Circuit 15.07 Londra 2024 - Cea mai vizitata capitala a Europei , avion , 5 nopti , pret/ persoana=885Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

15.07 Londra 2024 - Cea mai vizitata capitala a Europei , avion , 5 nopti , pret/ persoana=885Eur / 5 zile

» Plecari: 31.Aug.2024, 12.Aug.2024, 15.Jul.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 885 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 30.08.2024
» Categorie cazare 4*

» Traseu: LONDRA - OXFORD - WINDSOR - BATH & STONEHENGE - LONDRA


Ziua 1: BUCURESTI LONDRAIntalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 10:00 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Londra. Sosire la Londra la ora locala 14:05, transfer in oras urmat de tur panoramic de oras cu ghid local. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace. Cazare la hotel DoubleTree by Hilton Docklands Riverside 4* (sau similar).

Ziua 2: LONDRAMic dejun bufet. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita National Gallery (intrarea este gratuita) si National Gallery of Portraits (intrarea este gratuita). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului.

Ziua 3: OXFORD & WINDSOR (optional)Mic dejun bufet. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Oxford si la Castelul Windsor cu autocarul (pret informativ: 80 eur /persoana, minim 25 platitori intrarea la Castelul Windsor nu este inclusa). Cazare.

Ziua 4: BATH & STONEHENGE (optional)Mic dejun bufet. Zi libera, in care va propunem sa vizitati Victoria & Albert Museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost), Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds (taxa de vizitare: informativ 30 lire). Optional va propunem o excursie de o zi la Bath cu binecunoscutele bai romane si la monumentul neolitic de la Stonehenge (pret informativ: 80 eur / persoana, minim 25 platitori intrarile nu sunt incluse) Cazare.

Ziua 5: LONDRAMic dejun bufet. Zi libera pentru cumparaturi sau vizite: British Museum (intrarea este gratuita - nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati), Catedrala Saint Paul, Tate Modern Gallery. Dupa amiaza, optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Cazare.

Ziua 6: LONDRA BUCURESTIMic dejun bufet, urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni in cursul serii, la ora 20:10.


Servicii incluse:
ERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Londra si retur cu compania TAROM;
transferuri aeroport hotel aeroport;
5 nopti cazare cu mic dejun bufet in Londra la hotel 4* (DoubleTree by Hilton Docklands Riverside sau similar);
tur panoramic de oras cu ghid local;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).


Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana se practica, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale;
intrarile la obiectivele turistice.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti Otopeni 12:20 Londra Heathrow 14:05 durata zborului: 3h45min
Londra Heathrow 14:50 Bucuresti Otopeni 20:10 durata zborului: 3h20min

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3

Oferta din categoria:


 
15.07 Londra 2024 - Cea mai vizitata capitala a Europei , avion , 5 nopti , pret/ persoana=885Eur - 5 zile / 885 EURO
Plecare Pana la
31.Aug.2024 04.Sep.2024 Rezervare
12.Aug.2024 16.Aug.2024 Rezervare
15.Jul.2024 19.Jul.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.12.2023
# #