Circuit TUNISIA Marele Tur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

TUNISIA Marele Tur / 8 zile

» Plecari: 28.Nov.2024, 14.Nov.2024, 07.Nov.2024, 29.Oct.2024, 15.Oct.2024, 24.Sep.2024, 28.May.2024, 09.Apr.2024, 26.Mar.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1049 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Tunis – Cartagina – Sidi bou Said – Dougga – Bulla Regia - Kairouan – Gafsa - Tozeur – Douz - Chott el Djerid - Matmata – El Jem – Hammamet


Ziua 1 | Bucuresti – Tunis
 Plecare 09.04, 28.05, 24.09, 15.10, 07.11, 14.11, 28.11: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1655 cu destinatia Tunis, via Munchen. Decolare la ora 06:00 si aterizare la Munchen la ora locala 07:10. Decolare spre Tunis cu zborul LH1744 la ora 09:45. Sosire in Tunisia pe aeroportul Tunis - Carthage la ora 10:55.
 Plecare 29.10: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:20 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Tunis, via Paris. Decolare la ora 06:20 si aterizare la Paris la ora locala 08:40. Decolare spre Tunis cu zborul AF1184 la ora 13:05. Sosire in Tunisia pe aeroportul Tunis - Carthage la ora 15:30.
Dupa indeplinirea formalitatilor vamale ne intalnim cu ghidul local si vom incepe incursiunea in aceasta tara deosebita cu o plimbare prin Medina din Tunis si o vizita in pitorescul sat Sidi bou Said, cunoscut pentru albastrul-indigo al ferestrelor si usilor si albul peretilor caselor in stil otoman si andaluz si imaginile superbe cu Marea Mediterana. Transfer la hotel pentru cazare. Timp liber la dispozitie. Cina si cazare la hotel El Mouradi Gammarth 5* sau similar zona Tunis.

Ziua 2 | Tunis – Dougga – Bulla Regia - Kairouan
Mic dejun. Incepem azi incursiunea in interiorul Tunisiei cu Bulla Regia – un oras roman fermecator care adaposteste temple, vile, bai, bazilici reprezentative pentru arhitectura romana; o alta atractie aici este reprezentata de locuintele subterane utilizate de locuitorii bogati ai acelor vremuri pentru a se feri de caldura. Continuam apoi cu vizitarea celui mai frumos sit arheologic cu ruine romane, Dougga. Complexul de aproximativ 75 ha a trecut din 1997 in patrimoniul UNESCO, amfiteatrul cu 3500 locuri fiind unul din cele mai pretioase monumente romane. Servim pranzul apoi continuam spre destinatia finala a zilei de azi – Kairouan - cel mai vechi oras arabo-musulman si totodata orasul sfint din Maghreb, pentru pelerinii credinciosi sapte pelerinaje la Kairouan echivaland cu un pelerinaj la Mecca. Cina si cazare la hotel Kasbah Kairouan 5* sau similar Kairouan.

Ziua 3 | Kairouan – Gafsa - Tozeur
Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur ghidat prin vechea Medina pentru a vizita Marea Moschee construita de generalul arab Uqba Ibn Nafi in 670 e.n., ce atrage vizitatorii prin valoarea sa spirituala si magnifica sa arhitectura ce a servit ca model pentru multe moschei maghrebiene. Tot aici vizitam ingenioasa lucrare de inginerie hidraulica bazinele Aghlabizilor, un mare rezervor de apa format din doua mari bazine si cateva cisterne construite in secolul IX, sursa principala de apa potabila a comunitatii. Continuam apoi cu Gafsa – orasul “capitala” al Tunisiei de Sud, oras situat intr-o vale marginita de munti care la apus iau culoarea portocalie. Servim pranzul in Gafsa dupa care ne indreptam spre sud unde vom ajunge pe seara in Tozeur, oras-oaza din desert. Cina si cazare la hotel Ras El Ain 4* sau similar Tozeur.

