Circuit THAILANDA - CIRCUIT BANGKOK & SEJUR KRABI

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

THAILANDA - CIRCUIT BANGKOK & SEJUR KRABI / 12 zile

» Plecari: 24.Sep.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1919 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: BUCURESTI-BANGKOK – THONBURI KLONG – MARELE PALAT -PIATA PLUTITOARE DIN DAMNOEN - PIATA MAEKLONG-TURUL TEMPLELOR -KRABI – INSULA LUI JAMES BOND-PHI PHI & BAMBOO - PHUKET - DOHA - BUCURESTI ISLAND


Ziua 1 – 24 Septembrie | BUCURESTI – DOHA
Intalnire in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 15:00, cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare pe zborul Qatar Airways QR222 cu destinatia Bangkok, via Doha. Decolare la ora 17:30. Aterizare in Doha la ora 22:00.

Ziua 2 – 25 Septembrie | BANGKOK
Imbarcare pe zborul QR836 cu destinatia Bangkok ce decoleaza la ora 02:15. Sosire in capitala Thailandei la ora 13:10. Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei - Bangkok sau „Orasul Ingerilor” cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cladiri vechi si darapanate se ghemuiesc langa templele exotice inconjurate de gradini incantatoare, deasupra carora se inalta hoteluri si cladiri de birouri moderne. Dupa indeplinirea formalitatilor vamale transfer in oras. Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru odihna si acomodare cu fusul orar. Cazare la Mandarin Hotel Managed by Centre Point 4* sau similar Bangkok.

Ziua 3 – 26 Septembrie | BANGKOK – THONBURI KLONG – MARELE PALAT
Mic dejun. Vom face o croaziera pe raul Chao Praya, navigand in barci traditionale de lemn (junk) de a lungul canalelor din partea veche, Thonburi Klong, descoperind viata locala si de ce Bangkokul a primit numele de ”Venetia Orientului”! Admiram panorama orasului in care se imbina zgarie norii cu templele de lemn cu ale lor acoperisuri curbate. La final poposim la cel mai cunoscut simbol al Bangkokului, Wat Arun (Templul Zorilor), cu frumoasele sale turle decorate cu cioburi de sticla si de ceramica. Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita este Marele Palat – fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Buddha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Servim pranzul la restaurant local. Cazare la Mandarin Hotel Managed by Centre Point 4* sau similar Bangkok.

Ziua 4 – 27 Septembrie | BANGKOK - PIATA PLUTITOARE DIN DAMNOEN - PIATA MAEKLONG
Mic dejun. Excursie la Piata plutitoare din Damnoen. Ne deplasam la 100 km de Bangkok catre Piata Plutitoare din Damnoen, unde exploram zona rurala. Descoperim trecutul prin vizitarea unei case thailandeze, cat si modul traditional de comercializare a fructelor, legumelor si alte bunuri proaspete, prin folosirea barcilor mici. Continuam excursia cu servirea pranzului la un restaurant local. Continuam cu o vizita la „ciudata” Piata Maeklong – situata de-a lungul unei cai ferate; tarabele sunt amplasate exact pe langa sinele de tren, dar proprietarii lor stiu foarte bine orarul trenurilor astfel ca exact inainte ca acestea sa treaca ei isi trag marfa in tarabe si lasa copertinele in jos, pentru a nu fi agatate. Intoarcere la Bangkok. Cazare la Mandarin Hotel Managed by Centre Point 4* sau similar Bangkok.

Ziua 5 – 28 Septembrie | | BANGKOK – TURUL TEMPLELOR
Mic dejun. In aceasta zi vom face turul Templelor din Bangkok, cu vizitarea a trei dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv; Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Buddha la inchinaciune si Wat Benjamaborpitr - cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Servim masa de pranz la restaurant local. Transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare la Mandarin Hotel Managed by Centre Point 4* sau similar Bangkok.

Ziua 6 – 29 Septembrie | BANGKOK – KRABI
Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Krabi. Un peisaj spectaculos, apusuri tropicale uluitoare si apele albastre si calde va asteapta intr-una dintre cele mai populare destinatie de plaja a Asiei. Krabi ofera o combinatie imbatabila de plaje fine cu palmieri perfect aliniati si ospitaliatate generoasa. Chiar daca alegeti cursurile de diving in Marea Andaman sau aventuri in insulele din imediata apropiere, Krabi este locul potrivit pentru un sejur de neuitat. Transfer la hotel si cazare. Cazare la hotel Aonang Villa Resort 4* sau similar Krabi.

Ziua 7 – 30 Septembrie | KRABI – INSULA LUI JAMES BOND
Mic dejun. Astazi va propunem, optional, Excursie de 1 zi la Phang Nga Bay – Insula lui James Bond cu pranz inclus. Turul se face cu barci traditionale intr-o combinatie fermecatoare a activitatilor si obiectivelor turistice, modalitatea perfecta de a descoperi multitudinea de atractii ale Phang Nga Bay. Vizitam faimoasa "James Bond Island". De aici ne imbarcam in canoe pentru a explora pesteri ascunse admirand frumoasele stalactite si stalagmite. Vom mai admira lagune si vom aluneca pe canalele navigabile ale mlastinilor de mangrove in partea de nord a golfului. Pranz traditional in "Panyee village" construit pe piloni in mare. Dupa pauza de masa, ne intoarcem la debarcader si pornim catre Suwan Khuha Monkey Temple – Templul Pestera Maimutei. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la baza unei cascade. Intoarcere la hotel. Cazare Cazare la hotel Aonang Villa Resort 4* sau similar Krabi.

