Disney Cruise Line, Croaziere Disney Cruise Line

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Croaziere Disney Cruise Line

Disney Cruise Line


Disney Cruise Line
Disney Cruise Line este o linie de croazieră americana, companie deţinuta şi operata de Walt Disney Parks & Resorts, o divizie a Walt Disney Company care are sediul în Celebration, Florida. Compania este condusă de preşedintele Karl Holz, ca parte a diviziei Walt Disney Parks & Resorts.

Disney Cruise Line operează în prezent cu două nave, Magic Disney si Disney Wonder. O navă a treia, Disney Dream este programată în 2011, iar a patra nava, Disney Fantasy este programata pentru a naviga în 2012. De asemenea, Disney detine Castaway Cay, o insula privata din Bahamas conceputa ca un port exclusiv pentru navele lui Disney.

Magic Disney a început să funcţioneze in 30 iulie 1998, iar Disney Wonder a început să funcţioneze 15 august 1999. Navele conţin fiecare 900 camere şi nu sunt identice în proiectarea lor, cu o mulţime de variaţii în design interior, restaurante si locuri de divertisment. Ambele conţin zone destinate exclusiv pentru diferitele categorii de vârstă, inclusiv copii, adolescenţi şi adulţi. Rutele actuale sunt în Bahamas şi in Caraibe.

Pentru o calatorie in lumea magica Disney, alaturi de personajele celebre din desene animate, prezente la bord, alegeti o croaziera pe unul din cele doua vase Disney Cruises.

Mai mult decat un parc de distractii plutitor, la bord aveti la dispozitie pe langa spatiile special amenajate pentru copii si adolescenti si locuri destinate exclusiv adultilor. Astfel ca va puteti bucura de o vacanta in familie, in care fiecare se va simti bine.


Vase de croaziera Disney Cruise Line

Disney Wonder
Disney Wonder este un vas de croaziera care se distinge prin design sofisticat şi inovatie. Nava, ca si sora sa Magic Disney, combină stilul elegant cu cel distractiv. Astăzi, Disney Wonder este una dintre cele mai apreciate şi uşor de recunoscut nave din lume.
Ca Magic Disney, Disney Wonder are o lungime totală de 293 de metri, o lăţime maximă de 32 metri şi o greutate de 83.000 tone. Nava poate transporta pana la 2400 de pasageri, împreună cu cei 945 membri ai echipajului.

Caracteristici:
An fabricatie: 1999
Tonaj: 83.000 tone
Lungime: 293 m
Latime: 32 m
Viteza: 21,5 noduri
Nr punti: 10
Nr. total pasageri: 2400
Nr. total echipaj: 945

Facilitati:
Restaurante
Baruri
Dicoteci/cluburi
Teatru
Cinema
Sala de sport
Sauna
Piscina in aer liber
Jacuzzi
Biblioteca
Internet cafe
Locuri de joaca pentru copii


Disney Dream
Disney Dream este un vas de croaziera aflat în curs de construcţie, apartinand Disney Cruise Line, parte a Walt Disney Company. Disney Dream va fi a treia nava a Disney Cruise Line, aceasta urmand sa intre în serviciu în 2011.
Nava va fi mai mare decât cele două nave ale flotei, Disney Magic si Disney Wonder. Ea va avea o greutate de 128.000 tone, o lungime de 330 metri şi o lăţime de 37 de metri.Dream va avea 1250 de cabine si va putea sa transporte până la 4.000 de pasageri şi 555 de membri ai echipajului. Fiecare cabina va fi dotata cu un televizor cu ecran plat.


Magic Disney
Conceputa ca un vas clasic -modern, Magic Disney evoca frumuseţea si magia epocii de aur a calatoriilor pe ocean. Nava a fost atent conceputa pe santierele navale Ficantieri, fiind o imbinare intre lux, tehnologie şi confort.
Disney Magic este unul dintre cele mai admirate si mai usor de recunoscut vase de croaziera, avand un design distinctiv cu picturi si sculpturi din indragita lume Disney. Are o lungime de 293 m, o latime de 32 m si o greutate de 83.000 tone, putand sa transporte pana la 2400 de pasageri.
La bordul Magic Disney se afla mai multe cluburi si zone de joacă pentru copii. Restaurantele vasului ofera feluri de mancare cu arome din Caraibe si nordul Italiei.Exista 3 piscine: una pentru copii, una pentru familii şi una pentru adulţi, pe puntea 9.#bannerMareaEvadare#

# #