Ziua 4 | Tozeur - Chebika - Chott el Djerid - Douz
Mic dejun. Desertul Sahara se intinde pe mai mult de zece tari, inclusiv Tunisia, si azi, imbarcati in vehicule 4X4 pornim sa descoperim uluitorul peisaj desertic cu o incursiune la oazele Chebika si Canionul Tamerza. Continuam in jeep-uri 4X4 in locuri care ne vor aminti de Luke Skywalker - cel mai faimos Cavaler Jedi - acolo unde s-a filmat celebru film Star Wars. Ne intoarcem la Tozeur si, dupa un delicios pranz, vom continua catre cel mai mare lac sarat din Tunisia Chott el Djerid cu mirajele in culori albe si roz si privelistile sale nesfarsite pe care le ofera. Sosim la Douz, “Poarta Saharei”, unde putem face, optional, o plimbare cu camila si avem restul zilei la dispozitie. Cina si cazare la hotel Sun Palm 4* sau similar Douz.Ziua 5 | Douz – Matmata – El Jem - Hammamet
Mic dejun. Azi ne indreptam spre vechiul sat Matmata. Aici vom remarca arhitectura vernaculara a locuintelor troglodite ale berberilor tunisieni si vom vedea unul din locurile de filmare a Star Wars deschis vizitatorilor. Urmatoarea oprire va fi in El Jem, anticul Thysdrus, unde vom avea ocazia sa vizitam monumentalul amfiteatru roman El Jem, al treilea cel mai mare din lume dupa cele de la Roma si Capua, construit in urma cu 1800 de ani si exceptional de bine conservat pana in zilele noastre. Servim pranzul intr-un restaurant local din El Jem, apoi continuam spre Hammamet, cunoscuta statiune la Mediterana, pentru o meritata relaxare la sfarsitul acestui circuit tunisian. Cina si cazare la hotel Golden Tulip Taj Sultan 5* sau similar Hammamet.

Ziua 6 | Hammamet
Mic dejun. Dimineata vizita la Muzeul Bardo, unul dintre cele mai vechi si frumoase muzee din Tunisia. Amenajat in incinta unui celebru palat Beylic construit in secolul al-XV-lea in apropiere de Tunis acesta reuneste, printre altele, una dintre cele mai frumoase si mai mari colectii de mozaicuri romane din lume descoperite in urma sapaturilor intreprinse la inceputul sec. XX in siturile arheologice din tara, inclusiv Cartagina, Hadrumetum, Dougga sau Utica, mozaicuri ce reprezinta o sursa unica de cercetare a vietii cotidiene din Africa romana. Continuam apoi cu o vizita culturala esentiala, situl arheologic de la Cartagina inclus in Patrimoniul UNESCO cu vestigiile vechii cetati distruse de romani si ruinele constructiilor ulterioare dintre care se distinge amfiteatrul din secolul I e.n. unde anual se organizeaza Festivalul International de Muzica de la Cartagina. Dupa ce servim pranzul la un restaurant local nu vom rata o vizita la Medina din Hammamet, centrul istoric al orasului datand din sec. al-XV-lea. Este un adevarat labirint de stradute strajuite de numeroase magazine si tarabe cu tot felul de unelte de gatit, condimente, ornamente, etc. Casele albe sunt decorate cu ornamente de un albastru stralucitor, ceea ce face ca intreaga zona a Medinei sa fie deosebit de fotogenica. Cina si cazare la hotel Golden Tulip Taj Sultan 5* sau similar Hammamet.

Ziua 7 | Hammamet
Mic dejun. Aveti la dispozitie o zi intreaga de relaxare la hotel in care va puteti bucura de facilitatile spa de 5* la hotelul dvs. Cina si cazare la hotel Golden Tulip Taj Sultan 5* sau similar Hammamet.

Ziua 8 | Hammamet – Tunis – Bucuresti
 Plecare 09.04, 28.05, 24.09, 15.10: Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul Tunis - Carthage pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1745 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 11:50 si aterizare in Munchen la ora 15:00. La ora 21:50 imbarcare pe zborul LH1654 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 00:45 (a doua zi).

