Circuit 26.09 Zbor Bucuresti, Spania VALENCIA, 7 nopti cu demipensiune 705 euro/taxe aeroport incluse

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

26.09 Zbor Bucuresti, Spania VALENCIA, 7 nopti cu demipensiune 705 euro/taxe aeroport incluse / 8 zile

» Plecari: 26.Sep.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 705 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Valencia – Tarragona – Cuevas de San Jose – Villafames – Port Saplaya


PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj garantat” nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.

PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj negarantat” vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 3 zile inainte de plecare.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.


Program fara limita de varsta si fara taxa suplimentara pentru non-seniori!

Ziua 1. BUCURESTI - CASTELLON /VALENCIA

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 03:00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Castellon/ Valencia de la ora 06:20 (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana). Pe traseul spre hotel vom avea bonus un tur al orasului Peniscola si vizita a castelului din Pensicola. Continuam traseul spre hotelul Gran Hotel Peniscola, Peniscola /similar unde vom petrecere cele 7 nopti de cazare. Seara, cina la hotel cu un pahar de vin si apa.



Zilele 2 - 7. TIMP LIBER SAU EXCURSII OPTIONALE

Va asteapta 6 zile de sejur cu mic dejun si cina in Valencia, una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale Spaniei. Va invitam sa va relaxati, sa va bucurati de privelisti, plaja si timp suficient pentru a descoperi o parte din istoria si traditiile acestei tari, participand la excursiile optionale organizate de ghidul dumneavoastra.

Va recomandam excursiile optionale la:

-Valencia – orasul artelor si stiintelor si Port Saplaya – Incepem vizita cu Valencia, al 3-lea cel mai mare oras al Spaniei, cu arhitectura avangardista, gradini luxuriante. Orasul artelor si stiintelor este în sine un spectacol pentru ochi. Clădirile care alcătuiesc acest impozant centru de agrement și cultură, proiectat de Santiago Calatrava, oferă o imagine de avangardă care ne poartă în secolul XXI. Urmeaza Port Saplaya este un minunat oraș de coastă cunoscut sub numele de „micuța Veneție din Valencia” datorită formei speciale și diferite a canalelor portului. Combinația dintre arhitectura frumoasă a caselor, culorile variate și forma particulară a canalelor debarcaderului fac din Port Saplaya unul dintre cele mai atractive din Valencia.

- Valencia – astazi vom intalni o multime de repere istorice, cum ar fi: Turnurile Serranos (sec. XIV), o masiva fortificatie ce servea ca poarta de intrare, Palau de la Generalitat (cu birourile Guvernului local), Plaza de la Virgen, dominata de 2 biserici: Nuestra Seniora de los Desamparados (sec. XVII), patroana spirituala a orasului si Catedrala, construita in sec. XIII in stil gotic, locul unde se spune ca se pastreaza Sf. Graal. Urmeaza Plaza de la Reina (km 0 al orasului) si Palatul Marchizului Dos Aguas, ce gazduieste Muzeul de Ceramica.

Tarragona – un oras cu o istorie culinara fascinanta, plaje nemarginite si o arhitecura romana nemaipomenita. Vizitam amfiteatrul din Tarragona care dateaza din secolul al II-lea, unde 14.000 de spectatori puteau urmari bataliile dintre gladiatori. Urmeaza Catedrala din Tarragona cu arcade gotice, statui de gresie si o curte fermecatoare. Mancam tapas intr-un cartier cu o multime de baruri, intr-un sat traditional de pescari si ne imaginam cum arata Tarragona cu secole in urma.

Cuevas de San Jose si Vilafames – ne bucuram de o plimbare linistita cu barca de-a lungul unuia dintre cele mai spectaculoase rauri subterane navigabile. Vizita include o portiune cu barca de 800 de metri si o plimbare pe jos de 250 de metri. Vizita dureaza aproximativ 40 de minute, cu o temperatura constanta de 20ºC pe tot parcursul anului. Reprezinta cea mai lunga portiune parcursa din provincia Castellón si a doua din intreaga Comunitate Valenciana. Este cel mai lung rau subteran navigabil din Europa.



Ziua 8. VALENCIA / CASTELLON- BUCURESTI

Mic dejun. Transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania. Orar zbor din Castellon/ Valencia ora 09:20 – Sosire in Bucuresti in jurul orei 13:45. (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana).

Excursii optionale - se achizitioneaza de la ghidul local, tarifele sunt informative si pot suferi modificari si acestea nu includ biletele de intrare la obiectivele turistice. Tariful final se va reconfirma la fata locului de catre ghid.

Valencia – orasul artelor si stiintelor si Port Saplaya 70 €

Tarragona 65 €

Cuevas de San Jose si Vilafames 60 €

Valencia istorica 70 €





Servicii incluse:
Servicii incluse
Bilet avion*** Bucuresti – Castellon/Valencia si retur cu bagaj mic de mana (40 x 30 x 20 cm) si bagaj de cala 20 kg
Taxe de aeroport
Transfer aeroport – hotel aeroport
7 cazari cu demipensiune in hotel 4*(un pahar de vin si apa) – la hotel Gran Hotel Peniscola din Peniscola /similar
Tur al orasului Peniscola si vizita a castelului din Pensicola
Ghid insotitor din partea agentiei

Servicii neincluse
Asigurare medicala si storno (cu extensie COVID)
Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice
Taxa de oras : cca. 2,5 €/pers/zi (valabil la momentul lansarii programului, poate suferi modificari in functie de deciziile autoritatilor locale)
Bacsis/tips echipaj (obligatoriu 1 €/ zi /turist), inclusiv copiii peste 6 ani
Cost suplimentar: aprox. 14 euro/ persoana plimbare Cuevas de San Jose, se achita la destinatie. ( valabil pentru turistii care achizitioneaza excursia optionala la Cuevas de San Jose si Villafames).

NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
26.09 Zbor Bucuresti, Spania VALENCIA, 7 nopti cu demipensiune 705 euro/taxe aeroport incluse - 8 zile / 705 EURO
Plecare Pana la
26.Sep.2024 03.Oct.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.03.2024




# #