Circuit MAROC & ANDALUZIA - 11 nopti cazare 4* cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + tururi, vizite, excursii + aventura desert = 1599 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

MAROC & ANDALUZIA - 11 nopti cazare 4* cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + tururi, vizite, excursii + aventura desert = 1599 euro/pers / 12 zile

» Plecari: 26.May.2024, 13.Oct.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1599 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Malaga – Tarifa – Tanger – Chefchaouen -Fes - Muntii Atlas - Ifrane – Midelt – Erfound -Merzouga- Desertul Sahara – Ouarzazate - Marrakech-Casablanca-Rabat- Jerez de la Frontera -Sevilla - Setenil de las Bodegas – Ronda


Ziua 1. BUCURESTI – MALAGA
Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 16:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Hi Sky H4 0261 cu destinatia Malaga. Decolare la ora 18:00 si aterizare in Malaga la ora 21:40. Bienvenida a Andalucía, o adevarata legenda a Spaniei. Malaga este un oras cultural si artistic, impanzit de muzee, cel mai cunoscut fiind Muzeul Pablo Picasso. Transfer si cazare hotel Hilton Garden Inn Malaga 4* sau similar Malaga.

Ziua 2. MALAGA – TARIFA – TANGER
Mic dejun. Dimineata, plecam spre cel mai sudic punct al Europei – Tarifa, cunoscut ca Orasul dintre doua mari. Celebrul punct este situat in Andaluzia, cu o coasta scaldata de apele Oceanului Atlantic in partea de vest si de cele ale Marii Mediterane in partea de vest. Ne imbarcam pe ferry la granita dintre doua continente si trei culturi: araba, africana si europeana. Marocul ne starneste si ne seduce atat prin peisajele sale extraordinare cu munti, rauri sezoniere, desert si ocean cat si prin amestecul sau de dinastii si culturi. Este o tara unica, in care traditionalul coexista cu modernul, luxul cu saracia, sacrul cu profanul si familiarul cu exoticul. Ne debarcam in portul Tanger, principala legatura dintre Africa si Europa. Incepem cu un tur panoramic in Tanger – cel mai cosmopolit oras marocan in secolul XX, colorat si plin de viata. Admiram minunata priveliste catre cel mai indepartat punct din nord-vestul Africii si locul unde Marea Mediterana se intalneste cu Oceanul Atlantic. Vizitam Pesterile lui Hercule, care potrivit legendei este locul unde ar fi locuit acesta si Gradinile Mendoubia cu copacii vechi de sute de ani. Continuam cu o plimbare prin centrul vechi catre Grand Socco, piata care nu cu mult timp in urma era plina de comercianti, incantatori de serpi, muzicieni si povestitori. Transfer la hotel. Cazare si cina la hotel Kenzi Solazur 4* sau similar Tanger.

Ziua 3. TANGER – CHEFCHAOUEN - FEZ
Mic dejun. Pornim catre Chefchaouen, orasul cocotat pe versantii Djebel Ech Chaouen din Muntii Rif. Acesta a fost fondat in 1471 de un descendent al Profetului Mahomed, ca baza pentru atacurile impotriva portughezilor din Nord, iar mai tarziu a devenit adapost pentru evreii si musulmanii alungati din Spania capatandu-si reputatia de oras sfant. Descoperim acest oras linistit si primitor supranumit “ Perla albastra” a carei traditie de zugravire in albastru a aparut anii ’30 datorita unor refugiati evrei care au sperat sa mute astfel cerul sau raiul pe pamant. Unii spun ca albastrul pastreaza racoare in interiorul caselor, altii ca alunga tantarii sau chiar spiritele rele, dar indiferent de motiv cert este ca face din acest loc unul intr-adevar unic. Medina din Chefchaouen, probabil cea mai frumoasa din Maroc, este un loc minunat de plimbare pe stradutele sale inguste cu arcade si case cu balcoane ce evoca Andaluzia. Puteti intra in vorba cu localnicii, care, in ciuda istoriei locului sunt mai deschisi decat in alte parti si sa faceti cumparaturi de la celebra branza de capra la superbele tesaturi berebere din lana. Timp liber. Plecam catre Fez. Cazare si cina la hotel Atlas Saiss 4* sau similar Fez.

