Cunard Line, Croaziere Cunard Line

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Croaziere Cunard Line

Cunard Line


Cunard Line
Pentru o croaziera pe un “palat plutitor”, cu intrerioare somptuos decorate si incaperi uriase, cu acoperis de sticla sau candelabre de cristal, alegeti unul din cele trei vase de lux puse la dispozitie de Cunard Line.

Cunard este recunoscuta pentru vasele sale de dimensiuni impresionante care traverseaza in viteza marile si oceanele si pentru servicii special concepute pentru aceia ce sunt dispusi sa plateasca oricat pentru a-si satisface capriciile in materie de lux. Motiv pentru care vasele sale se numara printre preferatele familiilor regale, milionarilor si a starurilor de cinema.


Vase de croaziera Cunard Line

Queen Victoria
Queen Victoria este un vas ce apartine liniei de croaziere Cunard, numit astfel dupa regina Victoria. Este a treia nava din flota alaturi de Queen Mary 2 si Queen Elizabeth si are 90.000 tone.
Printre facilitatile navei Queen Victoria se numara: restaurante, baruri, trei piscine, o sală de bal, şi un teatru.


Queen Elizabeth
Noul vas de croaziera Queen Elizabeth a fost inaugurat în Italia in 2010, interiorul sau fiind încă în construcţie
Queen Elizabeth este cea mai mare navă de croazieră ce poartă numele reginei-mamă a Marii Britanii. Nava a fost fabricata pentru a aminti de opulenţa primului vas Queen Elizabeth, construit în anii ’30.
Cel mai nou vas de croaziera Queen Elizabeth, apartinand companiei Cunard este si una dintre cele mai luxoase nave din lume. Nava o va înlocui pe Queen Elizabeth 2 (QE2) scoasă din circulaţie.
Nava are 92.000 de tone, fiind cu 20.000 de tone mai grea decât Queen Elizabeth 2 şi cu 10.000 de tone mai mare decât prima navă.
Queen Elizabeth se va alătura flotei de lux pentru pasageri ce include Queen Victoria şi Queen Mary 2.


Queen Mary 2
Queen Mary 2 este una dintre cele mai mari nave de croaziera construite vreodata, lansate de Cunard Line in ianuarie 2004. Are 350 de metri lungime, 72 de metri inaltime, 40 de metri lartime si o greutate de 151.400 tone.
In afara dimensiunilor, Queen Mary 2 impresioneaza si prin tehnologia de ultima ora.
Dupa lansarea la apa a Queen Elizabeth 2 in 1969, Queen Mary 2 este primul transatlantic construit. Acesta face legatura intre New York si Southampton. Queen Mary2 navigheaza si catre Insulele Caraibe, Europa de Nord si Marea Mediterana, facand croaziere si de-a lungul coastelor Canadei.


Cunard Line - Cele mai noi oferte de croaziera


Linie: Cunard Line
Imbarcare din: Vancouver
Oferta de la: ROJU.ro
Plecari: 18.Aug.2024
Inside cabin
preturi de la
5.230 EURO
Oceanview
preturi de la
5.450 EURO
Balcony
preturi de la
-
Suite
preturi de la
-
Vezi detalii

#bannerMareaEvadare#

# #