Circuit PERU - 9 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + transport intern avion/tren/autocar + taxe aeroport + excursii si vizite (taxe intrari incluse)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

PERU - 9 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + transport intern avion/tren/autocar + taxe aeroport + excursii si vizite (taxe intrari incluse) / 10 zile

» Plecari: 29.Apr.2024, 03.Jun.2024, 23.Sep.2024, 24.Nov.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 2799 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Bucuresti - Lima - Nazca - Arequipa – Puno - Cuzco - Lima - Bucuresti


Data de plecare/tarif:
29.04: 2849 euro/pers
03.06: 2799 euro/pers
23.09, 24.11: 2999 euro/pers

Program:
Ziua 1. București - Lima
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Lima. Transfer și cazare la Hotel Dazzler Lima 4*, sau similar, în zona Lima.

Ziua 2. Lima – Paracas – Nazca
Plecare dimineata devreme spre Paracas (mic dejun la pachet inclus). Timp liber sau sau optional* excursie cu barca la Insulele Ballestas (se organizează în funcție de condițiile meteo) unde se regăsește cea mai mare populaţie de păsări producătoare de “guano” precum cormoranul Guanay și păsările Boobies (au specifică culoarea picioarelor albastru-gri). Pe aceste insule trăiește și o populație numeroasă de lei de mare. Plecare spre Nazca. Optional * plimbare cu avionul deasupra linilor de la Nazca (excursia se organizează în funcție de condițiile meteo, durata aproximativa a zborului:30 minute). Cazare la Hotel Casa Andina Standard Nasca 3*, sau similar, in zona Nazca

Ziua 3. Nazca – Arequipa
Mic dejun. Plecare spre Arequipa pe drumul South Panamerican de-a lungul căruia se poate admira peisajul desertic. Traseul include opriri in zona Faliei Nazca, Tanaka – photo stop în zona plajei , Atico şi Camana (opririle nu includ vizitarea obiectivelor turistice, sunt pauze pe traseu). Cazare la Hotel Sonesta 4*, sau similar, în zona Arequipa.

Ziua 4. Arequipa – Puno
Mic dejun. Tur panoramic al orașului Arequipa, se vizitează Biserica Compania de Jesus (exterior) și Mănăstirea Santa Catalina. Plecare spre Puno. Cazare la Hotel Royal Inn 4*, sau similar, în zona Puno.

Ziua 5. Puno – Lacul Titicaca – Puno
Mic dejun. Dimineata excursie cu barca pe Lacul Titicaca și vizită la Insula plutitoare Uros și Insula Amantani unde aveți posibilitatea să interacționați cu comunitatea locală. Prânz inclus la un restaurant local. Cazare la Hotel Royal Inn 4*, sau similar, în zona Puno.

Ziua 6. Puno – Cusco
Mic dejun. Plecare spre Cusco. Pe parcursul drumului se trece prin satele Urcos, San Pedro, Tinta și Sicuani. Oprire pentru poze în pasul La Raya (4338m altitudine). Se vizitează Muzeul de Piatra din Pucara și situl arheologic Racchi. Oprire in Andahuaylillas si vizita la Biserica San Pedro, supranumită şi "Capela Sixtina a Americii de Sud". Cazare la Hotel Xima Cusco 4*, sau similar, în zona Cusco.

Ziua 7. Cusco – Valea Sacră
Mic dejun. Se viziteaza fortareata Sacsayhuaman si constructia militara Puca Pucara. Traseul continua cu vizita la piața indiană din Pisac, oraș pitoresc, renumit pentru bunurile de o calitate rară specifice zonei Anzilor, produse de artizanii locali. După-amiază se vizitează Ollantaytambo, un important sit arheologic, ce datează din perioada târzie a Civilizației Inca si Muzeul de cultura din Yucay. Cazare la Hotel Agustos Urubama 3*, sau similar, în zona Valea Sacră.

Ziua 8. Valea Sacră - Machu Pichu - Cusco
Mic dejun. Tranfer la gara Ollantaytambo și plecare cu trenul spre Aguas Calientes, de unde se continuă călătoria cu microbuzul spre Machu Pichu, „Orașul pierdut al Incașilor”. Se vizitează cea mai cunoscută atracție turistică din America de Sud, considerată una dintre cele 7 minuni noi ale lumii. Transfer la gară şi îmbarcare pe trenul pe ruta Aguas Calientes – Ollantaytambo apoi transfer cu autocarul în Cusco. Cazare la Hotel Xima Cusco 4*, sau similar, în zona Cusco.

Ziua 9. Cusco – Lima
Mic dejun. Dimineaţa tur de oraş în Cusco ce include vizitarea centrului istoric, strada Hatun Rumilloc, Templul Koricancha – dedicat zeului soarelui şi Catedrala (exterior). Transfer la aeroport şi îmbarcare pe zborul cu ruta Cusco – Lima. Sosire în Lima şi vizită la Muzeul Larco Herrera. Transfer şi cazare la Hotel Dazzler Lima 4*, sau similar, in zona Lima.

Ziua 10. Lima – Bucuresti
Mic dejun. Dimineaţa, tur de oras în Lima unde se vizitează Piața Centrală, Palatul Presidential (exterior), Primăria (exterior), Catedrala din Lima, Mănăstirea San Francisco. Transfer la aeroport pentru zborul internaţional cu destinaţia Bucureşti.


Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti-Lima-Bucuresti
- Bilet de avion zbor intern Cusco-Lima
- Taxe de aeroport
- Cazare 9 nopti in camera dubla in hoteluri de 3 si 4 stele
- Mic dejun
- Transport cu autocarul conform programului
- Transport cu trenul The Voyager pe ruta Ollantayambo - Aguas Calientes
- Excursie cu barca pe Lacul Titicaca (pranz inclus)
- Intrările la obiectivele turistice din program
- Asistenta turistica in limba romana

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicală şi/sau storno
- Bacşişul pentru ghidul şi soferul local: 7 USD/ persoana/ zi (se achita in prima zi la ghidul insotitor)

Servicii optionale:
- Excursie la Insulele Ballestas (se organizează în funcție de condițiile meteo): 50 Eur/ persoana
- Zbor deasupra linilor de la Nazca (se organizează în funcție de condițiile meteo): 170 Eur/ persoana
- Oferta pachet cu cele doua excursii optionale: 199 Eur/ persoana (tarif valabil doar pentru rezervare in agentie in avans)

Conditii de plata:
- 20% avans la rezervare
- rest de plata cel tarziu cu 30 zile inainte de plecare

Oferta din categoria:


 
PERU - 9 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + transport intern avion/tren/autocar + taxe aeroport + excursii si vizite (taxe intrari incluse) - 10 zile / 2799 EURO
Plecare Pana la
29.Apr.2024 08.May.2024 Rezervare
03.Jun.2024 12.Jun.2024 Rezervare
23.Sep.2024 02.Oct.2024 Rezervare
24.Nov.2024 03.Dec.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.03.2024




# #