Ziua 4. FEZ
Mic dejun. Intreaga zi o dedicam explorarii orasului Fez – inima spirituala a Marocului, fosta capitala imperiala. Piatra de temelie a acestuia a fost pusa in anul 789 de Idriss I - fondatorul primei dinastii marocane iar de-a lungul anilor refugiatii din dinastiile maure din jur cum ar fi Andaluzia si Tunisia au venit la Fez. Vizitam Medina, una dintre cele mai vechi asezari medievale locuite si in prezent si cea mai mare zona urbana pietonala din lume inclusa in Patrimoniul UNESCO si descoperim faimoasele souk-uri unde mesterii inca lucreaza in traditia orientala veche. Timp liber pentru a descoperi in detaliu acest oras fascinant: spectacolul strazii cu zumzetul continuu si paleta infinita de culori si mirosuri, marfuri scoase pana in pragul magazinelor, vanzatori care duc pe cap tavi enorme cu painici proaspete si care imping carucioarele pline cu fructe sau trag catari impovarati cu marfa. Puteti opta pentru o vizita la Musee du Bartha aflat intr-un palat hispano-maur, admirati una dintre cele 200 mederse aflate in Fez, rasfatati-va in Kissaria – piata de haine traditionale si Souk el-Henna unde se vand cosmetice naturale si tot felul de leacuri si afrodisiace. Pasiti prin poarta antica Bab Rcif, de o frumusete arhitecturala distinctiva si design oriental unic. Intoarcere la hotel. Cazare si cina la hotel Atlas Saiss 4* sau similar Fez.

Ziua 5. FEZ – IFRANE – MIDELT – ERFOUD - MERZOUGA
Mic dejun. Pornim catre Erfoud, trecand prin fermecatorul oras Ifran cu vile elegante, parcuri si strazi ingrijire, adesea numit “Elvetia Marocului”. Continuam calatoria prin maiestuosii munti si ne oprim la Midelt, fosta garnizoana pentru francezi, situata la granita dintre Atlasul Mic si Atlasul Mare, unde va puteti bucura de experienta unei degustari de peste. Reluam drumul prin captivanta Vale Ziz admirand peisajele uimitoare asupra plantatiilor de palmieri. Ajungem in Erfoud, un oras oaza din desertul Sahara, care se intinde la poalele inaltului Atlas pe drumul celor 1001 de kasbah-uri. Francezii au fost primii care s-au stabilit aici fiind cu ochii pe triburile rebele din Valea Tafilaletului. Orasul a prosperat ca urmare a comentului infloritor al marmurei si curmalelor. Datorita frumusetii sale acesta a fost loc de filmare pentru multe filme celebre precum “Mumia”, “Printul Persiei” si “Spectre” cu James Bond. Ne bucuram de o plimbare palpitanta cu jeep 4x4 pe dunele fascinante din Merzouga. Optional, puteti sa va plimbati cu camilele la apus in Desertul Sahara (aproximativ 20 eur/pers). Transfer la hotel. Cazare si cina la Palmeras y Dunas 4* sau similar Merzouga.

Ziua 6. MERZOUGA – TINGHIR – OURZAZATE
Mic dejun. Astazi avem parte de o calatorie pitoreasca spre Tinghir trecand prin satele berbere fermecatoare. De-a lungul drumului ne bucuram de vederile panoramice a Cheilor Todra, cu formatiunile sale stancoase uimitoare. Facem o pauza pentru un pranz pe indelete, si ne relaxam inainte de a ne relua calatoria pe drumul celor 1001 de kasbah-uri, cea mai autentica experienta marocana unde descoperim comori istorice, paradisuri exotice si modul de viata al poporului maur. Aceste monumente ale artei berbere sunt unice in lume si au fost construite de un lider berber atat pentru a-si proteja pamantul cat si ca indiciu al bogatiei lor. Cazare si cina la hotel Karam Palace 4* sau similar Ouarzazate.

Ziua 7. OURZAZATE - MARRAKECH
Mic dejun. Ne aflam in Ouarzazate “Poarta Saharei” si ne cufundam in farmecul unic al acestuia cu zone desertice, oaze, plantatii de curmali si asezari maure. Vizitam Ait Benhaddou, aceasta asezare fortificata, ksar, situat de-a lungul vechii rute a caravanelor intre Sahara si Marrakech pare incremenita in timp in epoca almoravizilor. Constructiile sale roscate, facute din pamant batut, se armonizeaza prin structura si colorit cu peisajul si au servit ca fundal multor filme precum "Lawrence al Arabiei", "Gladitorul", "Iisus din Nazaret". Declarat patrimoniu UNESCO si restaurat partial este astazi platou de filmare si muzeu in aer liber, doar cateva familii continua sa mai traiasca aici. In spatele zidurilor se ascund o piata publica, o moschee, o medesa, cimitire, kasbahuri care au apartinut famiilor de vaza si numeroase locuinte pentru oamenii de rand. Timp liber pentru a savura un pranz delicios la un restaurant local sau pentru a admira privelistile captivante ale ksar-ului. Continuam drumul prin popasul pitoresc Tizi-n-Tichka. Sosire in Marrakech. Cazare si cina la hotel Le Red 4* sau similar Marrakech.

