Circuit Spania Marele Tour

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Spania Marele Tour / 13 zile

» Plecari: 16.Sep.2024, 29.May.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 1499 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Madrid, Toledo, Muzeul Prado, Zaragoza, Logrono, Bilbao, Burgos, Leon, Salamanca, Caceres, Sevilia, Cordoba, Granada, Alhambra, Flamenco Sacromonte, Valencia, Barcelona, Montserrat.


Ziua 1 | Bucuresti–Madrid
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 03:00 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1655 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:10 si aterizare la Munchen la ora 07:20. Decolare la ora 12:00 cu zborul LH1802 cu destinatia Madrid si sosire in capitala Spaniei la ora 14:40.
Capitala a Spaniei din 1561, Madrid este o metropola cosmopolita ce fascineaza prin contrastul dintre modernitatea sa si patrimoniul cultural si artistic. Tur panoramic de oras cu locuri principale ca: Plaza de Cibeles, Paseo de la Castellana, Plaza de Toros Las Ventas, Plaza de Espana-cu monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, Plaza de Oriente cu Palatul Regal, fosta resedinta a monarhiei spaniole, si Catedrala Nuestra Senora de Almudena. Cazare Hotel Elba Madrid Alcala 4* sau similar Madrid.

Ziua 2 | Madrid–Toledo
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Madrid sau, optional, Excursie la Toledo–Orasul celor trei culturi. Vizita cu ghid local va cuprinde un tur cu autocarul pentru a admira extraordinara panorama a acestui oras monumental si un tur pietonal in centrul istoric, patrimoniu UNESCO, cu intrari incluse la Catedrala Santa Maria–o bijuterie a arhitecturii gotice, cu un interior monumental si sinagoga Santa Maria la Blanca din Juderia (fostul cartier evreiesc). Vizita va fi completata cu o fabrica de damasquinado, cunoscut artizanat toledan. Intoarcere la Madrid si timp liber la dispozitie in capitala Spaniei unde recomandam vizita Muzeului Prado, ce reuneste una din cele mai mari colectii de capodopere ale picturii spaniole, italiene, franceze si flamanade sau vizita muzeului Reina Sofia, unul din cele mai celebre muzee de arta moderna si contemporana din lume. Cazare Hotel Elba Madrid Alcala 4* sau similar Madrid.

Ziua 3 | Madrid–Zaragoza–Logrono
Mic dejun. Plecam in turul nostru prin provinciile istorice ale Spaniei si prima vizita o vom face la Zaragoza, Capitala Aragonului. Pe malurile Ebrului, intalnim monumentala Basilica Nuestra Senora del Pilar unde anual mii de pelerini vin sa se roage la Fecioara Maria-Virgen del Pilar. Centrul istoric este bogat in monumente. In Plaza del Pilar avem Fuente de la Hispanidad, monumentul lui Francisco de Goya, pictor nascut in Aragon, Primaria, La Lonja, Catedral de San Salvador si ruinele Caesaraugustei romane. Plecam spre Nord si ne oprim in Rioja la Logrono, capitala provinciei, aflata pe cunoscutul Camino de Santiago unde seara nu va ramane decat sa descoperiti vinul de Rioja si cele mai tipice pincho in barurile de pe Calle del Laurel. Cazare Hotel NH Logrono Herencia Rioja 4* sau similar.

Ziua 4 | Logrono–Bilbao–Burgos
Mic dejun. Din Rioja plecam spre Tara Bascilor (Euskadi), comunitate situata tot in nordul Spaniei. Tur de oras Bilbao cu ghid local. Cu autocarul vom descoperi noua arhitectura a orasului, care a cunoscut o relansare turistica in urma cu 20 de ani cand, in plin declin post-industrial, aici a fost inaugurat Muzeul Guggenheim, iar pietonal parcurgem Casco Viejo, cea mai veche parte a orasului cu Teatrul Arriaga, Plaza Nueva si Siete Calles–primele strazi ale orasului in Sec al-XIV-lea. In continuarea zilei vom ajunge la Burgos–vechea capitala a Castiliei si patria legendarului erou al Reconquistei, El Cid Campeador. Centrul istoric este dominat de Catedrala Santa Maria, patrimoniu UNESCO, una din cele mai frumoase catedrale gotice ale Spaniei si ale lumii. Cazare Hotel Crisol Puerta de Burgos 4* sau similar Burgos.

