gratie izvoarelor sale termale. Incepand cu anul 1987 acesta a fost inscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Vom participa la un tur de oras impreuna cu insotitorul de grup si vom vizita Baile Romane. In continuare vom parcurge cea mai frumoasa zona rurala din Anglia - The Cotswolds, o colectie de sate idilice din care am selectat vizitarea a doua dintre ele: Castle Combe si Bibury cu casutele lor de piatra ce urca domol pe dealuri, imagini desprinse parca din romanele englezesti. Seara vom ajunge in zona Abingdon si ne vom caza la hotel Couryard by Marriott Oxford South 4* sau similar.

Ziua 7: ABINGDON - OXFORD LONDRA (105 km)Mic dejun urmat de un tur al orasului universitar Oxford, oras cu o bogata mostenire academica si culturala, cu mari spatii verzi si cladiri istorice cu arhitectura impunatoare. Dupa-amiaza vom pleca spre Londra unde vom avea cazare la hotel Novotel London Wembley 4* sau similar.

Ziua 8: LONDRA - BUCURESTIMic dejun. Predarea camerelor si transfer catre aeroport in jurul orei 10:00 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:50 (ora locala) si sosire la Bucuresti la ora 20:10.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti cu compania TAROM;
7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*: 2 nopti in Londra, 2 nopti in zona Exeter/Torquay, 2 nopti in Plymouth, 1 noapte in zona Abingdon;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
transport conform itinerariului cu autocar dotat cu aer conditionat;
tururi panoramice de oras in Londra, Bath si Oxford;
vizite si intrari la obiectivele turistice conform programului (Stonehenge, Catedrala din Salisbury, Baile Romane din Bath, Parcul National Dartmoor, Lands End);
excursia Plymouth - St Michaels Mount - Teatrul Minack - Lands End - Plymouth;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.
NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala (optionala);
asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 35 GBP/persoana - se practica in Marea Britanie, se achita la sosirea in tara de destinatie.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
01.08: Bucuresti (Otopeni) 12:20 - Londra 14:05durata zborului: 3h45min
08.08: Londra 14:50 - Bucuresti (Otopeni) 20:10durata zborului: 3h20min


GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 100 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3

Oferta din categoria:


 
01.08 ANGLIA 2024 - Cornwall & The Cotswolds , avion , 7 nopti, pret/ persoana =1675Eur - 8 zile / 1675 EURO
Plecare Pana la
01.Aug.2024 08.Aug.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.12.2023




# #