Mediterana de Est: ITALIA - GRECIA - TURCIA, 7 nopti cu pensiune completa la bordul vasului + bilet avion bucuresti + taxe aeroport + taxe portuare + service charge

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Mediterana de Est: ITALIA - GRECIA - TURCIA, 7 nopti cu pensiune completa la bordul vasului + bilet avion bucuresti + taxe aeroport + taxe portuare + service charge


MSC Cruises este o divizie a mediteranean Shipping Company SA.Fondata iniţial ca Lauro Lines de Achille Lauro, compania a intrat în afaceri de croazieră în anii 1960, cu două nave de operare, Lauro Angelina şi Achille Lauro MS, ambele fiind sfasiate de foc. După ce Lauro Angelina a ars în portul St.Thomas în 1979, Lauro Linii, cunoscuta sub numele de Flotta Lauro, s-a întâlnit cu vremuri...

Imbarcare din:  
Bucuresti
Destinatie:  
Durata croaziera:  
8 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 Civitavecchia - 17:00
2 pe mare - -
3 Mykonos 13:00 23:00
4 Izmir 09:00 17:00
5 Santorini 08:00 18:00
6 pe mare - -
7 Napoli 11:00 20:00
8 Civitavecchia 07:00 -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
06.Sep.2024 1519 1648 1811 - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Civitavecchia/Roma - Descoperind o mie de ani de istorie. Portul Civitavecchia este unul dintre cele mai mari din Italia și este, bineînțeles, o destinație a MSC Croaziere în Marea Mediterană. Civitavecchia se bucură de o istorie milenară datorită golfurilor sale de-a lungul coastei, care ofereau un adăpost perfect pentru nave, ceea ce a făcut din el un port natural cu mult înainte ca navele de croazieră să navigheze pe mări, portul fiind cunoscut de romani sub numele de Centumcellae. În timpul vacanței dumneavoastră în Civitavecchia, puteți vizita cu ușurință centrul său pe jos. Printre cele mai importante monumente de vizitat se numără Forte Michelangelo, construit de Bramante în secolul al XVI-lea, zidurile vechi ale vechiului port, unde se află o fântână din marmură de travertin realizată de Vanvitelli, și Stânca, o fortăreață inexpugnabilă care se profilează deasupra orașului și portului de peste o mie de ani.

Mykonos, Grecia - Alb și albastru, culorile insulei. Atunci când navigați într-o croazieră MSC pe Marea Mediterană, Mýkonos este imaginea prin excelență a Cicladelor. Vara, majoritatea oamenilor se îndreaptă spre plaje în timpul zilei, așa că dimineața devreme sau după-amiaza târziu sunt cele mai bune momente pentru a hoinări prin labirintul de străduțe înguste. Designul labirintic trebuia să-i deruteze pe pirații care au cotropit Mýkonos în secolul al XVIII-lea și la începutul secolului al XIX-lea, și are același efect asupra vizitatorilor de astăzi. Când coborâți din croaziera MSC, să vă pierdeți pe străzile și aleile sale întortocheate reprezintă jumătate din distracția locului. Călătoriți în Mykonos și descoperiți o regiune plină de priveliști uluitoare și un stil grecesc uimitor. Cunoscută pentru arhitectura cicladică, plajele imaculate și cumpărăturile abundente, această evadare la malul mării promite o perioadă plină de peisaje luxoase și experiențe memorabile.

Izmir (Ephesus), Turcia - O priveliște privilegiată asupra Mării Ionice. Atunci când veți eșua din croaziera MSC în İzmir, al treilea oraș ca mărime din Turcia, vă puteți bucura de poziția sa de invidiat, așezat la capătul unui golf de 50 km de lungime din Marea Mediterană. Înconjurată din toate părțile de munți, este așezată ca un amfiteatru gigantic, cu Marea Ionică funcționând ca un fel de spectacol nesfârșit, un peisaj de vacanță cu adevărat minunat. Oferind priveliști asupra celei mai mari părți a orașului, vechiul Asansör (lift) este un loc ideal pentru a începe o vizită la İzmir.

Santorini, Grecia - Deasupra unei mări fermecate. Nu poți spune că ai fost în vacanță în Grecia fără să vezi minunea naturală Santoríni. Pe măsură ce vasul nostru de croazieră MSC face manevre în marea caldera de la Santoríni (Thíra), pământul pare să se ridice și să se strângă în jurul ei.
Stânci abrupte, abrupte, se ridică la sute de metri deasupra mării de un albastru adânc, nimic nu crește sau pășește pentru a atenua priveliștea impresionantă. Singurele culori sunt straturile de piatră ponce roșiatică-maronie, neagră și gri de pe peretele stâncos al acestei, cea mai mare insulă din mini-arhipelag.

Napoli (Pompeii) - Istorie milenară. Datând din mileniul al II-lea î.Hr., Napoli este una dintre bijuteriile antice ale Italiei. Cu un centru istoric vibrant, amplasat în jurul unui golf portuar impresionant, descoperiți repere arhitecturale, opere de artă, capodopere și mâncăruri somptuoase. Vulcanul latent al Muntelui Vezuviu oferă un fundal de carte poștală. Din oraș, călătoriți mai departe spre situl arheologic Pompei sau admirați cultura plină de farmec a orașului Capri. Descoperă situl arheologic de la Pompei, care se află la umbra maiestuosului Munte Vezuviu.
Nota oferta:
Bilet de avion pe rutele Otopeni - Roma si retur
Bagaj de cala (23 kg) si bagaj de mana (8 kg) inclus
Taxe portuare si de aeroport
Transferuri intre aeroport si portul de imbarcare
7 nopti cazare in cabine duble MSC Splendida, conform cu rezervarea
Pensiune completa (mic dejun, prânzul, cina servite în restaurant bufet sau în restaurant à la carte)
Hotel Service Charge (HSC) pe MSC Splendida in valoare de 84 EUR / turist / calatorie
Asistenta la bord in mai multe limbi de circulatie internationala
Conducator de grup vorbitor de limba romana

Servicii neincluse:
Asigurarea de călătorie și asigurare storno
Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea
Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse
Produsele din magazinele de la bordul navei
Cheltuieli personale
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.04.2024



# #