Croaziera Insule Grecesti-Idyllic Aegean

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Croaziera Insule Grecesti-Idyllic Aegean



Imbarcare din:  
BUCURESTI
Destinatie:  
Durata croaziera:  
1 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 BUCURESTI-ATENA - -
2 ATENA - -
3 SALONIC - -
4 KUSADASI - -
5 CRETA-HERAKLION - -
6 SANTORINI - -
7 MYKONOS - -
8 MILOS - -
9 ATENA-BUCURESTI - -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
03.May.2024 1399 1469 1519 1539 Rezervare
31.May.2024 1399 1469 1519 1539 Rezervare
21.Jun.2024 1399 1469 1519 1539 Rezervare
12.Jul.2024 1399 1469 1519 1539 Rezervare
26.Jul.2024 1399 1469 1519 1539 Rezervare
09.Aug.2024 1429 1449 1559 1579 Rezervare
23.Aug.2024 1429 1449 1559 1579 Rezervare
06.Sep.2024 1529 1549 1629 1699 Rezervare
20.Sep.2024 1529 1549 1629 1699 Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Ziua 1 | Bucuresti–Atena
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 07:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei Aegean Airlines A3 961 cu destinatia Atena. Decolare la ora 09:50 si aterizare la Atena la ora 11:25 ora locala. Transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check in. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Blue Sea Alimos 4* sau similar (detalii hotel).

Ziua 2 | Atena
Mic dejun. Suntem in capitala Greciei, locul de nastere al democratiei si leaganul civilizatiei moderne. Pornim intr-un tur panoramic de oras Atena: Stadionul Panateneean Callimarmaron, Templul lui Zeus Olimpianul, Piata Syntagma cu Palatul Parlamentului si celebrii evzoni, "Trilogia neoclasica" (Universitatea, Academia si Biblioteca Nationala), Piata Omonia. Si, cum nici o vizita in Atena nu este completa fara Acropole, o vom vizita impreuna cu ghidul local (biletul de intrare se achita la fata locului). Cele mai importante monumente de aici sunt din secolul de aur al lui Pericle (Sec al-V-lea i.Hr.): Propileele, Templul Athenei Nike (Athena Victorioasa), Erehteionul–elegantul templu al Cariatidelor-si, desigur, Parthenonul-cel mai mare si cel mai important monument al civilizatiei grecesti care inca din antichitate a impresionat prin rafinamentul arhitectural si prin proportiile sale perfecte. Restul zilei va ramane la dispozitie pentru vizite individuale, magazine si restaurante traditionale. Dupa-amiaza transfer in portul Pireu, pentru imbarcare la bordul vasului de croaziera Celestyal Journey (detalii nava). Indeplinirea formalitatilor de imbarcare si check-in la bordul vasului. Vasul paraseste portul in jurul orei 17:00 si va naviga spre Salonic. Noapte la bord in tipul de cabina ales.

Ziua 3 | Salonic
Mic dejun. In cursul diminetii vom ajunge pe coasta greceasca a Marii Egee unde vom debarca in cunoscutul oras Salonic. Zidurile groase bizantine ale orasului Salonic adapostesc un mix imbietor de peisaje arhitecturale si strazi pietruite. Pe masura ce ne apropiem de port vom fi captivati de un oras care radiaza de cultura si rafinament, scaldat de soarele auriu al Greciei. Bulevarde strajuite de palmieri adapostesc magazine glamour si restaurante gourmet iar strazile vechi pietruite ne dezvaluie tavernele traditionale astfel incat nu exista gust ce nu poate fi satisfacut. Biserici splendide ne apar la fiecare colt, pietele volante vand produse traditionale multicolore iar locurile umbroase din Piata Aristotel ne dau ragazul sa ne odihnim si sa privim forfota orasului in timp ce savuram o inghetata... La ora 19:00 vasul va naviga spre Kusadasi in Turcia. Noapte la bord in tipul de cabina ales.
In aceasta zi puteti opta pentru una din urmatoarele excursii optionale propuse la bordul vasului:
* Excursie de ½ zi La Mormintele Regale din Vergina (Tarif adult 81 €, copil 61 €)
* Excursie de ½ zi Tur panoramic Salonic (Tarif adult 71 €, copil 47 €)

