Circuit 30.04 Mexic 2024 - Vacanta de Paste si 1 Mai , avion , 12 nopti, pret/ persoana =2720Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

30.04 Mexic 2024 - Vacanta de Paste si 1 Mai , avion , 12 nopti, pret/ persoana =2720Eur / 15 zile

» Plecari: 30.Apr.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 15 zile
» Pret: de la 2720 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 29.04.2024
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Mexico City Puebla Veracruz Catemaco Villahermosa - San Cristobal de Las Casas Palenque Campeche Merida Riviera Maya Cancun


Ziua 1: BUCURESTI ISTANBUL MEXICO CITY Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 19:00 pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Mexico City. Decolare la ora 21:40. Sosire in Istanbul la ora locala 23:10. Plecare spre Mexico City la ora 01:55 in noaptea de 30.04/01.05.

Ziua 2: MEXICO CITY tur de oras; Muzeul SOUMAYA Mese: mic dejunSosire in Mexico City la ora locala 07:05 dimineata. Transfer la Hotel Casa Blanca 4* sau similar in Mexico City pentru a lasa bagajele si a servi micul dejun. Aceasta zi va fi dedicata turului de oras. Ca un enorm muzeu, fiind una dintre cele mai mari metropole de pe glob, Mexico City fascineaza prin faptul ca este si cea mai veche asezare urbana din Emisfera Vestica, denumita pe vremea aztecilor Tenochtitlan. In piata centrala Zocalo amprenta straveche a aztecilor dainuie si astazi. Exista inca multe cladiri din vremea coloniala si monumente precum Templul Mayor, Catedrala Metropolitana, Palatul National ai Guvernului (exterior). Ziua continua cu Parcul Chapultepec (cunoscut si sub numele Bosque de Chapultepec, este cel mai mare parc din America Latina si unul din cele mai mari parcuri urbane din lume), dominat de castelul sau, fosta rezidenta a imparatului Maximilian de Habsburg. Vom vizita si Muzeul Soumaya (o bijuterie a arhitecturii contemporane, muzeul celui mai bogat mexican, Carlos Slim. ridicat in memoria sotiei sale Soumaya), situat la marginea cartierului Polanco, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale orasului Mexico City. Cazare la Hotel Casa Blanca 4* sau similar in Mexico City.

Ziua 3: MEXICO CITY PIRAMIDELE DE LA TEOTIHUACAN & BAZILICA FECIOAREI DIN GUADALUPE (117 km) Mese: mic dejun, pranzDupa micul dejun incepem o excursie de o zi la misterioasele piramide de la Teotihuacan. Impresionantul sit arheologic se gaseste la o distanta de 50 km spre nord-est. Pe drum vom face un popas la Plaza de las Tres Culturas Piata celor trei culturi un melanj deosebit de interesant intre cultura azteca, spaniola si cea contemporana mexicana. Ne continuam traseul spre Bazilica Fecioarei de Guadalupe, chipul bisericesc cel mai adulat in America Latina. Sfanta Fecioara de Guadalupe este singura Icoana care s-a imprimat ea insasi pe mantia lui Juan Diego. Portretul uimeste prin multe detalii considerate minuni, imposibil de explicat de tehnologiile moderne. Dupa o calatorie de aproximativ o ora ni se va dezvalui unul dintre cele mai impresionante orase ale lumii antice: Teotihuacan, unde vom servi si masa de pranz. In Teotihuacan vom avea prilejul sa exploram Piramida Soarelui despre care se crede ca ar fi cea mai mare din lume. Cazare in Mexico City la Hotel Casa Blanca 4* sau similar.

Ziua 4: MEXICO CITY PUEBLA VERACRUZ (390 km) Mese: mic dejun, pranzDupa micul dejun (matinal) incepem calatoria spre Veracruz. Vom face o scurta oprire in Puebla, un oras in partea central-estica a Mexicului, cunoscut pentru istoria culinara, arhitectura coloniala si ceramica. Tur de oras Puebla, unde vom servi si masa de pranz la un restaurant local. Continuam drumul catre Veracruz, unde vom ajunge in cursul dupa amiezii. Veracruz este orasul-port al Mexicului, cunoscut si sub denumirea de Heroica Veracruz, un oras plin de viata si de istorie. Cazare in Veracruz la Hotel Veracruz Centro 4* sau similar.

Ziua 5: VERACRUZ CATEMACO (205 km) Mese: mic dejunMic dejun matinal. Vom porni intr-o calatorie spre orasul Catemaco, oras situat in partea de sud a statului mexican din Veracruz. Catemaco este situat pe malul Lacului Catemaco. Pe drum ne vom opri in oraselul Tlacotalpan, la casa unde s-a nascut cel mai renumit compozitor de muzica populara Agustin Lara. Strada unde este localizata casa face parte acum din Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO. Acest orasel cu stradute colorate unic in Mexic, pastreaza traditii vechi oferind vizitatorilor sai o atmosfera placuta. Calatoria noastra in Mexic incluzand explorarea siturilor arheologice, traditiilor, orase pline de viata, evenimente culturale Ci chiar activitati reale va continua astazi cu o oprire in San Andres Tuxtla, renumit pentru fabricile de trabucuri, produse asa cum se fabricau acum zeci de ani. Ne vom opri la una dintre fabrici si vom vedea cum tutunul este manipulat si transformat in trabucuri renumite pe plan mondial. Ne continuam drumul catre Catemaco. La sosirea in Catemaco, excursie cu barca in laguna Catemaco. Cazare in Catemaco la Hotel La Finca 4* sau similar.