Ziua 5 | Burgos–Leon-Salamanca
Mic dejun. Plecam pe autostrada paralela drumului de pelerinaj El Camino de Santiago, si poposim in Leon–veche capitala medievala a Spaniei crestine. Tur pietonal in centrul istoric: Catedrala Gotica-Pulcra Leonina ce impresioneaza prin cei 1.672 mp de vitralii, Real Colegiata San Isidoro (cu fresce romanice de o calitate remarcabila), Casa Botines (construita de Gaudi), Palatul de los Guzmanes. In continuare traseul urmareste Via de la Plata, veche ruta comerciala si de pelerinaj, si ajunge la Salamanca. Orasul este inclus in Patrimoniul Umanitatii si este cunoscut pentru Universitatea sa (fondata in 1218), cele doua Catedrale (Veche si Noua)-impreuna o adevarata sinteza de arhitectura religioasa-si cea mai monumentala Plaza Mayor din Spania. Cazare Hotel Gran Corona Sol 4* sau similar Salamanca.

Ziua 6 | Salamanca–Caceres-Sevilia
Mic dejun. Din Salamanca plecam spre Extremadura unde vom vizita “Oraşul celor 1001 de blazoane”, denumirea metaforica a orasului Caceres. Insufletit de spiritul istoric, Caceres pune la dispoziţia vizitatorilor centrul vechi, Patrimoniu UNESCO, unde se remarca monumente precum Biserica San Francisco Javier, Catedrala Santa Maria, Casa de las Cigüeñas, Casa de las Veletas, Casa del Comendador de Alcuéscar sau Palacio de los Golfines de Abajo. Continuam pe Via de la Plata si vom incheia ziua la Sevilia, capitala Andaluziei. Cazare Hotel AC Sevilla Forum by Marriott 4* sau similiar Sevilia.

Ziua 7 | Sevilia Capitala Andaluziei
Mic dejun. Tur de oras pietonal Sevilia cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna-una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa (locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929), continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si, pe langa zidurile Alcazarului Regal, ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentalul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilia este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul–clopotnita Giralda de unde avem cea mai frumoasa panorama asupra orasului. Timp liber la dispozitie in Sevilia pentru cumparaturi, vizite individuale sau, optional, croaziera pe Guadalquivir. Cazare Hotel AC Sevilla Forum by Marriott 4* sau similiar. (Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup).

Ziua 8 | Sevilia–Cordoba–Granada
Mic dejun. Dimineata plecam spre Cordoba–orasul andaluz care a fost cu mai bine de 1.000 de ani in urma capitala de califat, cel mai mare oras din Europa si un remarcabil centru de cultura. Poposim pe malul Gudalquivirului si ne indreptam spre centrul istoric dominat de impunatoarea Mezquita–Catedral (intrare optionala). Excursia continua spre Granada unde vom vizita cu ghid local Alhambra–monument UNESCO si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcazar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita palatul Nasrizilor (ultima dinastie maura din istoria Spaniei)-o capodopera a artei maure, palatul de vara si gradinile Generalife si palatul ramas neterminat al lui Carol Quintul. Seara, optional, spectacol de Flamenco in Sacromonte. Transfer cu autocarul dus-intors, tur scurt de Granada by night cu oprire in punctul panoramic San Nicolas de unde putem admira Alhambra super luminata, o bautura inclusa inainte de spectacol, spectacol de flamenco. Cazare Hotel Macia Real de Alhambra 4* sau similar Granada.

Ziua 9 | Granada
Mic dejun. In cursul diminetii va invitam la un tur de oras impreuna cu insotitorul de grup in care vom descoperi o mica parte din acest oras minunat. Veti avea ocazia sa admirati Catedrala, o cladire cheie a arhitecturii spaniole, construita peste marea Moschee Nasrid, si Capela Regala unde se gaseste Mausoleul Monarhilor Catolici si fiica lor, Juana „La Loca”, cu sotul ei Filip „Frumosul”, parinti ai imparatului Carol (Biletul de intrare, pentru cei ce doresc sa viziteze, se achita separat, la fata locului). In plus, veti avea ocazia sa va plimbati prin unul dintre cele mai colorate, fermecatoare si istorice cartiere ale orasului Granada, cartierul Albayzin (Patrimoniu Mondial UNESCO). Printr-un labirint de strazi inguste, parfumate cu iasomie, puteti ajunge la Mirador de San Nicolas, de unde va puteti bucura de privelisti frumoase ale Alhambra, Granada si Sierra Nevada. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie sa explorati acest oras incantator, cu toate influentele sale si o bogata istorie ce se reflecta in fiecare detaliu al orasului. Cazare la Hotel Macia Real de la Alhambra 4* sau similar Granada.

Ziua 10 | Granada–Valencia
Mic dejun. Plecare prin Andalucia spre Levantul spaniol unde dupa-amiaza vom ajunge la Valencia, al treilea oras al Spaniei. Tur panoramic de oras Valencia in care vom descoperi locuri emblematice: futuristul complex arhitectonic Orasul Artelor si Stiintelor, vechea albie a raului Turia, Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu Catedrala si turnul El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Cazare Hotel Port Azafata 4* sau similar Valencia.

