Circuit Oferta speciala MAROC - 7 nopti cazare 4* cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite = 988 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Oferta speciala MAROC - 7 nopti cazare 4* cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite = 988 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 06.Oct.2024, 13.Oct.2024, 20.Oct.2024, 03.Nov.2024, 10.Nov.2024, 17.Nov.2024, 24.Nov.2024, 01.Dec.2024, 08.Dec.2024, 15.Dec.2024, 22.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 988 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Marrakech – Rabat – Fes – Meknes – Casablanca – Al Jajida – Essaouira – Marrakech


Data de plecare/tarif:
09.12: 715 euro/pers
16.12: 645 euro/pers
23.12: 845 euro/pers
06.01: 895 euro/pers
Nota: Tariful promotional este valabil in limita locurilor disponibile.

Program:
Ziua 1. București –Marrakech
Călătoria noastră începe pe Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale, ne îmbarcăm pentru zborul catre Marrakech. După aterizare, ne îmbarcăm în autocar/minibus de transfer şi ne îndreptăm spre spre hotelul nostru din Marrakech. Cazare in Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar). Mese incluse: cina.

Ziua 2. Marrakech – Rabat – Fes
După micul dejun, plecăm spre Fes, al doilea oraș ca mărime din Maroc, regăsindu-se printre cele mai vizitate și populare orașe. Traversăm câmpia Haouz și poalele Atlasului Mijlociu si ajungem in capitala Marocului, Rabat, un oraș cosmopolit cu bulevarde largi și asfaltate ce străbat zonele rezidențiale și spațiile verzi. Aspectul orașului contrastează fără îndoială cu orașele ca Fes sau Marrakech. În Rabat regăsim reședința oficială a familiei regale a lui Mohamed al VI-lea, cu o arhitectură impunătoare și mozaicurile complexe caracteristice Marocului, Fortăreața Kasbah das Udayas și Mausoleul lui Mohammad al V-lea cu detaliile arhitecturale incredibile. Spre seara ajungem in Fes pentru check in la hotel si cina. Cazare in Fes: Hotel Fes Inn (sau similar). Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 3. Fes
Astazi, după micul dejun, explorăm Medina, unul dintre cele mai înfloritoare centre medievale din lume - Fes el-Bali ( inscris in patrimoniu UNESCO), un adevărat labirint de peste 9.000 de străzi întortocheate, unde este imposibil de mers fără ghid local. Vizitam inclusiv medresa Bou Inania intr-un tur ghidat al orașului Fes, fostă capitală și orașul simbol al Marocului. Vedem Moscheea si Universitatea Karaouyine, Mausoleul lui Moulay Idris II si Palatul Regal cu ale sale decorațiuni complexe caracteristice Marocului și pornim pe străduțele înguste și întortocheate în căutarea fascinantelor și faimoaselor bazine cu vopsea aflate în zona Pieței Seffarine, acestea datând din secolul al XI-lea și fiind folosite și azi pentru vopsirea pieilor de animale. Află chiar de la localnici despre procesul complex de tăbăcire și vopsire, apoi cutreieră aleile bazarului în căutarea de suveniruri, lucrate cu grijă de către artizani și a deliciilor culinare tradiționale. Ne vom îndrăgosti cu siguranță de Fes și atmosfera sa de poveste.
Moment de răgaz (timp liber):
Călătorul gurmand știe că fiecare țară poate să încapă într-o farfurie. Vom afla ce gust are Marocul de îndată ce savurăm o porție elaborată de couscous cu sos picant de roșii, boabe de năut, legume proaspete trase la tigaie, ceapă și câțiva căței de usturoi caramelizate în unt, mirodenii din belșug și cubulețe fierte de carne de miel care ți se topesc pe limbă la fiecare îmbucătură. O să ții minte Marocul toată viața. Garantat!
Cazare in Fes: Hotel Fes Inn (sau similar). Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4. Fes – Meknes – Casablanca
După micul dejun pornim către Volubilis (monument UNESCO) unde vom vizita ruinele unui oraș roman din secolul I, Arcul de Triumf Karakali, Casa lui Orfeu, Bazilica si Forum-ul si vom admira case patriciene cu mozaicuri perfect conservate. Ne vom indrepta apoi spre Meknes, unul dintre cele patru orașe imperiale ale Marocului localizate în partea de nord și al șaselea oraș ca număr de locuitori din întregul regat, numit orașul porților frumoase. Turul nostru prin Meknes cuprinde Poarta Bab Mansour - grandioasa intrare în Orașul Imperial Meknes, Medina – cartierul istoric al orașului plin de viață, forfotind de culori şi arome pe străduțele înguste , Muzeul Dar Jamai, plin de istorie și artă. Seara vom merge către Casablanca pentru cină si cazare. Cazare in Casablanca: Hotel Oum Palace (sau similar). Mese incluse: mic dejun si cina