Ziua 6: CATEMACO VILLAHERMOSA (355 km) Mese: mic dejunDupa micul dejun matinal incepem calatoria spre Villahermosa. Prima oprire va fi la Comalcalco (un sit arheologic antic mayaC din statul Tabasco), unde vom vizita Cacao Hacienda, un loc unde va puteCi bucura de experienCa autentica a culturii de cacao Ci ciocolat din statul Tabasco. Calatoria noastra de astazi, unde vom descoperi gusturile si esentele Mexicului, ne duce catre cea mai dulce parte a zilei, la una din fabricile de cacao (Cacao Fincas). Cacao este originara din Mexic, un produs foarte preCios al naturii, iar valoarea sa a fost atat de mare, incat a fost folosita de fapt ca moneda de schimb. Aici vom vedea arborii de cacao, cum sunt recoltate fructele de cacao, uscate, procesate in asa fel incat sa fie obtinuta cacao pentru consum. Vom face o scurta oprire la Muzeul La Venta, un parc muzeu in aer liber deschis in 1958, cand explorarea petrolului a amenintat asezarea Olmec. Arheologii au mutat cele mai importante descoperiri ale sitului, inclusiv trei capete de piatra la Villahermosa. In interior exista si o gradina zoologica, unde se pot regasi animale din zona Tabasco si a regiunilor din apropiere. Cazare in Villahermosa la Hotel Viva Villahermosa 4* sau similar.

Ziua 7: VILLAHERMOSA CHIAPA DE CORZO SAN CRISTOBAL DE LA CASAS (340 km) Mese: mic dejunMic dejun. Plecare matinala spre Chiapa de Corzo. O barca cu motor ne va purta catre Canionul Sumidero, un monument de stanca de un kilometru adancime si 14 km lungime, in care raul sapa de milioane de ani. Peisajul ne incanta cu pesteri si cascade, precum si cu o multitudine de animale si pasari exotice. Dupa amiaza vom ajunge in San Cristobal de las Casas, care ne incanta cu peisaje pitoresti, pline de culoare. In centrul oraselului troneaza Catedrala, la mica distanta se afla Biserica Dominicana Templo de Santo Domingo si putin mai in fata, tarabele indienilor cu suveniruri de tot felul. Cazare in San Cristobal de las Casas la Hotel Casa Mexicana 4* sau similar.

Ziua 8: SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS PALENQUE (220 km) Mese: mic dejun, pranzMic dejun. Plecam catre Palenque. In drum vom face o mica oprire pentru a vizita centrul orasului San Cristobal de las Casas si satele indiene Chamula si Zinacantan, unde vom putea observa ca localnicii si-au pastrat traditiile, obiceiurile, credinta si structura sociala. Ne continuam drumul catre Palenque, cu o mica oprire pentru a admira Cascadele Aqua Azul, fiind una dintre cele mai importante atractii naturale din Mexic, localizate pe raul Xanil in sudul statului mexican Chiapas. Sunt recunoscute si datorita nuantelor de turcoaz ale apei. Vom face un mic popas pentru a servi si masa de pranz la unul din restaurantele traditionale. In cursul serii vom ajunge in Palenque. Cazare la Hotel Villa Mercedes Palenque 4* sau similar in Palenque.

Ziua 9: PALENQUE CAMPECHE (360 km) Mese: mic dejun Mic dejun. Ne vom petrece cateva ore vizitand situl arheologic din Palenque, printre vestigiile unei civilizatii care a atins apogeul in perioada 500-700 d.Hr. A avut aproximativ 1.500 de structuri - locuinte, palate si temple renumite pentru structura lor sofisticata si pentru sculpturile cu care sunt impodobite, apreciate pentru cantitatea imensa de informatii aflata in inscriptiile de pe zidurile ramase si de pe pietrele decorative. Ne indreptam apoi spre Campeche, oras localizat in Golful Mexicului, la aproximativ 360 km distanta. Ruina fostei fortarete a orasului dainuie inca aproape intacta, fiind gazda unui dramatic spectacol de sunet si lumini ce reinvie povestile piratilor. Cazare in Campeche la Hotel Plaza Campeche 4* sau similar.