Ziua 8 – 01 Octombrie | KRABI– PHI PHI & BAMBOO ISLAND
Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi la Phi Phi & Bamboo Island cu pranz inclus. Fabuloasele insule Phi Phi se afla la doar 45 de minute de Krabi, distanta pe care o vom parcurge rapid cu barca de mare viteza. Pe drum vom opri in doua dintre cele mai renumite locuri pentru snorkeling: Bamboo Island (Insula de bambus) si Hin Klang. Vom servi apoi pranzul la Tonsay Bay unde vom face si o pauza pentru plaja si inot. Continuam apoi cu o vizita la Maya Bay – o locatie idilica unde a fost filmata celebra pelicula „The Beach”, prilej de a va bucura de snorkeling, plaja si inot in minunata laguna. Ultima vizita o vom face la Pestera Vikingilor pentru a admira picturile antice de pe pereti facute de oamenii marilor. Intoarcere la hotel. Cazare la hotel Aonang Villa Resort 4* sau similar Krabi.

Zilele 9 & 10 – 02 & 03 Octombrie | KRABI
Mic dejun. Timp liber la dispoziie sa petreceri timp la plaja sau activitati pe cont propriu. Cazare la hotel Aonang Villa Resort 4* sau similar Krabi.

Zilele 11 & 12 – 04 & 05 Octombrie | KRABI – PHUKET - DOHA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul din Phuket pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR847 cu destinatia Doha. Decolare la ora 20:30 si sosire in Doha la ora 23.15. Decolare la ora 02:50 (a doua zi) cu zborul QR219 si aterizare in Bucuresti la ora 07:40.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Bangkok, via Doha, Compania QATAR AIRWAYS
• Bilet de avion Bangkok – Krabi, Companie locala
• Bilet de avion Phuket – Bucuresti, via Doha, Compania QATAR AIRWAYS
• Taxele de aeroport & combustibil zboruri intercontinentale si zboruri interne (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Cazare 9 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
 4 nopti la Mandarin Hotel Managed by Centre Point 4* sau similar Bangkok
 5 nopti la Aonang Villa Resort 4* sau similar Krabi
• Pachet excursii incluse Bangkok:
o Thonburi Klong & Marele Palat
o Turul templelor din Bangkok: Wat Trimitr, What Po si Wat Benjamaborpitr
o Excursie la Piata plutitoare din Damnoen si Piata Maeklong
• Bilete de intrare la obiectivele turistice din program
• Mese incluse conform programului; preparatele au specific local; bauturile nu sunt incluse
• Transferuri aeroport– hotel – aeroport in Bangkok
• Transfer aeroport – hotel in Krabi
• Transfer hotel Krabi – aeroportul din Phuket pentru zborul inapoi acasa
• Ghizi locali
• Ghid roman insotitor

Servicii neincluse:
• Asigurarea medicala de calatorie si storno (ferm recomandata, se inheie o data cu pachetul de prestari servicii
• Viza de Thailanda on arrival: aprox. 2200-2500 BAHT/persoana (aprox. 70-80 USD) se achita la sosirea in Thailanda
• Bacsisurile recomandate pentru ghizii si soferii locali: 5 USD/persoana/zi (se achita la fata locului insotitorului de grup)
• Excursiile optionale

Excursiile optionale: Tarifele vor fi disponibile incepand cu luna martie.

Document de calatorie circuit:
 Pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.
 Nu se accepta pasaportul temporar.

Acte necesare pentru obtinerea Visa on Arrival in THAILANDA :
Autoritatile thailandeze elibereaza viza de intrare si la frontiera, pentru o perioada de sedere de pana la 15 zile. Pentru a obtine o viza de intrare in Thailanda pe aeroport va trebui sa va deplasati, dupa coborarea din avion, la biroul “Oficiul Emigrari si Vize Speciale, Diplomati si Visa-On-Arrival” unde sunt necesare urmatoarele:
• Pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar.
• Formular tip, se completeaza de catre agentie pentru tot grupul si o sa il aiba insotitorul de grup. Pe aeroportul din Thailanda exista posibilitatea completarii unui alt formular individual
• 2 Fotografii tip pasaport recente 4x6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii;
• Bilet de avion pentru retur;
• Durata sejurului sa nu depaseasca 15 zile;
• 1 copie dupa pasaport;
• Persoana care calatoreste individual trebuie sa aibe asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
• Pentru o familie (sot, sotie, copii) suma minima necesara este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
• Dupa predarea formularelor si verificarea documentelor, procedura care va dura in jur de 5-10 minute, cetatenilor romani li se va aplica pe pasaport viza necesara intrarii in Thailanda.

IN

Oferta din categoria:


 
THAILANDA - CIRCUIT BANGKOK & SEJUR KRABI - 12 zile / 1919 EURO
Plecare Pana la
24.Sep.2024 05.Oct.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 20.02.2024




# #