Circuit PASTE 2024 in MAURITIUS! - HOTEL HERITAGE LE TELFAIR - CAMERE CU CONFIRMARE PE LOC!

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

PASTE 2024 in MAURITIUS! - HOTEL HERITAGE LE TELFAIR - CAMERE CU CONFIRMARE PE LOC! / 9 zile

» Plecari: 02.May.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 2155 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: MAURITIUS


Descriere Program

Ziua 1 (02.05.2024) Bucuresti – Mauritius
Prezentare la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:50 pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa cu decolare la ora 13:50 spre Frankfurt. Aterizare la Frankfurt la ora locala 15:25. Dupa o scurta escala pe aeroportul din Frankfurt, va imbarcati pe zborul LH4360 la ora 16:25, cu destinatia finala Mauritius. Ziua 2 - (03.05.2024) Mauritius Aterizare in Mauritius la ora locala 05:40. Dupa preluarea bagajelor, intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Dupa realizarea formalitatilor de cazare, timp liber pentru plaja sau program individual de relaxare: sesiune yoga, plimbare cu bicicleta, excursie cu catamaranul.

Ziua 3 – Ziua 8 (04.05.2024 - 09.05.2024) Mauritius – Vacanta in Paradis! – excursii optionale

• Nordul turistic
Se viziteaza capitala Port-Louis. Turul incepe cu o vedere panoramică a întregului oraș de la Fort Adelaide și continuă până în China Town. Oprire la Moscheea Jummah si la cea mai faimoasă piață tradițională a insulei. În nordul insulei, se face popas in satul Pamplemousse, unde se viziteaza Grădina Botanică Pamplemousse. In continuare, turul continua cu satul de coastă Grand Baie - cel mai vibrant sat turistic al insulei. Turul se inchie cu Cap Malheureux - un mic sat de pescari, situat între Grand Baie și Anse la Raie. Este unul dintre cele mai frumoase sate de pe insula. Durata turului este de 8 h, cu ghid de limba engleza. Pranzul si taxele de intrare sunt incluse (bauturile sunt extra). Tarif orientativ pentru grup de minimum 15 participanti: 52 euro/adult si 36 euro/copil.

• Sudul colorat
Turul incepe in orasul Curepipe la vulcanul adormit Trou aux Cerfs, care se afla la 1 km de oras. Acesta este una dintre atractiile turistice naturale faimoase din Mauritius. Turul continua cu vizita la Fabrica de modele de nave din Curepipe – locul unde se fac cele mai frumoase modele de nave din Mauritius. O pauza binemeritata si foarte apreciata este cea facuta la o fabrica de vin pentru a descorperi si mai ales pentru a gusta diverse vinuri locale. Urmatorul popas este la Grand Bassin – un loc cu totul special. Ascuns in munti si in vegetatia luxurianta de un verde crud, Grand Bassin mai este cunoscut sub denumirea de Talao sau Lacul Sacru. Urmatorul popas este in satul Chamarel la o fabrica de rom – una dintre cele mai populare si parfumate locuri de vizitat. Tot in Chamarel, puteti admira Cele șapte Pământuri Colorate – o curiozitate a naturii, un teren ondulat care iti intinde in fata ochilor linii de nisip in sapte nuante deosebite. Culorile provin de la straturile de cenusa vulcanica si formeaza un curcubeu terestru unic in lume. Aici se afla si faimoasa cascada Chamarel - cu o inaltime de 100 metri si toate nuantele posibile de verde. Durata turului este de 8 h, cu ghid de limba engleza. Pranzul si taxele de intrare sunt incluse. Tarif orientativ pentru grup de minimum 15 participanti: 72 euro/adult si 51 euro/copil

• Parcul Natural Casela – este cunoscut drept cel mai vizitat loc din Mauritius. Cu o diversitate de activitati de agrement, natura spectaculoasa si animale exotice, Parcul Casela are ceva pentru toti cei care doresc sa se bucure de mediul natural si de privelistile magnifice ale coastei de vest. Aici poti trai cu adevarat aventura unui safari african unde intalnirea cu animalele exotice este o experienta unica. Tot in parc, ai posibilitatea sa alegi un zbor cu tiroliana, deasupra acestui paradis. Tarif orientativ pentru intrarea in parc si transfer, valabil pentru un grup de minimum 15 participanti: 53 euro/adult si 37 euro/copil. Pentru alte activitati din interiorul parcului, se achita separat.