Ziua 5. Casablanca
Entuziasmul și curiozitatea ne sunt stârnite încă de la prima vedere, așa că ne pregătim temeinic pentru momentul în care vom cutreiera faimosul oras Casablanca, cel mai mare oraș al Marocului și unul dintre cele mai importante orase din Africa, aflat pe țărmul Oceanului Atlantic. Orașul Casablanca a câstigat popularitate în 1942 și datorită filmului omonim cu Humphrey Bogart și Ingrid Bergman. În cursul dimineții vom vizita Moscheea Hassan II, cea mai mare moschee din Maroc și a treia ca mărime din lume cu cel mai înalt minaret, înalt de 200 de metri și piața Mohamed V, al cărui design este un exemplu interesant de arhitectură colonială. Te vei deplasa prin punctele principale ale noului oraș numit Ville Nouvelle. Aceste puncte de interes sunt Place Des Nations Unions și Place Mohammed V cu arhitectura sa franceză si modelul maour se completează in armonie. deplasa prin punctele principale ale noului oraș numit Ville Nouvelle. Aceste puncte de interes sunt Place Des Nations Unions și Place Mohammed V cu arhitectura sa franceză si modelul maour se completează in armonie. Vizitam Al-Jadida, cunoscut sa si „orașul portughez” remarcabil, inclus în patrimoniul UNESCO. Fortificațiile orașului portughez cu bastioanele și meterezele lor sunt un exemplu timpuriu al arhitecturii militare renascentiste portugheze. Aici vom vizita centrul istoric al orașului, Cetatea Mazagan si Marea Moschee din Al Jadida. Admirăm casele negustrilor evrei și portughezi din Medina Părăsim Casablanca şi ne îndreptam spre oraşul Essaouira. Cazare in Essaouira: Hotel Miramar (sau similar) Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 6. Essaouira
Dupa micul dejun exploram pe indelete Essaouira, un oraș de pe litoral renumit pentru tui-ul din lemn, arhitectura originală și atmosfera artistică. Fortificațiile masive ale orașului vechi, strazile înguste și întortocheate, casele văruite în alb cu uși albastre, cafenelele drăguțe și un port fermecător este aproape o imagine de basm. Cazare in Essaouira: Hotel Miramar (sau similar). Mese incluse: mic dejun si cina

Ziua 7. Essaouira - Marrakech
Incepem ziua cu micul dejun iar apoi pornim spre Marrakech, numit si „Perla Muntilor Atlas“, unde ne așteaptă un alt tărâm fermecător, plin de arome orientale, culori exotice şi muzică africană. Avem o zi întreagă la dispoziție, în care să explorăm Marrakech pe îndelete, așa că vom începe cu necropola Saadina, Moscheea și Minaretul Koutoubia și Palatul Bahia cu grădinile sale cu mozaicuri deosebite, în care culorile predominante sunt albastru și verde. Mergem apoi în Piața Djemaa el Fna, aflată în centrul vechi al orașului, un conglomerat de tarabe colorate cu produse de tot felul, cămile, asini şi acrobați. Vei întâlni cobre ce dansează hipnotizate pe note muzicale și comercianți de superstitii, ce-ți pot citi pe loc viitorul în palmă. Pornim în goana după suveniruri autentice lucrate manual și cadre foto spectaculoase. La orele prânzului vom avea grijă să explorăm și aromele bucătăriei autentice marocane, servind o masă tradițională copioasă.
Moment de răgaz (timp liber):
O experiență de neuitat în Maroc se trăiește în deșert, pe spinarea unei cămile. O astfel de plimbare se poate face în Palm Grove, o oază a palmierilor aflată în partea de nord a orașului Marrakech sau în Majorelle Garden, un monument al arhitecturii peisagistice, care îmbină spațiul verde cu obiectele de artă viu colorate. Fie că alegi peisajul deșertic sau o o grădină exotică, nu uita de hainele răcoroase și crema de protecție solară.
Cazare in Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar). Mese incluse: mic dejun si cina

