Croaziera ALASKA - 7 nopti cu pens completa la bordul navei + 3 nopti cu mic dejun zona Vancouver + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport /portuare + tur oras = de la 2999 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Croaziera ALASKA - 7 nopti cu pens completa la bordul navei + 3 nopti cu mic dejun zona Vancouver + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport /portuare + tur oras = de la 2999 euro/pers


Royal Caribbean International este o companie navala cu sediul in Miami, Florida si este detinuta de Royal Caribbean Cruises Ltd., cu 42 de nave în funcţiune sub 5 branduri diferite şi una în construcţie. Royal Caribbean controlează 24.8% din cota de piaţă de croazieră din lume.Daca va doriti o vacanta extravaganta si experiente inedite, alegeti unul din cele 20 de vase de croaziera puse...

Imbarcare din:  
Bucuresti
Destinatie:  
Durata croaziera:  
11 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
3 Vancouver - -
4 Pasajul Interior, Alaska - -
5 Sitka, Alaska - -
6 Icy Strait Point, Alaska - -
7 Juneau, Alaska - -
8 Ketchikan, Alaska - -
9 Pasajul Interior, Alaska - -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
18.Sep.2024 2999 3199 - - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Ziua 1. București - Vancouver
Check-in și îmbarcare pe Aeroportul Internațional din Otopeni, București pentru zborul cu destinația Vancouver. Sosire în Vancouver și transfer la hotel Hampton Inn by Hilton Vancouver-Airport, sau similar. Timp liber la dispoziţie pentru restul zilei.

Ziua 2. Vancouver
Mic dejun. Tur de oraş în Vancouver ce include vizitarea principalelor obiective turistice: Stanley Park, China Town, Robson Street şi Gastown. După-amiază timp liber la dispoziţie sau excursie opţională*: tur ghidat pe Insula Granville unde aveţi posibilitatea să gustați din preparatele locale (bomboane din somon şi sirop de arţar, brânzeturi şi altele) şi să faceţi cumpărături. Cazare la hotel Hampton Inn by Hilton Vancouver-Airport, sau similar.

Ziua 3. Vancouver
Mic dejun. Transfer în port pentru îmbarcare pe vasul de croaziera Radiance of the Seas.

Ziua 4. Pasajul Interior
Timp liber pe vasul de croazieră. Pe parcursul traseului din Pasajul Interior aveţi posibilitatea să admiraţi peisajele spectaculoase şi viața sălbatică (balene, foci, pasari rapitoare etc.).

Ziua 5. Sitka, Alaska
Sosire în Sitka. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională* în Sitka – oraş ce se remarcă prin influenţe din cultura populaţiei native Tlingit, rusă şi americană. Locaţia este renumită pentru peisajele montane şi viaţa salbatică, vulcanul Mount Edgecumbe şi Parcul Naţional Sitka.

Ziua 6. Icy Strait Point, Alaska
Sosire în Icy Strait Point. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională* in Icy Strait Point sau împrejurimi. Acest mic port este renumit pentru influenţele populaţiei native Huna Tlingit şi una dintre cele mai bune zone pentru pescuit şi urmărit balene.

Ziua 7. Juneau, Alaska
Sosire în Juneau – capitala şi unul dintre cele mai vechi oraşe din statul Alaska. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţionala* în Juneau sau împrejurimi. Oraşul este înconjurat Muntele Juneau, Muntele Roberts şi Canalul Gastineau. În apropiere se află Gheţarul Mendenhall localizat în Pădurea Naţionala Tongass – cea mai mare pădure din Statele Unite ale Americii.

Ziua 8. Ketchikan, Alaska
Sosire în Ketchikan – “Capitala Mondială a Somonului”. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională* în Ketchikan sau împrejurimi. Oraşul este situat la capătul sudic al Pasajului Interior în apropiere de Misty Fjords National Monument. În apropierea portului se poate vizita Creek Street, faimoasă pentru casele de lemn construite pe apă, vopsite în culori vii şi transformate în magazine cu obiecte de artizanat şi restaurante.

Ziua 9. Pasajul Interior
Timp liber pe vasul de croazieră. Pe parcursul traseului din Pasajul Interior aveţi posibilitatea să admiraţi peisajele spectaculoase şi viaţa salbatică (balene, foci, păsări răpitoare etc.)

Ziua 10. Vancouver
Sosire în port şi debarcare de pe vasul de croazieră. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională* la Podul suspendat Capilano (cu o lungime 137m şi înaltime 70m) construit deasupra râului Capilano în anul 1889, Treetops Adventure – plimbare pe cele 7 poduri suspendate la o înălțime de aproximativ 30 m între copacii din pădure şi acces la Cliffwalk – platforma suspendată cu cabluri deasupra râului Capilano. Transfer la hotel Hampton Inn by Hilton Vancouver-Airport, sau similar.

Ziua 11. Vancouver - București
Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport. Check-in şi îmbarcare pe ruta Vancouver - Bucureşti

NOTA: Excursiile menționate în program au titlu informativ şi pot exista modificări pană la momentul călătoriei. Acestea se rezervă şi se achită la bordul navei de croazieră în funcție de disponibilitate. Tariful se comunică local.


Nota oferta:
Serivicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucureşti-Vancouver-Bucureşti
- Taxe de aeroport
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport şi transfer hotel-port-hotel
- Cazare 3 nopţi la hotel de 3* în zona Vancouver cu mic dejun
- Cazare 7 nopţi la bordul vasului de croazieră Radiance of the Seas cu pensiune completă
- Taxe portuare
- Taxa de serviciu pentru personalul vasului de croazieră
- Tur de oraş în Vancouver
- Asistenţă turistică în limba română

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicală şi storno
- Excursiile opţionale menţionate în program şi la bordul vasului de croazieră
- Bacşişul pentru ghidul şi şoferul local în Vancouver: aprox 8 CA $/ zi

Excursii opţionale in Vancouver (tarife valabile pentru minim de 20 persoane inscrise):
- Tur ghidat pe Insula Granville: 130 euro/persoană
- Excursie la Podul Suspendat Capilano şi Treetops Adventure: 115 euro/ persoană

Conditii de plata:
- 20% avans la rezerare
- rest de plata cel tarziu cu 30 zile inainte de data plecarii
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.10.2023# #