Circuit 10.10 Circuit VIETNAM cu minisejur la plaja 2024, avion , 7 nopti, pret/ persoana =2919Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

10.10 Circuit VIETNAM cu minisejur la plaja 2024, avion , 7 nopti, pret/ persoana =2919Eur / 16 zile

» Plecari: 10.Oct.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 16 zile
» Pret: de la 2919 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Ho Chi Minh – Ben Tre/Delta Mekongului – Cu Chi – Danang – Hoi An – My Son – Bana Hills – Hue – Hua Lu – Tam Coc – Ninh Binh – Halong Bay – Sapa – Lao Chai – Ta Van – Fansipan – Cat Cat Village – Hanoi


Ziua 1 (Joi 10.10.2024): Bucuresti – Istanbul – Ho Chi Minh City
Prezentare la Aeroportul Henri Coanda Bucuresti-Otopeni la ora 18:40 si intalnire cu insotitorul roman de grup. Imbarcare pe cursa Turkish Airlines TK1046 cu decolare la ora 21:40 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora locala 23:10.
Ziua 2 (Vineri 11.10.2024): Istanbul – Ho Chi Minh (Saigon)
Dupa escala in Istanbul, imbarcare pe cursa TK162 cu decolare la ora 02:00. Aterizare la Ho Chi Minh la ora locala 16:20. Dupa formalitatile vamale, intalnire cu ghidul local pentru transfer privat la Hotel Northen Charm 4* sau similar pentru cazare.
Mese: cina (la restaurant local)
Ziua 3 (Sambata 12.10.2024): Ho Chi Minh (Saigon) – Ben Tre/Delta Mekongului – Ho Chi Minh
Mic dejun. Dimineata ne vom indrepta spre Ben Tre, care, ca fiecare provincie din Delta Mekong, are propriile sale locuri secrete care asteapta sa fie explorate. O plimbare cu barca de-a lungul canalelor marginite de palmieri este o modalitate excelenta de a admira delta. Vom vizita un atelier de fabricare a bomboanelor de cocos si unul de confectionare a covoraselor colorate. Vom face o oprire pentru a gusta delicioasele fructe locale si a savura un ceai. In continuarea zilei ne vom plimba cu barca pe canale, pe langa plantatiile de orez si campurile cultivate cu legume, vom observa modul de viata al localnicilor. Vom savura un pranz classic in delta care include peste “urechi de elefant”, rulat in felii de castravete alaturi de alte delicatese locale. Seara, transfer la Ho Chi Minh pentru cazare la Hotel Northern Charm 4* sau similar.
Mese: mic dejun, pranz si cina (la restaurant local)
Ziua 4 (Duminica 13.10.2024): Ho Chi Minh – Cu Chi – Da Nang – Hoi An
Mic dejun. Dimineata vom face un tur in Ho Chi Minh, oras care vibreaza de energie, inovatie si mult trafic, cunoscut anterior ca Saigon, este inima economica a Vietnamului, o metropola cosmopolita si libera. Peisajul sau urban dinamic reuneste vechiul si noul Vietnam in cele mai compacte spatii, reprezentand atat trecutul orasului, cat si viitorul sau. Vom vedea Catedrala Notre Dame, finalizata in 1880, o oaza de liniste in zona aglomerata din centrul orasului, construita in intregime din materiale importate din Franta. Vizavi de catedrala se afla fermecatoarea cladire a Postei, in interiorul sau vom vedea o sala flancata de cabine telefonice din lemn din epoca victoriana si harti istorice pe pereti. In continuare vom vizita Palatul Reunificarii, cunoscut si sub numele de Palatul Independentei. Palatul a fost resedinta presedintelui Vietnamului de Sud. In continuarea zilei ne vom deplasa inafara orasului pentru a vizita Tunelurile de la Cu Chi, o calatorie inapoi in timp, o retea de peste 250 km folosita de Viet Cong pentru a se sustrage fortelor americane si sud-vietnameze in timpul razboiului din Vietnam. In continuarea zilei transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Vietnam Airlines spre Da Nang. Sosire si transfer la Hoi An pentru cazare la Hotel Palm Garden Resort 5* (sau similar) situat direct pe plaja Cua Dai, cea mai apropiata plaja de centrul istoric din Hoi An.
