Circuit SENIOR VOYAGE Costa del Sol și Andaluzia

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

SENIOR VOYAGE Costa del Sol și Andaluzia / 8 zile

» Plecari: 06.Jun.2024, 02.May.2024, 25.Apr.2024, 18.Apr.2024, 11.Apr.2024, 04.Apr.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 650 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Málaga – Sevillia – Granada – Gibraltar – Córdoba – Ronda – Setenil de las Bodegas – Marbella – Puerto Banús


Peisajele uimitoare, notele alerte de Flamenco, savoarea inconfundabilă a gastronomiei locale, parfumul sărat al peisajelor de coastă, istoria captivantă, iată ingredientele unei aventuri memorabile de șapte zile. Situată pe Costa del Sol subtropicală, Andaluzia se întinde într-o regiune geografică cu cel mai atractiv climat din Europa. Hai să descoperim împreună cu Senior Voyage fascinanta regiune a sudului Spaniei, Andaluzia!

Ce te va încânta în această călătorie
• Măreția celui mai spectaculos monument al Spaniei în Alhambra
• Imersiunea în arta vizuală locală, de la Picasso la grafitti-urile moderne în Málaga, un oraș în continuă evoluție
• Córdoba și Sevilla, cele mai fascinante orașe ale Andaluziei, cu monumente fabuloase și spirit pasional
• Plimbarea printre iahturile luxoase de milioane de dolari în Puerto Banús, Marbella
• O întâlnire plină de culoare și ritm nebun cu muzica flamenco, la ea acasă

Hola! Bienvenido în Andalusia! Imediat după aterizare ne îndreptăm spre hotelul care ne va găzdui, pe Costa del Sol, cartierul general de unde pornim în explorările noastre în următoarele zile. Stațiunea Fuengirola este faimoasă pentru plaja sa generoasă de peste 7 km și pentru castelului maur din secolul al X-lea. Te invităm să faci cunoștință cu ghidul și ceilalți participanți la program. După întâlnirea de informare, poți alege excursiile opționale pentru următoarele zile, dacă nu ai facut-o încă. Pentru o mai bună planificare a programului turistic, recomandăm rezervarea excursiilor opționale din țară.

Excursii gratuite
 Málaga
Ne vom îndrepta spre orașul Málaga, care se poate mândri cu o istorie de peste trei milenii, fenicienii fiind fondatorii primei așezări pe aceste locuri. Un alt motiv de mândrie pentru locuitori este faptul că aici s-a născut și a petrecut primii ani de viață marele artist Pablo Picasso. Málaga modernă, revitalizată, este acum orașul despre care vorbește toată lumea. Cele 30 de muzee ale sale, scena de artă urbană și zona portuară radical regândită sunt completate de restaurante cochete și de o stradă comercială votată printre cele mai elegante din Spania.
Calle Marqués de Larios, îmbrăcată în marmură, găzduiește buticuri ale caselor de modă în clădiri vechi restaurate cu mult bun gust, unde abundă marfa de calitate, de la rochii flamenco la dulciuri locale și vin de Málaga. Facem un tur panoramic al orașului și mergem la pas prin centrul istoric. Această excursie se va realiza fie în prima zi de program, în drum de la aeroport spre hotel sau în ultima zi, înainte de transferul spre aeroport.
Excursii opționale
 Sevilla: 70 €/ persoană
O zi în care ne vom bucura de priveliști pe care sigur le-ai întâlnit în cinematografie sau măcar într-o revista de lifestyle în Sevilia, capitala Andaluziei. Pătrundem chiar de la sosire în inima centrului istoric și vizităm Palatul Alcazar și Catedrala din Sevilla, locul de veci al lui Cristofor Columb. Este cea mai mare catedrală gotică din Spania, iar ornamentația și grandoarea ei uimesc prin fiecare detaliu. În vecinătate se află Judeira (Cartierul Evreiesc) unde ne vom plimba pe străzi înguste, privind în curțile pitorești și ne vom bucura de parfumul florilor care parcă răsar din fiecare colț sau pervaz pe lângă care trecem. După o pauză de prânz, putem face o croazieră pentru a repera alte atracții: podurile (cel mai îngust pod din lume, un altul construit de Eiffel și un pod realizat de celebrul architect spaniol Calatrava), dar și pavilioanele construite cu prilejul expoziției mondiale din 1929. În timpul explorării de azi mai vedem Paseo de Colón, arena de tauri Plaza de Toros de la Maestranza (cea mai veche din Spania), Torre del Oro de pe malul râului Guadalquivir (de unde plecau și se întorceau corăbiile spre Lumea Noua), Plaza de América și celebrul Bulevard de las Palmeras. Doar pentru cunoscătorii și iubitorii de operetă: într-una dintre piețele orașului trecem pe lângă balconul și casa Rosinei din opera Bărbierul din Sevilla și pe lângă Fábrica de Tabacos, vechea fabrică de tutun a orașului, o clădire neoclasică enormă în care lucra Carmen, cunoscută din opera cu același nume de G. Bizet.

