Circuit CIRCUIT ISTANBUL SENIORI TRAVEL 3 NOPTI HOTEL KURAN 3 STELE

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUIT ISTANBUL SENIORI TRAVEL 3 NOPTI HOTEL KURAN 3 STELE / 5 zile

» Plecari: 23.May.2024, 03.May.2024, 13.Mar.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 175 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Istanbul


Ziua 1
Plecare la ora 20:30 din Bucuresti (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare) pe traseul Giurgiu - Ruse. Traversam Bulgaria si ne indreptam catre Turcia.

Ziua 2
Sosire Istanbul, lasam bagajele la Hotel si pornim in Tur pietonal pentru vizitare: Agia Sofia unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee, Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia - vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei), Palatul Topkapi palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole. Timp liber pentru SHOPPING. Optional, seara, Tur by night Istanbul, pret 25 euro/pers (include transport pentru turul celor doua continente Europa si Asia, vizita fabrica de piele si magazin mirodenii si delicii traditionale turcesti, ghid insotitor). Cazare la Q Hotel Laleli 3*/ Kuran Hotel 3* sau similar in Istanbul.

Ziua 3
Mic dejun. Timp liber pentru SHOPPING sau excursie optionala Venezia Mall Outlet - Telecabina Pierre Lotty - Cartier Eyup Sultan, pret 35 euro/pers (include transport, ghid insotitor, nu include bilet telecabina).
Urcam cu telecabina pe promenada Pierre Lotty - cea mai buna zona in care se poate vedea faimoasa panorama a Cornului de Aur. Se ajunge la cafenea, numita dupa celebrul scriitor francez Pierre Loti. Pierre Loti, care a locuit mult timp la Istanbul si a fost un adevarat iubitor al Istanbulului, este de fapt numit Julien Viaud. Tarihi Kahve este locul ideal pentru a viziona privelistea unica mentionata anterior.
Cartierul Eyup Sultan este situat in apropiere de Cornul de Aur. La originea orasului, era un sat situat in afara vechilor metereze ale lui Teodosie al II-lea. Are o faimoasa moschee: Eyazp Sultan Camii. Este un loc, si astazi, foarte vizitat de lumea musulmana.Pierre Loti a locuit acolo in timpul uneia dintre multele sale sederi la Istanbul.
Continuam programul cu Vizita la Outlet Venezia, unde, pe langa cumparaturi, ne putem plimba contra-cost cu gondola.
Timp liber pentru SHOPPING. Optional, Seara Turceasca pe vas 50 euro/pers (va fi organizata pe vas croaziera). In timpul cinei, vom viziona un spectacol traditional turcesc: dansuri turcesti, dansuri folclorice si muzica traditionala. Servicii incluse: transport, ghid insotitor, cina cu specific turcesc, bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse, spectacol). Cazare la Q Hotel Laleli 3*/ Kuran Hotel 3* sau similar in Istanbul.


Ziua 4
Mic dejun. Timp liber pentru SHOPPING sau excursie optionala Turnul Galata - Uskudar (Vedere exterioara Turnul Fecioarei) - Water Garden, pret 35 euro/pers (include transport, ghid insotitor, nu include bilet Turn Galata).
Turnul Galata, contruit de genovezi in secolul al XIV-lea, este una dintre cele mai mari atractii din Istanbul. Acesta ofera o panorama de 360 de grade asupra orasului. Uskudar este un cartier antic, cu o istorie bogat care dateaz din timpurile bizantine, fiind situat pe partea asiatica. Vom admira Turnul Fecioarei, simbol emblematic al Uskudar, situat pe o mic insul in largul coastei. Situat in Atasehir, Water Garden este un centrul cultural si relaxare. Atractia principala o reprezinta spectacolul oferit de fantanile arteziene ce combina dansul apei cu jocurile de lumina.
Cazare la Q Hotel Laleli 3*/ Kuran Hotel 3* sau similar in Istanbul.

Ziua 5
Mic dejun. Plecare la ora 08:00 catre Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye. Plecare catre tara, sosire in Bucuresti in jurul orei 22:00, in functie de trafic si formalitatile vamale. CS


Servicii incluse:
Pretul include:
- transport cu autocar clasificat;
- 3 nopti cazare cu mic dejun la Q Hotel Laleli 3*/ Kuran Hotel 3* sau similar in Istanbul, - ghid de turism atestat, transport 2 bagaje/pers (dimensiune maxima admisa: 65 cm inaltime x 45 cm latime x 30 cm adancime).


Pretul nu include:
- cheltuieli personale;
- asigurarea medicala si storno;
- bilete de intrare la obiective - au caracter orientativ (Palatul Topkapi - 32 euro/pers, urcare telecabina Pierre Lotty - aproximativ 20 lire turcesti pe sens, Turnul Galata - 22 euro/pers), OBLIGATORIU - 15 euro/pers pentru ghizii locali in Turcia (se achita OBLIGATORIU la agentie, inainte de plecare;
- cash sau prin transfer bancar, taxa se achita indiferent ca se participa sau nu la activitatile programului turistic);
- taxa de oras unde aceasta este solicitata (se va achita de catre turisti la agentie sau cash la ghidul insotitor, acesta din urma platind direct la receptie la check-in pentru intreg grupul);
- locuri preferentiale in autocar - primele 3 randuri (20 euro/pers/ loc rand 1,15 euro/pers/loc rand 2,10 euro/pers/ loc rand 3), orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica pretul include;


- excursiile optionale;
- Tur by night Istanbul - 25 euro/pers;
- Excursie optionala Venezia Mall - Telecabina Pierre Lotty - Cartier Eyup Sultan - 35 euro/pers;
- Seara Turceasca pe vas croaziera - 50 euro/pers;
- Excursie Turnul Galata - Uskudar (Vedere exterioara Turnul Fecioarei) - Water Garden 35 euro/pers;
- Pachet toate cele 4 excursii optionale - 125 euro / pers pentru plata integrala completa catre agentie inainte de plecare.

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT ISTANBUL SENIORI TRAVEL 3 NOPTI HOTEL KURAN 3 STELE - 5 zile / 175 EURO
Plecare Pana la
23.May.2024 27.May.2024 Rezervare
03.May.2024 07.May.2024 Rezervare
13.Mar.2024 17.Mar.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.02.2024




# #