• Parcul Natural La Vanille - este o rezervatie de 3,5ha, situata in sudul insulei. Un tur al parcului este ocazia perfecta de a te intoarce in timp, cu 100 de ani in urma, cand Mauritus era acoperit doar de paduri si animalele puteau fi gasite peste tot pe insula. Este plin de palmieri uriasi si bambusi care formeaza un mediu verde luxuriant pentru miile de crocodili de Nil care traiesc in parc. Tot aici, traiesc in semi-libertate, testoasele gigantice Aldabra - una dintre ele este Domino, are peste 100 de ani si cantareste peste 275 kg. Este cel mai mare parc cu testoase din lume. Iguane, crocodili de Nil, testoase uriase, lilieci mauritieni, lemuri, pauni colorati, caimani si aligatori sunt doar cateva dintre curiozitatile parcului. Tarif orientativ pentru intrarea in parc si transfer, valabil pentru un grup de minimum 15 participanti: 35 euro/adult si 18 euro/copil. Pentru alte activitati din interiorul parcului, se achita separat. Zilele de desfasurarea a excursiilor optionale sunt informative si pot suferi modificari, acestea vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie. Turistii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca fiind servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac la fata locului! *Grupul minim pentru efectuarea excursiilor optionale este de 15 persoane.

Ziua 9 (10.05.2024) Mauritius – Frankfurt - Bucuresti Check-out. Transfer hotel-aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa, cu destinatia Bucuresti (via Frankfurt). Decolare la ora 07:30 cu zborul LH4361si sosire la Frankfurt la ora locala 17:20. Imbarcare pe zborul LH1422 la ora 20:20 si sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda ( Otopeni) la ora locala 23:35 ( 10.05.2024).

ATENTIE! Persoanele cu nevoi speciale (femei insarcinate, minori neinsotiti, etc) si dizabilitati trebuie sa anunte situatia in cauza, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervare si in contractul de prestari servicii.


Conditii de realizare a grupului
GRUP MINIM de 26 PERSOANE. Pentru un grup mai mic de 26 persoane, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 21 zile inaintea plecarii. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite.

Descriere Hoteluri
Tamassa Bel Ombre 4*, in Bel Ombre (cotat la 8.5 booking.com) – hotelul oferă cea mai bună experiență All Inclusive de pe coasta de sud a insulei! www.tamassaresorts.com

Heritage Le Telfair 5*, in Bel Ombre (cotat la 8.9 booking.com) - hotelul este situat într-o superba grădină tropicală, pe coasta de sud a insulei! https://heritageresorts.mu/hotels-mauritius/le-telfair


Informatii utile specifice calatoriilor in Mauritius
Mauritius este o imensa gradina botanica cu vegetatie tropicala, apusuri in culori vii, palmieri aplecati pana in valurile oceanului, pasari rare si fructe multicolore.
Insula rifturilor de corali si a ritmurilor de sega (dansul traditional local cu origini in cultura sclavilor din Madagascar), este o combinatie spectaculoasa de plaje cu nisipuri albe si munti abrupti de origine vulcanica, ape calde si gradini luxuriante de un verde crud. Este un colt de lume extrem de colorat si mai ales parfumat! Miresme intense de condimente, vanilie, rom si ceai imbraca insula intr-un mod foarte special. Dacă doriti sa vedeti cum se cultivă, recoltează și produce ceaiul, trebuie să vizitați neaparat o plantație, daca va doriti sa vedeti cum se produce romul, va recomandam vizita la o fabricuta locala, iar pentru pasionatii de mancare - street food-ul din Mauritius este printre cele mai bune din lume - condimentele, culorile si aromele formeaza o bucatarie nemaipomenita.
Limba oficiala a tarii este engleza. Creola mauritiana este vorbita de majoritatea populatiei, in comunitati, acasa, in comert. In mediul scolar sunt folosite engleza, franceza, creola mauritiana;