Ziua 11 | Valencia–Barcelona
Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie in Valencia unde puteti vizita Mercado Central (Piata Centrala) ce atrage prin structura sa modernista si mai ales prin abundenta de produse locale, Lonja de la Seda (Bursa Matasii)–edificiu gotic civil din patrimoniul UNESCO sau Catedrala-a carei cea mai pretuita comoara este "Santo Caliz”, potir despre care se spune ca ar fi Sfantul Graal. Traseul va continua prin Comunitatea Valenciana si Catalunya, spre Barcelona. Poposim in Placa de Catalunya–emblematic reper al capitalei catalane unde vom avea timp liber pentru plimbare pe celebrul bulevard La Rambla si in Barri Gotic (Cartierul Gotic) din Ciutat Vella (orasul vechi). Cazare la Hotel Front Air Congress 4* zona Barcelona sau similar.

Ziua 12 | Barcelona
Mic dejun. Tur panoramic de oras Barcelona: Sagrada Família-opera maestra a lui Antoni Gaudi, Casa Milà-La Pedrera, (vizite exterioare, pentru bilete de intrare va recomandam rezervarea anticipata), elegantul bulevard Passeig de Gràcia, plaça d''''Espanya si colina Montjuic, cu pavilioanele de la Expozitia Universala din 1929 si de la Jocurile Olimpice din 1992, Port Vell (portul vechi), Monumentul lui Columb, Portul Olimpic, cu cei doi zgarie-nori ai sai Hotel Arts si turnul Mapfre. Dupa-amiaza timp liber in Barcelona sau, optional, excursie la Montserrat-loc de pelerinaj si centru spiritual al Cataluniei. Ne vom deplasa la 50 km nord-vest de Barcelona, in peisajul cu formațiuni stancoase distincte din Parcul Natural Montserrat la abatia benedictina, unde este venerata La Moreneta (imaginea de culoare inchisa Sfintei Fecioare Maria) si unde dispuneti de timp liber pentru rugaciune sau scurte drumetii. Cazare Hotel Front Air Congress 4* zona Barcelona sau similar.

Ziua 13 | Barcelona-Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1129 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 16:15 si aterizare la Frankfurt la ora 18:25. La ora 20:20 decolare cu zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 23:40.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Madrid, Compania Lufthansa
• Zboruri la retur Barcelona => Bucuresti, Compania Austrian
• Taxele de aeroport
• Transport cu autocar Interra pe circuit
• Cazare 12 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti in Madrid la Hotel Elba Madrid Alcala 4* sau similar
- 1 noapte in Logrono la Hotel NH Logrono Herencia Rioja 4* sau similar
- 1 noapte in Burgos la Hotel Crisol Puerta de Burgos 4*sau similar
- 1 noapte in Salamanca la Hotel Gran Corona Sol 4* sau similar
- 2 nopti in Sevilia la Hotel AC Sevilla Forum by Marriott 4* sau similar
- 2 nopti in Granada la Hotel Macia Real de Alhambra 4* sau similar
- 1 noapte in Valencia la Hotel Port Azafata 4* sau similar
- 2 nopti in Barcelona la Hotel Front Air Congress 4* sau similar
• Tururile, excursiile si vizitele din program: Madrid, Zaragoza, Logrono, Bilbao, Burgos, Leon, Salamanca, Caceres, Sevilla, Cordoba, Granada, Valencia, Barcelona
• Ghizi locali la Sevilia, Bilbao
• Vizita la Alhambra (include: transfer autocar, biletul de intrare la Alhambra, ghizi locali, taxa de rezervare, casti audio, insotitor de grup)

Nu sunt incluse:
• Taxele de oras (se achita la receptia hotelurilor)
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali, recomandat 5 €/turist/zi
• Bilete de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

• Transferuri contra cost dus intors din orasele:
Brasov (36 €), Buzau (21 €), Campina (25 €), Cernavoda (45 €)
Constanta (50 €), Fetesti (45 €), Focsani (28 €), Iasi (45 €)
Medgidia (45 €), Onesti (42 €), Pitesti (28 €), Ploiesti (20 €)
Predeal (32 €), Roman (40 €), Slobozia (45 €), Sinaia (30 €)
Targu frumos (45 €), Urziceni (20 €), Adjud (33 €), Bacau (35 €)

Excursii optionale:
Flamenco in Sacromonte:
Tarif: 45 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura.

Excursie la Montserrat:
Tarif: 50 €/persoana si include: transport autocar, vizita la basilica Monserrat, insotitor de grup.

Excursie la Toledo:
Tarif: 55 €/persoana si include: transport autocar, bilete de intrare la Catedrala si Sinagoga Santa Maria La Blanca, ghid local, ghid insotitor.

IN

Oferta din categoria:


 
Spania Marele Tour - 13 zile / 1499 EURO
Plecare Pana la
16.Sep.2024 28.Sep.2024 Rezervare
29.May.2024 10.Jun.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.03.2024
# #