Mese: mic dejun si cina (la restaurant local)
Ziua 5 (Luni 14.10.2024): Hoi An – My Son – Hoi An
Mic dejun. Dimineata vom face un tur pietonal in Hoi An, port comercial vechi, unde Raul Thu Bon serpuieste pe langa case si vechile pagode, in timp ce barcile vin si pleaca de pe vechiul chei. Vom vizita Templul Quan Cong, construit in 1653 ca lacas de cult; Sala de Adunari Cantoneza, Podul Acoperit Japonez, vechi de peste 400 de ani, construit pentru a conecta comunitatea japoneza de cea chineza care locuia de cealalta parte a canalului. In continuare vom vizita atelierul de artizanat din Hoi An. Dupa amiaza timp liber pentru relaxare, cumparaturi, activitati individuale sau optional excursie la Sanctuarul My Son, una dintre cele mai frumoase atractii din zona, aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Intre sec. IV-XIV, pe coasta Vietnamului contemporan a existat o cultura care isi datora originile religioase hinduismului indian. Templele au fost construite de catre dinastia Champa ca loc de ceremonii religioase pentru regi si eroii nationali. Cazare la Hotel Palm Garden Resort 5* (sau similar) situat direct pe plaja Cua Dai, cea mai apropiata plaja de centrul istoric din Hoi An.
Mese: mic dejun si cina (la restaurant local)
Optional: excursie Sanctuarul My Son
Ziua 6 (Marti 15.10.2024): Hoi An – Bana Hills – Hoi An
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, plaja si activitati individuale. Pe langa frumusetea straveche si pasnica a orasului vechi cu casele sale cu acoperis cu tigla rosie, statuile emblematice de un galben stralucitor sau felinarele colorate, Hoi An capteaza vizitatorii prin uimitoarea plaja An Bang. Tabloul natural desenat de fasiile albe de nisip intinse, marea de culoarea albastru smarald si barcile rustice, impreuna cu briza racoroasa a marii, va risipi toata oboseala din agitatia vietii cotidiene. Optional excursie la Bana Hills si Golden Bridge, anterior un loc popular de vacanta al francezilor. Vom urca cu telecabina, o infrastructura moderna pe care celebrul post de televiziune CNN a clasat-o printre cele mai impresionante 10 sisteme de acest fel din lume. Sistemul de telecabine are 5 rute, dintre care multe au doborat recordurile mondiale si castigatoare de premii internationale. Ne vom plimba pe Golden Bridge, inaugurat oficial in 2018, votat de revista TIME drept una dintre „Top 10 cele mai bune destinatii ale lumii” si admirat de cotidianul The Guardian drept „cel mai impresionant pod pietonal al lumii”. Vom putea sa admiram pagoda Linh Ung si sa ne relaxam in Le Jardin si Fantasy Park, al treilea cel mai mare parc interior de distractii din lume. Pauza pentru pranz (inclus) si timp liber pentru activitati individuale. In continuarea zilei transfer privat la Hoi An. Cazare la Hotel Palm Garden Resort 5* (sau similar) situat direct pe plaja Cua Dai, cea mai apropiata plaja de centrul istoric din Hoi An.
Mese: mic dejun
Optional: excursie Bana Hill si Golden Bridge (cu pranz inclus)
Ziua 7 (Miercuri 16.10.2024): Hoi An – Marble Mountain – Hue
Mic dejun. Dimineata vom vizita Muntii de Marmura, in trecut fiind un loc spiritual important pentru vechea populatie Cham din partea centrala a Vietnamului. In prezent Muntii de Marmura gazduiesc o retea de pesteri, tuneluri, turnuri si pagode construite de budistii Mahayana si de regii dinastiei Nguyen. Structurile si sanctuarele se imbina armonios cu natura. In continuarea zilei ne vom deplasa spre Hue, unde conducatorii din dinastia Nguyen si-au construit capitala feudala, dar mostenirea imperiala este doar unul dintre multele motive pentru a vizita acest oras. Hue este celebru pentru