Ziua 8. MARRAKECH
Mic dejun. Intreaga zi va fi dedicata vizitei Marrakech-ului, al doilea cel mai vechi oras imperial, cunoscut drept Perla Sudului. Fondat in 1062 de almoravizi si cucerit mai tarziu de almohazi care au ridicat aici un kasbah fortificat, moschei, piete acoperite si au amenajat gradini luxuriante, transformand-ul in capitala imperiului lor, care se intindea pana la Libia de astazi. “Orasul rosu” atrage atat prin obiective cat si prin atmosfera vibranta, autentic marocana si amestecul fantastic de culori, miresme si sunete. Descoperim Medina cu strazi si alei incadrate de ziduri inalte cat; Ville Nouvelle construit de francezi in a doua jumatate a secolului XX cu restaurante, cafenele, buticuri si galerii; Hivernage cu frumoasele sale gradini Menara; Moscheea Koutoubia si Palatul Bahia menit sa fie cel mai mare palat al timpului sau. Exploram souk-urile si cartierele de artizanat unde gasim o varietate de articole si faimoasa piata Jemaa el-Fnaa cu divertismentul sau non-stop. Servim o cina traditioanala in Palatul Marrakech unde avem parte de o varietate de delicatese locale in timp ce ne bucuram de sunetele ritmice ale muzicii marocane si dans din buric. Intoarcere la hotel. Cazare la hotel Le Red 4* sau similar Marrakech.

Ziua 9. MARRAKECH – CASABLANCA - RABAT
Mic dejun. Ne indreptam spre Casablanca, capitala economica a Marocului ingradita de cel mai mare port african. Vizitam impreuna cu ghidul local zona rezidentiala Anfa, cel mai vechi district din Casablanca dar si cel mai exclusivist si occidentalizat care ne ofera o idee despre partea mai bogata a orasului si a atractiilor sale de agrement de lux. Vizitam Palatul Regal – principala resedinta a regelui Marocului din Casablanca, in cartierul istoric Habous. Ne bucuram de promenada in Piata Mohamed V denumita astfel in onoarea fostului rege al Marocului, care gazduieste multe dintre cladirile oficiale importante ale orasului. Admiram exteriorul uneia dintre cele mai impresionante cladiri religioase din lume - Moscheea Hassan al II-lea si ne relaxam in zona de plaja “La Corniche” unde gasim o multime de restaurante si cafenele. Plecam spre Rabat, capitala moderna a Marocului. Cazare si cina la hotel Rihab 4* sau similar.

Ziua 10. RABAT - TANGER – TARIFA – JEREZ DE LA FRONTERA - SEVILLA
Mic dejun. Ne luam la revedere de la povestile marocane si ne intoarcem la portul Tanger, unde ne imbarcam pe ferry si ajungem in Tarifa. Trecem prin frumosul oras cu mireasma de vin si flameco, Jerez de la Frontera, casa cailor de rasa pura cartujan. Admiram panoramic monumente precum palatul-fortareata Alcazar de la Frontera, catedrala Jerez, Scoala Regala Andaluza de Arta Ecvestra. Ajungem in Sevilla, capitala Andaluziei, al 4-lea mare oras la Spaniei. Admiram Barrio Santa Cruz, care reprezenta cartierul evreiesc in timpul stapanirii maure. Pietele, pline de arbori exotici, de portocali, palmieri si maslini, catedralele, la origine sinagogi evreiesti si gradinile din Barrio Santa Cruz completeaza aerul boem al cartierului. Cazare hotel Silken AL-Andalus Palace 4* sau similar.

Ziua 11. SEVILLA
Mic dejun. Incepem un tur de oras in Sevilla cu ghid local. Aici vom vedea cea mai importanta atractie a Sevilliei, Palatul Alcazar Real sau Palatul Regal, un exemplu elocvent de arhitectura maura. De asemenea, vom avea ocazia sa vizitam Plaza de España, situata in parcul Maria Luisa. In continuare, vom admira superba Catedrala Santa Maria de la Sede, una dintre cele mai mari catedrale din lume, construita pe locul unei foste moschei, de la care inca se pastreaza minaretul. Pentru o panorama de neuitat asupra orasului, puteti urca in Turnul Giralda. Timp liber sa ne relaxam pe stradutele inguste, pietruite, admiram casutele frumos colorate si pietele pline de cafenele care atrag mereu turisti, alaturi de aerul de cartier medieval. Seara, optional, Spectacol de Flamenco. Nu este doar un dans, este o arta complexa, bazata pe traditiile muzicale folclorice din aceste zone. Evocand pasiune, temperament si energie, flamenco este una dintre cele mai entuziaste forme de arta din lume pe care le poti experimenta, atat vizual cat si auditiv. Cazare hotel Silken AL-Andalus Palace 4* sau similar.

