Circuit Oferta speciala MAROC - Magia Saharei: 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite = 916 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Oferta speciala MAROC - Magia Saharei: 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite = 916 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 06.Oct.2024, 13.Oct.2024, 20.Oct.2024, 03.Nov.2024, 10.Nov.2024, 17.Nov.2024, 24.Nov.2024, 01.Dec.2024, 08.Dec.2024, 15.Dec.2024, 22.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 916 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Marrakech – Ourzazate –Agdz – Zagora – Tinghir – Erfoud – Ourzazate – Marrakech


Ziua 1. București – Marrakech
Călătoria noastră începe pe Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale, ne îmbarcăm pentru zborul către Marrakech. După aterizare, suntem întampinați de către ghidul local si avem transfer spre hotelul nostru din Marrakech. Astăzi avem timp liber la dispoziție pentru a explora oraşul sau pentru odihnă.
Calatorul gurmand stie ca fiecare tara poate sa incapa intr-o farfurie. Vom afla ce gust are Marocul de indata ce savuram o portie elaborata de couscous cu sos picant de rosii, boabe de naut, legume proaspete trase la tigaie, ceapa si cativa catei de usturoi caramelizate in unt, mirodenii din belsug si cubulete fierte de carne de miel care ti se topesc pe limba la fiecare imbucatura. O sa tii minte Marocul toata viata. Garantat!
Cazare în Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar)
Mese incluse: cină.

Ziua 2. Marrakech - Ourzazate
După micul dejun incepem aventura noastra pe pamant Marocan si ne indreptam catre Ouarzazate – numit şi “Poarta Deşertului” deoarece pe aici trecea vechiul drum de caravane dintre Sahara si Marrakech, caravane care transportau aur, sare si fildeş iar în prezent este punctul de plecare spre oazele şi satele din sudul Marocului. Drumul traversează Munţii Atlas şi urcă până la 2.260 de metri, altitudinea maximă a pasului Tiz’n Tichka. De aici coborăm spre Ourzazate admirând satele berbere, cu case de chirpici, aruncate în văile adânci ale munţilor. Oraşul a fost ridicat de berberi în 1928 care au construit cetăţi fortificate numite “kasbahs”. Admiram kasbahul Taourirt, un castel impresionant care a servit drept platou de filmare pentru mai multe producții celebre, printre care și “Lawrence al Arabiei”, “Cleopatra” și filmul de Oscar “Gladiatorul”. Cazare în Ourzazate: Hotel Club Havane (sau similar). Mese incluse: mic dejun și cină.

Ziua 3. Ourzazate – Agdz – Zagora
În cursul dimineții, după micul dejun, părăsim oraşul Ourzazate ne indreptăm către Agdz şi începem o călătorie magică prin valea râului Draa. Pe drum trecem pe lângă numeroși palmieri de curmale concentrați în oaze pitorești, loc in care fom face un popas pentru plimbare. Pe parcursul călătoriei ulterioare spre Zagora, vom vedea Tissergate (ksar sau sat fortificat) si muzeul văii Draa.
Cazare în Zagora: Hotel Palais Asmaa (sau similar) Mese incluse: mic dejun și cină.

Ziua 4. Zagora – Munții Jbel Saghro – Erfoud
In zori părăsim orasul Zagora și ne indreptăm spre prin satele tradiționale berbere. Traseul continuă prin munții Jbel Saghro, timp în care ne vom opri pentru a admira rocile caracteristice regiunii și fosilele scufundate în ele. După-amiază ajungem la Erfoud, unde ne vom caza.
Pentru cei dornici de experiente noi, propunem o excursie opțională in deset pentru a admira minunatul apus din Maroc - Părăsim hotelul cu vehicule de teren, in deșert, pe marginea uriașului Chebbi erg, schimbăm apoi jeep-urile în cămile, ce ne vor duce la plimbare pe dunele de nisip.
Cazare în Erfoud: Palm Hotel Club (sau similar). Mese incluse: mic dejun și cină.

Ziua 5. Erfoud – Tinghir – El Kelaa el Mgouna – Ourzazate
După micul dejun, pronim spre Tinghir, înconjurat de uriașe plantații de palmieri și defileul râului Todra, un oraș din regiunea Drâa-Tafilalet, la sud de Înaltul Atlas și la nord de Micul Atlas din centrul Marocului. Descoperim Todra cu pereți abrupți de stâncă cu o înăltime de peste 300 m, una dintre particularitatile geografice unice ale Marocului. Apoi ne indreptam spre Ouarzazate prin valea pitorească a râului Dades. Datorita multitudinii de arhitecturi fortificate traditionale (casinade din lut), această secțiune de drum mai este numită și „drumul celor o mie de Kasbah”. În continuare, vom trece prin regiunea El Kelaa el Mgouna, renumită pentru cultivarea unui trandafir excepțional de aromat numit „Rouă Damascena”.
Cazare in Ouarzazate: Hotel Club Havane (sau similar). Mese include: mic dejun si cină

