American Cruise Lines, Croaziere American Cruise Lines

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Croaziere American Cruise Lines

American Cruise Lines


American Cruise Lines
American Cruise Line este o linie de croaziera care pune la dispozitia turistilor patru vase mici, ce navigheaza de-a lungul coastei estice a Statelor Unite.

Punand accentul pe relaxare si cunoastere, American Cruise Line, s-a specializat in vacante culturale. Daca vrei sa afli despre istoria si bogatiile naturale si culturale ale Statelor Unite, o poti face participand la sesiunile de discutii cu naturalisti, istorici si alti specialisti, invitati la bord.

Casinourile si discotecile lipsesc. In schimb ai la dispozitie biblioteca, lounge-uri pentru discutii si puncte de observare a peisajelor si a vietii salbatice.

Pentru a-ti intregi impresia despre locurile pe care le traversezi la bordul vasului, vei putea degusta mancaruri traditionale, si vei putea asculta reprezentatiile muzicantilor din orasele locale.


Vase de croaziera American Cruise Lines

American Spirit
In anul 2005 flota American Cruise Lines a fost extinsa cu nava American Spirit.
Nava desfasoara croaziere de-a lungul Coastei de Est a SUA. American Spirit are o capacitate de 93 pasageri, iar itinerariile sale fascinante le permit acestora să viziteze locuri pline de istorie si sa impartaseasca impresiile de calatorie cu alti turisti.


American Glory
Nava American Glory, apartinand American Cruise Lines a fost lansata în 2002.
American Glory are o multime de saloane şi punţi, dar si un country-club unde oaspeţii se pot relaxa.
Itinerariile sale includ croaziere in New England şi de-a lungul coastei Maine, pe raurile din Florida şi pe Hudson, dar si prin sud şi insulele din sud .


Queen of the West
Queen of the West reprezinta cel mai vechi membru al flotei American Cruise Lines. Vasul, care a fost construit in 1995, calatoreste pe apele râurilor Columbia si Snake, trecand printr-o varietate de peisaje, de la munţi la zone cu o vegetatie luxuriantă. În fiecare port de escală oaspeţii vor face excursii in natura, vor asista la spectacole cu amerindieni şi vor primi informatii de la experţii locali.


American Star
În iunie 2007, nava American Star s-a alaturat flotei American Cruise Lines.
Nava ancoreaza in porturile istorice aflate de-a lungul Coastei de Est a SUA. American Star este similara cu nava American Spirit din punct de vedere al constructiei, are o capacitate de 100 de pasageri şi organizeaza croaziere in zone de interes istoric. Aceasta frumoasa nava calatoreste prin sud, in Chesapeake Bay, pe râul Hudson si in alte destinatii fascinante.


The Independence
The Independence este cel mai recent si mai mare vas de croaziera, apartinand American Cruise Lines. Capacitatea sa este aproximativ aceeaşi cu a navelor American Star şi American Spirit, dar nava în sine este mai mare, avand mai multe facilitati şi cabine pentru pasageri mai luxoase si mai spatioase. Exista multe forme de divertisment la bordul navei, inclusiv spectacole de teatru şi spectacole muzicale, organizandu-se si excursii pe uscat.


# #