bucataria sa rafinata, pentru strazile sale pline de verdeata marginite de pagode care pastreaza patina timpului, conace art deco si piete uimitoare, Raul Parfumat curgand in ritm lent pe care restul orasului este bucuros sa-l urmeze. Dupa sosire vom vizita Citadela Imperiala, o fortareata inclusa pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Muzeul Regal de Antichitati, care gazduieste o colectie de lucrari apartinand dinastiei Nguyen. Cazare la Hotel Romance 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina (la restaurant local)
Ziua 8 (Joi 17.10.2024): Hue – Hanoi
Mic dejun. Dimineata vom continua explorarea orasului Hue si vom vedea Pagoda Thien Mu, una dintre cele mai vechi pagode din oras. In continuare vom vizita Mausoleul Regelui Khai Dinh, o combinatie de stil architectural oriental si occidental, fiind una dintre principalele atractii ale orasului si Mausoleul Regelui Minh Mang. Dupa amiaza transfer la aeroport pentru cursa Vietnam Airlines spre Hanoi. Cazare la Hotel MK Premier 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina (la restaurant local)
Ziua 9 (Vineri 18.10.2024): Hanoi – Hoa Lu – Tam Coc – Ninh Binh
Mic dejun. Dimineata ne vom deplasa spre provincia Ninh Binh pe care celebra revista americana Traveler + Leisure a votat-o recent drept una dintre cele 12 „cele mai spectaculoase locatii de filmare” din Asia. Vom calatori prin partea rurala a Vietnamului, printre campuri verzi si sate idilice. Prima oprire o vom face la Hoa Lu, fosta capitala a Vietnamului din sec. XI. Vom vizita Templul Regilor Dinh si Le, admirand arhitectura din timpurile vechi. Pranz la un restaurant local. In continuarea zilei ne vom imbarca in barci traditionale pentru a vizita Tam Coc (“Trei Pesteri”), numit de localnici „Golful Halong de pe uscat” pentru peisajele naturale mirifice. Cazare in Ninh Binh la Hotel Ninh Binh Hidden Charm 4* sau similar.
Mese: mic dejun si pranz
Ziua 10 (Sambata 19.10.2024): Ninh Binh – Halong Bay
Mic dejun. Dimineata ne vom indrepta spre Halong Bay (UNESCO) strabatand peisaje rurale pitoresti. Ne vom imbarca pe modernul vas de croaziera, care mergand dincolo de itinerariul obisnuit, cu peisajele spectaculoase din Golful Halong si uimitorul Golf Lan Ha, vom descoperi paradisul uitat din partea sudica a Golfului Tonkin. Facilitatile vasului isi propun sa ne ofere cele mai confortabile si satisfacatoare experiente, cum ar fi piscina cu jacuzzi in aer liber, servicii spa, bar si restaurant. O multime de activitati palpitante, cum ar fi plimbarea cu caiacul, relaxarea pe plaja, pescuitul calamarilor, lectiile de gatit ne asteapta in aceasta croaziera. Cazare la bordul vasului de croaziera La Casta 5* sau similar.
Mese: mic dejun, pranz si cina (pe vas)
* Programul poate fi modificat in functie de conditiile meteo specifice
Ziua 11 (Duminica 20.10.2024): Halong Bay – Hanoi
Dimineata devreme putem sa ne alaturam lectiei de Tai Chi pe terasa vasului, ne vom bucura de atmosfera proaspata si vom admira rasaritul soarelui. Mic dejun. In continuare vom admira faimosul Tra Bau, cu formatiunile sale carstice spectaculoase. Dupa brunch, vom debarca si ne vom deplasa spre Hanoi unde vom participa la un spectacol de marionete pe apa. Cazare la Hotel MK Premier 4* sau similar.
Mese: mic dejun, brunch si cina (la restaurant local)
Ziua 12 (Luni 21.10.2024): Hanoi – Y Linh Ho – Lao Chai – Ta Van – Sapa