Ziua 6. Ourzazate – Marrakesh
Astazi, dupa micul dejun, in drum spre Marrakech vizităm Ait Benhaddou - un ksar construit în stil Berber - un mic fortificat oraș situat pe versantul unui munte de-a lungul fostei rute a caravanelor dintre Sahara și Marrakech din Maroc, considerat un exemplu excelent de arhitectură marocană din lut și un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO inca din 1987. Cetatea apare în filme ca Iisus din Nazaret, Mumia, Babel și chiar în popularul și îndrăgitul Game of Thrones. În continuare, trecem prin munții Înaltului Atlas cu un traseu neobișnuit de surprinzător, prin pasul Tizi-n-Tichka (2260 m deasupra nivelului mării) până la Marrakech. Seara avem timp liber la piata magica DJemma el Fna, unde, în această inimă plină de viață a orașului, puteti vedea fermecători de șerpi, jongleri, mânuitori de maimuțe și de a gusta unele dintre preparatele locale. Vei întâlni cobre ce dansează hipnotizate pe note muzicale și comercianți de superstitii, ce-ți pot citi pe loc viitorul în palmă. Servim cina şi derulam galeria foto a telefonului pentru a rememora frumoasele poze realizate peste zi.
Cazare in Marrakesh: Hotel Ayoub (sau similar) Mese include: mic dejun si cină

Ziua 7. Marrakech
Astazi este despre Marrakech, unde ne așteaptă un tărâm fermecător, plin de arome orientale, culori exotice şi muzică africană. Vom începe cu necropola Gradina Majorelle (aparținând cândva lui Yves Saint Laurent), Saadina, Moscheea și Minaretul Koutoubia şi Palatul Bahia cu grădinile sale cu mozaicuri deosebite, în care culorile predominante sunt albastru și verde. Mergem apoi în Medina, aflată în centrul vechi al orașului, un conglomerat de tarabe colorate cu produse de tot felul, cămile, asini şi acrobați.
Marrakech, supranumit și Orașul Roșu, ne așteaptă cu o serie de experiențe inedite în cel mai mare și mai colorat bazar din Maroc. Pornim în goana după suveniruri autentice lucrate manual și cadre foto spectaculoase. Cazare in Marrakesh: Hotel Ayoub (sau similar) Mese include: mic dejun si cină

Ziua 8. Zbor spre casă
Dupa micul dejun si check out, incărcaţi cu amintiri și suveniruri dintre cele mai frumoase pornim catre aeroport pentru zborul de întoarcere spre casa.


Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucureşti – Marrakech şi retur;
• Taxe aeroport;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Transport cu autocar/minibus clasificat;
• 7 nopți cazare la hoteluri de 4*;
• 7 mic dejun + 7 cine;
• Vizită Ouarzazate – tur de oraş, kasbahul Taourirt*, Atlas Film Studio*, pasului Tiz’n Tichka.
• Vizită Agdz - Zagora – valea râului Draa, Tissergate, muzeul văii Draa.
• Vizită Marrakech – tur de oraş, Ait Benhaddou , necropola Saadina, Moscheea, Minaretul Koutoubia și Palatul Bahia*, Piața Djemaa el Fna
• Însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Nu sunt incluse:
• Asigurare (storno + medicala)
• Pachet intrari obiective – se achita la fata locului*
• Excursiile opţionale
• Alte taxe şi cheltuieli personale
• Alte mese decât cele menţionate în program
• Băuturile la mese
• Bacşişurile pentru şoferi şi ghizi locali (aprox. 5 euro/ pers./ zi) – se achita obligatoriu in destinatie.

Optional:
- Pachet intrari obiective 55 euro/pers: Bahia Palace, Le Secret Garden, Kasbah Taorirt, Atlas Film Studio
- Locuri preferentiale in autocar 25€/pers. (se rezerva cronologic, primele locuri in autocar incepand cu bancheta a doua)

Suplimente si reduceri:
• Supliment single 155 €
• Reducere 15 € pentru copil 6-11.99 cazat in camera dubla cu 2 adulti.

Conditii de plata:
• 20% avans la inscriere;
• Restul se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise

Oferta din categoria:


 
Oferta speciala MAROC - Magia Saharei: 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite = 916 euro/pers - 8 zile / 916 EURO
Plecare Pana la
06.Oct.2024 13.Oct.2024 Rezervare
13.Oct.2024 20.Oct.2024 Rezervare
20.Oct.2024 27.Oct.2024 Rezervare
03.Nov.2024 10.Nov.2024 Rezervare
10.Nov.2024 17.Nov.2024 Rezervare
17.Nov.2024 24.Nov.2024 Rezervare
24.Nov.2024 01.Dec.2024 Rezervare
01.Dec.2024 08.Dec.2024 Rezervare
08.Dec.2024 15.Dec.2024 Rezervare
15.Dec.2024 22.Dec.2024 Rezervare
22.Dec.2024 29.Dec.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.05.2024
# #