Ziua 4 | Kusadasi
Mic dejun. In jurul orei 13:00 vom ajunge pe coasta turceasca a Marii Egee unde vom debarca in cunoscuta statiune Kusadasi. Excursie de jumatate de zi Efesul Antic de-a lungul timpului-Helenistic si Roman. O calatorie prin epoca de aur in care s-a format Efesul–acest centru important de comert si spiritualitate al lumii antice. Construit cu 3.000 de ani in urma, Efesul a modelat istoria civilizatiilor grecesti, turcesti si crestine din locatia sa privilegiata, aleasa (conform legendei) de oracolul de la Delfi. Un loc de pelerinaj datorita apropierii sale de Templul lui Artemis (una din cele 7 minuni ale lumii) si de prezenta unor mari personalitati crestine (apostolii Pavel si Ioan si Fecioara Maria) in interiorul zidurilor orasului, Efes este in prezent unul dintre cele mai mari situri arheologice romane din zona Marii Mediterane. Splendoarea epocii de aur este vizibila de-a lungul strazilor sale si a ruinelor excelent conservate. Pe masura ce exploram acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, veti avea ocazia sa va conectati la vremurile de efervescenta culturala, vizibile in Agora Efesului, Odeon, Casele Patricienilor, frumosul Templu al lui Hadrian dar si in uimitoarea Biblioteca a lui Celsus. La sfarsit veti avea si posibilitatea de a negocia si de a cumpara marfuri locale, cum ar fi covoare, articole din piele, suveniruri etc. La ora 19:00 vasul va naviga spre Rodos. Noapte la bord in tipul de cabina ales.

Ziua 5 | Insula Creta–Heraklion
Mic dejun. Dimineata zidurile puternice ale fortaretei vestesc apropierarea de portul Heraklion, capitala celei mai mari insule a Greciei. Optional, aveti aici ocazia sa luati parte la excursia de jumatate de zi Palatul minoic din Knossos–prima civilizatie europeana. Drumul pana la incredibilul muzeu in aer liber al Palatului din Knossos ne va conduce de-a lungul monumentelor din patrimoniul venetian al orașului-Cetatea Koules (cetatea cu vedere spre Loggia venetiana si centru social), fantana Morozini si Biserica Sf. Titus (din Sec al-X-lea). Palatul lui Minos din Knossos este celebru nu numai prin faptul ca la vremea in care a fost construit reprezenta o realizare arhitectonica de exceptie, ci si pentru ca de numele regelui Minos se leaga mitul labirintului si uimitoarea poveste a Minotaurului, precum si denumirea civilizatiei minoice (mileniul al-II-lea i.Hr.), cea mai timpurie si mai stralucitoare din spatiul european. Traseul muzeal va va prezenta ce s-a putut reconstitui din arta remarcabila, arhitectura si viata de zi cu zi a orasului antic si nu va ramane decat sa va imaginati ca legendele lui Daedalus, Theseus si Minotaurul revin in remarcabila sala a Garzii Regale si Securilor Duble, in Camera Regelui sau in apartamentul Reginei. Dupa vizita bucurati-va de timpul liber pentru a savura frumusetea si unicitatea celui mai mare oras din Creta cu o gama de muzee pentru fiecare gust, cafenele aglomerate si magazine elegante. In jurul orei 19:00 vasul va ridica ancora si va naviga spre urmatoarea destinatie, Santorini. Noapte la bord in tipul de cabina ales.

Ziua 6 | Insula Santorini
Mic dejun. A naviga spre Santorini este ca si cum ai fi purtat de un curent spre ceva cu adevarat magic. Tineti-va respiratia si pregatiti-va sa fiti sedusi de peisajele sale unice, uimitoarele apusuri de soare, nesfarsitele ape albastre si misterul mitic al vulcanului adormit. Insula te va intampina cu stancile sale uimitoare si satele aproape verticale cu casele albe si bisericile cu cupole albastre care se ridica deasupra albastrului Egeei ca o oaza de frumusete si calm. In acceasi masura in care este renumit pentru peisajul sau impresionant, Santorini ofera o sarbatoare pentru toate simturile: simtiti caldura soarelui sub picioarele voastre pe masura ce va plimbati de-a lungul plajelor sale vulcanice cu nisip negru. Savurati aromele produselor locale si incercati, de exemplu, imperecherea uneia dintre cele mai faimoase specialitati ale insulei-cremoasa fava greceasca-cu o sticla de vin Vinsanto produs local. Ascultati chemarile pescarusilor si valurile care creeaza o armonie perfecta cu muzica traditionala din insula si fara indoiala veti parasi Santorini cu propriul dvs. mit grecesc. In jurul orei 00:30 vasul va pleca spre urmatoarea destinatie, Mykonos. Noapte la bord in tipul de cabina ales.
In aceasta zi puteti opta pentru una din urmatoarele excursii optionale propuse la bordul vasului:
* Excursie de ½ zi Spectaculosul sat Oia (Tarif adult 81 €, copil 61 €)
* Excursie de ½ zi Croaziera pe Insule si Vulcani (Tarif adult 81 €, copil 61 €)
* Excursie de ½ zi Descoperirile arheologice din satul Akrotiri (Tarif adult 81 €, copil 61 €)
* Excursie de ½ zi Esenta Insulei Santorini (Tarif adult 92 €, copil 66 €)

