Circuit Paste 2024 Kusadasi, Canakkale

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Paste 2024 Kusadasi, Canakkale / 7 zile

» Plecari: 01.May.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 375 EURO de persoana

» Categorie cazare 5*

» Traseu: Bucuresti – Canakkale ( 1 noapte) - Kusadasi ( 4 nopti) – Bucuresti


iua 1 | Miercuri 01.05.2024: BUCUREȘTI – CANAKKALE

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Stara Zagora - Capitan Andreevo - Edirne - Canakkale. Seara cazare in Canakkale la hotel 3*. Timp liber pentru cumparaturi sau plimbare prin oras, unul dintre cele mai ieftine orase din Turcia.Ziua 2 | Ziua 2 | Joi 02.05.2024 CANAKKALE - TROIA - BERGAMA (Cetatea Pergamon) - KUSADASI

Mic dejun. Plecare spre Kusadasi. In drum vom face o oprire la Troia - povestea razboiului troian fiind una din cele mai faimoase din istorie, iar legenda Elenei din Troia incanta de peste 3.000 de ani. Mai departe, ne indreptam spre Cetatea Pergamon, locul unde a fost inventat pergamentul. Cetatea Pergam este citata si in cartea Apocalipsei, spunandu-se despre aceasta ca este una dintre cele sapte biserici din Asia. In prezent, siturile arheologice principale ale anticului Pergam se regasesc in partea de nord si de vest a orasului modern Bergama. Continuam drumul spre Kusadasi, unde vom ajunge spre seara pentru cazare la hotel Palm Wings Ephesus 5*.Ziua 3 |Vineri 03.05.2024 KUSADASI – timp liber | PAMUKKALE (opțional)

Mic dejun. Timp liber la hotel sau, opțional, excursie la Pamukkale. Supranumit și Castelul de Bumbac, terasele de calcar reprezintă un fenomen unic în lume care stârnește reacții de uimire și contemplare. În fața albului imaculat incrustrat parcă cu pietre prețioase, cuvintele sunt lipsite de esență. Tot acolo, orașul antic Hierapolis și Piscina Cleopatrei cu apă termală se dezvăluie precum acum 2000 de ani. Orașul antic Hierapolis impresionează prin Teatrul roman foarte bine conservat, prin numeroasele morminte descoperite și Templul lui Apollo. Fosta stațiune termală, Pamukkale, prin Piscina Cleopatrei, vă oferă beneficiile apei termale cu temperatura de 36 grade Celsius și ocazia de a descoperi o piscina în aer liber, pavată cu coloane ale Templului lui Apollo. Seara ne întoarcem în Kusadasi. Cazare și masă la Hotel Palm Wings Ephesus 5*.Ziua 4 | Sambata 04.05.2024 KUSADASI – timp liber | SIRINCE (optional) sau CROAZIERA PE MAREA EGEE ( optional)

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă, pentru a va bucura de facilitățile hotelului, shopping în Kusadasi, sau, in a doua parte a zilei, opțional, excursie de jumatate de zi la Sirince sau Croaziera pe Marea Egee ( in functie de conditiile meteo). Sirince – vechiul sat grecesc va asteapta sa degustati vinul fructat pentru care este recunoscut in intreaga Turcie si sa admirati peisajele pitoresti. Turul include vizita unei vechi biserici si oprire la magazinul de specialitati turcesti. Croaziera pe Marea Egee ( in functie de conditiile meteo) – transport catre locul de imbarcare pe vapor, masa de pranz, oprire pentru inot. Spre seară ne întoarcem în Kusadasi. Cazare și masă la Hotel Palm Wings Ephesus 5*. Dupa cina vom fi preluati de autocar si vom porni spre Izmir pentru a participa la slujba de Inviere. HRISTOS A INVIAT!Ziua 5 | Duminica 05.05.2024 KUSADASI – timp liber | EFES & CASA FECIOAREI MARIA (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă /shopping în Kusadasi, sau, opțional excursie la Efes – unul dintre cele mai faimoase orașe ale Antichității și Casa Fecioarei Maria – locul în care Fecioara Maria și-a petrecut ultimii ani din viață. Dupa pranz ne întoarcem la hotel. Cazare și masă la Hotel Palm Wings Ephesus 5*.Ziua 6| Luni 06.05.2024 KUSADASI - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si plecare din Kusadasi catre casa pe traseul Izmir - Canakkale - Edirne - Stara Zagora - Ruse – Bucuresti. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si conditiile vamale.


Servicii incluse:
Servicii incluse
» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale

» 1 noapte cazare cu mic dejun în Canakkale - hotel 3*

» 4 nopți cazare in camere Standard, cu Ultra All Inclusive în Kusadasi – Hotel Palm Wings Ephesus 5* (se intră cu Cina și se iese cu Mic Dejun)

» Vizita Troia

» Vizita la Edirne - Moscheea Selimiye

» transfer catre Izmir pentru a participa la Slujba de Inviere » Însoțitor de grup

Servicii neincluse
» Taxa traversare Pod Canakkale si Pod Yalova - 20 €/pers – se achita la autocar! Copil 0-5.99 ani – Gratuit

» Asigurare medicala sau Asigurare Travel (medicala+storno)

» Mesele de Pranz/Cina sau Bauturi (in afara de cele mentionate la Pretul include)

» Intrările la obiectivele turistice » Vizitele optionale, ghizii locali

» Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata

» Serviciile de ghizi locali, obligatoriu- 5 €/pers/ excursie – se achita in autocar la ghidul insotitor

» Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1€/zi/turist), inclusiv copiii peste 6 ani

Oferta din categoria:


 
Paste 2024 Kusadasi, Canakkale - 7 zile / 375 EURO
Plecare Pana la
01.May.2024 07.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu All inclusive
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.02.2024
# #