Circuit CIRCUITE 2023 - autocar BUDAPESTA & VIENA Pietele de Craciun

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUITE 2023 - autocar BUDAPESTA & VIENA Pietele de Craciun / 4 zile

» Plecari: 30.Nov.3023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 265 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Bucuresti – Nadlac – Budapesta – Viena (optional)


Ziua 1: BUCURESTI – BUDAPESTA (850 KM)
Intalnire cu insotitorul de grup la Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 05:00 si plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Sebes – Timisoara – Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii. Cazare la hotel Berlin 3* in Budapesta. Seara timp liber pentru vizite individuale in Pietele de Craciun sau, optional, croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoana, apa minerala (tarif informativ: 50 EURO/persoana, minim 30 platitori, include si transfer cu autocarul si ghid local de limba romana).
Ziua 2: BUDAPESTA
Dupa micul dejun vom descoperi Budapesta, unde vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, dar si pietonal, impreuna cu ghidul local, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Piata Eroilor, Bulevardul Andrassy, Muzeul Holocaustului, baile termale, Palatul lui Matei Corvin, o piatra din Zidul Berlinului. Timp liber la dispozitie in Budapesta. Dupa amiaza, va propunem optional, excursia la Cotul Dunarii. Se viziteaza localitatea Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, situat pe malul Dunarii, iar mai departe, trecand pe langa Visegrad, fosta resedinta a lui Matei Corvin, vom ajunge in orasul medieval Esztergom, care pana la 1241 a fost capitala Ungariei, loc unde se afla si Bazilica Episcopala. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii, pentru cazare la acelasi hotel. Intoarcere la Budapesta in cursul serii si cazare la acelasi hotel. Pret informativ: 35 EURO/ persoana. Intoarcere la Budapesta.
Ziua 3 (02.12): BUDAPESTA – PARNDORF DESIGNER OUTLET – VIENA – BUDAPESTA (optional)
Mic dejun. Timp liber in Budapesta, sau optional excursie cu ghid local la Viena si Parndorf Designer Outlet. Pornim spre Viena dis de dimineata, iar pe traseu vom face o oprire de 2.5 ore la Parndorf designer outlet pentru cumparaturi. Sosire in Viena, care este centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele lui. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras impreuna cu ghidul insotitor se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea, Parlamentul, Primaria, observatorul astrologic, Palatul Hofburg. Timp liber pentru a participa la targul de Craciun. Intoarcere la Budapesta, (tarif informativ 60 EURO/ persoana). Seara, optional, va propunem cina festiva traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr–o crama din secolul XIII (tarif informativ: 50 EURO/ persoana, minim 60 platitori). Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4 (03.12): BUDAPESTA – BUCURESTI – 850 KM
Eliberarea camerelor. Dupa micul dejun vom pleca spre Bucuresti, tranzitand Romania: Nadlac – Arad – Timisoara – Pitesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.


Servicii incluse:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _
PRET/persoana: 265 EURO
(loc in camera dubla)

Pret pentru camera single: 400 EURO / persoana
(camerele single sunt in numar limitat si se confirma la cerere, in limita disponibilitatilor)
Pret pentru a treia persoana in camera dubla cu pat suplimentar: 250 EURO
Pret pentru copil 2 – 11.99 ani in camera dubla cu doi adulti si pat suplimenta): 250 EURO
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

SERVICII INCLUSE:
• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 3 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta la hotel Berlin 3* (sau similar);
• tur de oras panoramic si pietonal in Budapesta;
• insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• excursiile optionale;
• intrarile la obiectivele turistice.

GRUP MINIM: 40 PERSOANE
Pentru un grup de 35-99 persoane, pretul se majoreaza cu 15 EURO/ persoana.
Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/ persoana.
Suplimentul se achita in agentie si este obligatoriu, in cazul in care numarul de persoane inscrise este sub numarul minim de participanti luat in analiza de pret si reprezinta numai diferenta costurilor de transport cu autocarul;
Pentru un numar mai mic de 20 participanti circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

Oferta din categoria:


 
CIRCUITE 2023 - autocar BUDAPESTA & VIENA Pietele de Craciun - 4 zile / 265 EURO
Plecare Pana la
30.Nov.3023 03.Dec.3023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.06.2023




# #