Circuit Circuit Istanbul-Metropola celor 7 Coline 2024, 5 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Circuit Istanbul-Metropola celor 7 Coline 2024, 5 zile / 5 zile

» Plecari: 27.Nov.2024, 06.Nov.2024, 09.Oct.2024, 22.May.2024, 10.Apr.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 249 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: BUCURESTI-ISTYANBUL-BUCURESTI


Ziua 1:
BUCURESTI a RUSE - EDIRNE a ISTANBUL Intalnire ora 05.30, plecare 06.00 la Gara de Nord. Plecare pe traseul Ruse -Stara Zagora -Edirne-Istanbul. Sosim seara, cazare la Istanbul.
Ziua 2: ISTANBUL - AYA SOFIA a PALATUL TOPKAPI a MOSCHEEA ALBASTRAMic dejun. Ne pregatim si vizitam pietonal Piata Sultanahmet, Hipodromul si Obeliscul Egiptean (cel mai vechi monument din Istanbul), adus din Karnak de imparatul roman Theodosius I (379-395 d.Hr.), Agia Sf. Sofia construita in anul 537 d.Hr., simbolul arhitecturii Bizantine, care pt. aproape 1000 de ani a fost cea mai mare catedrala din lume. Continuam cu Palatul Topkapi - resedinta sultanilor pana in1856, unde admiram celebrul palat, gradinile, Haremul si tezaurul unde sunt expuse sabia lui Stefan cel Mare si toiagul lui Moise. Incheiem cu Moscheea Albastra, denumita astfel datorita celor 21000 de bucati de
faianta albastru deschis din interior. Timp liber pentru odihna si relaxare. Seara, excursie optionala (25 euro/pers) Istanbul by night. Vom parcurge impreuna turul celor doua continente, Europa si Asia. Pe traseu vom ajunge in Piata Taksim a centrul administrativ al orasului, unde ne delectam cu o plimbare pietonala pe celebrul bulevard colorat - Istiklal. Cand se insereaza, traversam pe malul asiatic, trecem pe langa casa Presedintelui Erdogan pentru a ajunge la cea mai impresionanta ctitorie a acestuia, o moschee grandioasa construita in stilul clasicismului ottoman, Moscheea Aeamleaca, moschee cu sase minarete inaugurata in 2019. Traversam stramtoarea pe cele doua poduri :Podul Bosfor si Podul Fatih Sultan Mehmed, pe unul la dus, pe celalalt la intoarcere. Cazare Istanbul.
Ziua 3: ISTANBUL- MARELE BAZAR SOPPING a TURNUL SAPPHIREMic dejun. Ne indreptram spre
Marele Bazar pentru o sesiune de shopping, inima comerciala a Istanbulului, cel mai mare si mai vechi bazar acoperit din lume, cu recomnadarea vizitei frumoasei Moschei Suleymaniye, sau Moscheea lui Soliman Magnificul, una dintre cele mai mari moschei din oraCe, Cei una dintre cele mai cunoscute din Ceare. Sultanul si sotia lui favorita Hurrem Sultan, cunoscuta sub numele de Roxelana sunt ingropati in curtea acestei moschei. Moscheea se afla chiar pe malul Bosforului si al Cornului de Aur. Asadar privelistea din curtea exterioara a acestei moschei este superba. Dupa amiaza, optional (25 euro/pers) ne indreptam spre Turnul Sapphire este cel de-al patrulea zgarie-nori din Istanbul, cu o inaltime de 261 m. Urcam pana la etajul 54 cu liftul expres, unde putem surprinde imagini la 360 de grade asupra vechiului si noului Istanbul extins peste Europa si Asia si vom putea efectua o calatorie simulata 4D cu elicopterul SkyRide peste oras. Continuam programul cu vizita la Outlet Mall Venezia, unde, pe langa
cumparaturi, ne putem plimba contra-cost cu gondola. Cazare la Istanbul - la acelasi hotel.Cazare la Istanbul - la acelasi hotel.
Ziua 4: ISTANBUL- PALATUL DOLMABAHCE Mic dejun. Plecam de la hotel si vizitam Palatul Dolmabahce situat in cartierul Besiktas din Istanbul, pe coasta europeana a stramtorii. Palatul a servit ca principal centru administrativ al Imperiului Otoman din 1856 pana in 1887 si din 1909 pana in 1922. Palatul Dolmabahce e cea mai mare si mai luxoasa resedinta din Turcia: 15.000 de metri patrati construiti, 285 de camere, fara a socoti baile, holurile si anexele. In palat se intalneste opulenta orientala a celor sase sultani care l-au locuit (ultimii conducatori ai Imperiului Otoman) cu rafinamentul occidental. Timp liber in Istanbul si optional (55 Euro/pers), seara turceasca, cu dansuri si cina traditionala. Cazare la acelasi hotel in Istanbul.
Ziua 5: ISTANBUL - EDIRNE -BUCURESTI Mic dejun. Plecare din Istanbul pe ruta Edirne - Stara Zagora - Ruse. Ne oprim in Edirne si vizitam Moscheea Selimiye, unul dintre cele mai importante monumente ale arhitecturii otomane, inclus pe Lista Patrimoniul Mondial UNESCO. Moscheea a fost construite intre anii 1569 Cei 1575 de catre arhitectul Mimar Sinan, la cererea sultanului Selim al II-lea. Sosire in Bucuresti seara tarziu, in functie de trafic si formalitati vamale.


Servicii incluse:
Tariful include:
-Transport autocar clasificat
-4 nopti de cazare cu mic dejun hotel 4*
-Ghid insotitor din partea agentiei
-Vizitele mentionate in program
-Reducere copii 5-9 ani/ 15 euro.

Tariful nu include:
- Supliment camera single: 100 euro
-Excursiile optionale
-Asigurare medicala/storno, sau alte cheltuieli personale;
-Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 5 euro/pers;
-Ghizi locali 10 euro/pers(se achita OBLIGATORIU indiferent ca se participa sau nu la activitatile programului turistic)
-Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata
Intrari obiective turistice (tarifele sunt informative si se pot modifica in functie de sezon):
Palatul Topkapi 35 Euro, Turnul Sapphire 18 euro/pers, la moschei acces gratuit).

i t

Oferta din categoria:


 
Circuit Istanbul-Metropola celor 7 Coline 2024, 5 zile - 5 zile / 249 EURO
Plecare Pana la
27.Nov.2024 01.Dec.2024 Rezervare
06.Nov.2024 10.Nov.2024 Rezervare
09.Oct.2024 13.Oct.2024 Rezervare
22.May.2024 26.May.2024 Rezervare
10.Apr.2024 14.Apr.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.03.2024




# #