Circuit PASTE 4 ZILE BUCOVINA DE POVESTE

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

PASTE 4 ZILE BUCOVINA DE POVESTE / 4 zile

» Plecari: 03.May.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 1619 RON de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Suceava


Ziua 1
Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare) pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Suceava - retur pe Focsani.
- Traversam Cheile Bicazului supranumite si poarta dintre Moldova si Transilvania. Situate in muntii Hasmas, Cheile Bicazului fac parte din Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas. Acestea au fost sculptate in mod natural de raul Bicaz, dand nastere unor peisaje spectaculoase.
- Admiram Lacul Rosu, lac de baraj natural format in urma prabusirii unui versant din cauza cutremurului din 23 ianuarie 1838.

Seara cazare cu cina tip bufet (produse de frupt si post) la Hotel Continental 3* sau similar in Suceava.

Ziua 2
Mic dejun.
- Plimbare cu mocanita Hutulca pe plaiuri bucovinene, pe firul raului Moldovita. Mocanita a fost pusa functiune in anul 1888 si initial era folosita pentru a transporta lemnul din padure catre oras. Si pentru ca menirea acestei plimbari este aceea sa descoperim frumusetea acestor meleaguri, nu vor lipsi ocaziile pentru fotografii memorabile.
- Manastirea Moldovita a fost ctitorita de Pestru Rares, fiul lui Stefan cel Mare si poarta hramul Buna Vestire. Pe peretii exteriori ai manastirii pot fi admirate scene cu caracter istoric, religios sau cultural, iar culorile, care au devenit faimoase in intreaga lume, sunt bine conservate de mai bine de 500 de ani, chiar se spune ca dintre toate bisericile bucovinene picturile exterioare de aici s-au pastrat cel mai bine. In incinta manastirii se afla si un muzeu in care se gasesc diferite piese de mobilier precum un tron domnesc de-al lui Petru Rares, stampila manastirii, broderii, dar si icoane.
- Muzeul Oului din Moldovita este cel mai mare muzeu cu oua decorate din lume cuprinzand peste 11.000 de exponate, realizate de artistul plastic Lucia Condrea.
- Seara cazare cu cina tip bufet (produse de frupt si post) la Hotel Continental 3* sau similar Suceava.
- Participam la la Slujba de Inviere la Manastirea Sf. Ioan cel Nou, Suceava.
- Gustare Pascala la intoarcerea de la Slujba de Inviere.

Ziua 3
HRISTOS A INVIAT! Mic dejun (include si preparate specific sarbatorilor pascale: oua rosii, drob, branzeturi locale, cozonac, pasca).
- Ne vom inchina la Manastirea Putna - Ierusalimul neamului romanesc - prima si cea mai importata ctitorie a Voievodului Stefan cel Mare si Sfant.
- Manastirea Sihastria Putnei, liman de liniste, pace si binecuvantare.
- Seara cazare cu cina festiva de Paste la Hotel Continental 3* sau similar in Suceava, petrecere cu DJ si interpret de muzica populara/usoara, dansuri specific Bucovinei.

Ziua 4
Mic dejun. Vizitam:
- Manastirea Neamt, cea mai veche si cea mai mare manastire din Moldova, este atestata documentar pentru prima data in anul 1407. Manastirea adaposteste Icoana Maicii Domnului (Lidianca), fiind considerata cea mai veche si mai frumoasa icoana din Romania, cunoscuta in toata lumea ca facatoare de minuni.
- Piatra Neamt - TUR PIETONAL (vedere exterioara): Biserica Sfantul Ioan Botezatorul (ridicata in anul 1497 de Stefan cel Mare) - Turnul lui Stefan a Muzeul de Arta Eneolitica Cucuteni- Muzeul de Istorie si Arheologie (fosta primarie).
Plecare catre Bucuresti, sosire in jurul orei 23:00, in functie de trafic. CS


Servicii incluse:
Pretul include:
- transport cu autocar clasificat;
- 3 nopti cazare cu mic dejun si cina (cina festiva cu muzica live si Dj pe 05.05.2024) la Hotel Continental 3* sau similar in Suceava;
- ghid de turism atestat.

Pretul nu include:
- intrarile la obiectivele turistice - au caracter orientativ (Muzeul Oualor Lucia Condrea - 10 lei/adult, Mocanita Hutulca-Moldovita - 57 lei/adult);
- cheltuieli personale;
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata;
- asigurare medicala (dupa caz) si storno;
- locuri preferentiale in autocar - primele 3 randuri (100 lei/pers/loc rand 1, 75 lei/pers/loc rand 2, 50 lei/pers /loc rand 3);
- vizite optionale;
- alte taxe de vizitare;
- ghizii locali specializati;
- taxa de rezervare pentru obiectivele turistice (dupa caz);
- alte costuri neprecizate la rubrica pretul include.

Oferta din categoria:


 
PASTE 4 ZILE BUCOVINA DE POVESTE - 4 zile / 1619 RON
Plecare Pana la
03.May.2024 06.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 24.03.2024




# #