Circuit Petrecem 💃 Sfintii Constantin si Elena intr-un loc unicat! Locuri limitate!!!

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Petrecem 💃 Sfintii Constantin si Elena intr-un loc unicat! Locuri limitate!!! / 2 zile

» Plecari: 18.May.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 2 zile
» Pret: de la 470 RON de persoana
Oferta valabila pana la date de: 17.05.2024
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti - Ploiesti - Breaza


Va propunem sa petreceti alaturi de noi la Breaza , intr-o zona locatie unica. Are cea mai frumoasă grădină din oraș, un adevărat colț de rai, amenajată după un concept fără concurență. Fiecare cameră este amenajată diferit, într-un ambient stilistic specific mai multor colțuri ale lumii . Plecam din Bucuresti- Ploiesti – Breaza.

Iti alegi camera la rezervare in functie de disponibilitati: Camera Romaneasca, Camera Englezeasca, Camera Scotiana, Camera Otomana, Camera Chinezeasca, Camera Belgiana, Camera Franceza, Camera Franceza, Camera Romaneasca, Camera Armaneasca, Camera Art Deco

Ziua I : 18.05 Ora 07.00 Intalnire la Piata Constitutiei (parcarea din fata Casei Poporului ) si plecare pe traseul mentionat, vizitam Castelul Iulia Hasdeu . Între 1894 și 1896 a înălțat Castelul „Julia Hașdeu”, după planuri desenate de el însuși, inspirate, după cum ne asigură, de spiritul nemuritor al copilei. Manuscrisele arată că planul inițial al Castelului era altfel conceput, asemănându-se cu cel al unei catedrale. Treptat, el a fost modificat până la forma finală: trei turnuri de piatră, crenelate, cel din mijloc fiind domul care adăpostește templul. Existau lângă turnul din stânga două contraforturi între care circula un lift pentru urcarea merindelor la terasa medie, acolo unde omul de știință obișnuia să petreacă ore în timpul zilelor călduroase. Ora 19.00 meniu festiv de Constantin si Elena cu bauturi incluse, desert , sampanie si petrecere cu DJ in restaurantul pensiunii.
Meniu cina: mix grill ceafa porc, carnati, garnitura, salata de varza, clatite.

Ziua II : 19.05 Mic dejun. Predarea camerelor si vizitam Magazinul de Ii Anda Manescu din Breaza. Este brandul care a scos din lada de zestre a bunicii modele de ii autentice. Au fost reprodus de autoare si arătate lumii. În prezent exista un magazin, un atelier și o parte de cercetare, toate pentru ca tradiția să meargă mai departe și arta cusăturii manuale să nu fie dată uitării. Vizitam apoi Curtea Domneasca de la Brebu si Manastirea Brebu, un loc relaxant si plin de incarcatura spirituala. Complexul, ridicat de Matei Basarab, a fost declarat monument de arhitectură. Lucrările au început cu construcția Casei domnești și a zidului de apărare, ridicate până în 1641. Tot atunci începe înălțarea bisericii, a cărei construcție se va termina în 1690, sub Constantin Brâncoveanu. Complexul este înconjurat cu ziduri groase de apărare, prevăzute cu creneluri și locuri de strajă. Zidurile înalte de 6.5 m au rămas aproape intacte și sunt realizate din cărămidă aparentă și piatră. La fel și turnul intrării, acesta a rămas intact. La intrarea în curtea mănăstirii se trece pe sub clopotniță, care este inserată în zidul de incintă. Această clopotniță avea pe vremuri rol de apărare, are o înălțime de 27 m și lățime la bază de 8.50m. Cu toată masivitatea ei, clopotnița are un aspect plăcut datorită ornamentației bogate și variate. Zidurile au grosime de 0.9 m, sunt construite din cărămidă arsă și bolovani de râu. Mănăstirea Brebu, ctitoria lui Matei Basarab este un monument de arhitectură de o remarcabilă originalitate. Cele 3 pisanii (două în pronaos și una în altar) rezumă o parte din istoria clădirii. Intoarcere in Bucuresti, sosire in cursul serii.

Tarif : 470 lei / persoana (acceptam tichete de vacanta)


Servicii incluse:
Tariful include:

- transport autocar clasificat, cu aer conditionat;
- 1 noapte cazare la Casa Ianus 3* Breaza ;
- 1 mic dejun
- 1 cina festiva, bauturi incluse
- vizita la Castelul Iulia Hasdeu
- vizita la Curtea Domneasca de la Brebu
- vizita la magazinul de ii din Breaza

Tariful nu include:

- 15 lei biletul de intrare la Castelul Iulia Hasdeu
- mesele de pranz

Oferta din categoria:


 
Petrecem 💃 Sfintii Constantin si Elena intr-un loc unicat! Locuri limitate!!! - 2 zile / 470 RON
Plecare Pana la
18.May.2024 19.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 24.04.2024




# #