Ziua 8. Marrakech - Zbor spre casă
Timp liber in Marrakech după micul dejun iar apoi check out si transfer către aeroport. Ne întoarcem spre casă, dar păstrăm cu noi amintirile acestei vacanțe și promitem să păstrăm legătura pe viitor!


Servicii incluse:
Bilet de avion Bucureşti – Marrakech şi retur;
Taxe de aeroport;
Bagaj de mana + bagaj de cala;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
Transport cu autocar/minibus clasificat;
7 nopți cazare la hoteluri de 4*;
7 mic dejun + 7 cine;
Vizită Rabat – tur de oraş, Fortăreața Kasbah das Udayas și Mausoleul lui Mohammad al V-lea
Vizită Fes – tur de oraş, Medina Fes el-Bali, Moscheea si Universitatea Karaouyine, medresa Bou Inania*, Mausoleul lui Moulay Idris II si Palatul Regal, Piața Seffarine, Volubilis*, Arcul de Triumf Karakali, Casa lui Orfeu, Bazilica si Forum-ul din Fes.
Vizită Meknes – tur de oraş, Poarta Bab Mansour, Medina Meknes, Muzeul Dar Jamai.
Vizită Casablanca – tur de oraş, Moscheea Hassan II*, piața Mohamed V, Ville Nouvelle, Place Des Nations Unions și Place Mohammed V.
Vizită Al-Jadida – tur de oraş, Cetatea Mazagan, Marea Moschee din Al Jadida, Medina Al Jajida.
Vizită Essaouira – tur de oraş.
Vizită Marrakech – tur de oraş, necropola Saadina, Moscheea, Minaretul Koutoubia și Palatul Bahia*, Piața Djemaa el Fna
Însoţitor din partea agenţiei pe traseu

Nu sunt incluse:
Asigurare e calatorie (storno + medicala)
Pachet intrari obiective turistice
Excursiile opţionale
Alte taxe şi cheltuieli personale
Alte mese decât cele menţionate în program
Băuturile la mese
Bacşişurile pentru şoferi şi ghizi locali (aprox. 5 euro/ pers./ zi) – se achita obligatoriu in destinatie.

Reduceri si suplimente:
Supliment single 239 €
Reducere pentru a 3-a persoana in camera: 15 €
Reducere 15 € pentru copil 6-11.99 cazat in camera dubla cu 2 adulti

Optional:
- Pachet intrari obiective turistice: Bahia Palace, Le Secret Garden, Bounania, Roman Ruin, Hassan II Mosque = 65 euro/persoana
- Locuri preferentiale in autocar 25€/pers. (se rezerva cronologic, primele locuri in autocar incepand cu bancheta a doua)

Conditii de plata:
• 20% avans la inscriere;
• Restul se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise

Oferta din categoria:


 
Oferta speciala MAROC - 7 nopti cazare 4* cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite = 988 euro/pers - 8 zile / 988 EURO
Plecare Pana la
06.Oct.2024 13.Oct.2024 Rezervare
13.Oct.2024 20.Oct.2024 Rezervare
20.Oct.2024 27.Oct.2024 Rezervare
03.Nov.2024 10.Nov.2024 Rezervare
10.Nov.2024 17.Nov.2024 Rezervare
17.Nov.2024 24.Nov.2024 Rezervare
24.Nov.2024 01.Dec.2024 Rezervare
01.Dec.2024 08.Dec.2024 Rezervare
08.Dec.2024 15.Dec.2024 Rezervare
15.Dec.2024 22.Dec.2024 Rezervare
22.Dec.2024 29.Dec.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.05.2024




# #