Cost suplimentar pentru cine dorește, se achită la destinație: 6 euro/ persoană bilet de intrare Catedrală; 20 euro/ persoană croaziera.

 Granada: 60 €/ persoană
Imediat după micul-dejun, ne îmbarcăm în autocar și plecăm spre una dintre cele mai bine păstrate comori ale Spanei, Granada, orașul menit să fie capitala Imperiului Spaniol. Moștenirea sa bogată, maură, cei care au guvernat timp de secole regiunea, impresionează la fiecare pas. Granada ne oferă bucuria contemplării încă din depărtare, iar Palatul Alhambra cu turnurile sale roșii domină cromatica orizontului. Facem o plimbare de descoperire a centrului vechi și ne oprim la Choral del Carbon, Catedrala din Granada, Piața Nouă, Tribunalul Superior și la Capela Regală, unde se află mormintele cuplului regal Isabela de Castilla și Ferdinand de Aragon, din secolul al XVI-lea.

Cost suplimentar pentru cine dorește, se achită la destinație: 6 euro/ persoană bilet intrare Catedrala din Granada; 6 euro/ persoană bilet intrare Capela Regală; 25 euro/ persoană bilet intrare Complexul Monumental Alhambra.

 Córdoba: 65 €/ persoană
Astăzi călătorim spre Córdoba, unde influențele maure, iudaice și creștine sunt omniprezente în arhitectură, cultură și în gastronomia locală. Prima noastră oprire este la Alcazar de los Reyes Cristianos. Palatul și fortăreața au servit ca reședință regală a Isabellei I a Castiliei și a lui Fernando al II-lea de Aragon, apoi ca sediu al temutei Inchiziții spaniole și închisoare, iar mai recent ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Între zidurile sale au avut loc nenumărate evenimente marcante pentru istoria țării, printre altele aici și-a prezentat planul, în fața cuplului regal, Cristofor Columb. Cordoba găzduiește și Mezquita, o catedrală în care se păstrează vechea moschee maură - un exemplu interesant al interacțiunii culturilor creștine și musulmane din Spania. Descoperim acest exemplu suprem de arhitectură și apoi continuăm către Cartierul Evreiesc unde ascultăm povești, istorii și legende ale evreilor sefarzi. Trecem pe lângă Sinagoga cu decorațiuni maure și oprim într-un suk. Orașul este plin de baruri tapas tradiționale, perfecte pentru a lua masa. Nu trebuie să ratăm delicioasa salmorejos de Córdoba, o supă groasă de roșii, garnisită cu jamón ibérico. La final, cei pasionați de shopping se pot pierde în cartierul comercial printre sute de magazine și buticuri.

Cost suplimentar, se achită la destinație: 13 euro/ persoană bilet intrare Mezquita; 5 euro/ persoană bilet intrare Alcazar de los Reyes Cristianos.

 Gibraltar: 50 €/ persoană
Ai tot auzit de strâmtoarea cu același nume, dar locul în sine are mult mai multe de oferit. Vizita noastră începe cu un tur panoramic și se continuă pe jos, prin cele mai frumoase zone din fosta colonie britanică: Victoria Stadium, cazematele din sec. 18-19, Watergate, Queensway, Main Square și Main Street. În plimbările noastre ajungem să vedem atât cartierul Irlandez și cartierul Arab, cât și Parlamentul, Primăria și Catedrala. Ne bucurăm de timp liber pentru prânz, dar mai ales pentru cumpărături. Gibraltar este "Porto Franco", ceea ce înseamnă că ne putem bucura de prețuri fără taxe, în special pentru parfumuri, ceasuri, țigări trabucuri și băuturi fine. Acesta este locul în care produsele marilor companii din întreaga lume ajung pentru prima dată pe piață. În ultima parte a zilei, în funcție de disponibilitate și extracost, putem opta pentru o cursă cu microbuzele locale spre Upper Rock. Vedem aici singura colonie de macaci sălbatici din Europa și Peștera Sfântul Mihail, fost spital militar improvizat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, actuală sală de spectacole, cu o acustică excelentă.

Cost suplimentar pentru cine dorește, se achită la destinație: 40 euro/ persoană urcarea cu microbuzele locale spre Upper Rock (peștera și colonia de macaci incluse).