 Plecare 29.10: Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul Tunis - Carthage pentru imbarcare pe zborul companiei Air France AF1085 cu destinatia Paris. Decolare la ora 10:50 si aterizare la Paris la ora 15:30. La ora 18:15 imbarcare pe zborul AF1088 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 22:05.
 Plecare 07.11, 14.11, 28.11: Mic dejun. Timp liber la dispozitie pana la momentul eliberarii camerelor pentru a va bucura de facilitatile hotelului. Servim masa de pranz. Dupa-amiaza este timpul sa spunem la revedere acestei destinatii deosebite si ne indreptam catre aeroportul Tunis – Carthage. Servim cina la un restaurant local. Transfer la aeroport pentru zborul inapoi acasa.

Ziua 9 | Tunis – Bucuresti
 Plecare 07.11, 14.11, 28.11: Imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1327 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 02:45 si sosire pe aeroportul din Frankfurt la ora 05:20. La ora 10:25 imbarcare pe zborul LH1418 cu destinatia Bucuresti. Sosire la Bucuresti la ora 13:50

Date de plecare:
09 Aprilie, 28 Mai- tarif 1.049 eur/pers
pentru plecare in 24 Septembrie,15 Octombrie-supliment 70 eur/pers
pemtru plecare in 29 Octombrie- supliment 170 eur/pers
pentru plecare in 07 Noiembrie, 14 Noiembrie, 28 Noiembrie – Vacanta de 1 Decembrie- supliment 200 eur/pers


Servicii incluse:
Tarife: calculate pentru un grup de minim 30 platitori

 1.049 Euro adult loc in camera dubla
 949 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 899 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
 1.155 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti–Tunis–Bucuresti, via Paris/Munchen, Compania Air France / Lufthansa
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Cazare 7 nopti cu mic dejun inclus la hoteluri de 4* si 5* astfel:
 1 noapte Hotel El Mouradi Gammarth 5* Tunis sau similar
 1 noapte Hotel Kasbah Kairouan 5* Kairouan sau similar
 1 noapte Hotel Ras El Ain 4* Tozeur sau similar
 1 noapte Hotel Sun Palm 4* Douz sau similar
 3 nopti Hotel Golden Tulip Taj Sultan 5* Hammamet sau similar
• Mese incluse (fara bauturi) – conform programului
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Transport cu autocar local cu aer conditionat conform itinerariului
• Tururile si vizitele din program
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Ghid local insotitor pe traseu
• Insotitor roman de grup pe toata durata circuitului

Servicii neincluse:
• Bacsis recomandat pentru soferii/ghizii locali: 5 Euro/persoana/zi
• Intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele mentionate in program)
• Excursiile optionale
• Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul)

Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase:
• Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.)
• Iasi (45 euro/pers.), Targu Frumos (45 euro/pers.), Roman (40 euro/pers.), Bacau (35 euro/pers.), Onesti (42 euro/pers.), Adjud (33 euro/pers.), Focsani (28 euro/pers.), Buzau (21 euro/pers.), Urziceni (20 euro/pers.)
• Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.)
• Pitesti (28 euro/pers.)

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL DIN PROVINCIE
 Transferul se rezerva odata cu pachetul turistic DOAR la cererea expresa a turistului! Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 Tarifele mentionate mai dus sunt pe persoana, valabile pentru ambele sensuri (dus-intors).

in

Oferta din categoria:


 
TUNISIA Marele Tur - 8 zile / 1049 EURO
Plecare Pana la
28.Nov.2024 05.Dec.2024 Rezervare
14.Nov.2024 21.Nov.2024 Rezervare
07.Nov.2024 14.Nov.2024 Rezervare
29.Oct.2024 05.Nov.2024 Rezervare
15.Oct.2024 22.Oct.2024 Rezervare
24.Sep.2024 01.Oct.2024 Rezervare
28.May.2024 04.Jun.2024 Rezervare
09.Apr.2024 16.Apr.2024 Rezervare
26.Mar.2024 02.Apr.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.03.2024
# #