Mic dejun. Dimineata ne vom indrepta spre Sapa, „orasul norilor”, care hipnotizeaza calatorii prin frumusetea campurilor de orez terasate, vaile luxuriante si muntii de smarald. Dincolo de peisajul extraordinar, ceea ce face Sapa speciala este bogatia culturala a minoritatilor etnice locale. Amplasate in mijlocul vailor accidentate idilice se afla micile sate ale triburilor de deal, care gazduiesc grupurile Hmong, Dzao si Tay, stabilite in zona de sute de ani, reusind inca sa-si pastreze culturile si traditiile autentice. Dupa sosire vom vizita satul Y Linh Ho, inconjurat de terase de orez, vom merge de-a lungul paraului Muong Hoa pana in satul Lao Chai unde traieste tribul Black H''''mong pentru a vedea peisajul spectaculos al muntelui Hoang Lien Son. Black H’mong este unul dintre cele mai mari grupuri minoritare din zona Sapa. Sunt mandri de cultura lor si isi pastreaza traditiile si modul de viata. Au propria lor limba si poarta imbracaminte traditionala de culoare albastru indigo. Vom continua spre satul Ta Van pentru a vizita tribul Zay, un grup minoritar care traieste in muntii din nord-vestul Vietnamului. Cazare la Hotel BB Resort 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina
Ziua 13 (Marti 22.10.2024): Sapa – Fansipan – Sapa
Mic dejun. O calatorie rapida cu telecabina ne va duce la altitudinea de 3.143 m, pana la varful Fansipan. In trecut urcarea dura 3-4 zile pe cel mai inalt munte din Vietnam. Vom vedea complexul de pagode inainte de a urca ultimele trepte pana in varf. Privelistile de pe „Acoperisul Indochinei” sunt de neegalat. Pe langa varful Fansipan, ne vom putea bucura de Fansipan Legend care include Gradina de Bambus, Pagoda Bao An Thien Tu, Templul Bich Van Thien si un centru comercial. In continuarea zilei transfer privat la Sapa pentru cazare la Hotel BB Resort 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina
Ziua 14 (Miercuri 23.10.2024): Sapa – Cat Cat Village – Hanoi
Mic dejun. Dimineata vom cobori spre satul Cat Cat, al etnicilor Black H’mong, situat intr-o vale la poalele varfului Fansipan. Ne vom bucura de peisaje spectaculoase de-a lungul drumului care ne va conduce pana la cascada, locul ideal pentru a face fotografii si a lua o mica pauza. Ne vom intoarce la Sapa de unde ne vom continua calatoria spre Hanoi. Cazare la Hotel MK Premier 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina (la restaurant local)
Ziua 15 (Joi 24.10.2024): Hanoi – Istanbul
Mic dejun. Zi dedicata explorarii orasului Hanoi, fondat in urma cu peste 1000 de ani de-a lungul Raului Rosu, numit Thang Long (balaur care zboara) de catre imparatul Ly Thai To. Capitala Vietnamului este bogata in istorie, strazile din cartierul sau vechi datand din sec. XIV. Dupa o mie de ani de razboi, dezastre naturale si diverse administratii, orasul a evoluat devenind in prezent o capitala carismatica. Vom incepe turul cu vizita la Mausoleul Ho Chi Minh, locul de odihna al celui mai mare lider politic al Vietnamului, Ho Chí Minh. Vom continua cu One Pillar Pagoda, pagoda budista din lemn construita in mijlocul unui iaz pe un singur stalp de piatra, in forma de floare de lotus, simbol al puritatii in filosofia budista; Templul Literaturii, construit in 1076, fiind prima scoala nationala a Vietnamului si cel mai mare centru de educatie confucianista avansata in epoca medievala. Vom face o plimbare cu ciclo-ricsa prin cartierul vechi din Hanoi pentru a observa viata de zi cu zi a oamenilor. In continuare vom vizita Muzeul de Etnografie si vom admira Templul Ngoc Son, situat in zona lacului Hoan Kiem din centrul orasului. Cina la un restaurant local. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines TK165 cu decolare la ora 23:05 spre Istanbul.
Mese: mic dejun si cina
Ziua 16 (Vineri 25.10.2024): Istanbul – Bucuresti
Sosire la Istanbul la ora locala 04:45. Dupa escala la Istanbul, imbarcare pe cursa TK1043 cu decolare spre Bucuresti la ora 07:00. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 08:15.