 Ronda și Setenil de las Bodegas: 55 €/ persoană
Ați auzit de faimoasele „Orașe Albe”? Pentru cei care au ocazia să petreacă o vacanță în Costa del Sol acestea sunt o destinație care nu poate fi ratată. Vizităm două dintre aceste „Orașe Albe”: Setenil de las Bodegas și Ronda, aflate în mijlocul munților, într-un cadru natural deosebit. În Setenil, explorăm orașul de pe stâncă și admirăm peisajele panoramice. În timp ce majoritatea orașelor căutau protecție pe stânci înalte, oamenii din Setenil de las Bodegas au făcut tocmai pe dos, făcându-și adăposturi în peșterile de sub stâncile abrupte ale Rio Trejo. S-au păstrat multe dintre casele-peșteră originale, unele fiind transformate în baruri și restaurante. De aici mergem spre orașul Ronda, locuit odinioară de bandiți, războinici de gherilă și rebeli. Locația sa spectaculoasă în vârful defileului El Tajo și statutul său de cel mai mare dintre Orașele Albe l-au făcut extrem de popular. Luptele moderne cu tauri au fost inventate practic aici la sfârșitul sec. al XVIII-lea, iar faima orașului a fost răspândită și mai mult prin asocierea sa cu Ernest Hemingway, un pasionat de corrida. Vedem obiectivul principal al Rondei, podul Puente Nuevo care se întinde peste hăul de deasupra canionul El Tajo. Apoi, ne plimbăm spre Poarta Almocabar, Biserica Santa Maria la Mayor și arena de tauri Maestranza, una dintre cele mai vechi din Spania.

 Marbella și Puerto Banús: 40 €/ persoană
Astăzi ajungem în Marbella, devenită în timp destinația preferată a celebrităților, starurilor de film și a familiilor regale. Marbella oferă priveliști minunate, plaje cu aspect tropical, nisip fin, ape turcoaz și localuri elegante. Cu mult înainte ca Marbella să atragă jucători de golf, milionari și dictatori latino-americani pensionați, orașul a fost casa fenicienilor, vizigoților, romanilor și maurilor. Mergem la pas pe aleile vechi de sute de ani, flancate de clădiri istorice și de șiruri de vase de ceramică ticsite de flori. Vizităm artera principală Avenida Ricardo Soriano, Paseo Maritimo și Piața Portocalilor. Apoi ne îndreptăm spre unul dintre cele mai luxoase locuri din lume - Puerto Banús, un punct cheie pe Costa del Sol pentru celebrități și bogați. Timp liber pentru a te plimba în portul de agrement, promenada sau prin mall-urile de lux.







































Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE
• 7 nopți cazare la hotel 4* pe Costa del Sol
• Mic dejun și cină + un pahar de apă și vin la masă
• Transport avion București – Málaga – București
• Taxele de aeroport
• Transfer aeroport–hotel–aeroport
• ½ zi excursie la Málaga
• Vizite ghidate conform descrierii
• Transport autocar clasificat la destinație
• Asistență turistică pentru întreaga perioadă care include preluarea și însoțirea turiștilor către și de la hotel, organizarea excursiilor opționale și suportul la destinație.

EXCURSII OPȚIONALE
• Sevilla: 70 €/ persoană
• Granada: 60 €/ persoană
• Gibraltar: 50 € /persoană
• Córdoba: 65 €/ persoană
• Ronda și Setenil de las Bodegas: 55 €/ persoană
• Marbella și Puerto Banús: 40 € /persoană
• Nou! Reducere 10% la pachetul de excursii opționale la achiziționarea în avans, din țară, a minim 3 excursii opționale.

TARIFUL NU INCLUDE
• Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno
• Intrările la obiectivele turistice
• Mese de prânz
• Cheltuieli personale
• Excursiile opționale

Hotel Monarque Fuengirola Park 4
www.monarquehotels.com
 Localizare
Hotel Fuengirola Park este localizat pe Costa del Sol, într-o zonă rezidențială din Fuengirola. Hotelul se află la mică distanță de mers pe jos de plaja Las Gaviotas, unde te poți bucura de plajă majoritatea zilelor din an datorită climatului ideal.

 Facilitățile hotelului
Proprietatea este situată în mijlocul unor grădini atractive și pune la dispoziție piscină, restaurant, cafenea și bar. Hotelul Fuengirola Park dispune de un restaurant modern, unde se servește micul dejun, un bar și un snack bar, unde poți petrece timpul liber relaxându-te cu o băutură sau o gustare. Tot pentru relaxare există o piscină în aer liber, terasă, piscină interioară și un centru wellness (la un cost suplimentar) dotat cu baie turcească, jacuzzi, solar și saună. Oaspeții au la dispoziție magazine, serviciu de închiriere biciclete, darts, biliard, cameră de jocuri, teren de tenis și teren de joacă pentru copii. WiFi-ul este gratuit în toată proprietatea.

 Facilitățile camerelor
Camerele spațioase au aer condiționat, TV prin satelit, mini-bar, telefon și acces gratuit la internet WiFi. Băile private includ articole de toaletă gratuite și uscător de păr.


Oferta din categoria:


 
SENIOR VOYAGE Costa del Sol și Andaluzia - 8 zile / 650 EURO
Plecare Pana la
06.Jun.2024 13.Jun.2024 Rezervare
02.May.2024 09.May.2024 Rezervare
25.Apr.2024 02.May.2024 Rezervare
18.Apr.2024 25.Apr.2024 Rezervare
11.Apr.2024 18.Apr.2024 Rezervare
04.Apr.2024 11.Apr.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.01.2024




# #