Ziua 12. SEVILLA - SETENIL DE LAS BODEGAS – RONDA – MALAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Ne indreptam spre Malaga, cu oprire in satele albe (Pueblos Blancos) ale Andaluziei, Sentenil de las Bodegas cu cladiri sapate si spectaculosul Ronda. Ambele localitati ne asteapta cu peisaje deosebite si specialitati locale, ce trebuiesc degustate si savurate in tihna. Sentenil de las Bodegas este unic in lume datorita caselor construite direct in stanca sau chiar sub acestea. Satul se desfasoara de-a lungul unor chei inguste, locuitorii profitand de peretii naturali pentru a-si ridica locuintele. In continuare, vom face o oprire in Ronda, sat pitoresc recunoscut pentru localizarea unica pe platoul unui munte, dar si pentru podul impresionant de deasupra canionului El Tajo. Podul este cunoscut Puente Nuevo, construit peste canionul adanc ce imparte orasul in doua: La Ciudad, vechiul oras cu influente maure, strazi inguste si El Mercadillo, orasul nou, construit dupa ce a fost recucerita de armata castiliana. Ajungem in Malaga la un punct de belvedere minunat asupra orasului. Aici, admiram vechiul nucleu maur, cu vestigii ramase in picioare de mai bine de un mileniu, din perioada in care Spania apartinea lumii islamice. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul H4 0262 cu compania Hi Sky cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 22:40, sosire in Bucuresti la ora 03:30 (a doua zi).


Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti, zbor direct, Compania Hi Sky
- Taxele de aeroport, cu bagaj de mana de 8 kg + bagaj de cala 23 kg inclus
- Transport cu autocare locale modern, conform programului
- Biletele de ferry-boat Tarifa-Tanger-Tarifa
- 11 nopti cazare la hoteluri de 4* astfel:
1 noapte cazare la hotel Hilton Garden Inn 4* sau similar Malaga
1 noapte cazare la hotel Kenzi Solazur 4* sau similar Tanger
2 nopti cazare la hotel Atlas Saiss 4* sau similar Fez
1 noapte cazare la hotel Palmeras y Dunas 4* sau similar Merzouga
1 noapte cazare la hotel Karam Palace 4* sau similar Ouarzazate
2 nopti cazare la hotel Le Red 4* sau similar Marrakech
1 noapte cazare la hotel Rihab 4* sau similar Rabat
2 nopti cazare la hotel Silken AL-Andalus Palace 4* sau similar Sevilla
- Mese incluse: 11 mic dejunuri, 8 cine si 1 pranz
- Tururile si vizitele din Maroc: Tanger, Chefchaouen, Fez, Marrakech, Casablanca si Rabat
- Aventura in Desertul Sahara cu Jeep 4x4 de la Erfoud la Merzouga
- Drumul celor 1001 de Kasbah-uri: satele Tinghir, Dades si Ouarzazate
- Experienta in Palatul Marocan: gustul traditional si divertisment live
- Biletele de intrare la obiectivele: Palatul Bahia, Madrasa Bouanania, Gradiniile Menara si Fortul Kasbah Taourirt
- Ghid local licentiat, vorbitor de limba engleza, pentru zilele de circuit in Maroc
- Tur de oras Sevilla cu ghid local
- Tururi panoramice: Malaga si Jerez de la Frontera
- Excursie in Pueblos Blancos: Setenil de las Bodegas si Ronda
- Insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicala, asigurare storno
- Taxele de oras, se achita individual la receptia hotelului
- Bilete de intrare la obiectivele turistice, bauturi, mese optionale (altele decat cele mentionate la servicii incluse)
- Excursiile optionale
- Bacsis/tips – echipaj (sofer+ghizi) – aprox 5 eur/pers/zi

Transferuri gratuite din urmatoarele orase: SIBIU, FAGARAS, BRASOV, SINAIA, CAMPINA, PLOIESTI, TARGOVISTE, RM. VÂLCEA, PITESTI, CRAIOVA, BACAU, FOCSANI, RM. SARAT, BUZAU, GALATI, BRAILA, TULCEA, CONSTANTA, MEDGIDIA, SLATINA.

EXCURSII OPTIONALE (se incaseaza din agentie, la inscriere):
Cina si Spectacol de Flamenco in Sevilla: 60 euro/persoana

Conditii de plata: 30% la inscriere , 20% pana la 60 de zile inainte de plecare, diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

Disponibilitatea si tariful sejurului sunt valabile in momentul postarii ofertei; datorita dinamicitatii domeniului acestea se pot modifica de la un moment la altul, motiv pentru care va rugam sa verificati situatia momentana la agentie.

Oferta din categoria:


 
MAROC & ANDALUZIA - 11 nopti cazare 4* cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + tururi, vizite, excursii + aventura desert = 1599 euro/pers - 12 zile / 1599 EURO
Plecare Pana la
26.May.2024 06.Jun.2024 Rezervare
13.Oct.2024 24.Oct.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.03.2024




# #