Ziua 10: CAMPECHE MERIDA (180 km) Mese: mic dejun, pranz Mic dejun. Astazi ne intoarcem din nou in trecut, printr-o excursie la situl arheologic maias Uxmal. Traducerea din maiasa pentru Uxmal este construit de trei ori si face referire la cea mai inalta structura din cadrul acestui sit: Piramida Magicianului. In timpul zilei vom lua masa de pranz in Uxmal. Dupa amiaza ne vom indrepta catre Merida. Cazare in Merida la Hotel Gamma El Castellano 4* sau similar.

Ziua 11: MERIDA CHICHEN ITZA RIVIERA MAYA (305 km) Mese: mic dejun, pranz, cina (All Inclusive) Mic dejun. Plecam spre situl arheologic precolumbian Chichen-Itza, unde vom servi si masa de pranz. Supranumit si Taramul fagaduintei, renumitul sit este unul dintre cele mai importante dovezi ale civilizatiei maiase. In plus, intriganta colectie de monumente se numara si printre Cele 7 Noi Minuni ale Lumii. Nu se stie nici astazi din ce motiv, Chichen-Itza a fost abandonat in secolul X d.Hr. iar jungla a pus imediat stapanire pe cladirile monumentale. Printre punctele de maxim interes vom vedea Piramida Kukulcan, denumita si Templul Sarpelui pentru ca la fiecare echinox o umbra lunga serpuieste pe Marea Piramida. Dupa amiaza ne continuam drumul catre Riviera Maya. Cazare in Riviera Maya la Hotel Barcelo Maya Grand Resort 5* (All Inclusive) sau similar.

Ziua 12: RIVIERA MAYA TULUM optional Mese: all inclusiveMic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, excursie de jumatate de zi la Tulum. Dupa micul dejun vom pleca in partea de sud a Marii Caraibelor catre unul din cele mai spectaculoase situri arheologice: Tulum, construit pe un mic recif. Pret informativ: 100 EURO/ persoana, minim 20 participanti. Dupa amiaza, ne vom intoarce in Riviera Maya. Cazare la Hotel Barcelo Maya Grand Resort 5* (All Inclusive) sau similar.

Ziua 13: RIVIERA MAYA Mese: all inclusiveTimp liber la dispozitia fiecaruia. Riviera Maya este locul ideal pentru a ne relaxa. Toate simturile ne vor fi incantate de atmosfera acestei oaze de relaxare cu plaje magnifice si ape de cristal, dar unde vom cunoaste si minunatiile vietii exotice si tainele trecutului prin ruinele maiase. Cazare la Hotel Barcelo Maya Grand Resort 5* (All Inclusive) sau similar.

Ziua 14: RIVIERA MAYA CANCUN ISTANBUL Mese: mic dejunMic dejun. Azi ne vom rupe de misterele trecutului si de atmosfera exotica pentru a ne pregati de plecare. Eliberarea camerelor si transfer catre aeroportul din Cancun. Decolare catre Istanbul la ora 13:50 pe cursa TURKISH AIRLINES. Vom zbura pe ruta Cancun Istanbul.

Ziua 15: ISTANBUL BUCURESTISosire la Istanbul la ora locala 10:00. Imbarcarea pe ruta Istanbul Bucuresti cu decolare la ora locala 13:45. Sosire in Bucuresti la ora locala 15:00.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Mexico City si Cancun Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES (schimbarea curselor la Istanbul);
12 nopti cazare la hoteluri de 4* standard local: 2 nopti in Mexico City, 1 noapte in Veracruz, 1 noapte in Catemaco, 1 noapte in Villahermosa, 1 noapte in San Cristobal de las Casas, 1 noapte in Palenque, 1 noapte in Campeche, 1 noapte in Merida, 3 nopti in Riviera Maya;
mic dejun zilnic;
masa in regim All Inclusive in timpul sejurului din Riviera Maya;
5 mese de pranz in: Teotihuacan, Puebla, Aqua Azul/Palenque, Uxmal, Chichen-Itza;
transport cu autocar local pe intreg circuitul;
tururi de oras in Mexico City, Puebla, Catemaco, San Cristobal de Las Casas, Palenque, Uxmal;
excursii la Teotihuacan, Comalcalco, Chapa de Corzo, San Cristobal si Chichen Itzacu autocar si ghid local;
plimbare cu barca in Canionul Sumidero;
intrarile la obiectivele mentionate in program;
ghid local;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie (optionala, dar recomandata);
asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 45 EURO/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
30.04: Bucuresti 21:40 Istanbul 23:10 durata zborului: 1h30min
01.05: Istanbul 01:55 Mexico City 07:05 durata zborului: 14h10min
13.05: Cancun 13:50 Istanbul 10:00 (14.05) durata zborului: 12h10min
14.05: Istanbul 13:45 Bucuresti 15:00 durata zborului: 1h15min


GRUP MINIM:
20 persoane. Pentru grup 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 170 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3

Oferta din categoria:


 
30.04 Mexic 2024 - Vacanta de Paste si 1 Mai , avion , 12 nopti, pret/ persoana =2720Eur - 15 zile / 2720 EURO
Plecare Pana la
30.Apr.2024 14.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu All inclusive
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.12.2023




# #