• In aprilie – mai, culorile naturii sunt cele mai intense si deosebite. Imbracamintea trebuie sa fie cat mai lejera;
• In restaurante si mai ales in lacasurile de cult, o tinuta sobra este recomandata. Hainele trebuie sa acopere bratele si picioarele. Pantalonii scurti sunt acceptati in vizitele orasului, dar nu atunci cand se viziteaza un obiectiv religios;
• Pentru a da sau lua un obiect ( in mod special mancare), foloseste intodeauna mana dreapta.
• In Zona Estica a insulei poti vizita Flacq Market, unul dintre cele mai importante sate din Mauritius. Aici este locul de intalnire al locuitorilor din est, si cea mai mare piata in aer liber. Piata extrem de pitoreasca atrage nu numai localnici, ci si turisti din toate colturile lumii. Este locul ideal pentru chilipiruri dar si un spectacol al preparatelor street food.
• Centru turistic Waterpark Leisure Village (Parcul de Divertisment Acvatic) este o alta atractie a zonei, unde te poti distra alunecand pe toboganele uriase de apa, iar distractia este 100% garantata.
• Ile aux Cerfs este un paradis al sporturilor acvatice - a fost denumita datorita faptului ca in perioada coloniala de inceput zona era populata cu cerbi si caprioare. Tot aici se gaseste si una dintre cele mai albe plaje din Mauritius, ape linistite • Trou aux Biches - o fâșie de doi kilometri de nisip fin și strălucitor, păduri dese de palmieri bătrâni, apă turcoaz și foarte liniștită.
• Parcul Național „Black River Gorges” - cea mai mare rezervație protejată a insulei, găzduiește peste 300 de specii de plante cu flori și 9 specii de păsări unice în Mauritius.
• Chamarel (Cele șapte Pământuri Colorate) – o curiozitate a naturii, este un teren ondulat care iti intinde in fata ochilor linii de nisip in sapte nuante deosebite. Culorile provin de la straturile de cenusa vulcanica si formeaza un curcubeu terestru unic in lume. Aici se afla si faimoasa cascada Chamarel - cu o inaltime de 100 metri si toate nuantele de verde.
• Oamenii convietuiesc intr-o perfecta armonie – hindusi, musulmani, romano-catolici, budisti , pe insula de doar 2000 km patrati - care traieste din turism, dar si din trestie de zahar, rom si vanilie. Se stie ca Mauritius este raiul indragostitilor de rom si zahar.
• Capitala tarii este la Port Luis, oras situat in nord-vestul insulei, intr-un decor aparte, fiind inconjurat de un lant muntos.
• Bucataria din Mauritius este o combinatie de influente creole, franceze, chinezesti si indiene. Condimentele sunt o parte importanta a tuturor mancarurilor. Street food-ul din Mauritius este printre cele mai bune din lume. Condimentele, culorile si aromele se imbina intr-un mod unic, formand o bucatarie nemaipomenita.
• Fabrica de rom este una dintre cele mai populare atractii locale. Sunt mai multe în Mauritius, insa renumita este cea din Chamarel, unde vă arată cum se produce romul (simplu, cu condimente, cu cocos, vanilie, dublu distilat, etc), din două dintre cele zece specii de trestie de zahăr.
• Dacă doriti sa vedeti cum se cultivă, recoltează și produce ceaiul, mergeți să vizitați o plantație, precum Bois-Cheri.


Servicii incluse:
Servicii incluse
CAMERE CU CONFIRMARE PE LOC!

• Cazare 7 nopti;
• Tipul de masa specificat la fiecare hotel;
• Transfer Aeroport - Hotel – Aeroport;
• Bilete de avion, Zbor Compania Lufthansa, Bucuresti-Mauritius-Bucuresti ( via Frankfurt);
• Taxele de aeroport si securitate;
• Bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana de 8 kg inclus;

Pretul nu include
• Asigurare Medicala si Storno Cocktail Travel Protection, optionala, subventionata de Cocktail Holidays, la tarif special (10 euro/persoana);
• Early check-in, late check-out pentru hotelurile din program;
• Excursiile optionale
• Produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, babysitting.

Oferta din categoria:


 
PASTE 2024 in MAURITIUS! - HOTEL HERITAGE LE TELFAIR - CAMERE CU CONFIRMARE PE LOC! - 9 zile / 2155 EURO
Plecare Pana la
02.May.2024 10.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.11.2023




# #