Ziua 7 | Insula Mykonos
Mic dejun. Suntem in Insulele Ciclade-un arhipelag situat intre Attica si Creta. Numele Cicladelor vine din grecescul “kyklades”–cerc, roata–si se refera la forma rotunda a arhipelagului care inconjoara, parca spre a proteja, insula sacra Delos–centrul spiritual al lumii antice grecesti, locul de nastere mitic al zeitei Artemis (Diana) si a zeului Apollo. Si, pentru ca suntem pe taramul zeilor, trebuie sa amintim si legenda ce ne spune ca Cyclades au fost Oceanide (nimfe), fiice ale lui Oceanus si Tethys, care au fost transformate in insule de catre Poseidon cand i-au provocat furia. Indiferent cum s-au format, sunt de o frumusete care te copleseste: case de un alb stralucitor aruncate pe crestele dealurilor, uneori parand ca se afla intr-un echilibru instabil de parca ar urma sa alunece catre mare, contrastand cu acele cupole albastre ale bisericilor, iar pe fundal zarim stancile aride, cu pete de verde pe alocuri, cu un cer ireal de albastru si cu marea ca cerneala care imbratiseaza totul de jur imprejur. Vom debarca pentru inceput in Mykonos. Insula in care soarele straluceste peste 300 de zile pe an este bine cunoscuta ca o destinatie plina de farmec pentru cei mai bogati si mai celebri; numara nu mai putin de 200 de magazine de fashion si bijuterii si cam tot atatea restaurante, vreo 50 de cafenele, 30 de baruri si 20 de cluburi, majoritatea raspandite prin labirintul de strazi inguste ale orasului sau in jurul golfului. Zona poarta, gratie constructiilor ridicate acum mai bine de 200 de ani de negustori italieni si capitani de vase chiar pe malul marii, numele de Mikri Venetia (Mica Venetie). In jurul orei 02:00 vasul va pleca spre urmatoarea destinatie, Milos. Noapte la bord in tipul de cabina ales.
In aceasta zi puteti opta pentru una din urmatoarele excursii optionale propuse la bordul vasului:
* Excursie de ½ zi Cina Mykoniana (Tarif adult 87 €, copil 61 €)
* Excursie de ½ zi Zona rurala cu Chora si Mica Venetie (Tarif adult 77 €, copil 61 €)
* Excursie de ½ zi Delos-Insula Sacra si Sanctuarul lui Apollo (Tarif adult 81 €, copil 61 €)
* Excursie de ½ zi Gusturile din Cyclade (mancare din picioare) (Tarif adult 87 €, copil 61 €)
* Excursie de ½ zi Sacrul din delos si Insula Rhenia (Tarif adult 204 €, copil 164 €)

Ziua 8 | Insula Milos
Mic dejun. Am ajuns in Milos, insula celebrei statui de la Louvre „Venus din Milo”, statuia Afroditei descoperita in 1820. Aici veti descoperi o insula unica si fascinanta, impresionanta in toate sensurile prin peisajul vulcanic de vis care iese in mod dramatic din mare, plajele de poveste si pitorestile sate pescaresti. Adamas, portul principal al insulei, va asteapta cu bratele deschise cu luminoasele pavaje de marmura care stralucesc in soare, simpaticele barci pescaresti aliniate in larg si casele de piatra alba care se reflecta in albastrul marii si care par a fi desprinse dintr-o carte postala. In jurul orei 19:00 vasul va pleca spre urmatoarea sa destinatie. Noapte la bord in tipul de cabina ales.
In aceasta zi puteti opta pentru una din urmatoarele excursii optionale propuse la bordul vasului:
* Excursie de ½ zi Un pas inapoi in timp (Tarif adult 81 €, copil 61 €)
* Excursie de ½ zi Nostalgia din Milos-croaziera (pamant & mare) (Tarif adult 133 €, copil 77 €)

Ziua 9 | Atena-Bucuresti
Mic dejun. Sosire in portul Pireu si debarcare de pe vas in jurul orei 08:00. Transfer cu autocarul in Atena si timp liber la dispozitie pentru a descoperi numeroasele aspecte ale metropolei Greciei: de la ruinele din Agora veche, la vitrinele magazinelor de pe Ermou. De la varietatea de culori si arome din Piata Centrala, la forfota din Monastiraki si la atmosfera irezistibila a cafenelelor, tavernelor si restaurantelor din Plaka, dar fara a rata Anafiotika-"satul din umbra Acropolei”. Spre seara transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Aegean airlines A3 962 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:40 si aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 21:15.

Nota oferta:
Important: Pentru croaziere este nevoie de Pasaport–document valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin card online, transfer bancar, numerar in agentie.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

IN
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.02.2024



# #