Servicii incluse:
Descriere cazare
Ho Chi Minh (Saigon) – Hotel Northern Charm 4* sau similar https://northerncharmhotel.com/en/
Hoi An – Hotel Palm Garden Resort 5* sau similar http://palmgardenresort.com.vn/
Hue – Hotel Romance 4* sau similar https://romancehotel.com.vn/
Halong Bay – Croaziera La Casta 5* sau similar https://lacastacruise.com/
Ninh Binh – Hotel Ninh Binh Hidden Charm 4* similar https://hiddencharmresort.com/
Sapa – Hotel BB Resort 4* sau similar https://bbhotels-resorts.com/bb-sapa-resort-spa-eng
Hanoi – Hotel MK Premier 4* sau similar https://mkpremier.vn/

Servicii incluse
2 nopti cazare la Hotel Northem Charm 4* sau similar in Ho Chi Minh (Saigon)
3 nopti cazare la Hotel Palm Garden Resort 5* sau similar in Hoi An
1 noapte cazare la Hotel Romance 4* sau similar in Hue
1 noapte cazare la Hotel Ninh Binh Hidden Charm 4* sau similar in Ninh Binh
1 noapte cazare pe vasul de croaziera La Casta 5* sau similar in Halong Bay
2 nopti cazare la Hotel BB Resort 4* sau similar in Sapa
3 nopti cazare la Hotel Mk Premier 4* sau similar in Hanoi
mese: 13 mic dejunuri, 1 brunch, 4 pranzuri si 10 cine
transport autocar cu A/C adaptat la nr. de turisti
zbor cu compania Turkish Airlines (bagaj de cala de max. 40 kg - 2 piese a cate max. 23 kg; bagaj de mana de max. 8 kg)
zbor compania Vietnam Airlines pe rutele Ho Chi Minh – Da Nang, Hue – Hanoi (bagaj de cala de max. 23 kg; bagaj de mana de max 8 kg)
taxele de aeroport si securitate
tur de oras in Ho Chi Minh
excursie cu barca in Delta Mekongului
vizita Tunelurile de la Cu Chi
tur de oras in Hoi An
tur de oras in Hue
vizita la Hua Lu si plimbare cu barca la Ta Coc din zona Ninh Binh
croaziera in Halong Bay
vizita la satele Y Linh Ho, Lao Chai, Ta Van si Cat Cat din zona Sapa
urcare cu telecabina pe Muntele Fansipan
tur de oras in Hanoi
plimbare cu ciclo-ricsa in Hanoi
taxele de intrare la obiectivele mentionate in programul turistic
transfer privat aeroport – hotel – aeroport
taxa de procesare viza Vietnam
insotitor roman de grup pe toata durata programului
ghizi locali

Pretul nu include
mesele si bauturile care nu sunt mentionate ca fiind incluse
taxele de oras (acolo unde se aplica)
bacsisuri pentru ghidul local si soferi se achita direct insotitorului roman de grup la destinatie (total 60 euro/persoana)
excursiile optionale care se pot realiza cu un nr minim de 10 participanti:
Excursie My Son: 50 usd/persoana
Excursie Bana Hill si Golden Bridge cu pranz inclus: 120 usd/persoana
alte servicii decat cele mentionate in programul excursiei
Asigurare Medicala si Storno optionala, la tariful de 32 euro/persoana

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
100

Oferta din categoria:


 
10.10 Circuit VIETNAM cu minisejur la plaja 2024, avion , 7 nopti, pret/ persoana =2919Eur - 16 zile / 2919 EURO
Plecare Pana la
10.Oct.2024 25.Oct.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.03.2024




# #